Beauty

Gaala-aamun kauneusrituaalit

Beauty | 14.10.2016 | Katja Kokko

dsc_0041

Tänä iltana vetäistään korkkarit jalkaan, verhoudutaan kahteenkymmeneenneljään metriin tylliä ja punataan huulet – luvassa on The Blog Awards Finland. Tähtisade ja kuplajuoma on enemmän kuin tervetullutta kahden viime viikon jälkeen, jotka olen elänyt kuin pikakelauksella.

Vielä tänään on luvassa paikasta toiseen juoksua, lounaspalaveri ja postausten viimeistelyä, mutta hei, kyllä naiselta silti aina hetki löytyy kauneusrituaaleille. Koska aion punata huuleni, tein pitkästä aikaa huulille kuorinnan Sofinahista saamallani Hennén Rose Diamonds huultenkuorinnalla. Ja se oli juuri sitä, mitä kaipasinkin tällä hetkellä: aisteja hivelevää minihemmottelua.

Huultenkuorinta kyllä lunastaa lupauksensa, sillä epäilen, että sokerihiukkasten sijaan se sisältää oikeita timantteja. En ole eläissäni kokeillut näin ihanaa huultenhoituotetta! Kuorivien sokerirakeiden lisäksi kuorinta sisältää kookosöljyä, mehiläisvahaa, sheavoita ja jojobaöljyä, jotka jättävät huulet samettisen pehmeiksi. Mutta kenties parasta tuotteessa ovat kuitenkin vanilja, ruusu ja aronia, joiden ansiosta kuorinta on hempeän vaaleanpunaista ja maistuu jumalaiselle! Huulistani tuli aivan silkinpehmeät.

Oh my, kipaiskaa hakemaan oma purnukkanne, tämä ihanuus on koettava!

henne

Hennéltä löytyy myös Luxury Lip Balm huulibalsami, jolta en totta puhuakseni odottanut ihmeitä, sillä lähes aina huulibalmien koostumus on aivan liian ohutta, eikä jätä huulia tarpeeksi ravituksi. Hennén huulibalsami lunastaa kuitenkin nimensä luksushuulivoiteena. Kookosöljy, mehiläisvaha, avokadoöljy, sheavoi, kaakaovoi ja jojobaöljy on sekoitettu tismalleen oikeassa suhteessa, jonka ansiosta saa nauttia todella pehmeistä huulista.

henne2

Huulet punaan illaksi Absolutionin huulipunan sävyllä 16, Poppy Red. Kokemuksesta tiedän, että tähän punaan voi luottaa juhlissa, sillä se pysyy hyvin, vaikka siemailisi hieman kuohuvaa ja mutustelisi herkkupaloja. Kynnet maalaan puolestani Intensaen tummanruskealla Paradiscolla. Muuten meikkini tulee olemaan au naturel. Mariko lupasi vielä letittää tukkani, jonka jälkeen sujahdan valkoiseen tylliunelmaan ja Samujilta löytämääni mustaan toppiin.

Ihanaa viikonloppua kaikille! Mitä teillä on suunitelmissa?

samuji

Kuvat Katja Kokko

Hennén tuotteet saatu blogin kautta

Avainsanat: , , , , , ,