Beauty

3x keväthuulet

Beauty | 4.5.2015 | Katja Kokko

DSC_0052

Kukkaismeikkisarja Zuiin huulipunavalikoima suorastaan räjähti viime syksynä, kun sarja lanseerasi kaksi uutta huulituotetta: Sheer Stick kiiltopunat* sekä Satin Colour huulivärit*.

Olin teilata Satin Colourit kokeilemieni värien perusteella, sillä en lämmennyt koostumukselle sitten yhtään, enkä liioin kokeilemilleni sävyille. Pari kuukautta takaperin kävin sitten lounaalla ystäväni kanssa enkä saanut silmiäni irti hänen hehkuvasta huulipunastaan. Täydelliseksi väriksi paljastuikin yllättäen Zuiin Satin Colourien väri Blitz*. Tämä jäi totisesti kaivelemaan mieltäni.

Luonnonkosmetiikkamessuilla kipitinkin oitis Zuiin osastolle tutkailemaan Satin Colourien koko värirepertuaaria livenä. Ja tadaa: olin totisesti valinnut summamutikassa värikartan perusteella testipunani viime syksynä tyystin pieleen. Messuilla löysin nimittäin punista useamman täydellisen värin, joista suosikkikolmikokseni nousivat nudesävyinen Perfume*, täydellinen koralli Blitz* sekä räiskyvän pinkki Orchid*.

Kollaasi

Olen tähän saakka karttanut kaikki tämmöisiä ns. maalimaisia huulipunia, mutta nyt kun löysin Satin Coloreista täydelliset värit, niistä on tullut uusi luottopunani. Pigmenttipitoisuus on ensinnäkin huikean hyvä. Aiemmin luonnonkosmetiikasta on ollut vaikea löytää räiskyvän korallista ja pinkkiä sävyä, sillä todella kirkkaita värejä on äärimmäisen haastavaa, ellei mahdotonta valmistaa ilman synteettisiä väripigmenttejä. Esimerkiksi Kjaer Weisin ja RMS Beautyn kirkkaimmissa sävyissä on jouduttu käyttämään aavistus synteettisiä pigmenttejä. Zuii on kuitenkin onnistunut  luomaan todella voimakkaat värit täysin luonnollisin pigmentein.

DSC_0045

Nestemäinen puna peittää todella hyvin ja kuluu huulista erittäin kauniisti pois. Se ei kasaannu suupieliin, ei rullaa, halkeile tai kuivata huulia. Suurin epäilyni oli, jääkö punasta liian kiiltävä ja maalimainen pinta, mutta ei: väri näyttää huulilla samalta, kuin perinteinen voidemainen huulipuna. Itse pyyhkäisen liiat värit purkin suulle ennen levittämistä, jotta väriä ei tule liikaa.

Satin Colour on lisäksi uskomattoman riittoisaa. Epäilen saanko koskaan käytettyä näitä puteleita tyhjäksi, kun tykkään kuitenkin vaihdella tuotteita ja kokeilla tietenkin uusia. Mutta kyllä näistä tämän kevään suosikkikolmikko tuli.

Oletteko te testanneet Satin Coloureja ja löytäneet niistä suosikkianne?

DSC_0083

Tuotteet saatu testiin maahantuojalta

*Affiliate-linkki

Kuvat Katja Kokko

Avainsanat: , , ,