Beauty

Genuine Beauty Guide – helmikuun suosikit

Beauty | 28.2.2015 | Katja Kokko

Facebookin puolella tätä jo hehkuttelinkin, mutta sanotaan se nyt vielä täälläkin: blogillani on taatusti maailman parhaat lukijat! Olette antaneet uutiskirjeeseen niin loistavia juttutoiveita, että siitähän tulee huippukonsepti. Kannatti kysyä mitä te haluatte, sillä teillehän sitä koko kirjettä teen. Mahtavaa, kiitos kaikille! Toiveita saa esittää vielä viikon ajan ja kun tilaa samalla uutiskirjeen, osallistuu ihanaan arvontaan.

Mutta pidemmittä puheitta, annetaan vuoro toiselle toivekonseptille, eli helmikuun suosikkituotteille.

DSC_0010

May Lindstrom The Clean Dirt*

Jos kuukauden suosikkituotteiden lisäksi pitäisi valita vielä kuukauden löytö tai tähtituote, olisi se May Lindstromin Clean Dirt. Olen aivan totaalisen rakastunut ja koukuttunut tähän tuotteeseen. Mieli tekisi käyttää sitä joka ilta, mutta maltan pitäytyä noin neljässä kerrassa per viikko. Minun on pakko jatkaa hehkutusta ihoni kunnon suhteen, sillä se on muuttunut silminnähden muutettuani puhdistusrituaalini täydellisesti. Puhdistan ihoni ensin puhdistusöljyllä, -balmilla tai -voiteella ja sen jälkeen teen vielä tehohoidon Clean Dirtillä. Yleensä jätän aineen vaikuttamaan iholle, kun levitän shampoon ja hoitoaineen ja huuhdon sen vasta sitten pois. Vaikka tuotteessa on pieniä rakeita, ne ovat niin pehmeitä, etteivät hankaa ihoa mekaanisesti liikaa ja tuotteen teho perustuukin aivan muuhun, kuin mekaaniseen kuorintaan ja siksi tätä ei mielestäni voi aivan kuorinnaksi kutsuakaan.

Clean Dirt kuorii kyllä kuollutta ihosolukkoa ja hilseilevää pintaa pois, mutta ennen kaikkea se heleyttää ihon väriä, poistaa mustapäitä, siloittaa ihoa ja tekee ihosta vastaanottavaisen sitä seuraaville hoitotuotteille. Puhdistan tällä kasvojen lisäksi kaulan, niskan, decolteen ja rinnan. Clean Dirt sopii loistavasti myös tulehtuneelle aknelle, mutta tällöin tulee välttää mekaanista hankaamista ja sen sijaan hyvin kevyesti taputella sitä pahimmille näpyille ja antaa vaikuttaa hetken aikaa.

Clean Dirt energisoi ihoa mineraalirikkaiden valkoisen saven, punaisen rhassoul saven sekä merisuolan ansiosta. Lämmittävät mausteet kaneli, neilikka ja kurkuma avaavat huokosia, parantavat tulehduksia sekä vaurioitunutta ihoa ja siloittavat juonteita. Happirikas C-vitamiini vilkastuttaa mikroverenkiertoa ja solujen uudistumista.

Sodiumbikarbonaatti eli sooda antaa Clean Dirtille sen mahtavan kuplivan ja moussemaisen koostumuksen, kun jauheeseen sekoitetaan vettä ja vie koko käyttökokemuksen suorastaan taivaallisille leveleille. Jos hankit tässä kuussa vain yhden kosmetiikkatuotteen, tässä lämmin suositus.

Rahua Finishing Treatment*

Rahuan viimeistelyvoide on pelastanut hiukseni suoristusraudan latvoja tuhoavalta käsittelyltä. Latvat pysyvät pidempään paremmassa kunnossa, kun suoritusrauta on käytössä päivittäin. Voide ei tee hiuksista tahmaisia, vaan ne jäävät ihanan pehmeiksi ja laskeutuvat kauniisti. Yhdestä purkista riittää varmasti koko vuodeksi, jollei pidempäänkin, vaikka tuote olisi päivittäisessä käytössä. Lämpösuojaa luonnonkosmetiikasta on kyselty paljon, kas tässäpä vastaus.

Rahua Tuuheuttava shampoo & hoitoaine*

Rahuan tuuheuttava shampoo ja hoitoaine kiilasivat heti ensi käsittelyltä lempituotteikseni. Ne sopivat tälle kuontalolle täydellisesti enkä voi olla hehkuttamatta niissä käytettyä yrttihaudukepohjaa, joka koostuu vihreän teen, sitruunaruohon ja aloe veran lehtien uutteista. Kaikki, missä tavallisen puhdistetun veden määrä on minimoitu, saa minulta erityispisteitä. Noin kerran tai kaksi viikossa täydennän hiustenpesun Rahuan Omega 9 hiusnaamiolla, kun tuntuu, että hiukset kaipaavat ekstrasiloitusta. Tämä kombo sopii minulle parhaiten ja vältyn rasvaiselta tunteelta ilman, että hiukset alkavat kuivua.

Benecos vaniljan sävyinen kajal*

Benecosin silmänrajauskynät yllättivät minut taannoin täysin. Vaniljan sävyinen rajauskynä on ollut lähes päivittäisessä käytössä ensimmäisen kokeilun jälkeen, sillä siihen saakka olin kaivannut luonnonkosmetiikasta pehmeää ja laadukasta luonnonvalkoista kynää, joka on sisäkajalina käytettynä vanha kikka kirkastamaan punoittavat silmät sekä suurentamaan silmiä. Kynä pysyy melkein koko päivän, joka on hämmästyttävää, kun puhutaan rajauksesta luomen sisäpinnalla.

Lily Lolo huulipuna Demure*

Samalla, kun löysin Benecosin silmänrajauskynät, tutustuin Lily Lolon huulipuniin ja tein myös täydellisen nuderuskean huulipunalöydön. Sävy on juuri sopivan vaalea, mutta se ei kuitenkaan vaalenna huulia ja tee niistä elottoman värisiä pissisefektillä, mutta se ei ole myöskään tunkkaisen ruskea, vaan aavistuksen pinkkiin häivähtävä, siis juuri sellainen, kuin olen etsinyt. Lisäksi koostumus on ihanan voidemainen ja rasvainen, se ei kuivata huulia, väri pysyy hyvin ja kuluu pois kauniisti.

Patyka Crème Absolue*

Patykan käsivoide on uhkaavasti tekemässä ennätystä kaikkien aikojen nopeimmalla tyhjentymisellä. Syy lienee niin kauniissa tuubissa, etten raaski piilottaa sitä kaappiin ja se nököttääkin työpisteeni vieressä ja on siten aina käden ulottuvilla. Nopeaan tyhjentymiseen vaikuttanee myös voiteen ihana aromaterapeuttinen tuoksu, joka on lainattu merkin kulttituotteelta Huile Absoluelta. Huomasin tuossa pari iltaa sitten, että kynteni ovat yhtäkkiä kasvaneet huimaa vauhtia lohkeilematta ja koska en syö tällä hetkellä mitään lisäravinteita, joka normaalisti saisi aikaan kynsien kaunistusefektin, en keksi tälle muutakaan syytä, kuin tämä ihana käsivoide.

Onko tämän kuun listalla suosikkejanne tai mitä näistä aiotte hankkia?

*Linkit ovat affiliate-linkkejä

Kuvat Katja Kokko

Avainsanat: , , , , , , , , , , , , ,