Lifestyle

Tylliunelma

Lifestyle | 11.9.2016 | Katja Kokko

dsc_0040

Vaikka omia prinsessahäitä ei ole vielä laitettu kalenteriin sopivan sulhasehdokkaan puuttuessa, voi aivan hyvin kuorruttaa itsensä 24 metrillä tylliä ja viettää päivän oman elämänsä morsiamena. Tai kuvitella olevansa Carrie Bradshaw.

Mariko meni jossain mielenhäiriössään lupaamaan ompelevansa minulle tyllihameen. Viikko sitten pystytimme tyllitehtaan naisen olohuoneeseen. Minä leikkasin ja Mariko the dressmaker ompeli. Tuijotin epäuskoisena valtavaa tyllivuorta täysin vakuuttuneena siitä, ettei tuosta mitään hametta kyllä tule, korkeintaan hermoromahdus. Mutta viisi tuntia (ja viisikymmentä v-alkuista sanaa) myöhemmin keikistelin peilin edessä sulloutuneena täydelliseen tylliunelmaan. Prinsessahääni alkavat olla jo lähes täydellisesti suunniteltu – Mariko ei pelkästään letitä tukkaani, vaan saa mitä ilmeisimmin ommella myös hääpukuni. Uskomatonta, mikä monilahjakkuus tuo nainen onkaan, täysin epänormaali tapaus, jos minulta kysytään.

tyllihame

Ystäväni eiliset nelikymppiset olivat hyvä suu kuorruttaa itsensä kermakakulla. Seuraksi riittivät valkoiset tennarit ja äidin vanha James-farkkutakki, joilla kokonaisuus pysyi rentona. Mutta minulla on tylliunelman stailaukselle ainakin sata ideaa ja aion poimia lisäinspiraatiota Sex and the Citystä. Tylli on uusi musta!

dsc_0060

Ainoana asusteena toimivat viininpunaiset huulet. Olin yllättynyt miten hyvin viihdyin huulipunassa meikittömän kesän jälkeen. Kjaer Weisille on juuri ilmestynyt kauan odotetut huulipunat ja löysin niistä heti muutaman täydellisen sävyn. Viininpunainen Adore sopi eiliseen lookiin kuin nenä päähän. Kjaerille tuttuun tapaan, myös huulipuniin on saatavilla täyttöpakkaus ja itse hylsy on todella painava ja upea. En tiedä vaihteleeko koostumus väreittäin, mutta ainakin Adore oli kunnon mattapuna, runsaspigmenttinen ja pysyi huulilla erittäin hyvin.

dsc_0063

Myös Absolutionin huulipunakokoelma on täydentynyt kolmella uudella Sorbet-huulipunalla, jotka ovat puolestaan koostumukseltaan kevyitä ja läpikuultavia, ihanan kosteita. Perusteellinen raportti molempien sarjojen punista seuraa hieman myöhemmin.

Olen muuten löytänyt uuden ripsivärisuosikin. Olen ollut täysin vakuuttunut, ettei Kjaerin ripsiväriä onnistu päihittämään kukaan. Mutta nyt olen ällikällä lyöty. Uusi ripsarirakkaus on kerrassaan häkellyttävä. Marikokin kommentoi eilen ripsiäni. Meinaan revetä liitoksistani, koska en voi vielä paljastaa mikä merkki on kyseessä. Ärsyttävää, tiedän!

dsc_0066

Eilisissä juhlissa joku kysyi olenko Marikon tyttöystävä. Kyllähän me melkoinen pariskunta ollaan, sielunsiskoksia. Jos Mariko olisi mies, saattaisin kyllä kosia.

Jos muuten jota kuta teistä kiinnostaa Carrie Bradshaw -leikit, niin Marikolta voi halutessaan tiedustella omien mittojen mukaan tehtyä tyllihametta. Hintaa kermakakulle tulee 250 €. Yhteyttä voi ottaa osoitteeseen marikovibes(at)gmail.com

Mitäs tuumitte tylliunelmasta? Entä oletteko kokeilleet Kjaer Weisin uusia huulipunia jo?

dsc_0061

Kuvat Mariko Pajalahti

Huulipuna saatu Joliesta

Postaus sisältää mainoslinkkejä

Avainsanat: , , ,

Lifestyle

7 kommenttia artikkeliin “Tylliunelma”

  1. Mari Vee

    Siis aivan mahtava carrietylliunelma! Ja kyllä, tuo Kjaerin Adore löytyy jo meikkipussukasta. On tosiaan matta, mutta levityy helpommin kuin Abson mattapunat ja on aavistuksen voidemaisempi mikä passaa meikäläiselle, koska olen kuivahuulinen. Olen ihan rakastunut tähän viininpunaiseen puulipunaan, jolla saa joko voimakkaan tai sitten vähän kevyemmän lookin kun punaa vaan ihan hipaisee huulille. Ja kun mainitsit Abson uusista sorbettipunista, niin ne ovat myös unelmaihania! Juuri sellaisia koostumukseltaan, jota olen huulipunissa kaivannut luonnonkosmetiikkapuolella! Abson sorbettipunista meikkipussista löytyy sävy Papaya, joka hehkuu kauniisti oranssiin päin.

    • Mulla on nyt kolme KW:n huulipunaa testissä ja kaikki Absolutionin uudet myös. Oranssiset värit tuntuvat nyt liian kesäisiltä ja kaikki tumma houkuttelee enemmän, mutta korallit pääsevät taas käyttöön keväällä 🙂 Kokeilin tänään toista testisävyä KW:lta ja koostumus on kevyempi, kuin Adoressa, eli kyllä ne näköjään vaihtelee väreittäin 🙂

  2. Minna

    Just tänään kävin Jolien paketin josta löytyi KW:n uusi puna sävyssä Believe ja Absolutionin uusi Sorbet sävyssä 03, Cerise. Molemmat aivan ihania ainakin ensitestauksella! Aiemmin hankin jo syksyksi Absolutionin vanhemmasta huulipunalinjasta ihanan tumman viininpunaisen 01 Deep Red.

    Huulipuna oli mulle eka kosketus Kjaer Weisiin, aikamoista luksusta oli tuo pakkaus ja painava hylsy! Ja vitsit että tykkään tuosta heidän täyttöpakkaus-systeemistä 🙂

Kommentoi

XHTML: Voit käyttää näitä tageja: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>