Beauty

Kauneuden virtaa

Beauty | 13.10.2016 | Katja Kokko

dsc_0018

Minun ja Ihohoitola Lupauksen Tarjan keraamiset kauneudenhoitovälineet saavat nyt jatkoa taivaallisen kauniista kasvohöyrytyskulhoista.

Aidosti Kaunis -kirjastani löytyykin ohje kasvohoitoon, jossa yrttihöyrytys on keskeisessä roolissa. Kasvohöyrytys on loistava ja tehokas kauneudenhoitorituaali, jolla on ihonhoidollisten vaikutusten lisäksi aromaterapeuttisia vaikutuksia. Höyrytys avaa ihohuokosia, puhdistaa ihoa tukoksista ja epäpuhtauksista, rauhoittaa tulehduksia, parantaa ihon aineenvaihduntaa, kosteuttaa ihoa sekä parantaa aktiivisten aineiden imeytymistä ihoon.

flumine3

Eteeristen öljyjen tai kuivattujen yrttien valinnalla voi muunnella höyrytyksen ihonhoidollisia ja aromaterapeuttisia vaikutuksia ihon tarpeiden ja omien tunnetilojen mukaan. Dr. Hauschkan valikoimasta löytyy myös valmiiksi sekoitettu yrttihöyrytystiiviste, jota voi vain lorauttaa kuuman veden joukkoon sellaisenaan.

Höyrytys sopii erityisen hyvin tukkeutuneelle iholle, vaikealle aknelle ja sekaiholle. Lempeä höyrytys on erinomainen tehohoito myös normaalille, kuivalle ja ikääntyvälle iholle ja oikeastaan ainoa iho, joka saa olla höyrytyksen kanssa varovainen on rosacea ja voimakas couperosa, sillä ne voivat ärtyä kuumasta höyrystä. Jos höyry on sen sijaan lempeää ja yrtit rauhoittavia, voi höyrytyksestä olla tällöin hyötyä rosaceallekin, kun vaikeimman vaiheen yli on päästy.

flumine

Kasvojen höyrytys on holistista kauneudenhoitoa parhaimmillaan ja sen vuoksi halusimme luoda Tarjan kanssa höyrytykseen kauniin kulhon. Semmoisen, jossa veden liikkeen katselu muodostaisi aivan omanlaisensa virran ja energian, välittäisi sitä katsojalleen. Ikituulen keraamikko, Henna Nivarpää-Ampuja onnistuikin toteuttamaan visiomme paremmin, kuin täydellisesti. Käsin dreijattujen, täysin uniikkien höyrytyskulhojen pohjan lasitus muistuttaa maapallon värejä avaruudesta katsottuna. Tai järvisimpukkaa. Tai virtaavaa jokea. Siitäpä inspiroituneena sarjamme saikin lopulta nimen: Flumine. Se on latinaa ja tarkoittaa virtaa ja jokea. Kauniimpaa sanaa näkemyksellemme kauneudenhoidosta ei olisi voinut löytyä.

Kasvohöyrytyskulho maksaa 75 € ja niitä voi ostaa Ihohoitola Lupauksesta tai Proloque shopista Uudenmaankadulta sekä pian myös heidän verkkokaupasta (hihkaisen heti, kun Proloquen naiset ovat saaneet tuotteet kauppaan). Valikoimasta löytyy tällä hetkellä myös keraaminen spaatteli neljässä eri värissä ja kahdella pituudella sekä naamiokulho kahdessa eri värissä. Ajan myötä valkoiseen ja puuterin väriseen naamiokulhon lasitukseen muodostuu kraklee, eli tummia viivoja, jotka piirtyvät kulhoon täysin yksilöllisesti. Kaunis on ajatus siitäkin, että jokaisella kulholla on ikioma elämä ja tarina.

Mitäs pidätte kasvohöyrytyskulhostamme ja Flumine-nimestä?

flumine2

Kuvat Katja Kokko

Avainsanat: