Beauty

Viikonlopun ostoslista

Beauty | 26.2.2015 | Katja Kokko

DSC_0032

Ensi viikolla on jo maaliskuu! Aika menee eteenpäin aivan hurjaa vauhtia, mikä kylläkin tähän aikaan vuodesta ilahduttaa ikuista kesänlasta.

Naturellen -10 % alekoodi blogini lukijoille on voimassa vielä lauantaihin saakka, joten ajattelin koota teille oman ostoslistani inspiraatioksi.

Nämä tuotteet ovat vakkarikäytössäni ja osoittautuneet huipputehokkaiksi. Ihomme heijastelee hämmästyttävällä tavalla sen sisäpuolella tapahtuvia asioita sekä henkistä hyvinvointia ja oloamme. Ulkoista hoitoa ei voi silti mitenkään vähätellä. Laadukkailla tuotteilla ja oikeilla ihonhoitorutiineilla saa aikaan tuloksia, jotka näkyvät. Sen olen saanut todeta monta kertaa lukuisten asiakkaiden ihoilla oman ihoni lisäksi. Viimeisimmät hämmästyttävät tulokset ovat tapahtuneet ihonhoitotutkimuksessani atooppiselle iholle, josta kuulette pian lisää. Mutta sitä ennen, tässä viikonlopun ostoslista ja must havet kauniiseen ihoon Naturellesta.

Tata Harper Nourishing Oil Cleanser*

Öljypuhdistuksesta kirjoittelinkin pari päivää sitten. Itselläni ei ole enää paluuta vaahtoaviin putsareihin siirryttyäni puhdistusvoiteisiin, -öljyihin ja -balmeihin. Ihon pinta on siloittunut, tukkeumat vähentyneet entisestään ja väri parantunut. Lämpimään veteen kasteltu musliiniliina tai konjacsieni toimii loistavasti täydentämään puhdistusta rasittamatta ihoa liikaa mekaanisesti. Olen heikkona kaikkiin Tatan tuotteisiin, sillä niiden aktiivisten raaka-aineiden pitoisuudet ovat erityisen korkeat, pakkaukset ovat niin kauniita, että ne käyvät jo sisustuksesta ja lisäksi kunnioitan läpinäkyvästi toimivaa yritystä, joka tekee alusta loppuun saakka kaiken itse, mikä on erittäin harvinaista nykypäivänä ja vaatii huikean määrän osaamista ja huolellista suunnittelua.

DSC_0085

Tata Harper Resurfacing Mask*

Tatan hyytelökukkaisnaamio on ehdottomasti suosikkini kaikista tuhkimotuotteista. Se kirkastaa, rauhoittaa, virkistää ja tasoittaa ihoa paju-uutteen ansiosta, mutta on niin hellävarainen ettei iho ala punoittamaan ja sopii siksi instant glow -hoidoksi juuri ennen juhlia. Geelimäinen hyytelö kuivuu liftaavaksi kalvoksi iholle ja imee iholta epäpuhtauksia sekä talia kuitenkaan kuivattamatta ihoa. Tämän luonnollisempaa kasvojenkohotusta saa hakea.

DSC_0254

Juice Beauty Green Apple Peel Full Strength*

Jos puolestaan ei ole menossa juhliin, on luottotuotteeni hoitolatasoisiin tuloksiin ehdottomasti Juice Beautyn hedelmähappokuorinta. Mikäli iho on herkkyyteen taipuvainen, suosittelen kuorinnan Sensitive-versiota, sillä tässä tehokkaammassa on potkua melkoisesti ja se taatusti kuumottaa, pistelee ja punoittaa iholla tehokkaiden AHA-happojen (glykolihappo, maitohappo) ansiosta. Kuorinta sisältää myös hedelmämehuja, paju-uutetta, rauhoittavaa aloe veraa, C-vitaminia ja retinyylipalmitaattia eli A-vitamiinia. Kuorinta onkin omiaan korjaamaan auringon vahingoittamaa ihoa, pigmenttiläiskiä, ryppyjä ja elotonta ihoa. Tämän jälkeen on huolehdittava, että kasvovesi, seerumi sekä ravitseva öljy löytyvät myös kaapista, jotta  ei tee iholleen karhunpalvelusta.

