Beauty

Go glossy with RMS Beauty

Beauty | 2.3.2015 | Katja Kokko

DSC_0027-2

Yhteistyössä Naturelle.fi

En ole koskaan ollut mikään voidemaisten luomivärien ylin ystävä ja siksipä tämän kertaiset meikkileikit olivatkin varsin mielenkiintoinen haaste, kun tarjolla ei ollut yhden yhtä puuterimaista tuotetta eikä edes meikkikyniä.

Kulttimaineesta nauttiva jenkkimeikkisarja RMS Beauty rantautui pitkän ja hartaan odottelun jälkeen Suomeen viime syksynä ja nyt sarja on myös Naturellen valikoimissa. Rakastan kaikkia RMS Beautyn tuotteita, mutta voidemaiset luomivärit ovat aiheuttaneet minulla lievää skeptisyyttä, joten teitäkin taatusti kiinnostaa, mitä sain niillä aikaiseksi.

RMS Beauty on saanut nimensä sen perustajan, Rose-Marie Swiftin mukaan. Nainen on tehnyt yli kaksikymmentä vuotisen meikkitaiteilijauran New Yorkissa ja hänen asiakkaisiina ovat kuuluneet lähes kaikki mahdolliset julkkikset ja muotilehdet kuten Vogue, Harper’s Bazaar, Maria Claire, Elle, Tilda Swinton, Milla Jovovich, Demi Moore ja Sofia Coppola. 

Muutama vuosi sitten Rose-Marien terveys alkoi kuitenkin kärsiä monenkirjavista fyysistä, psyykkisistä ja emotionaalisista oireista. Lukuisten testien jälkeen hänen verestään löytyi hälyyttäviä pitoisuuksia raskasmetalleja kuten alumiinia, bariumia, cadmiumia ja lyijyä. Nainen oli todella yllättynyt lääkärien tiedustellessa, työskentelikö hän kenties kosmetiikka-alalla. Kului useita vuosia Rose-Marien tehdessä töitä terveytensä parantamiseksi ja loppuosa tarinasta onkin historiaa: nainen perusti RMS Beautyn auttaakseen kanssasisariaan säilyttämään terveytensä ja välttyäkseen haitallisten kemikaalien kuormitukselta kosmetiikan kautta. Hän on perustanut myös Beauty Truth -nettisivuston, jonka tarkoitus on jakaa tietoa kosmetiikan haitallisista kemikaaleista.

Mutta tutustutaanpa sitten itse tuotteisiin.

DSC_0013

Kaikki RMS Beautyn tuotteet sisältävät väripigmenttien lisäksi ainoastaan kylmäpuristettuja kasviöljyjä ja -rasvoja (sekä rosmariiniuutetta) ja tuotteet ovatkin raakoja. Muutamissa väreissä on käytetty hieman synteettisiä väripigmenttejä juuri oikean ja kirkkaan sävyn saavuttamiseksi, mutta nämä värit on mainittu raaka-aineluetteloiden yhteydessä, joten niitä on halutessaan helppo myös välttää.

RMS Beautyn meikkivoide Un cover kuuluu ehdottomasti suosikkimeikkituotteisiini. Käytän sitä aina asiakasmeikeissä sekä kuvauksissa, sillä se sopii täydellisesti kaikille ihotyypeille ja näyttää kuvissa uskomattoman hyvältä. Kun aloin toissakesänä käyttämään tuotetta säännöllisesti, ihoni alkoi myös parantua huomattavasti eikä tuo mikään ihme olekaan, sillä Un cover onkin oikeastaan ihonhoitotuote ilman yhtäkään turhaa täyteraaka-ainetta. Käytin itselleni näissä kuvissa sävyä 22.

Un cover on supersuosiossa maailmalla huippumallien ja näyttelijöiden keskuudessa ja viimeiseksi sitä hehkutti Elin Kling, jonka mukaan kyseessä on paras koskaan testaamansa meikkivoide.

Kollaasi

Un coverin alle levitin Living Luminizerin, joka sopii tuomaan valoa koko kasvoille meikkivoiteen alla ja tämä on oma suosikkitapani käyttää tuotetta, mutta sillä voi toki tehdä korostuksia myös paikallisesti tai sekoittaa sitä meikkivoiteeseen. Itse valitsin kuitenkin paikallisiin korostuksiin kulmaluulle, poskiluun yläpuolelle, kulmakarvojen tyven yläpuolelle, amorin kaareen sekä nenän varteen Eye polish luomivärin sävyn Lunar, jossa on vielä enemmän valoa taittavaa pigmenttiä ja korostusefektistä sai siten voimakkaamman, mutta ei överiä.

