Beauty

Genuine Beauty Guide: syyskuun suosikit

Beauty | 2.10.2016 | Katja Kokko

dsc_0022

Syyskuussa ihoni kaipasi detoxia ja kosteutusta, loppukuussa oli kirkastuskuurin aika. Löysin uuden kynsilakka- ja parfyymisuosikin, maailman nerokkaimman kynsilakanpoistoaineen sekä käsivoiteen, joka buustaa ihon vastustuskykyä.

Tässä syyskuun suosikkini:

Nuori Supreme-C Serum Treatment

Tuorekosmetiikkasarja Nuorin tuotteet ovat sananmukaisesti freesejä ja nuoria. Kirjoitin aiemmin tällä viikolla juuri Naturelleen rantautuneesta sarjasta syvällisemmän postauksen, joka löytyy täältä. Nuorin kirkastava C-vitamiinikuuri oli juuri sitä, mitä ihoni kaipasi loppukuuta kohti mentäessä ja vaikutukset olivat jo ensimmäisenä päivänä silminnähtävät. Suosittelen C-vitamiinikuuria tähän vuodenaikojen taitteeseen kirkastamaan ihoa ja parantamaan ihon kosteuspitoisuutta. 20 päivän kuuri tulee taatusti käytettyä, sillä Nuorin tuotteita ei voi avattuaan jättää nököttämään hyllyyn pitkäksi aikaa, jotta ne eivät mene pilalle. Nuorin tuotteista saa -15% alennuksen koodilla NUORI 16.10.2016 saakka Naturellen verkkokaupasta sekä Bulevardin myymälästä.

Tata Harper Repairative Moisturizer

On kosteusvoiteita ja sitten on todellisia kosteusvoiteiden kuningattaria. Minulla on vain pari luottovoidetta ja yksi niistä on ehdottomasti Tata Harperin kuivan ihon voide. Se todellakin kosteuttaa ja koostumus on ihanan ohutta ja juoksevaa, mutta siinä on silti rasvaa tismalleen sopivasti – ihon kosteus- ja rasvatasapaino pysyy tällä voiteella yllä todella hyvin. Voide ei tuki huokosia ja saa ihon yksinkertaisesti sädehtimään. Ohut koostumus toimii loistavasti myös meikin alla ja reilun kokoinen pullo kestää käytössä niin pitkään, että monta muuta voidetta ehtisi tuossa ajassa käyttää melkein tuplasti enemmän.

Tata Harper Purifying Mask

Kesän jälkeen iho oli kunnon detoxin tarpeessa, sillä olin saastuttanut ihoani Ubudin keskustan pakokaasuissa ja käyttänyt myös koko kesän aurinkosuojaa kasvoilla, jonka puhdistamisessa saa olla erityisen huolellinen. Ihodetox hoitui Tata Harperin tuotteilla, jonka valikoima täydentyi hiljattain ilmansaasteiden vaikutuksia neutraloivalla detox-naamiolla. Pirtsakan tuoksuinen, pikkuisen kihelmöivä ja viilentävä naamio antaa kyytiä toksiineille ja kirkastaa sameaa ihoa todella tehokkaasti.

Esse Cream Mask

Kosteusköyhyys vaivaa yleensä meidän jokaisen ihoa kesän jälkeen, varsinkin, jos on oleskellut runsaasti auringossa. Toisaalta, myös nopea lämpötilojen laskeminen on rankempaa iholle, kuin moni edes tajuaa. Viileä ilma lisää kosteuden haihtumista ihosta, samoin kuin voimakas aurinkokin. Essen Cream Mask onkin ympärivuotinen apu kosteusköyhän ihon elvyttämiseen ja pehmittämiseen. Samettinen naamio tulee varmasti olemaan kylppärinkaappini eturivissä ensi kevääseen saakka – jollei jokin uusi tulokas sitten tule ja syrjäytä sen paikkaa.

Kahina Essaouira parfyymi

Kahinan Essaouira vartaloseerumi on hurmannut minut tuoksullaan ja silkkisellä koostumuksellaan. Kiiltävät, mustat lasipullot toimivat kylpyhuoneen sisustuselementteinä ja niiden kyljissä olevat berberinaisten muistiinpanot arganöljyn valmistamisesta tekevät pakkauksista persoonallisia ja uniikkeja. Essaouira parfyymi on yksi Kahinan uutuuksista, joista voit lukea lisää täältä. Aromaterapeuttisilta vaikutuksiltaan virkistävä tuoksu on naisellinen ja raikas. Koukuttava.

Esse käsivoide

Essen uusi käsivoide on nerokkuutta pakkaukseltaan, mutta erityisesti sisällöltään, sillä siihen on lisätty pigmenttiläiskiä vaalentavan kigeliauutteen lisäksi prebiootteja ja probiootteja. Silkkaa neroutta käsivoiteelta, sillä pesemme käsiä lukuisia kertoja päivässä ja pahimmassa tapauksessa vieläpä antibakteerisella pesuaineella, joka tuhoaa käsien iholta hyviä bakteereja. Prebioottien ja probioottien avulla ihon mikrobikanta monipuolistuu ja sen vastuskyky paranee. Ja voide tuoksu ihanalle, kuten kaikki muutkin Essen tuotteet.

Treat Collection Date Night

Viininpunaisesta, hieman kiiltävästä kynsilakasta on tullut syksyn tärkein asusteeni. Treat Collectionin Date Night sävy on kertakaikkiaan pysäyttävän upea. Näet sävyn kynsillä tässä postauksessa.

Treat Collection Kynsilakanpoistoliinat

Kynsilakanpoistoliina. Sen keksijä ansaitsisi jälleen purnukkanobelin! Kyllähän kynsilakanpoistolappuja on ollut olemassa ties kuinka kauan, mutta nyt ei olekaan kyse lainkaan samanlaisesta tuotteesta. Kyseessä on siis liina, joita tarvitsee sormien ja varpaiden lakkojen poistamiseen vain yhden! Kokeilkaa itse, jos ette ymmärrä tätä paasaustani. Tuote on sen verran uusi, ettei ole tainnut vielä ehtiä vielä kenenkään jälleenmyyjän valikoimaan, mutta veikkaan, että kohta niitä saa ainakin Biodellystä, sillä kaupan omistaja on yleensä nopea liikkeissään.

Löytyykö teiltä matcheja? 

syyskuunsuosikit

Kuvat Katja Kokko

Postaus sisältää mainoslinkkejä

Avainsanat: , , , , , , , , , , , , , , , ,