Lifestyle

Kesä ja revityt farkut, teitä on ikävä

Lifestyle | 8.1.2015 | Katja Kokko

P1016585

Kävin kuva-arkistoja läpi koneeni muistin ilmoittaessa täyttymistään noin joka toinen päivä (suutarin lapsella ei ole kenkiä eikä bloggaajalla ulkoista kovalevyä).

Päädyin selaamaan näitä ihania kuvia viime kesältä ja saatoin melkein tuntea tuon kyseisen päivän hiostavan ilman ja hennon merituulen ihollani. Oi kesä, kuinka sinua odotankaan! Onneksi olemme jo paremmalla puoliskolla tulossa sinua kohti.

Tuona meidän pallonpuoliskomme mittakaavassa kuumana päivänä jopa päällehajoavat farkut olivat liikaa. Lämmintä oli muistaakseni kaksikymmentäseitsemän astetta. Ainakin. Mutta ystäväni halusi kuvata minua ja nämä lempifarkut piti saada kuvaan.

P1016559

Tällä hetkellä en omista ainoitakaan farkun värisiä farkkuja ehjänä. Siksipä nämäkin saavat olla talvinokosilla ainakin toukokuuhun saakka. No jos hyvin käy, niin huhtikuussa pääsevät jo ulkoilemaan. Ehjiksi vaihtoehdoksi haaveilen vanhoista kunnon Leviksen 501:stä. Mistähän niitä edes saa? Täytyy varmaan poiketa Fidassa.

Ja kun kaikki aina kysyvät tämän parin kohdalla niiden alkuperää (lienee muuten ainoa vaatekappaleeni, jonka perään kysellään aina), ovat ne pariisilaiselta Sandrolta tekemäni löydöt. Eivät siis suinkaan koskaan olleetkaan ehjät, mutta sanotaanko, että reiät ovat hieman suurentuneet ahkeran käytön ansiosta, jokakesäinen jumitusasu kun on hihaton trikootoppi ja revityt farkut tai farkkushortsit lämpömittarin lukemista riippuen, korkkareilla päivitetty versio naisellisempaan lookiin kesäpummilookin sijasta.

Tuo tukkakin näyttää jotenkin ihanan freesiltä tämän hetkiseen toispuoleiseen hiutaisukampaukseen verrattuna. Vai johtuukohan se päivetyksestä ja pisamista? Oli miten oli, kesävaatteet ja kesäiho, teitä kaivataan jo!

P1016555

Toppi Vince, farkut Sandro, kengät Reiss, clutch Comme des Garcons

Avainsanat: ,

Lifestyle

8 kommenttia artikkeliin “Kesä ja revityt farkut, teitä on ikävä”

 1. Krisse

  Hei! On tehnyt mieli kysyä jo jonkin aikaa, että mistä kuvassa esiintyvät ihanat korkkarisi on löydetty? Pidän kovasti niiden minimalismista :).

 2. Sanna

  En ole talvivihaaja mutta… Voi, on täälläkin muisteltu viime kesää. Kesävaatteet, juma! Niitä on ikävä.

  Revityt farkut, korkkarit ja toppi/bändipaita = parempaa ei voi olla!

  Olin paikallisessa luonnonkosmetiikkaputiikissa ihailemassa Rms Beautyn juttuja tänään ja sanoin, että lip2cheekin värin pitää olla keväinen, vaikka onkin vasta tammikuu 😀 pian alkaa työt. Saavat oppilaat kattella, ku meen sinne Intia-tunikoissani ja kirjoitan kesäisiä esimerkkilauseita taululle 😀

 3. Mari Vee

  Ai, miten tulee kesää ja kevättäkin ikävä! Rakastan kaikkia vuodenaikoja mutta tämä tammi-maaliskuu on ajanjakso josta en erityisemkin välitä ja varsinkin kun on raskaat ajat menossa, niin odotan kevättä ihan hirmuisen paljon!! Olet todella kaunis ja huoleton omannäköinen tyyli on piste iin päälle. Mielestäni kaikkien pitäisi olla sen oloisissa ja näköisissä vaatteissa joissa viihtyy. Olen itse himoinnut Kjaer Weisin Sweetness huuliväriä, koska sen korallisuus toisi kevätfiilistä herkullisella karkkivärillään, joka on kuitenkin tarpeeksi hillitty omaan makuuni. Punaisessa sen sijaan saa kirkkautta olla ja huomiseen oopperailtaan aion laittaa Zuiin Sheer Stick huulipunan sävyn Fire. Se on niin ihanan punainen ja jotenkin se tuo hehkua koko olemukseen.

Kommentoi

XHTML: Voit käyttää näitä tageja: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>