Beauty

Pullotettuja sävyjä, sormustettuja tunteita

Beauty | 1.10.2016 | Katja Kokko

dsc_0011

Kynsilakka on ollut tämän syksyn tärkein asusteeni. Väripaletti noudattaa samaa linjaa muun tyylin kanssa. Viininpunainen, tummanruskea, sahraminkeltainen ja khakinvihreä muodostavat tismalleen identtiset sävyt, kuin takapihan vanhat vaahterat, joiden lehtien väriloistoa saan ihailla aamukahvia juodessani.

treat

En ole koskaan innostunut helmiäisistä tai kiiltävistä kynsilakoista, mutta saatuani Treat Collectionilta pari kiiltävää sävyä, jouduin syömään sanani. Viininpunainen Date Night on koko syksyn lempilakkani! Myös kultahipuin koristeltu Mixed Message on kiehtova. Khakia ja sinappia samassa pullossa. Valitettavasti en löytänyt jälleenmyyjää tälle sävylle, mutta toivottavasti joku nappaa sen valikoimiinsa. Paras tummanruskea löytyy puolestaan Intensaelta.

dsc_0041

Käsitykseni kynsilakanpoistoaineista on myös mullistunut. Anteeksi, mutta miksei kukaan ole aiemmin keksinyt kynsilakanpoistoliinaa? Treat Collectionin liina on kasvojenpuhdistusliinan kokoinen ja yksi liina riittää poistamaan lakat sormista ja varpaista. Ja mikä parasta, se ei tuoksu oikein millekään eikä kuivata kynsinauhoja. Lakkoja ei tarvitse hinkata pois, vaan ne lähtevät helposti. Yksittäispakatut liinat on myös helppo kuljettaa matkalle mukaan, ei siis enää pelkoa vuotavasta kynsilakanpoistoaineesta. En löytänyt liinoillekaan vielä jälleenmyyjää, mutta toivottavasti ne päätyisivät pian esimerkiksi Biodellyn valikoimaan.

treat2

Ostin vihdoin ja viimein myös pullollisen Kure Bazaarin ruusuntuoksuista kynsilakanpoistovettä, sillä sen tehosta on kyselty minulta paljon. Tuote on todella hämmentävä! 100 % luonnollinen vesi tuoksuu todellakin ruusulle, sillä se sisältää ruusuvettä. Ja ne tehot, ne tehot! Tällä lähtee kunnon myrkkylakkakin. 10 sekuntia lakan päällä ja puts vaan! Pullo on lisäksi niin kaunis, että sen haluaa pitää koristamassa hyllynreunaa. Jännä, että kukaan ei ole aiemmin tajunnut tehdä kynsilakanpoistoaineesta kaunista.

dsc_0022

Sormukset ovat Balin tuliaisia, paitsi alemman kuvan mood ring on Proloquesta Uudenmaankadulta. Sormusta ei löydy ainakaan vielä verkkokaupasta, mutta se onkin hyvä syy kipittää paikan päälle ja napata samalla mukaansa keraaminen spaatteli ja naamiokulho. Kuvanottohetkellä minä näytin olevan rentoutunut. Proloquesta löytyy myös ihania kivisormuksia. Siis semmoisia, mitkä on kokonaan tehty kivestä.

Millaisia kynsilakkoja teidän syksyn väripaletista löytyy?

dsc_0025

Kuvat Katja Kokko

Postaus sisältää mainoslinkkejä

Avainsanat: , , , ,