Beauty

Genuine Beauty Guide: lokakuun suosikit

Beauty | 31.10.2016 | Katja Kokko

dsc_0060

Lokakuu meni pikakelauksella, kuten koko tämä syksy. Viikon päästä lähden Keniaan, johon vielä hetki sitten tuntui olevan ikuisuus. Kuukauden päästä lempituotteissa tullaankin fiilistelemään tälle vuodenajalle hyvin poikkeuksellisia tuotteita.

Lokakuussa ahkerassa käytössä olleista tuotteista nousi ykköseksi tämä joukkio:

Henné Organics Rose Diamonds huultenkuorinta & Luxury Lip Balm huulivoide

En ole oikein koskaan ollut huultenkuorintojen ystävä, mutta Sofinahissa myytävä Hennén Rose Diamonds onnistui muuttamaan käsitykseni. Ruusuntuoksuinen ja -makuinen kuorinta tuntuu (ja maistuu) huulilla aivan ihanalta ja huulista tulee kuorinnan jälkeen todella sileät ja pehmeät. Saman sarjan luksushuulivoide pitää rohtumat loitolla ja ehkäisee kosteutta haihtumasta iholta. Huulet kannattaa näin talviaikaan siirtyessä kosteuttaa aamuin illoin silmänympärysvoiteella ja levittää sen jälkeen päälle huulivoidetta, joka ravitsee, pehmittää ja suojaa huulia. Kirjoitin tästä arkisesta luksuskaksikosta perusteellisemmin tässä postauksessa.

Lavera Invisible 24 dödö

Helmidödöksi nimittämäni Laveran dödö sisältää helmiuutetta sen lisäksi, että se on todellinen dödöjen helmi. Tuote ei ole pettänyt käytössäni kertaakaan, eikä se myöskään tahraa vaatteita. Lisäksi se ei sisällä ollenkaan alumiiniyhdisteitä, ei siis edes maaperästä louhittua alunakiveä. Minulla on tällä hetkellä testissä Neal’s Yard Remediesin uudet, myöskin täysin alumiinittomat roll-on dödöt, mutta ennen perusteellisempaa arviota niistä, Lavera on on kyllä kirkkaasti paras luonnonkosmetiikan dödö, jota olen koskaan kokeillut. Voit lukea lisää helmidödöstä täältä.

Helixium Etanaseerumi

Luomuetanaseerumiin perustuva ihonhoitosarja Helixium oli lokakuun yllättäjä. Erityisesti sarjan tähtiseerumi vakuutti minut nopeasti kirkastavalla ja erittäin kosteuttavalla vaikutuksellaan, enkä ole näköjään ainoa sarjasta tekemääni bloggaukseen tulleiden kommenttien perusteella. Pakko myös mainita, että Helixium on maailman ainoa etanaseerumisarja, joka on luomusertifioitu ja seerumin kerääminen tapahtuu hellävaraisesti käsin, etanoiden luonnollista elämänrytmiä, kuten talvihorrosaikaa kunnioittaen.

Alorée City Protect Kasvosuihke

Klorofylliin, eli lehtivihreään perustuvan Aloreén kasvosuihke ei edes ehtinyt näihin kuviin, sillä pulloni tyhjeni viime viikolla. Suihke toimii paitsi kasvovetenä, se on myös täydellinen ihon kosteuttaja ja virkistäjä kesken työpäivän juuri tähän aikaan vuodesta, kun ilma on kuivaa ulkona ja sisällä. Pari suihkausta meikin päälle viimeistelee meikkipohjan ja ehkäisee ihoa näyttämästä kuivakalta ja kiristävältä. Voit lukea sarjasta tekemäni perusteellisen bloggauksen täältä.

Aloreé Life Resource naamio

Kosteusnaamiot ovat tällä hetkellä tuoteryhmä, jonka testailu kiinnostaa erityisen paljon. On mielenkiintoista huomata, kuinka ihon kunto on muuttunut reilun parin vuoden takaisesta puhdistavien tuotteiden tarpeesta kosteuttaviin tuotteisiin. Ihossani on ollut loppusyksylle tyypilliseen tapaan tukkeumaa ja näppyä, mutta kosteus on ollut ykköstarve – ja sen lisäksi tällä naamiolla on myös detox-vaikutuksia.

Kahina Eye Serum Prickly Pear Seed Oil Rollerball

Wau! Kahinan silmänympärysseerumi kosteuttaa ja pitää röpelöisen silmänalusihon poissa (tiedättekö ne valkoiset pisteet, mitä kuivaan silmäalusihoon helposti nousee? En siis tarkoita miliumeja.) sekä ehkäisee ja parantaa miliumeja. Saman sarjan kaktusviikuna roll-on puolestaan pehmittää ihon, pitää sen joustavana ja kiinteänä sekä häivyttää tummia silmänalusia. Täydellinen kaksikko silmänympärysihon hoitoon, joka on myös erittäin riittoisa. Löydät kaikki Kahinasta kirjoittamani bloggaukset täältä.

Juice Beauty Phyto-Pigments Serum Foundation

Gwyneth Paltrow on paitsi ihailemani nainen, myöskin neropatti! Hän on Juice Beautyn Phyto-Pigments meikkilinjan luova johtaja sekä sijoittaja, joten tuotteiden vaatimustaso on todella kova. Sarjan meikkivoide tasoittaa ja saa ihon näyttämään samettiselta, sekä jättää iholle mattapinnan. Meikkivoide pysyy omalla ihollani aamusta iltaan, eikä vaadi juurikaan korjailua. Värivalikoima on hyvä ja omalle iholleni paras sävy on keltapohjainen Sand. Hieman vaaleampi Cream sopii hyvin vaalealle, kellertävälle iholle.

Juice Beauty Photo-Pigments Ultra-Natural Mascara

Aloitin tutustumisen Juice Beautyn ripsiväriin ilman mitään odotuksia, sillä kerta toisensa jälkeen olen saanut pettyä moniin lupaavilta vaikuttaviin luonnonkosmetiikkaripsiväreihin. Kun tämä ripsari ei vielä yli viikonkaan päivittäisen käytön jälkeen alkanut osoittaa mitään moitittavaa, vaan lopputulos tuli aina vain paremmaksi, oli vihdoin uskottava, että olen todellakin löytänyt uuden ripsivärisuosikin ja povaan kuherruskuukaudestamme hyvin pitkää.

Löytyykö teidän kylppärinkaapeistanne samoja suosikkeja?

dsc_0062

Kuvat Katja Kokko

Postaus sisältää mainoslinkkejä

Avainsanat: , , , , , , , , , , , ,