Beauty

Alorée – happihoitoa lehtivihreästä

Beauty | 18.10.2016 | Katja Kokko

dsc_0021

Postaus sisältää tarjouksen

Aidosti laadukkaat tuotteet ja suht edullinen hinta on luonnonkosmetiikassa haastava yhtälö. Sen vuoksi vinkkaan mielelläni sarjoista, joissa nämä kaksi asiaa kohtaavat. Ranskalainen Alorée on yksi näistä harvinaisuuksista, ja olisi katala vääryys jättää esittelemättä tämä ihana sarja teille.

Alorée on tuttu itselleni liki neljän vuoden takaa ja kuuluu niihin sarjoihin, joihin olen rakastunut jo pelkästään raaka-aineluettelon perusteella – todellisuus ei osoittautunut lainkaan huonommaksi tuolloin, mutta ei myöskään nyt, kun olen testaillut sarjaa uudelleen.

Aloréen perustaja Alexandra Croce työskenteli vuosia synteettisen kosmetiikkajätin tuotekehityksessä, kunnes hän sai intuition klorofyllin, eli lehtivihreän hyödyistä ihonhoidossa. Tutkittuaan yli kaksi vuotta lehtivihreän vaikutuksia yhteistyössä Montpellierin yliopiston kanssa, Alexandra loi patentoidun klorofylliyhdisteen, jonka vaikutukset on todistettu tutkimuksilla – naisen intuitio oli siis ollut oikeassa.

Aloréen tuotteet perustuvat ohran versoista saatavaan lehtivihreään, joka toimii antioksidanttina, uudistaa ihoa, parantaa ihon aineenvaihduntaa, poistaa kuona-aineita, suojaa ihoa ulkoisilta stressitekijöiltä ja kuljettaa iholle happea. Tuotteet eivät sisällä lainkaan eteerisiä öljyjä, jonka vuoksi ne sopivat herkälle iholle, monille hajusteallergikoille sekä raskaana oleville.

dsc_0014

Viimeiset kaksi viikkoa käytössäni ovat olleet City Protect kasvosuihke, Skin Rescue eliksiiri, City Proof Light kosteusemulsio sekä Life Resource detox-naamio. En ollut oikeasti muistanut, kuinka loistava sarja onkaan, joten onnekseni (ja teidän onneksi) virkistin muistini lisäksi myös ihoani näillä erittäin vakuuttavilla tuotteilla.

Tuotteet on muuten nimetty mielestäni varsin kekseliäästi ajatellen kaupunkiympäristön tuomia haasteita iholle, vai mitä sanotte esimerkiksi City Protect kasvosuihkeesta? Sananmukaisesti kaupungin ilmansaasteilta suojaava kasvosuihke on kiireisen kaupunki-ihmisen pelastus ja monikäyttöinen tuote, joka oli minulle kokonaan uusi tuttavuus Aloréelta. Tuotetta voi käyttää kasvovetenä ja suihkutella iholle vaikka kesken työpäivän. Raikas suihke herättää väsähtäneen ihon ja sitä voi suihkutella decolteelta kasvoille asti.

Minulla oli pieniä ennakkoluuloja tuotetta kohtaan, sillä joskus öljyä sisältävät kasvovedet ovat liian öljyisiä. City Protect suihke osoittautui kuitenkin kaikkien ennakkoluulojeni vastaiseksi. Lehtivihreän lisäksi suihke sisältää viinirypäleensiemenöljyä, jossa on runsaasti flavonoideja, E-vitamiinia ja omega-rasvahappoja. Virkistävää happihoitoa iholle – aivan napakymppi tuote!

Skin Rescue eliksiiri oli puolestaan aivan yhtä suloinen ihon pelastaja, kuin muistikuvani tuotteesta yli kolmen vuoden takaa. Se taikoo alakuloisen ihon takaisin elinvoimaiseksi. Pelkästään tuotteen väri paljastaa pikkuisen taikatippapullon sisältävän reilun tujauksen lehtivihreää ja sen lisäksi vielä betakaroteeniakin, joka on peräisin ruusunmarjaöljystä. Camelinaöljy on puolestaan loistava lähde ihoa ravitseville omega-rasvahapoille ja E-vitamiinille. Skin Rescue on öljyseerumi ja sitä käytetään ihoöljyn tavoin kasvoille ja kaulalle muutama tippa aamuin illoin.

aloree

Life Resource detox-naamio näyttää siltä, kuin se olisi peräisin avaruudesta – tai suoraan elämän lähteestä. Smaragdinvihreä, täyteläinen geelinaamio on yhtä eriskummallinen tapaus, kuin miltä se näyttää. Yleensä kirkastavat naamiot ovat koostumukseltaan kevyempää geeliä, tai iholle hennosti kuivahtavaa sorttia. Aloréen naamio on puolestaan paksuhkoa ja koostumus muistuttaa täyteläistä hunajaa. Kirkastusefekti on selvä, ja minusta tuntui, kuin joku olisi poistanut myös gaalahumun jälkeiset silmäpussini. Vaikka naamio on hyvin täyteläistä, se on helppo puhdistaa kostealla konjac-sienellä sisältämiensä lempeiden sokeriemulgaattorien ansiosta.

Kosteusvoiteista kokeilin ohuemman City Proof Light -emulsion, jota ei kannata sekoittaa hitusen täyteläisempään City Proof emulsioon. Valikoimasta löytyy vielä kolmaskin voide: ravitseva City Resistant. Osuvista nimistä huolimatta olin hieman ymmälläni kahden kevyemmän voiteen koostumuksen eroista. Raaka-ainenörttinä en nimittäin voinut olla kiinnittämättä huomiota seikkaan, että kumpikin voide maksaa saman verran, mutta tavallinen City Proof sisältää huomattavasti paremmat raaka-aineet, kuin Light-versio, jonka inci-listan alkuosa koostuu esteriöljyistä ja tuotteen sisältämien kokonaisten kasviöljyjen määrä on huomattavasti pienempi, kuin täyteläisemmässä versiossa (joka ei omien muistikuvieni mukaan ole kuitenkaan paksua). Siispä tässä kohtaa annan suosituksen tavallisesta City Proof emulsiosta Light-version sijaa, sillä kokonaisia kasviraaka-aineita ei voi päihittää niistä johdetuilla esteriöljyillä. Harva sarja on täydellinen A:sta Ö:hön – tämä on Aloréen kohdalla ihmetystä aiheuttava seikka, joskin hyvin pieni semmoinen ja valikoimassa on kuitenkin kaksi loistavaa kosteusvoidetta.

Sokerina pohjalla minulla on ihana yllätys teille, nimittäin Aloréen maahantuoja kysyi haluaisinko jakaa teille alennuksen sarjasta – ja haluanhan minä! Kaikki Aloréen tuotteet ovat siis -15% alennuksessa 31.10.2016 asti Naturellementin verkkokaupassa.

Onko Alorée teille tuttu sarja ja millaisia kokemuksia teillä on tuotteista?

dsc_0019

Kuvat Katja Kokko

Tuotteet saatu blogin kautta

Postaus sisältää mainoslinkkejä

Avainsanat: , , , , , , ,