Voidemainen aurinkopuuteri Buriti Bronzer pääsee taatusti taas päivittäiseen käyttöön, kunhan kevään ensimmäiset auringonsäteet rantautuvat pallonpuoliskollemme. Tykkään käyttää aurinkopuuteria korostamaan päivetystä, mutta Buriti Bronzerilla voi loistavasti tehdä myös varjostuksia tai tuoda lämpöä kasvoille keskellä talveakin, sillä se ei sisällä kiiltävää helmiäistä. Näissä kuvissa olen tehnyt varjostukset poskiluun alapuolelle sekä tuonut lämpöä otsalle ja ohimoille.

DSC_0044-2

RMS Beautyn valikoima täydentyi vastikää sävytetyllä Un powder irtopuuterilla, joka ei ole ehtinyt vielä rantautua Skandinaviaan. Sen vuoksi käytin puuterina tässä meikissä Juice Beautyn Blemish Clearing irtopuuteria (ja se olikin meikkini ainoa puuterimainen tuote). Väritön versio Un powderista on koostumukseltaan täydellinen, mutta olen kaivannut siihen kevyesti sävyä ja siksipä povaan jo nyt Tinted un powderista suosikkipuuteriani, kunhan saan sen kotiutettua meikkipussiini.

Olen myös erityisen tykästynyt Lip2cheek monitoimituotteisiin. Olen voidemaisten poskipunien ystävä ja pidän mattapintaisista huulituotteista. Lip2cheekeissä yhdistyvätkin nämä molemmat ominaisuudet ja lisäksi värivalikoima on todella herkullinen. Kuvissa poskillani on korallinen sävy Smile, joka on myös lempivärini. Napeissa on erittäin paljon pigmenttiä, jonka ansiosta niillä saa aikaan kevyttä tai todella intensiivistä jälkeä. Poskille töpöttelin väriä hyvin kevyesti, mutta huulille voimakkaasti. Smilen lisäksi toiseksi suosikkisävykseni huulille nousi pariisin punainen Beloved ja poskille puolestaan nude vaaleanpunainen Demure – tehän tiedätte heikkouteni pastellinvaaleisiin poskipuniin. Odotan kuumeisesti Naturellen valikoimaan myös kirkkaan oranssia sävyä Curious, josta ajattelin tehdä ensi kesän luottosävyni huulille.

Alla vasemman puoleisessa kuvassa huulillani on Lip2cheekin sävy Beloved ja oikean puoleisessa Diabolique.

Kollaasi2

Lip shinet ovat puolestaan glossymaisempaa huulikiiltoa, jossa ei ole helmiäistä, mutta niistä jää huulille märän näköinen, glossy pinta, josta pidän myös erittäin paljon helmiäisen sijaan. Näidenkin nappien värivalikoimasta herahtaa vesi kielelle. Rakastuin erityisesti kirkkaaseen korallin ja fuksian sekoitukseen Sacred ja mikäli voisin mitenkään käyttää liilaa, olisi kirkkaan liila Royal ehdottomasti suosikkini. Jos olet kylmien sävyjen käyttäjä, on Royal uusi mustasi!

DSC_0019-2

Defining mascara on mielestäni maailman toiseksi paras ripsiväri ja monilta ominaisuuksiltaan se voisi olla paraskin, mutta itselleni ehdottomuus ripsivärissä on se, että ripset eivät suoristu taivutuksen jälkeen. Rakastan nimittäin ripsiä, jotka osoittavat kohti taivasta. Ne joille tämä ominaisuus ei ole yhtä tärkeä, teille tässä on kenties maailman paras ripsiväri ja selitetäänpä nyt miksi: Defining mascaran harja on täydellinen, väriä tulee taatusti levitettyä aivan tyvestä ripsen kärkiin saakka eikä yksikään ripsi jää ilman väriä tarkan ja pienen harjan ansiosta. Ripset eivät myöskään takerru toisiinsa tai paakkuunnu vaikka väriä kerrostaisi kuinka paksusti tahansa. Volyymia tällä saa niin paljon kuin ikinä jaksaa tuotetta levittää eikä se suttaa lainkaan. Tämä ripsiväri myös pysyy todella hyvin eikä lähde pois aivan kevyimmällä putsarilla – eikä myöskään leviä kovemmassakaan tuulessa, tuiskeessa tai sateessa.

Alla vasemman puoleisessa kuvassa huulillani on Lip shinen sävy Sacred ja oikean puoleisessa Lip2cheekin sävy Smile.

