Lifestyle

Pionihuumassa

Lifestyle | 3.10.2016 | Katja Kokko

dsc_0002

Marimekko, Samuji, suomalainen muoti, on vienyt minut mennessään ja saanut rakastamaan ja käyttämään värejä ensimmäistä kertaa yli kymmeneen vuoteen. Toivottavasti ette kyllästy tähän Marimekko-paasaukseeni, mutta olen aivan totaalisen rakastunut merkkiin, ensimmäistä kertaa elämässäni. Eikä rakkautta onnistunut laimentamaan myöskään eilen sähköpostiini tupsahtaneet kuvat ensi kevään ja kesän mallistosta, joka esiteltiin viikonloppuna Pariisin muotiviikoilla.

Mutta puhutaan nyt kuitenkin vielä tästä syksystä. En voi käsittää, kuinka meillä on nykyisin harmaat kesät, mutta aurinkoiset syksyt. Tämä auringon määrä yhdistettynä parhaimmassa väriloistossa olevaan ruskaan on jotain aivan uskomattoman kaunista. Valoa ja värejä tekee mieli tankata verkkokalvoilleen, jotta sen muistaisi mahdollisimman pitkään harmaan ja loputtomalta tuntuvan talven keskellä.

pienipioni2

Marikomekon syysmalliston Pieni pioni -kuosi oli rakkautta ensi silmäyksellä ja kahdesta väristä olisin voinut huolia jopa minulle vieraan sinisenkin, mutta sujautettuani oranssin silkkipaidan ylleni, syttyi kasvoilleni valo. Paita on kaunis sellaisenaan, mutta nyt ensihuumassa olen rakastunut sen ja Samujin pörröpaidan yhdistelmään.

Stella esitteli taannoin blogissaan Pieni pioni -housut. Kokovartalopioniasu saattaisi olla allekirjoittaneelle hieman liikaa ottaen huomioon hiusteni värin, mutta sen sijaan yhdistäisin housut simppelisti mustan poolon kanssa. Tulen kyttämään pettämättömällä alehaukan katseellani noita housuja, sillä olen täysin varma, että ne tupsahtavat jossain vaiheessa mukavaan alennukseen.

pienipioni3

Pieni pioni -paidan kanssa ostoskoriini päätyi myös todella kaunis huivi, jonka esittelyä panttaan vielä tovin, mutta kerrottakoon, että nudenväristen ja harmaiden huivien kausi on minun osaltani rikottu.

Tuo laukku on Marimekon Matkuri, joka vierailikin blogissa hetki sitten ja nahkarotsi puolestaan Munderingskompagnietin eli tuttavallisemmin MDK:n, joka tekee hinta-laatusuhteeltaan parhaat nahkarotsit ja niitä myydään Sofinahissa.

Oletteko te hankkineet jotain Marimekon syysmallistosta?

pienipioni

Kuvat Mikko Rasila

Avainsanat: , , , ,