Lifestyle

Myssyjen myssy

Lifestyle | 4.10.2016 | Katja Kokko

samuji

Tänä aamuna meinasi pää paleltua. Näköjään talvi tulee myös vuonna 2016.

Aiemmin paksu polkkatukka on lämmittänyt päätä ja korvia niin, että olen huidellut helposti ilman pipoa pikku pakkasessakin. Hiustenkasvatusprojektin myötä kuontaloni on kuitenkin ollut nutturalla tai leteillä kesäkuusta lähtien ja vaikka tukkaa onkin noin kolmen ja puolen ihmisen edestä, se ei lämmitä tippaakaan sykerölle sidottuna.

Marssiessani hyytävässä aamussa kohti joogasalia, päätin suunnata pipo-ostoksille tänään, sillä toista flunssaa en tälle syksylle aio enää hankkia. Sopivasti joogan jälkeen Facebookin avattuani, törmäsin kuumaan keskusteluun Samujin kuuluisasta Chunky Beaniesta. Stokkalla myssylle on kuulemma yli 30 ihmisen jonotuslista (haloo, miksi ette osta/tilaa myssyä Samujin verkkokaupasta?). Menemättä sen syvällisemmin keskustelun sisältöön, klikkasin välittömästi oman myssyni ostoskoriin, sillä en aio olla yksi niistä tyypeistä, joka olisi valmis maksamaan myssystä kolminkertaisen hinnan käytettynä, koittaisi ostaa sen jonkun päästä (tätäkin on kuulemma tapahtunut) tai jäädä kokonaan ilman myssyä.

samuji2

En ole mikään päähineihminen. Pipot ja myssyt näyttävät enemmän tai vähemmän huvittavalta päässäni. Siksi päätin vetää homman överiksi tänä talvena. Mieluummin vähän liian muhkea myssy, kuin tiukka kortsupipo. Väreistä vaaleanpunainen hattara olisi ollut ihana, mutta valitsin turvallisesti käytännöllisen mustan. Kannattaa olla nopea, jos ei halua päätyä jonotuslistalle.

Löytyykö teiltä tuota myssyjen myssyä? Ilmiantakaa omat myssysuosikkinne!

Ps. Huulipuna on Absolutionin uusi sorbet-huulipuna, sävy 20 Papaya.

samuji3

Kuvat Katja Kokko

Avainsanat: , ,