DSC_0018

Juice Beauty Green Apple Peel Nightly Brightening Pads*

Kirkastavat bambulaput ovat ehdottomasti yksi suurimmista suosikeistani. Nämä sopivat jälleen kerran pigmenttimuutoksille, rypyille tai samealle iholle. Herkkä ja ohut iho, joka ei kestä hedelmähappokuorintaa voi sen sijaan käyttää näitä lappuja tehohoitona, sillä niiden sisältämät hedelmähapot ovat peräisin hedelmämehuista ja -uutteista ja ovat siten hellävaraisia. Sokeriruoko, B3-vitamiini ja lakritsinjuuri vaalentavat pigmenttiläiskiä ja kurkku-uute rauhoittaa. Lappuja voi käyttää kuurina esimerkiksi kuukauden ajan joka ilta tai pyyhkiä niillä kasvot muutaman kerran viikossa. Saatavilla on myös rajoitettu määrä pienempää matkapakkausta.

DSC_0013

Suki Correct Coverage Concealer*

Sukin peitevoide on edelleen maailman paras tummien silmänalusten peittäjä. Oma rasiani vetenee aivan viimesiään ja olen ollut tuotteeseen enemmän kuin tyytyväinen. Itse käytän sävyä Buttercream, mutta ruskettuneelle iholle ja erittäin sinisiin silmänalusiin sävy Honey on parempi.

DSC_0392

Neal’s Yard Remedies Wild Rose Beauty Elixir*

En ole koskaan kokeillut Neal’s Yard Remediesiltä tuotteita, joihin en olisi ollut tyytyväinen. Mielipidettäni Wild Rose -tuotteista on siten melkein vaikea kuvata sanoilla. Rakastan niitä. Ne ovat tehokkaita ja niiden koostumukset ovat lähes maagiset. Wild Rose Beauty Elixir ei olekaan kuten seerumit yleensä, se ei muistuta lähellekään voidetta eikä myöskään öljyä. Tunne, jonka se jättää iholle on yksinkertaisesti kaunis ja samettinen. Tuote toimii loistavasti aamuisin jopa yksinäänkin ihotyypistä riippuen ja iltaisin sen päälle kannattaa sivellä Wild Rose Beauty Balmia. Voit lukea lisää tuotteesta täältä.

DSC_0047

Neal’s Yard Remedies Wild Rose Beauty Balm*

Wild Rose Beauty Balm on maailmanlaajuisesti tunnettu kulttituote ja monitoimituote, joka sopii kaikille ihotyypeille ja monenlaiseen vaivaan. Pakkauksessa tulee mukana musliiniliina, jonka avulla se toimii puhdistusbalmina. Tuotetta voi käyttää myös naamiona, yövoiteena, korjaamaan auringossa vaurioitunutta ja palanutta ihoa tai esimerkiksi arpien hoitoon. Se on ihanteellinen ikääntyvälle iholle. Wild Rose Beauty Elixirin kanssa tämä muodostaa unelmaparin. Itse voitelen tällä hetkellä balmilla melkoisen isoa arpeutumaan lähtenyttä haavaa, jonka sain taannoin pienestä leikkausoperaatiosta. Voit lukea lisää Wild Rose Beauty Balmista täältä.

Neal’s Yard Remedies Wild Rose Body Elixir*

Wild Rose -tuotteista uusin rakkauteni on tämä ihana ruusuntuoksuinen, hennon vaaleanpunainen, hyytelömäinen öljy.  Vartaloeliksiiri tekee ihosta silkkisen pehmeän ja kevyesti kuultavan. Tiedän millä voitelen hellemekon alta pilkottavat sääreni ensi kesänä. Kirjoitin eliksiiristä tovi sitten, voit lukea postauksen täältä.

-10 % alennus Naturelleen voimassa lauantaihin 28.2.2015 saakka. Alennuksen saat normaalihintaisista tuotteista koodilla KATJA10.

Ps. En voi olla vielä vinkkaamatta, että RMS Beautyn ihanat meikit ovat juuri saapuneet myyntiin Naturelleen, joten hyödynnä alennus ihmeessä myös niihin! Meikkivoiteista sävy 22 on paras suomalaiselle iholle, kauniisti keltaiseen taittava vaalea sävy ja lisäksi must have -tuotteita ovat ehdottomasti Buriti Bronzer, Living Luminizer sekä Lip2cheekit!

DSC_0183

*Linkit ovat affiliate linkkejä

Kuvat Katja Kokko

Avainsanat: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,