Beauty

Huulipunamania

Beauty | 11.10.2016 | Katja Kokko

dsc_0028

Maailman kauneimman meikkisarjan, Kjaer Weisin, valikoima täydentyi hiljattain huulipunilla. Upeisiin, raskaisiin hylsyihin pakatut punat noudattavat samaa linjaa Kjaerin muiden tuotteiden kanssa: kaikkiin on saatavilla täyttöpakkaus ja kokemuksesta voin sanoa, että itse hylsy kestää käytössä – jos ei ikuisesti – niin ainakin todella pitkään. Voimakaspigmenttiset mattahuulipunat täydentävät Kjaer Weisin huulimeikkivalikoimaa Lip tint -huulisävytteiden rinnalla.

dsc_0025

Ranskan kuumimman kosmetiikkasarjan, Absolutionin, huulipunavalikoima täydentyi puolestaan sorbet-kiiltopunilla. Aiemmin valikoimasta löytyneet huulipunat ovat todella runsaspigmenttisiä ja mattoja, joten läkikuultavat kiiltopunat oli odotettu lisäys huulimeikkeihin, jotka Absolutionin luoja, Isabelle Carron, on toteuttanut yhdessä Ranskan tunnetuimpien meikkitaitelijoiden joukkoon lukeutuvan, Christophe Danchaudin, kanssa.

Huulipunat ovat olleet itselläni tänä syksynä ahkerassa käytössä kynsilakan ohella, joten päätin tässä huulipunamaniassa koota teille näistä uutuuksista kiinnostavimmat sävyt.

dsc_0009

Lempisävyni Kjaer Weisiltä ovat todella kaunis, huulen luonnollista sävyä korostava, hieman vanhaan roosaan taittava Believe (kuvassa yllä). Väri sopii arkimeikkiin ja lähes mihin tahansa vaatteisiin. Puna pysyy todella hyvin, eikä rullaa päivän aikana ikävästi huulen sisäpinnoille.

Viininpunainen Adore (alla olevassa kuvassa vasemmalla) on puolestaan vilahtanut blogissa jo aiemminkin. Olen rakastunut intensiiviin ja tummiin huulipuniin tänä syksynä. Niillä voi muuttaa lähes meikittömät kasvot juhlakelpoisiksi alta minuutissa, mutta toisinaan inspiroidun keskellä viikkoakin punaamaan huuleni tummaksi, vaikka istuisin vain työhuoneella kirjoittamassa.

huulipunat2

Räiskyvän koralli Love (kuvassa yllä sekä alla) on häikäisevän upea väri. Ei välttämättä tämän syksyn juttu minulle, mutta kunhan mennään vuodenvaihteen yli kohti kevättä, viininpunainen vaihtuu todennäköisesti juuri tähän sävyyn. Osassa Kjaer Weisin huulimeikeistä on synteettisiä väripigmenttejä pieniä määriä ja Love on yksi niistä tämän erittäin kirkkaan vivahteen aikaansaamiseksi. Kuvista näkee selkeästi huulipunan peittävyyden ja sen jättämän pinnan. Sanoisin, että tässä ollaan täydellisen huulipunakoostumuksen ytimessä.

dsc_0040

Itse olen enemmän mattahuulipunien ystävä, mutta läpikuultavilla kiiltopunillakin on paikkansa ja varsinkin kuivahuulisille ne ovat erinomainen vaihtoehto, sillä mattapuna korostaa rohtumia ja halkeilevia huulia. Absolutionin kiiltopunilla on hieman erikoinen numerointi, jossa ei tunnu olevan mitään logiikkaa. Tämä johtuu siitä, että Christophe Danchaud rakastaa tarot-kortteja ja hän on numeroinut sävyt niiden symboliikan perusteella. Haha, hihhulipunat siis!

Absolutionin sorbet-kiiltopunista löytyy kolme sävyä. Cerise 03 (alla olevassa kuvassa vasemmalla) on viileän punainen sävy. Se on  läpikuultavuutensa ansiosta loistava sävy selkeästi punaista huulipunaa kaipaavalle, mutta voimakasta kirkkaanpunaista vierastavalle. Itselleni sävy ei ole aivan paras mahdollinen viileytensä vuoksi, mutta kylmien sävyjen ystäville sopii kuin nenä päähän. Numeroon kolme liittyvä symboliikka juhlii feminiinistä eleganssia ja aistikkuutta sekä naisellista energiaa, joka kannustaa luomaan kauneutta ja nautintoa ympärilleen.

huulipunat

Dusky Rose 05 (kuvassa alla) on pinkkiin vivahtava, vadelmasorbetin värinen puna, joka tuo huulille vain aavistuksen väriä. Luottopuna kylmien sävyjen ystäville. Numeron viisi symboliikka liittyy suojeluun, viisauteen ja harmoniaan universumin kanssa.

dsc_0070-2

Papaya 20 (kuvassa alla) on lämpimään vivahtava sekoitus korallia, oranssia ja pinkkiä. Väri on selkeästi kirkkaampi, kuin Dusky Rose, mutta läpikuultava. Alla olevista kuvista näkeekin selkeästi kuinka eri näköinen kiiltopuna on hylsyssään ja huulilla. Papaya vilahti myös viime viikkoisessa myssypostauksessani.  Numero 20 kuvastaa uudelleensyntymistä ja uutta alkua – Papaya onkin raikas ja iloinen, olemisen sävy.

dsc_0084

Suosikkini tästä joukosta ovat ehdottomasti Kjaer Weisin, sillä mattapunat ovat tällä hetkellä minun juttuni. Huulikiillot ovat sitten erikseen ja niistä onkin luvassa juttua seuraavaksi. Perinteinen huulikiilto on nimittäin ollut mattapunien ohella tänä syksynä ahkerassa käytössä ja siksi nämä läpikuultavat kiiltopunat ovat hieman väliinputoajia omassa meikkipussissani.

Oletteko te löytäneet näistä uutuuksista suosikkianne? Entä mikä tästä joukosta on mielestänne kiinnostavin sävy?

dsc_0077

Kuvat Mariko Pajalahti

Postaus sisältää mainoslinkkejä

Tuotteet saatu blogin kautta

Avainsanat: , , , ,