Lifestyle

Myssyjen myssy

Lifestyle | 4.10.2016 | Katja Kokko

samuji

Tänä aamuna meinasi pää paleltua. Näköjään talvi tulee myös vuonna 2016.

Aiemmin paksu polkkatukka on lämmittänyt päätä ja korvia niin, että olen huidellut helposti ilman pipoa pikku pakkasessakin. Hiustenkasvatusprojektin myötä kuontaloni on kuitenkin ollut nutturalla tai leteillä kesäkuusta lähtien ja vaikka tukkaa onkin noin kolmen ja puolen ihmisen edestä, se ei lämmitä tippaakaan sykerölle sidottuna.

Marssiessani hyytävässä aamussa kohti joogasalia, päätin suunnata pipo-ostoksille tänään, sillä toista flunssaa en tälle syksylle aio enää hankkia. Sopivasti joogan jälkeen Facebookin avattuani, törmäsin kuumaan keskusteluun Samujin kuuluisasta Chunky Beaniesta. Stokkalla myssylle on kuulemma yli 30 ihmisen jonotuslista (haloo, miksi ette osta/tilaa myssyä Samujin verkkokaupasta?). Menemättä sen syvällisemmin keskustelun sisältöön, klikkasin välittömästi oman myssyni ostoskoriin, sillä en aio olla yksi niistä tyypeistä, joka olisi valmis maksamaan myssystä kolminkertaisen hinnan käytettynä, koittaisi ostaa sen jonkun päästä (tätäkin on kuulemma tapahtunut) tai jäädä kokonaan ilman myssyä.

samuji2

En ole mikään päähineihminen. Pipot ja myssyt näyttävät enemmän tai vähemmän huvittavalta päässäni. Siksi päätin vetää homman överiksi tänä talvena. Mieluummin vähän liian muhkea myssy, kuin tiukka kortsupipo. Väreistä vaaleanpunainen hattara olisi ollut ihana, mutta valitsin turvallisesti käytännöllisen mustan. Kannattaa olla nopea, jos ei halua päätyä jonotuslistalle.

Löytyykö teiltä tuota myssyjen myssyä? Ilmiantakaa omat myssysuosikkinne!

Ps. Huulipuna on Absolutionin uusi sorbet-huulipuna, sävy 20 Papaya.

samuji3

Kuvat Katja Kokko

Avainsanat: , ,

Lifestyle

11 kommenttia artikkeliin “Myssyjen myssy”

 1. Ulpu

  Olin jo aikeissa kysyä, että mikä huulipuna ennenkuin pääsin loppuun asti. Kaunis, raikas sävy!

  Hauska myssy, mutta että oikein jonotuslista myssylle… Vaikka näyttää ihanan pehmoiselta niin mua varmaan kutittais…

  • Sanoppa muuta, huvittavaa kieltämättä 😀 Mutta toisaalta hienoa, että hype tulee suomalaisen brändin tuotteeseen! Minusta tuo myssy ei kyllä ole kutittavaa laatua… ellei sitten ole tosi herkkä!

   Noiden sorbet-punien sävyt on ihania! Tulossa kunnon postaus huulipunauutuuksista, kunhan saan hovikuvaajan paikalle 🙂

 2. Sanna

  Minäkään en halunnut viettää tulevaa talvea ilman tätä Samujin myssyä, joten käväisin perjantaina Samujin myymälästä ostamassa oman vaalean hiekan värisen piponi. Se on ihana!

 3. tiita

  Mulla on Balmuirin ihana musta pipo, ja se sopii mielestäni muutenkin isoon päähäni paremmin kuin Samujin myssy. Jollen asuisi ulkomailla, olisin varmasti myös aloittanut jo pipokauden (joka jatkuisi toukokuuhun). Vaikka tukkaa kyllä löytyy ihan tarpeeksi päästä, niin mulla on jotenkin erityisherkät korvat. Olisi kiva tietää, tarkoittaako korvien liioiteltu palelu jotain psykosomaattisessa kokonaisuudessani! 😀

  • Mä en ole löytänyt Balmuirilta kivaa mallia, vaikka muuten merkin tuotteet kuuluukin suosikkeihin 🙂 Mulla on överiherkkä itsellä, mutta aiemmin tosiaan superpaksut hiukset lämmitti, mutta nyt kun ne on kiinni koko ajan, niin eihän ne mitään suojaa!

 4. piu

  Mahtava myssy…..olin vallan unohtanut että myssy voi olla myös ”pullea”. Aijon toteuttaa itse myssyn vaaleanpunaisena, musta on liian kova väri itselleni kasvoja vasten. Itse tehden säästän…..ja säästyneet rahat käytän hoitotuotteisiin 🙂

Kommentoi

XHTML: Voit käyttää näitä tageja: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>