Beauty

Parantavaa hehkua iholle

Beauty | 8.1.2015 | Katja Kokko

DSC_0392

Rakkauteni Neal’s Yard Remediesiin sekä sarjan ympärimaailman tunnetuun kulttituotteeseen Wild Rose Beauty Balmiin on varmasti ollut selvää kaikille viimeistään vuoden parhaiden kosmetiikkatuotteiden myötä.

Ilokseni ilmoitan, että Wild Rose -tuoteperheeseen kuuluu ihmebalmin lisäksi muitakin tuotteita, joista toinen on tämä uutukainen: Wild Rose Beauty Elixir.

Saanen kuitenkin uudelleennimetä Wild Rose Beauty -tuotteet? Wild Rose Miracles sopisi mielestäni paremmin – ainakin tuloksien puolesta.

Mikäli itse balmin koostumus ei ole sytyttänyt, pistän pääni pantiksi ettei ruusueliksiiriin voi olla rakastumatta. Tuote sopii kaikille ihotyypeille: kuivalle iholle seerumiksi voiteen alle, rasvaisemmalle iholle sellaisenaan, alle voi laittaa vaikka puhdistavaa seerumia ja yötä vasten seerumiksi itse balmin alle tai kuten minä olen sen yhdistänyt: ruusunmarjanöljyn alle. Eliksiirin koostumus on ihanan silkkikinen, aavistuksen öljyinen ja täyteläinen, mutta seeruminkevyt.

Jos siellä ruudun toisella puolella joku kärsii aknearvista niin tässä olisi healingia niille sekä muillekin arville. Myös pakkasten myötä elähtänyt iho, jossa tuntuu näkyvän juuri nyt erityisen hyvin kaikenlainen elottomuus, rypyt ja apatia saavat siloitusta ja hehkua tästä eliksiiristä.

DSC_0401

Wild Rose Beauty Elixiristä löytyy kollageenin muodostusta buustaavaa palmitoyl tripeptideä, ruusunmarjaöljyä, joka sisältää ihoa korjaavia ja kosteuttavia rasvahappoja sekä beetakaroteenia ja ihon vanhenemista hilitsevää sekä vapaiden radikaalien metkuja korjaavaa lykopeenia, ihonväriä kirkastavaa ja tasoittavaa kurkumauutetta, kosteutta sitovaa ja ryppyjä silottavaa hyaluronihappoa sekä ihoa kirkastavaa ja kollageeni-elastiinisynteesiä parantavaa C-vitamiinia. Luomuviljeltyjen raaka-aineiden määrä on huikeat 82 prosenttia.

Ruusunmarjaöljy on yksi lempiöljyistäni, sillä se antaa iholle ihanan hehkun ja sävyn sisältämänsä beetakaroteenin ansiosta. Öljyä voi hyvin käyttää erilaisten seerumeiden päälle iltaisin, sekoittaa pienen tilkan kosteusvoiteeseen tuomaan lisää ravitsevuutta tai käyttää kotitekoisissa öljyseoksissa. Pari tippaa ruusunmarjaöljyä toimii talvisin erittäin hyvin myös meikin alla. Itselläni se on jopa loistava lisä Kjaer Weisin meikkivoiteen kanssa, joka on koostumukseltaan hieman kuivakkaa ja jämäkkää. Ja kuten jo arvista mainitsinkin, on ruusunmarjaöljy loistava siloittamaan arpia sekä epätasaista ihonväriä.

Tuoteperheeseen kuuluu myös taivaallinen tuote vartalolle, mutta siitä lisää ensi kerralla!

DSC_0388

Tuotteet saatu testiin maahantuojalta

Kuvat Katja Kokko

Avainsanat: , , , , , , , ,