AstrologiaBody & Mind

Uudenkuun ajankuva 1.10. – 30.10.2016

Astrologia | Body & Mind | 1.10.2016 | Kirsi Halla-Seppälä

Lokakuu alkaa Auringon ja Kuun kohdatessa ihmissuhteiden, harmonian ja tasapainon merkissä Vaa’assa. Syyskuun koettelemukset alkavat olla takana päin (Merkuriuksen perääntyminen Neitsyessä ja intensiivisiä energioita avanneet pimennykset jättivät jälkensä monen elämään) ja kuulas, kaunis ja rakkaudentäyteinen lihaton lokakuu on edessä. Päällimmäisenä ajan energioissa onkin toiveikkuus ja hyväntahtoisuus, unelma paremmasta maailmasta, vilpitön halu jakaa ja pyrkimys yhteistyöhön. ”Kaikille kaikkea hyvää” voisi olla yksi Vaa’an iskulauseista, mutta kun menemme uudenkuun kartan energioissa hieman pintaa syvemmälle, sieltä paljastuukin yllättäviä ulottuvuuksia.

Rakkaus on ehdottomasti tämän kuukauden kuumin aihe. Vaa’an oma hallitsija Venus on uudenkuun kartalla intensiivisessä, salamyhkäisessä ja intohimoisessa Skorpionissa. Sen lisäksi tämä rakkauden, arvojen ja kauneuden planeetta Venus on sekä Neptunuksen että Pluton hellässä huomassa, tehden harmoniset kulmat näille kartan mystikkoplaneetoille. Rakkaudesta on siis kysymys, ja sen suhteen on lokakuu anteliaalla päällä. Mitä rakkaus sinun elämässäsi tällä hetkellä tarkoittaakaan, nyt on mahdollista mennä sen suhteen syvemmälle. Jos suostumme prosessiin, lokakuu vie meitä kohti aidompaa, korkeampaa, herkempää, suloisempaa, ehdottomampaa, myötätuntoisempaa ja epäitsekkäämpää rakkautta ja sen erilaisia ilmenemismuotoja.

vaaka-uusikuu-2016-kirsihallaseppala

Ne jotka ovat ajan energioiden suhteen oikeilla taajuuksilla voivat nyt vastaanottaa jotain todella kaunista ja hyvää. Antamisen ja saamisen käsite voi muuttua, kun tietoisuus avautuu ymmärrykselle, että rakastaminen itsessään ja antaminen antamisen ilosta tuovat suurimman onnen. Kun fokus siirtyy pois siitä mitä sinä haluat, mitä sinä saat ja mitä sinulle kuuluu, transformaatio tapahtuu ja siirryt pois rakkauden kerjäläisyydestä kosmiseksi rakastajaksi, jolla on rajaton rakkauden lähde josta ammentaa – itselle ja muille.

Uusikuu on yhtymässä ”Suureksi Hyväntekijäksi” kutsuttuun Jupiteriin, joten runsauden, laajentumisen, anteliaisuuden ja yleisen hyvän tahdon energiat ovat korkealla. Jupiterilla on taipumus avata, vapauttaa ja laajentaa sitä minkä kanssa se on tekemisissä, ja nyt sen ollessa yhtymässä Kuuhun paisutellaan tunteita ja sen yhtymä Aurinkoon laajentaa tietoisuutta. Tämä kolmikko on hyvin intensiivisessä kulmassa Marsiin ja Plutoon, sekä hämärtävässä ja hiertävässä suhteessa Neptunukseen, joten tiedostamattomien reaktioiden ja alitajuisten (jopa väkivaltaisten)  toimintamallien ja omien pimeiden puolien näkeminen uudenlaisella kirkkaudella on nyt mahdollista.

Se mihin keskityt, se lisääntyy. Se minkä kohtaat, näet ja ymmärrät, se muuttuu. Ilmassa on nyt dynaamiset ja toiminnalliset muutosenergiat, ja niiden myötä asiat etenevät, saatat löytää itsestäsi uutta rohkeutta mennä uusille alueille ja ottaa hyppy tuntemattomaan. Mukavuusvyöhykkeellä pysyminen ei välttämättä tunnu enää niin mukavalta ja tarve kasvaa ja siirtyä uuteen, aiempaa syvempään, merkityksellisempään ja rakkaudentäyteisempään vaiheeseen on suuri.

Millaista muutosta elämässäsi haikailetkaan, mikäli se on linjassa sydämesi suunnitelman kanssa, tässä kuussa kaikki maailmankaikkeuden voimat ovat puolellasi. Toimi vaikket koe vielä olevasi valmis. Älä odota että seuraava askel tuntuisi turvalliselta. Harppaa eteenpäin, syöksy elämän (tai rakastettusi) syliin ja uskalla hyödyntää tämän kuukauden laajentavat ja valoa pimeyteen tuovat energiat tavalla, joka rakentaa sinulle elämää, josta olet aiemmin vain salaa unelmoinut.

Kuukauden keskeiset teemat: rakkaus, rohkeus, sydämen avautuminen, intensiiviset tunteet, tietoisuuden laajentuminen, aloitteellisuus, yhteistyö, ihmissuhteet, totuus, tasapaino, harmonia, kauneus, hyväntahtoisuus, vanhojen rajoitteiden ylittäminen, kasvu, uusi elämänvaihe, uudet askeleet, yhteiset suunnitelmat, rakkauden syventyminen

Uudenkuun astrologiset koodit: Aurinko ja Kuu Vaa’assa yhtymässä Jupiteriin, neliössä Plutoon ja Marsiin, kvinkunsissa Neptunukseen, sekstiilissä Saturnukseen. Merkurius Neitsyessä kolmiossa Plutoon ja oppositiossa Khironiin. Venus Skorpionissa kolmiossa Neptunukseen ja sekstiilissä Plutoon. Mars Kauriissa neliössä Jupiteriin. Saturnus neliö Neptunus.

 14063712_10154308143478819_2296371932929231640_n

Kirsi Halla-Seppälä – ratkaisukeskeinen terapeutti, astrologi, kouluttaja, läsnäolo- ja tietoisuusohjaaja

Kirsi on työskennellyt terapeuttina ja tehnyt astrologista konsultaatiota, sekä kirjoittanut, kouluttanut ja luennoinut itsetuntemusastrologiasta ja elämäntaidosta n. 20 vuotta. Hän on Suomen Ammattiastrologit ry:n entinen puheenjohtaja ja pitkäaikainen jäsen. Kirsi vastaanottaa terapia-asiakkaita ja tekee tulkintoja Helsingin Katajanokalla sijaitsevalla vastaanotollaan.

http://kirsihallaseppala.fi/

Avainsanat: