Beauty

Ihana arvonta uutiskirjeen tilaajille

Beauty | 27.2.2015 | Katja Kokko

DSC_0003

Edit: arvonta on päättynyt! Voittaja on nimimerkki Isabel.

Olen jo pitkästi viime syksystä saakka halunnut kehitellä jotain henkilökohtaisempaa tapaa pitää yhteyttä teihin lukijoihini, koko ajan kasvavaan joukkoon. On ilahduttavaa, kuinka aktiivisesti kommentoitte blogissa, jaatte keskenänne tuotevinkkejä sekä palaatte myös kertomaan palautetta antamistani vinkeistä. Siksi olen pyöritellyt mielessäni ideoita, miten voisin antaa teille jotain erityistä, mitä en julkaise blogissani. Uutiskirje tuntui tähän kaikista luontevimmalta keinolta.

Ajatus on muhinut päässäni kuukausia, kun olen ideoinut konseptia uutiskirjeelle. Lopulta tajusin, että tämä on konsepti, joka toimii täysin fiilispohjalta ja muotoutuu varmasti ajan kuluessa oikeanlaiseksi. Kirje sisältää kuulumisiani, mistä en välttämättä kirjoita blogissa, vinkkejä, jotka eivät aina päädy blogiini asti ja lisäksi saatan kertoa siellä myös ajankohtaisista asioista ennen blogia. Kuulumisten lisäksi haluan antaa kirjeellä teille jotain erityistä ja ihanaa sekä mainostaa pieniä yrityksiä, joita itse fanitan ja kirje sisältääkin aina kaksi etua tai tarjousta, jotka ovat voimassa vain uutiskirjeen tilaajille ja luvassa on muutakin kuin kosmetiikkaa.

DSC_0006

Ensimmäinen kirje ilmestyy arviolta maaliskuun puolen välin tienoilla ja jatkuu siitä noin kuukauden välein. Siihen saakka ehdin kasvattaa tilaajajoukkoa mukavasti ja siksipä päätinkin järjestää kaikille uutiskirjeen tilaajille arvonnan. Palkinto on niin ihana, että tahtoisin voittaa sen itsekin: laatikollinen rakastamiani Neal’s Yard Remediesin Wild Rose -tuotteita. Paketti sisältää Wild Rose Beauty Elixirin, Wild Rose Body Elixirin sekä Wild Rose käsivoiteen.

Osallistumisaikaa on sunnuntaihin 8.3.2015 saakka ja säännöt ovat seuraavat: 1) käy tilaamassa uutiskirjeeni blogin etusivulta SEKÄ 2) jätä kommentti tähän postaukseen ja kerro mitä tahtoisit uutiskirjeestä lukea. Ilmoitan voittajan 9.3. tässä postauksessa ja otan häneen yhteyttä henkilökohtaisesti.

Muista myös seurata minua Instagramissa sekä Facebookissa!

Kuvankaappaus 2015-2-27 kello 10.46.23

Kuvat Katja Kokko

Avainsanat:

Beauty

136 kommenttia artikkeliin “Ihana arvonta uutiskirjeen tilaajille”

 1. Minja

  Uutiskirjeistä olisi kiva lukea meikeistä ja ihonhoidosta. Esim. eri ihotyypeille / iho-ongelmille sopivista tuotteista ja niiden käytöstä vartalonhoitoa unohtamatta. Meikkausvinkit ovat myös aina äärettömän mielenkiintoisia. Omalla kohdallani varsinkin poskipunan oikeaoppinen sutiminen sen kuin jatkuu haastavimpana asiana meikkaamisessa 🙂

 2. Mirja

  Toiveena vinkkejä aikuiselle 40 kymppiselle iholle, ongelmina kuivuus ja couperosa. Ja ne juonteet. Ja meikkivinkkejä myös.

 3. Mari Vee

  Olenkin jo ensimmäisen kerran tästä uutiskirjeestä ilmoittaessasi tilannut uutiskirjeen ja kun nyt uudelleen varmistin niin ilmoitti, että olen jo listalla. Toivottavasti ei poistanut kun menin kokeilemaan uudelleen… Mutta juu uutiskirjeessä olisi kiinnostavaa lukea elämänmuutoksesta eli kuinka hyppäsit oravanpyörästä nykyiselle tiellesi ja kuinka selvisit pahimmista kolhuista elävänä. Vinkkejä kun ei koskaan voi olla liikaa ja kun oma elämäntilanteeni on nyt sen verran kurja eikä oikein mihinkään saa tarrattua kun kaikki luisuu läpi sormien ja huonoa tuuriakin kasaantuu. Lisäksi olisi mukava kuulla jos olet menossa johonkin tapahtumaan eli vaikka kertoisit blogin puolellakin asiasta niin uutiskirjeläisille voisi olla ihan omakin tapahtuma tai juttu johon olisi mahdollisuus tulla kuuntelemaan jostain aiheesta.

 4. Sannas

  Innolla odotan uutiskirjettä ja idea on ihana! Mielelläni lukisin reseptejä DIY kosmetiikasta ja ehkä kausi vinkkejä ( mitä olisi hyvä ottaa ihonhoidossa huomioon keväällä, kesällä, syksyllä, talvella) .
  Ihanaa viikonloppua!

 5. jossy

  Haluaisin lukea uutiskirjeestä esim. miten ja miksi jokin ennen hyväksi kokema kosmetiikkatuote ei enää olekaan se oikea. Lisäksi jooga-aiheet kiinnostavat kovasti.

 6. Anna

  Voi ihanuus, mikä palkinto (toivottavasti onnetar suosii)! 🙂 Wild Rose Beauty Elixir on ostoslistallani, Wild Rose Body Elixir olisi ostoslistallani ellei listalla olisi juuri nyt niin paljon muuta, ja ihanalle käsivoiteelle on aina käyttöä 🙂 Olen käynyt tilaamassa uutiskirjeen jo aiemmin ja odotan innolla ensimmäistä julkaisua. Itse toivon juuri niitä samoja asioita, jotka mainitsit eli vinkkejä, ajankohtaisuuksia ja jotain pientä ekstraa (etuja, arvontoja jne.)

 7. Anu

  Onpa ihana saada jatkossa myös uutiskirjettä – blogisi on jo suosikkilukemistani <3

  Itse tykkäisin myös juttuja ravintoon ja hiuksiin liittyen. Esim. hiuskampaukset jollain tuotteilla olisivat ihqua luettavaa. Ekologiset vaatteet olisivat suosikkejani, mutta valitettavan moni ekologinen vaate on designissaan niin erikoisia, etten ole löytänyt oikein hyviä ekologisia vaatemerkkejä. Olisiko sulla kanavia niihin?

 8. Susanna

  Itsestään muotoutuva ja muokkautuva uutiskirje kuulostaa hyvältä. Tuote/tajousvinkkejä, arvontoja, DIY-juttuja ja ehkä sitten myös niitä kokemuksia kun kaikki ei mennyt ihan putkeen, niistä olisi kiva kuulla.

 9. Maria

  Ihanaa, juuri ajattelin että pitäisi laittaa sinulle toiveita! Tahtoisin tietää lisää luonnonkosmetiikan parfyymeistä, mitkä ovat mielestäsi parhaita ja mistä niitä voisi hankkia, ja seborreapäänahalle sopivista shampoista ja hoitovinkeistä.. Päänahkani on niin ärtyisä ettei tunnu kestävän luonnonkosmetiikan shampoitakaan ja alan olla neuvoton sen suhteen.

 10. Ninne

  Tilasinkin uutsikirjeen jo heti kun siitä ensimmäisen kerran mainitsit. 🙂

  Olen aikanaan Jolien myötä löytänyt ihonhoitooni täysin uudenlaisen, ihanan maailman. <3

  Uutiskirjeestä toivoisin pääseväni lukemaan erityisesti joogasta, arjen tasapainosta sekä ehkäpä ayrvedasta, homeopatiasta tms.
  Lisäksi kohtuuhintaiset luonnonkosmetiikka vinkit ovat aina tervetulleita.

 11. Katja

  Toivoisin vinkkejä mm. maksaläiskien peittämiseen/vaalentamiseen sekä herkän ihon hoitoon. Myös tuotetestaukset kiinnostavat. Ihana arvontapalkinto ja ihana sivusto sinulla kaikinpuolin. Monta hyvää vinkkiä olen jo itselleni löytänyt, kiitokset!

 12. Nina

  Toivoisin, että uutiskirje olisi monipuolinen ja jokaiselle löytyisi jtkn luettavaa/kokeiltavaa. Ruokaohjeista pitäisin ja toivoisin niitä löytäväni. Sellaisia terveellisiä, nopeita ja yksinkertaisia + mielellään gluteenittomia. Itse en ole juurikaan kiinnostunut DIY-jutuista, joten toivoisin ettei näitä olisi (ainakaan kovin paljon).

  Tämä blogi on tällä hetkellä yksi suosikeista juuri monipuolisuuden vuoksi. Toivoisin, että uutiskirje jatkaisi samaa monipuolista linjaa.

 13. Nirppu

  Heippa, ajatuksissani kommentoin äsken ja kirjoitin vahingossa s-postosoitteeni nimikenttään. Pystytkö poistamaan viestin? Suurkiitokset! Meikkejä, ihonhoitoa ja joogajuttuja kaipailin.

 14. kilvia

  Tumpelona meikkausasioissa tahtoisin lukea lisää edullisista ja toimivista luonnonkosmetiikkameikeistä sekä saada lyömättömiä meikkausniksejä. Myös ravinnon vaikutus ihon hyvinvointiin kiinnostaa.

 15. Heini

  Toivoisin uutiskirjeen jatkavan aika lailla samoja aiheita kuin blogin puolella. Voisi olla myös ruokaohjeita sekä enemmän sisustus- ja jooga-aiheita. Jatka samaan malliin

 16. Mari

  Hei!

  Minua kiinnostaisi lukea uutiskirjeestä joogasta; opinnoistasi, kursseista joita toivottavasti järjestät lisää! ja joogasta elämäntapana.

 17. Uutiskirje kuulostaa mainiolta! Haluaisin lukea siitä samoja juttuja, mistä pidän blogissakin: luonnonkosmetiikasta (sekä ihonhoitoa, meikkausta että hiustenhoitoa), joogasta ja muista elämän kauniista pienistä jutuista. Ruokaohjeet ja ravintolasuositukset voisivat myös kiinnostaa!

 18. Jennie

  Minäkin tilasin jo jokin aika sitten uutiskirjeen, kiva kuulla, että se alkaa viimeinkin tulla. Alunperin luonnonkosmetiikka toi minut tänne sivuillesi, mutta oli hauska huomata, että sinulla on myös samoja muitakin kiinnostuksen kohteita, joten viihdynkin täällä vielä paremmin! Uutiskirjeessä ja muutenkin on hauskaa ja kiinnostavaa lukea näitä luonnonkosmetiikkalan edelläkävijöiden tarinoita ja myös erityisesti ne pienemmätkin yritykset kiinnostaa ja toinen mikä kiinnostaa on henkiset jutut. Ja muuten vähän asian ohi tai siihen nimenomaan liittyen, voisiko sivuillesi tulla joku shoutbox tai sen sukulainen, niin saa sanoa jos on muuta asiaa joka ei liity postausaiheisiin..?

 19. Ihana arvonta! Uutiskirjeestä toivoisin lukevani kauneus- ja ihonhoitofiilistelyitä, mutta myös kuulla sellaisista tuotteista, jotka eivät jostain syystä ole toimineet toivotusti tai jotka eivät ole ihan hintansa väärtejä. Mielestäni on ihanaa, kun olet niin suora kuvaillessasi tuotteita, joten ehkä sitä samaa toivoisin jatkossakin 🙂

 20. Viivi

  Meikki ja tuotevinkit kiinnostavat tietenkin! Olisi kiinnostava kuulla myös esim. Kiinalaisen lääketieteen ja ayervedan perinteistä ihonhoitoon ja hyvinvointiin. Nämä ovat niin vanhoja ja perinteisiä suuntauksia ja yhä edelleen käytössä että niissä on pakko olla paljon ajan ja kokemuksen kautta karttunutta tietoa. Sellainen juttusarja eri kulttuurien kauneusjutuista olisi mielenkiintoinen 🙂

 21. Ansku

  Olisi mukava kuulla meikkaajan työstäsi, jota olet tehnyt, millaista opiskelu oli ja meikkaajan uran alkutaipaleista. Ehkä portfoliokuvia 🙂 sellainen kiinnostaisi.

 22. papayana

  Aivan ihana idea! Tarjoukset tottakai ovat aina pienituloiselle tervetulleita. Lisäksi kiinnostaisi tietää, onko vastaasi tullut hyvää paikallisesti käytettävää ”finnigeeliä” epäpuhtauksille (esim. NYR:illa on tietääkseni valikoimassa). Myös esim. peiteainetesti /-vertailu kiinnostaisi! Kiitos blogistasi, pidän erityisesti tavastasi avata kokemuksiasi tuotteista monipuolisesti ja ilmaista selkeästi millaiselle iholle ne sopivat. Ainiin, koti- ja sisustusjutut ja kokemuksesi melko minimalistisen tavaramäärän (oman tulkintani mukaan) kanssa elämisestä kiehtoisivat 🙂

 23. Henkku

  Minua kiinnostaisi lukea uutiskirjeestä joogasta, elämästä, ruuasta, henkisestä hyvinvoinnista, eri ihotyyppien hoidosta, meikkivinkeistä(väriparituksia esim huuli+poskipuna tai huuli+silmämeikki), uusista tuotteista/merkeistä ja tietysti rompun kuulumisista!

 24. Pipa

  Hei, olen itsekin uuden elämänvaiheen kynnyksellä ja mielenkiinnolla & innolla odotan ensimmäistä (uutis)kirjettäsi 🙂 Blogit ja postaukset kun ovat pakosta lyhyitä ja pinnallisia raapaisuja asioista, toivoisin kirjeen olevan ”henkilökohtaisempi” kuin muut kanavat. Siitä olisi ihanaa lukea laajemmalti kokonaisvaltaisesta hyvinvoinnista ja ehkä juuri omien kokemuksiesi kautta. Olisi mielenkiintoista tietää, mikä sysäsi sinut muuttamaan elintapojasi ja elämääsi ja onko sinulla kirjoja/henkilöitä, jotka ovat vaikuttaneet siihen. Esim. lukuvinkit tai harjoitteluohjeet oman mielen rauhoittamiseksi ja oman itsen löytämiseksi olisivat minulle tervetulleita.

 25. Kati

  Hei, uutiskirje on ollut tilauksessa jo kun siitä laitoit viestiä. Siitä olisi mukava lukea elämänmuutosjuttuja sekä noita meikkausvinkkejä. Monesti myös kun tulee uusi tuote esim. zuiin luomiväri missä on neljää eri sävyä niin ei oikein tiedä miten niitä tulisi käyttää (varsinkin jos värit ovat punaista 🙂 ). Minua kyllä kiinnostaa myös kokonaisvaltainen hyvinvointi joten uutiskirjeessä voisi olla ajankohtaista aina vaikka ruuasta, kasvojen ja vartalonhoidosta plus jostain muusta aiheesta (esim. kirjat, tapahtumat, tms.).
  Ihanaa kevättä!

 26. Minua kiinnostaisi lukea tuotevertailuista, esimerkiksi shampoot&hoitoaineet luonnonkiharille hiuksille. Olisi myös hauska jos uutiskirjeissä olisi vaihtuva teema, kuten juurikin esimerkiksi tietty hiustyyppi. Erityisesti”Kotikemistiys” ja DIY-kosmetiikka kiehtoo hyvinkin suuresti tällä hetkellä!

  Lisäksi toki kaikenlaiset aiheen vierestä menevät asiat uppoaa myös, kuten visuaaliset ja esteettiset asiat, jooga, astrologia.. Sellaisia mitkä ovat itsellesikin ajankohtaisia. 🙂 Olen varma että uutiskirjeestä muotoutuu juuri sellainen kuin on tarkoitus tulla. Ensimmäistä kirjettä odotellessa!

 27. Heidi

  Uutiskirje on loistava idea!
  Musta parasta on kun kirjoitat fiilispohjalta mikä tuntuu milloinkin parhaalta. Silloin olet itse täysillä tekstissä mukana eikä tule väkisin väännettyä jotain mikä ei merkitse sinulle mitään. Aiheet ja otsikot varmasti elävät ja muuttuvat tilanteen mukaan. Tylsiin juttuihin en ole vielä törmännyt sivuillasi

 28. satu

  Ihana arvonta 🙂
  Tilasin uutiskirjeen heti kun kerroit siitä. Toivoisin kaikkia pieniä juttuja ilahduttamaan päivää. Samoilta aihealueilta toki mitä täällä blogissakin on.

 29. Riitta S

  Uutiskirje tilattu jo aiemmin, ja innolla odotellaan 🙂 Tosi hieno arvonta!
  Suosituksia hyvistä ravintoloista&kahviloista voisi olla kiva. Ja juttua kiinnostavista tapahtumista joihin itse aiot osallistua, samoin juttua tapahtuman jälkeen.

 30. sannak

  Täälläkin uutiskirje tilattu jo aikaisemmin.
  Yleisesti toivon samoja teemoja kuin täällä blogissakin, ehkä vielä enemmän henkisestä hyvinvoinnista ja eettisestä tyylistä. Yksityiskohtaisemmat meikkausvinkit olisivat myös tervetulleita, kun vasta luonnonkosmetiikan myötä meikkaaminen ei tunnu jonkun paksun tukkivan pakkelin levittämiseltä kasvoille. En ole siis koskaan oppinut käyttämään luomiväriä tai poskipunaa. Mutta nykyään luonnonkosmetiikan monet tuotesävyt ovat niin houkuttelevia, että melkein haluaisin kokeilla 😀

 31. Suvi

  Voi kylläpäs nämä tuotteet kelpaisivat! Olisi kiva saada vinkkejä kasvojen akne arpien hoitoon, vartalon atooppisen ihon hoitoon sekä rasvoittuvan ihon kestävään meikkiin. Uutiskirjeen olenkin jo tilannut aiemmin 🙂

 32. kaisa lehtimäki

  Haluaisin lukea uutiskirjeestä, vuodenajan vaihteluihin sopivia kasvojen hoitovinkkejä. Esim kesäksi mahdollisimman kevyt meikki ja ihonhoito-opas ja talveksi esim ehdotelma pitkälle kotikylpyläillalle. Ja jos on tulossa isot juhlat niin miten ajoittaa erilaisest naamiot, jotta iho olisi mahdollisimman hyvässä kunnossa. Mistä tuotteista saa ihanan tuoksun ilman että täytyy käyttää hajuvettä. Ihoöljyjen ja seerumien käytöstä, itse tulee käytettyä öljyä pari kertaa viikossa ja eri seeerumeita ihon kunnon mukaan, välillä onnistuu paremmin ja välillä vähemmän paremmin. Joogajuttuja on aina kiva lukea, tiibettiläinen meditaatio vinkki oli huikea.

  Kaisa

 33. Kiti

  Minulla on tämmöinen ongelma, että ihoni reagoi matkustamiseen ja ilmaston vaihtamiseen voimakkaasti. (Lähinnä näppyjen muodossa) Ja vaikka jäisin kohteeseen pidemmäksikin aikaa, niin vie useamman viikon saada iho takaisin normaaliin kuntoon. Tämä olisi semmoinen aihe mistä kaipaisin vinkkejä ja lukisin mieluusti uutiskirjeessä!:) Myöskin luonnonkosmetiikka, hyvinvointi ja ravinto artikkelit kiinnostavat aina! Hyvää ja aurinkoista kevättä!

 34. Mirkka

  Uutiskirjeessä lukisin mieluiten ajankohtaisista, vuodenaikaan liittyvistä ihonhoitovinkeistä, diy-kosmetiikasta ja vaikkapa sen hetkisistä muun elämän suosikeistasi, on se sitten taidenäyttely tai kirja tai kiva kahvila. 🙂

 35. Päivi

  Olin tilannut uutiskirjeen jo ajat sitten, mutta varmistin, että olen listalla , on sen verran hieno palkinto 🙂 Uutiskirjeessä toivoisin esim. ennakkotietoja tulevista projekteistasi, behind the scenes -tyyppisiä juttuja ja jotain henkilökohtaisempaakin, jos se on mahdollista. Lisäksi uutiskirjeessa voisi olla ”Romppu-corner” eli kuukauden kissakuva 😀

 36. Uutiskirjeen pistin tilaukseen jo aiemmin, ja toivoisin lukevani tyylisi mukaisia henkilökohtaisia näkökulmia kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin, estetiikkaan ja kauneusrituaaleihin maailmalta! Odotan uutiskirjeitä innolla 🙂

 37. Hanna

  Ah, mitkä arvontapalkinnot! Toivoisin uutiskirjeeseen samanlaista monipuolisuutta kuin blogissasikin on, minua kiinnostavat erityisesti jooga, ihonhoitovinkit, edullinen luonnonkosmetiikka ja reseptit.

 38. Johanna

  Haluaisin lukea luonnonkosmetiikkauutuuksien lisäksi arjesta selviytymisestä sekä hevosista. Myös ympäristökemikaalit ja miten vältellä niitä, kiinnostaa.

 39. Ulpu

  Uutiskirjettä odotellessa. 🙂 Oikeastaan kaikki luonnonkosmetiikkajutut kiinnostavat enkä nyt tähän keksi mitään yksittäistä juttua.

 40. Anastasia

  Luulin, että olin jo uutiskirjen tilaaja, mutta en ollutkaan. Tilasinkin uutsikirjeen nyt. 🙂 Minua kiinnostaisi myös ns. negatiiviset kokemukset lunnonkosmetiikasta. Ihmiset ihoineen ovat niin erilaisia, että kaikki tuotteet eivät vaan käy kaikille, vaikka olisi luksuskosmetiikkaa, josta löytyvät parhaat luomulaatuiset ja Reilun kaupan periaatteita kunnioittavat raaka-aineet. Esimerkiksi moniallergisille tai homeallergisille eivät usein sovi tuotteet, jotka sisältävät paljon ainesosia. Tähän voisin mainita esimerkiksi Patykan ja Dr. Hauschkan, joiden tuotteet ja raaka-aineet ovat huipppulaatuisia, mutta sopivuus ei ole siitä kiinni. Vielä tuli mieleen Kjaer Weisin ripsiväri, joka ei ole yhtään säänkestävä jne. 🙂

 41. saara

  uutiskirjeen tilaus, tsek 🙂 Olipa jo tuossa monta itseäkin kiinnostavaa aihetta lueteltu. Ennustankin mielettömän ihania ja mielenkiintoisia uutiskirjeitä saapuvaksi. Edellä mainittujen lisäksi olisi kiva lukea Make over- muutostyyppisesti kuinka mm. korostaa erimallisten/tyyppisten kasvojen parhaita piirteitä.

 42. jennir

  Tilasin! Kirjeestä haluaisin lukea hetken fiiliksiäsi, asioita joista juuri silloin olet innostunut ja kurkistuksia lähitulevaisuuden blogijuttuihin. Pieniä hyväksihavaitsemiasi niksejä kauneudenhoitoon, joogaan tai elämään yleensä lukisin mielelläni myös.

 43. Nina

  Kiitos upeasta blogista ja inspiraatiosta, jota olen sen kautta saanut luonnonkosmetiikkaan ja hyvinvointiin liittyen! Lukisin mielelläni lisää ajatuksiasi lasten ja vauvojen ihonhoitoon ja -tuotteisiin liittyen.

 44. Jenni

  Uutiskirje tilattu. Ihana arvonta! Toivoisin sinun jatkavan samaa hyvänmielen linjaa kuin tähänkin asti. Luonnonkosmetiikka kiinnostaa kovasti ja ravinnon merkitys ihon kuntoon. Jos sinulla on jotain hyviä ruoka/reseptivinkkejä niin hienoa :).

 45. Marika

  Olen aivan innoissani Cheap & chic -osiosta. Viimeisimmän kirjoituksesi perusteella löysinkin uusia ihania tuotteita meikkipussukkaani. Uutiskirjeessä voisikin olla jokin ”Kuukauden löytö” -tyylinen osio. Lisäksi haluaisin kuulla lisää ravitsemuksellisista asioista. Olisi mukava saada vinkkejä siihen millaista ruokavalioa olisi hyvä noudattaa saavuttaakseen täydellisen ihon.

 46. Nea

  Kun seuraa sinua jo kaikkialla muuallakin, niin pitäähän se uutiskirjekin tilata! 😉

  Uutiskirjeeltä toivoisin mainitsemiesi juttujen lisäksi aika ajoin ihan ruokareseptejä, DIY kosmetiikka-ohjeita sekä suosituksia erilaisista kaupoista/yrityksistä/tapahtumista.

 47. Janniina

  Olisi mielenkiintoista lukea eri ihotyypeistä enemmän. Miten tunnistaa eri ihotyypit ja niiden tyypillisistä ongelmista ja hyvistä puolista ja kuinka mitäkin ongelmaa pitäisi hoitaa.
  Myöskin olisi ihana kuulla sinulta muistakin kehon hyvinvointiin liittyvistä asioista enemmän esim liikunnasta, ruokavaliosta ja henkisestä hyvinvoinnista 🙂

  Ps. Uutiskirje on tilattu 🙂

 48. NinaS

  Mä rakastan lukea sinun blogiasi, joten tuskinpa se uutiskirjekään voi kauheasti vikaan mennä. Kosmetiikka, hyvinvointi, ylipäätään ja jooga kiinnostavat. Minua kiinnostaisi myös kuulla enemmän siitä, miten pidät huolta itsestäsi. Erilaiset tarjoukset ja arvonnatkin ovat toki kivoja. Suomalainen design ym. kiinnostaa, samoin kuin rakkaudella tehdyt vaatteet. Mistä muualtakaan kuulisin uusista innovaatioista kuin täältä? Tykkään myös kuulla (ja katsella) kuulumisia ihanasta kisustasi. Kissarakkaana ihmisenä se on ihan parasta <3 Kuvat ovatkin blogisi parasta antia.

 49. juulia

  Minua kiinnostaisi lukea uutiskirjeestä DIY-kosmetiikasta, hyvinvoinnista, tuotearvosteluja (myös huonoista tuotteista) ja ihon kuntoon vaikuttavista ruoka-aineista.

 50. Pia

  Uutiskirje on tosi hyvä idea 🙂 Minua kiinnostaa luonnonkosmetiikka kokonaisuutena, joten kaikenlaiset tuotearviot ja -vinkit olisivat kivoja helpottamaan omia valintoja. Erityisesti anti-age -tuotteista olisi kiva lukea. Myös kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin liittyvät asiat (liikunta, ruokavalio jne.) kiinnostavat, erityisesti ravinnon merkitys ihon kuntoon.

 51. Inka

  Uutiskirjeestä luen mielelläni samoista aiheista, mistä nyt jo kirjoitat niin kivasti. Ihonhoito, kauneus, hyvinvointi, jooga ja miksei ehkä myös hieman enemmän hiustenhoidosta. Sivustosi on ehdottomasti yksi lemppareitani!

 52. Laura

  Toivoisin, että uutiskirjeessä voisi kuulla kuulumisiasi ja pääsisi kurkistamaan arkeesi :). Sinun mietteet tai vinkit joogasta ja ravinnosta kiinnostavat myös!

 53. AnnaMaria

  Tilasin uutiskirjeen jo jokunen viikko sitten, ja odotan siltä kaikenlaisia ihania vinkkejä, oivalluksiasi, lifestyle-juttuja…eikä jokunen kuva Romppu-herrastakaan olisi pahitteeksi 🙂

 54. Tiina

  Lukisin mieluusti joogasta, elämästä, ruoasta (gluteeniton, pitta, kasvisruoka, rawfood) ja jatkaisin myös mieluusti ihanasti toteutettujen kosmetiikkajuttujen lukemista.

 55. Maria

  Tilasin uutiskirjeen jo heti silloin kun siitä mainitsit ensimmäisen kerran!Olisi kiva lukea couperosa ihon hoidosta ja meikkivinkit tällaiselle iholle. Kaikki mitä kirjoitat,tulee luettua aina =D

 56. Kristalli

  Luonnonkosmetiikan uutuuksista, eduista, arvonnoista, diy-hoitotuotteista, meikkitutoista, tapahtumista ja positiivisista hyvänmielen jutuista ^__^

 57. Nanuca

  Olisi ihanaa lukea enemmän henkisen puolen hyvinvoinnista, etenkin unelmista ja niiden toteuttamisesta. Myös tyylijutut iskee aina! 🙂

 58. henriikka

  Uutiskirjeen tilasin jo aiemmin! Tuotearvostelut kiinnostavat, koska on pienempi kynnys ostaa arvokkaampia luonnonkosmetiikan ihanuuksia suositusten perusteella kuin sokkona. Lisäksi kirjoitat kivasti myös lifestyle -aiheista, joten niitä lisää! Ainiin, Rompun kuvia suoraan sähköpostiin, pliis! 🙂

  Aurinkoista kevättä, Katja!

  ps. toivottavasti en onnistunut lähettämään kahta kommenttia.

 59. saara//

  Uutiskirjeeseen (tai blogiin) toivoisin juttua hyvinkin nuoren ihon hoidosta alkaen 15 vuotiaasta. Samoin kiinnostaa psyykeen vaikutus ihoon. Ruokavalion vaikutus ihoon. Kaipaisin myös tietoa hormoonikierron aikaisesta hoidostaa esim. voiko kuukautisten aikaisiin finneihin ja ihon reagointiin vaikuttaa. Myös miesten ihonhoito ja vinkit kiinnostaa! Lisäksi olisi kiva tietää täsmätuotteita ja kikkoja mitä esim. finneille ja mustapäille kannattaa tehdä.
  Uutiskirjeessä voisi olla myös vinkkejä suomen ekologisiin kauneushoitoloihin/kampaamoihin/kauppoihin. Samoin voisi olla juttuja kiinnostavista henkilöistä luonnonkosmetiikan ja hyvinvoinnin saralla.

 60. Untuvaa

  Lukisin mielellään blogistasi myös ruoka-aiheisia juttuja, ravintolavinkkejä ja reseptejä. Luonnonkosmetiikan tuotesarjojn esittelyjä, meikkitutoriaaleja ja vaikka kynsilakkaustutoriaaleja. Erityisestyi kiinnostaisi jutut näppylöiden ja aknearpien peittämisestä ja kulmakarvojen muotoilusta ja meikkaamisesta.

 61. Alma

  Haluaisin myös sisäisen kauneudenhoidon vinkkejä enemmän – mikä voisi auttaa eniten iho-ongelmiin kun on sekä aknetaipumusta, hyvin herkkä ja ohut couperosa iho että kohta vielä vanhenevakin iho kyseessä. Ehkä tuotesuosituksia myös sisäiseen kauneudenhoitoon siis vaikka lisäravinteet yms. Myös edulliset vaihtoehdot, DIY-öljysekotukset ja vastaavat kiinnostaisi.

 62. Uutiskirje tilattu! Siinä voisi aina olla ns. kuukauden ajatus, siis vaikkapa jokin mietelause tai oma pohdintasi, mikä juuri nyt koskettaa ja antaa voimaa.

 63. Eeva

  Odotan innolla uutiskirjettäsi! Mielelläni lukisin kaikenlaisia kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin ja joogaan liittyviä juttuja. Myös luonnonkosmetiikka-aiheet kiinnostavat.

 64. SaaraR

  Olisi kiva lukea kaikista ajankohtaisista sivustoosi liittyvistä aiheista, tarjouksista, tapahtumista ja niistä asioista, joista kulloinkin olet innostunut! 🙂

 65. Tanja

  Meikkiuutuuksista on mukava lukea sekä hiustenhoidosta. Myös erilaisista tapahtumista olisi mukava saada vihiä 🙂

 66. Aelina

  Ruokavalion ja hormonien vaikutuksista ihoon ja hiuksiin ja yleiseen olotilaan ! Meikkivinkit on aina kivoja ja tuote-esittelyt tietysti ja aina on kiva saada alekoodeja nettikauppoihin .

 67. iduska

  Oi, ihana arvonta ja jään innolla odottamaan uutikirjettä. Kaikki juttusi ovat mielenkiintoisia, mutta ihonhoito kiinnostaa erityisesti. Nettikauppavinkkien lisäksi olisi kiva jos joskus voisit listata luonnonkosmetiikan jälleenmyyjiä, siis kivijalkakauppoja. Joskus kun olisi ihanaa että voisi marssia paikan päälle asioimaan klikkailun sijaan 🙂 Käsittääkseni Helsingin lisäksi myös muualta Suomesta kuitenkin löytyy näitä… mutta aina on kovan penkomisen takana.

 68. Erityisesti ihonhoitovinkit kiinnostavat ja myös luonnonkosmetiikan raaka-aineiden esittelyjä jaksaisin lukea 🙂 Olen huomannut, että kaikki luonnonkosmetiikkatuotteet eivät itselleni sovi ja raaka-aineiden kautta voisi paremmin päästä jyvälle, että mikä sopii ja mikä ei (esim. RMS:n meikkivoide yhdessä CC:n irtopuuterin kanssa aiheuttaa itselleni näppyjä, vaikka onkin luonnollinen combo)

  Myös ”case studyt”, joissa testihenkilöt noudattavat laatimaasi hoito-ohjelmaa, ovat ihan parasta luettavaa. Erityisen kiva olisi lukea aknen hoidosta.

 69. vivi

  Minäkin kävin tilaamassa uutiskirjeen jo tuoreeltaan. Blogisi on informatiivinen ja inspiroiva, joten uskon, että sama kiva tyyli jatkuu myös uutiskirjeessä. Itselläni on couperosaongelma poskipäissä, joten lukisin mielelläni ihonhoito- ja meikkivinkeistä punaposkiselle.

  • Nina Madetoja

   Hei
   Haluaisin tietoa 40v naisen ihonhoidosta jossa halutaan huomioida anti-age ja ruusufinni. Olisiko jokin superfoodi hyvä tähän ja mitä tuotteita itse suosit?
   Olen ennen vähätellyt luonnonkosmetiikkaa mutta sen jälkeen kun luin blogiasi ja kokeilin tuotteita, ihoni ei ole koskaan näyttänyt näin hyvältä:)

 70. NinaK

  Uutiskirjeesi on jo aiemmin tilattu.
  Kaikki luonnonkosmetiikkaan liittyvät jutut kiinnostavat: hoitovinkkejä, uutuuksia yms 🙂 Hienoa, että tulee vinkkejä niin halvemmista merkeistä kuin luksusmerkeiltä Ihania ruokavinkkejäkin on tullut blogisi kautta saatua.

 71. Odotan uutiskirjettäsi innolla, siitä tulee varmasti ihana! Olisi erityisen kiva lukea arkisia kuulumisia, Romppu-kissan kuvat plussaa. 🙂 Myös kaikki joogaan ja rentoutumiseen liittyvä kiinnosta, ja kiinnostaisipa saada ruokainspiraatiotakin gourmeekeittiöstäsi. Halauksia! K

 72. Marika

  Hei, toivoisin lukevani uutiskirjeessä kokonaisvaltaisesta hyvinvoinnista ja myös sellaisesta kauneudenhoidosta, jossa pääosaa ei näyttele kosmetiikka. Esim. erilaiset hieronnat, jooga, kasvovoimistelu, kasvoakupunktio ym. Olisi mielenkiintoista saada postaus myös kauneuden lisäravinteista,ruokavalion merkityksestä ja siitä kuinka sisältä päin kauneutta voi hoitaa ja ”kasvattaa”. Ihanat tuoksut myös kiinnostavat.

 73. Vaikka tykkään superpaljon kosmetiikkajutuistasi, niin koska blogissasi jo aika kattavasti käsittelet niitä aiheita, toivoisin että uutiskirjeessä taas olisi kaikenlaisia muita aiheita, vaikka ruokajuttuja, matkailujuttuja, kivoja kaupunkikulttuurijuttuja ja työjuttuja, näin niinkuin muutaman mainiten.

 74. Sari

  Hei, tuotearviot sekä pienten yritysten esittelyt kiinnostaa kovasti! Aina uusia yrityksiä, merkkejä ja tuotteita ei itse löydä, joten kivaa jos niistä saa vinkkejä täällä blogissasi tai uutiskirjeen kautta.

 75. Satu

  Toivoisin juttua erillaisista luonnonkosmetiikashampoista. Muutamaa merkkiä olen vasta kokeillut, mutta kaikki ovat jättäneet
  hiukseni hieman ”vahamaisen” tuntuisiksi. Edes hiusten ”totuttelu” ei ole tehnyt siitä alkua parempaa.. Olisi mukava kuulla kokemuksia shampoista ja löytää itselleen parhaimman tuotteen. Harmittaa vaan ostaa kokonainen pullo ja huomata, että ei tämäkään ollut hyvä..

 76. siru

  Minäkin ehdin tilaamaan uutiskirjeen jo aiemmin. 🙂 Vaikea keksiä mitä erityisesti toivoisin uutiskirjeeseen. Ehkä sinne löytää tiensä ne pienet jutut mistä ei ihan riitä blogipostaukseksi asti, vaikka yksittäiset meikkituotteet tai jokin ihanan värinen huulipuna tai kynsilakka, jossain verkkokaupassa oleva hyvä tarjous tai jokin ihana putiikki. Tykkäisin myös kahvila- ja ravintolasuosituksista tai vinkeistä kiinnostaviin tapahtumiin tai näyttelyihin. Myös kirjavinkit ja varsinkin ruokakirjat tai ihan ruokavinkit ovat tervetulleita (musta tuntuu, että teen viikosta toiseen muutamaa samaa ruokaa..), ehdottomasti myös kaikki ihanat aamu- tai iltapalavinkit otetaan vastaan!

 77. Minna L

  Ihonhoitoon, meikkaukseen vinkkejä, uutuuksia sekä paikkoja joista saa ostaa tuotteita joita ei vielä ole Suomessa myynnissä. Miten esim. meikata melasmalaikut ”näkymättömiin” kasvoilta. Kokonaisvaltainen hyvinvointi.

 78. Nuppu

  Käsittelet blogissa monia itseäni kiinnostavia asioita, ja juurikin kauneuteen, hyvinvointiin ja joogaan liittyvät jutut ovat lähellä sydäntä. Myöskin ripaus henkisyyttä, matkustelua ja tyylijutut kiinnostavat 🙂
  Kiitos sinulle, olen saanut paljon kullanarvoisia vinkkejä täältä, niin ihonhoitoon kuin muihinkin elämän osa-alueisiin liittyen.

 79. Hanna D

  Kauneus ja terveyshän ovat tosi kokonaisvaltaisia juttuja. Hemmottelevasta kosmetiikasta on aina tosi mielenkiintoista lukea ja oppia, mutta myös kehon, mielen ja ruoan vaikutuksista esim. ihoon olisi mukava kuulla. Olen rivien välistä lukenut, että sinulla on paljon tietotaitoa myös näistä asioista. Kiitos ihanasta sivustasi! 🙂

 80. milla

  Kiitos ihanasta blogista! Löysin blogin kun etsin apua rosacea iholleni ja olen saanut apua tuotesuosituksistasi 🙂
  Uutiskirjeessä toivon kaikkea ihonhoidosta, hiuksista (päänahkaongelmat) ja meikeistä.

 81. Satu

  Ehdinkin pyytää jo luonnonkosmetiikkashampoo juttuja, toinen mielenkiintoinen aihe olisi kasvipohjaiset hiusvärit!

 82. Mari

  Hei Katja,
  Tuotesuositukset ovat aina ihan parhautta! Olisi kiva myös lukea lisäravinteista, superfoodeista ja ylipäätänsä ruokavaliosta, jotka tukevat kauneutta ja hyvinvointia, niin ulkoisesti kuin sisäisesti ❤️✨ Kiitos

 83. Tykkään paljon listoista, joissa kerrot kaikki lempparituotteesi tietyltä ajanjaksolta. Vähän samanhenkisesti voisi olla hauska lukea lista, jossa on usealta eri merkiltä se yksi huipputuote, jota suosittelet. Esim. Zuuilta poskipunat tai luomivärit tai jopa niistä yksi tietty sävy (vaikka se toki makuasia onkin), Patykalta puhdistus jne. Olen itse kiinnostunut tutustumaan moniin eri merkkeihin ja sellainen ”jos hankit vain yhden” -lista (tai listat) olisi mielenkiintoinen.

 84. Isabel

  Uutiskirjeessä toivon samoja ihania juttuja ehkä vielä blogiakin henkilökohtaisemmalla twistillä maustettuna. Kiinnostavaa olisi seurata, miten ajatuksesi muuttuvat matkan varrella eri tuotteista ja kauneudenhoidosta yleisesti. Toistuvana juttutyyppinä voisi olla kiinnostavaa vaikkapa kuukausittaiset ”muuttumisleikkipäivät”, joissa loihtisit jollekin lukijalle/asiakkaallesi täysin uuden meikkilookin kauden sävyillä. Ja miksei vaikka joku yhteistyökumppani loihtisi ensin uudet hiukset luonnonkosmetiikan meiningillä jne. tähänhän voisi lisäillä vaikka mitä, niitä pieniä ihania yrityksiä mukaan. 🙂 Tällaisia juttukokonaisuuksia olisi ihana päästä lukijana seuraamaan.

 85. Krista

  Hei! Ihan juuri löysin sivuillesi, jään seurailemaan ja tilaan. Ihanan raikas, monipuolinen ja huolella tehty! Vielä en ole paljon ehtinyt tutustua, mutta ite tykkään mm. tuotearvosteluista kuvineen. Itse asiassa sellaisen perässä tänne löysinkin 🙂

 86. Jenny

  Blogisi on todellinen pelastus luonnonkosmetiikkaa etsivälle. Olen blogisi tuote-esittelyjen pohjalta löytänyt monia todella ihania tuotteita. Niitä haluaisin lukea lisää ja myös yritysesittelyt luonnonkosmetiikkafirmoista ovat kiinnostavia.

 87. Sanni

  Pidän jo oikein paljon blogistasi, joten vaikea sanoa mitä muuta vielä uutiskirjeeseen voisi lisätä. Mutta tuo mitä kirjoitit yllä suunnitelmastasi uutiskirjeen sisällöksi kuulostaa oikein hyvältä. Minua kiinnostavat myös jooga ja joogafilosofia, joten siihen liittyvät kirjoitukset joko blogissa tai uutiskirjeessä ovat aina oikein tervetulleita.

 88. Kirsi

  Pidän tosi paljon tavastasi kirjoittaa omista kokemuksistasi, mutta samalla myös faktaa hyödyntäen. Meikkivinkit ovat kivoja, samoin jooga-aiheet. Olen itse joogan vasta hiljattain aloittanut ja samaistuin kovasti kirjoitukseesi joogataipaleesi alkuvaiheesta (”voimaton rautakanki”). Tuosta alkuvaiheen etenemisestä olisi kiva lukea enemmänkin.

 89. jessica

  Toivoisin vinkkejä erilaisten iho-ongelmien hoitoon: kokemuksia tai vinkkejä ekotuotteista jotka sopivat ongelmaiholle. Myös meikkivinkit 🙂

 90. iids

  Tosi kiva idea tämä uutiskirje, pistin tilaukseen! Rakastan kosmetiikkaa ja haluan kuulla siitä kaiken. Mielessäni on luonnonkosmetiikka värikosmetiikassa, eri luonnonkosmetiikkatuotteiden sopivuus eri ihotyypeille.

 91. Eniten itseäni kiinnostaa ongelmaihon hoito ja vinkkejä, miten ylläpitää gluteenitonta, sokeritonta, maitotuotteetonta ruokavaliota ilman suurta luopumisen tunnetta ja ”sortumisvaaraa”. Olisi hauska myös lukea siitä, miten osaisi pitää ihonhoidon rentona, vaikka onkin monta asiaa muistettavana. 🙂

 92. Linda

  Moikka

  Olen hyvien vinkkiesi ja tuotearvostelusi avulla saanut ihoni paljon parempaan kuntoon, suuret kiitokset siitä :).

  Tekemäsi tutkimus rosacea ihon hoidosta oli hyvin mielenkiintoinen. Todella hienoa, että serkkusi suostui kuvattavaksi, sillä kuvista kehitys parempaan suuntaan oikeasti näkyi. Tämän tyyppisiä tutkimuksia kuvineen enemmän, kiitos :). Olen löytänyt monia hyviä tuotteita myös ’Genuine Beauty Guide -Kuukauden suosikit’ kirjoitusten avulla. Toivon että näitä tulisi jatkossakin joka kuukausi. Tuotteita on lyhyesti kuvailtu erittäin hyvin ja aina löytyy jokin ’purkki’ joka kiinnostaa. Luonnonkosmetiikasta (meikit, kynsilakat, hiustuotteet) on myös mielenkiintoista lukea. Oma ihoni herkistyi vuosia sitten ns.normi’ (selektiiviseen) kosmetiikkaan ja olen oikeastaan vasta viime aikoina löytänyt eräitä meikkejä ja shampoita luonnonkosmetiikan puolelta, jotka mielestäni toimivat ja ovat hyviä.

  Kesä on kohtapuolin tulossa ja kiinnostaisi tietää, löytyykö luononmukaisia hyviä itseruskettavia voiteta. Oma iho on sen verran vaalea, että ainakin jalkoihin on mukava sipaista hieman väriä. Luonnonmukaisesta aurinkovoiteesta olisi myös mielenkiintoista lukea. Useammat (normi) aurinkovoiteet tukkivat ihoni todella pahasti.

  Kiitos hyvästä blogista 🙂

 93. Anna

  Toivoisin uutiskirjeeseen panosta&pihistä juttuja, hyviä luonnonkosmetiikkatuotteita opiskelijabudjetille ja ongelmaihon hoidosta esim. kuiva iho, hormooneista kärsivä iho (ehkäisyn aloitus & lopetus kun iho ei ole hehkeimmillään) jne.

  Myös muita lifestylejuttuja esim. hyvistä brunsseista, ruokapaikoista ja urheilusta (jooga).

 94. Riitta

  Hei,
  Löysin jokin aikaa sitten Luonnonkosmetiikan ja blogisi. Olen vielä aivan noviisi luonnonkosmetiikan viidakossa. Blogista olen lukenut hyviä vinkkejä ja ohjeita ihonhoitoon. Toivoisin että uutiskirjeessa olisi aikuisen ihon hoitoon ,hyvinvointiin ja ravintoon liittyviä juttuja. Kaikki tieto kelpaa

 95. JaanaR

  Hei! Ensinnäkin kiitos tekemästäsi työstä, Katja.
  Kuulostaa hyvältä tuo pienyrittäjien tuotteista kertominen. Olen kiinnostunut kosmetiikasta ja muodista, joiden tuotteistamiseen kuuluu kestävän kehityksen ja eettisyyden huomioiminen.

 96. ViiviT

  Tuote esittelyt on aina kiinnostavia. Olisi kiinnostavaa kuulla myös miten voisi edistää ihon, hiusten ja henkistä hyvinvointia sisäisesti. Myös diy jutut kiinnostavat, etenkin sellaiset joita voisi tehdä oman keittiön aineksilla.

 97. Laura

  Aivan ihanalla palkinnolla meitä lukijoita hemmottelet! Tuon kun onnistuisi voittamaan 🙂 Tilasin uutiskirjeesi heti, kun asiasta vinkkasit ja olen varma, että siitä tulee aivan upea! En oikeastaan edes malttaisi odottaa ensimmäistä mailiboksin kolahdusta 🙂 Uutiskirjeestäsi lukisin mielelläni erilaisten kosmetiikkajuttujen lisäksi myös ruoanlaittoon liittyvistä aiheista, mm. ravintolavinkit, luottoreseptisi ja etenkin kaikki arjen keskellä suht nopeasti ja helposti valmistuvat ruoat, joissa ei kuitenkaan ole maussa ja herkullisuudessa säästelty, kiinnostavat. Ainakin Instagramissasi ruokakuvia vilahtelee silloin tällöin ja aiheesta olisi ihana lukea enemmänkin 🙂

 98. tiiti66

  Tuote-esittelyjä mutta vieläkin enemmän toivoisin ostopaikkavinkkejä esim. erilaisista nettiputiikeista.

 99. Maikki

  Tilasin uutiskirjeen ja halusian lukea tuote-esittelyistä & tuotetestauksista ja yleiseen hyvinvointiin niin sisäisesti kuin ulkoisestikin.

 100. Nunnu

  Tervehdys! Kiinnostuin noin vuosi sitten luonnonkosmetiikasta ja lähdin seuraamaan blogiasi ensiaskeleista lähtien. Olen saanut upeita vinkkejä atopiaan taipuvaiselle iholleni. Ihoni voi paremmin kuin koskaan. Blogisi on jo nyt monipuolinen ja hyvin esteettinen. Mitä toivoisin uutiskirjeeltä, on enemmän juttuja henkisestä hyvinvoinnista sinun näkökulmastasi ja esim. ruokavalion vaikutuksesta ihon hyvinvointiin. Ja näin kevään kynnyksellä toivoisin vinkkejä luonnonkosmetiikan aurinkovoiteista

 101. OutiS

  Uutiskirjeen tilasin kauan sitten ja jäin miettimään mitä toivoisin siltä. Vinkkejä ihonhoitoon tietenkin, piristystä arkeen, tietoa uutuuksista ja muistutuksia vanhoista hyvistä tuotteista. Ja käyttökokemuksia, ne jaksavat kiinnostaa aina. Kiitos ihanasta blogista ja hauskaa naistenpäivää!

 102. Sini

  Minuakin kiinnostaisi uutiskirjeessä ravintolavinkit ja reseptisi! DIY-kosmetiikka reseptit yksinkertaisilla ainesosilla kiinnostavat myös. Alennuskoodit verkkokauppoihin ovat kivoja myös 😉

Kommentoi

XHTML: Voit käyttää näitä tageja: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>