Beauty

3x keväthuulet

Beauty | 4.5.2015 | Katja Kokko

DSC_0052

Kukkaismeikkisarja Zuiin huulipunavalikoima suorastaan räjähti viime syksynä, kun sarja lanseerasi kaksi uutta huulituotetta: Sheer Stick kiiltopunat* sekä Satin Colour huulivärit*.

Olin teilata Satin Colourit kokeilemieni värien perusteella, sillä en lämmennyt koostumukselle sitten yhtään, enkä liioin kokeilemilleni sävyille. Pari kuukautta takaperin kävin sitten lounaalla ystäväni kanssa enkä saanut silmiäni irti hänen hehkuvasta huulipunastaan. Täydelliseksi väriksi paljastuikin yllättäen Zuiin Satin Colourien väri Blitz*. Tämä jäi totisesti kaivelemaan mieltäni.

Luonnonkosmetiikkamessuilla kipitinkin oitis Zuiin osastolle tutkailemaan Satin Colourien koko värirepertuaaria livenä. Ja tadaa: olin totisesti valinnut summamutikassa värikartan perusteella testipunani viime syksynä tyystin pieleen. Messuilla löysin nimittäin punista useamman täydellisen värin, joista suosikkikolmikokseni nousivat nudesävyinen Perfume*, täydellinen koralli Blitz* sekä räiskyvän pinkki Orchid*.

Kollaasi

Olen tähän saakka karttanut kaikki tämmöisiä ns. maalimaisia huulipunia, mutta nyt kun löysin Satin Coloreista täydelliset värit, niistä on tullut uusi luottopunani. Pigmenttipitoisuus on ensinnäkin huikean hyvä. Aiemmin luonnonkosmetiikasta on ollut vaikea löytää räiskyvän korallista ja pinkkiä sävyä, sillä todella kirkkaita värejä on äärimmäisen haastavaa, ellei mahdotonta valmistaa ilman synteettisiä väripigmenttejä. Esimerkiksi Kjaer Weisin ja RMS Beautyn kirkkaimmissa sävyissä on jouduttu käyttämään aavistus synteettisiä pigmenttejä. Zuii on kuitenkin onnistunut  luomaan todella voimakkaat värit täysin luonnollisin pigmentein.

DSC_0045

Nestemäinen puna peittää todella hyvin ja kuluu huulista erittäin kauniisti pois. Se ei kasaannu suupieliin, ei rullaa, halkeile tai kuivata huulia. Suurin epäilyni oli, jääkö punasta liian kiiltävä ja maalimainen pinta, mutta ei: väri näyttää huulilla samalta, kuin perinteinen voidemainen huulipuna. Itse pyyhkäisen liiat värit purkin suulle ennen levittämistä, jotta väriä ei tule liikaa.

Satin Colour on lisäksi uskomattoman riittoisaa. Epäilen saanko koskaan käytettyä näitä puteleita tyhjäksi, kun tykkään kuitenkin vaihdella tuotteita ja kokeilla tietenkin uusia. Mutta kyllä näistä tämän kevään suosikkikolmikko tuli.

Oletteko te testanneet Satin Coloureja ja löytäneet niistä suosikkianne?

DSC_0083

Tuotteet saatu testiin maahantuojalta

*Affiliate-linkki

Kuvat Katja Kokko

Avainsanat: , , ,

Beauty

15 kommenttia artikkeliin “3x keväthuulet”

 1. Anna

  Kaikki kolme sävyä ovat kauniita ja sopivat sinulle upeasti! Itseäni houkuttaa eniten Blitz, joka näyttää aivan ihanan hehkuvalta kesäsävyltä 🙂

  Ihosi näyttää Katja aivan täydellisen tasaiselta näissä kuvissa…mistään keväträjähdyksestä ei kyllä näy jälkeäkään!

  • Oi kiitos ja oi kyllä vasemmassa poskessa edelleen komeilee pari mehevää tukkeumaa, mutta suurimmaksi osaksi enää arpia, jotka saa meikillä piiloon 🙂

 2. Kati

  Moi, ohi aiheen – mitä luomiväriä ja sävyjä sulla on näissä kuvissa? Erit. tuo harmaalta näyttävä. Ihana yhdistelmä

 3. Anna

  Pakko vielä kysellä näistä sävyistä 🙂 Sulla oli Katja instassa viikko sitten kuva lempihuulipunistasi pääpurkissa. Onko purkissa Zuiin punien lisäksi Ilian Karma Chameleon, vai joku muu? Minkälainen Zuiin Blitz on verrattuna Karma Chameleoniin, lähinnä sävyltään ja koostumukseltaan? Ihanaa jos jaksat vastata, hakusessa on täydellinen koralli kesäksi.

  • Juu, se on Ilian Karma Chameleon. Mutta Blitz on sävyltään kyllä täydellisempi. Koostumus ei ole voidemainen, mutta väriä tarvitsee niin vähän ettei se tunnu huulilta oikein miltään, joten suosittelen kyllä Blitziä!

 4. Caz

  Ensin mä mietin, että miten tuo pinkki vois muka sopia sun hiusten kanssa… Sitten mä näin ton vimpan kuvan, ooooh. Tähän se hymiö, jolla on sydämet silminä!

 5. sonsaa

  Ihania kesäsävyjä huulilla, nam!

  Meikkaamiseen liittyen olisi juttutoive – voisitko joskus jakaa silmämeikki-vinkkejä silmälasien käyttäjille? Varsinkin mitä vahvemmin + tai – -puolelle mennään niin meikkaus vaatii hieman enemmän onnistuakseen, mutta on ainakin näin aloittelevalle rillipäälle hieman haastavaa niin paljon kuin kehyksistäni tykkäänkin!

 6. Ninne

  Tämän postauksen houkuttelemana oli pakko kipaista Jolieen ja hankkia tuo Blitz. Ja voi kuinka ihana se onkaan! Väriä tarvitsee vain aavistuksen, se kestää huulilla pitkään ja mikä tuoksu! Ei voi parempaa sävyä ollakaan. Minä, joka yleensä en käytä huulipunia, olen jäänyt täysin koukkuun. Ilme piristyy hetkessä ja punalla saa helposti huolitellumman olon. Nyt tekee mieli hamstrata useampikin sävy…

 7. Heini

  Itellä on tuo Karma Chameleon ja on aika voimakas sävy. Ite juuri tykkään että puna näkyy jos sitä käyttää mutta siitä syystä luulenkin että tuo Blitz on paljon ”miedompi” sävy Kiinnostaisi kokeilla tuota ekaa ja vikaa vaihtoehtoa. Kuinka voimakas tuo pinkki oikeesti on ja kuinka paljon vivahtaa kylmään? Pelkään nimittäin että menis itellä kuitenkin liikaa sirkusmeikin suuntaan

Kommentoi

XHTML: Voit käyttää näitä tageja: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>