Kollaasi3

Viimeisimpänä mennään kenties tämän postauksen mielenkiintoisimpaan osaan, eli Eye polish luomiväreihin. Haalin käyttööni kaikki Naturellen valikoiman neljä väriä: Lunar, Magnetic, Karma ja Seduce. Olen aiemmin tykästynyt Eye polishien voimakkaaseen pigmenttiin ja hohteeseen sekä todennut niiden toimivan loistavasti puuterimaisen luomivärin pohjustajana ja värin voimistajana, mutta tällä kertaa halusin loihtia meikin pelkästään voidemaisilla väreillä. Toinen mielenkiintoinen seikka oli, etten käyttänyt koko silmämeikkiin lainkaan siveltimiä, vaan tein sen alusta loppuun asti pelkillä sormilla.

Alla vasemman puoleisessa kuvassa huulillani on Lip2cheekin sävy Demure ja oikean puoleisessa Lip shinen sävy Sublime.

Kollaasi1

Sanottakoon, että oikea levitystekniikka näille luomiväreille on töpötys ja taputtelu sen sijaan, että väriä liu’uttaa tai vetää iholla. Töpöttelin ensin vaaleaa Lunaria liikkuvan luomen sisänurkkaan. Tämän jälkeen taputtelin luomen keskiosaan luumuun vivahtavaa Magneticia, häivyttelin sen yhteen Lunarin kanssa ja nostin väriä hieman luomivaon yläpuolelle. Lisäksi töpötin koko alaripsen tyven Magneticilla. Ulkonurkkiin töpöttelin viettelevän ruskean Seduce, joka edustaa tismalleen rakastamaani ruskean sävyä. Häivyttelin väriä reippaasti luomivaon yläpuolelle. Viimeisenä töpötin mustalla Karmalla pehmeät rajaukset yläripsien tyveen ja tummensin vielä intensiiviset pisteet yläripsen tyven ulkonurkkaan. Kulmakarvat ovat täysin au naturel.

Sormivärien kanssa työskentely oli huippuhauskaa ja helppoa. Häivytys ei ole koskaan ollut helpompaa, pelkkää töpöttelyä ja taputtelua, eikä haitannut, vaikka meni vähän sinne päin, sillä mokat oli helppo korjata. Tummat värit alkoivat kulkeutua luomivakoon kuvausten aikana, mutta parilla taputuksella ne olivat taas paikoillaan. Silmämeikki kului päivän aikana pois yläluomilta, mutta alaripsen tyvessä värit pysyivät iltaan asti.

Kollaasi4

No miten sitten jatkossa käyttäisin Eye polisheja ja kenelle ne sopivat?

Aion ehdottomasti käyttää Lunaria korostusvärinä kasvoilla ja tummia sävyjä puolestaan puuterimaisten luomivärien alla. Kesällä aion kokeilla, toimivatko nämä huolettomana hellepäivän meikkinä. Eye polishit ovat nopean ja huolettoman meikkaajan tuote. Lisäksi ne sopivat loistavasti kuiville luomille, mutta hyvin rasvaisen tai raskaan luomen kannattaa jättää ne sellaisenaan väliin ja kokeilla yhdistää ne puuterimaisen luomivärin kanssa. Eye polishit ovat myös teini-ikäiselle sopivia ensiluomivärejä.

Mitä tuotteita olette kokeilleet RMS Beautylta ja mitkä ovat suosikkejanne? Entä mitä mieltä olette voidemaisista luomiväreistä?

DSC_0036-2

Tuotteet saatu testiin Naturellesta

Garance Doré Beaute-kalenteri ja Mason Pearson hiusharja Proloque

Korut Sofinah

Kuvat Katja Kokko

Avainsanat: , , , , , , , , , , ,

Beauty

25 kommenttia artikkeliin “Go glossy with RMS Beauty”

 1. Suvilia

  Olen kovin tykästynyt RMS tuotteisiin ja itselläni onkin käytössä un cover-meikkivoide sekä luminizer. Tähän asti olen levittänyt meikkivoiteen sormin mutta välistä tuntuu että pohjasta voisi tulla tasaisempi siveltimellä. Olisiko sinulla sivellin suosituksia ? 🙂

  • Kokeile esim. Kjaer Weisin POSKIPUNASIVELLINTÄ. Ei siis meikkivoide, vaan juurikin poskipunasivellintä. Itse tykkään levittää RMS Beautyn sormin ja tasainen siitä kyllä tulee, siveltimestä voi jäädä raitoja, mutta pullealla siveltimellä voiteen voi pyöritellä iholle. Toinen hyvä voisi olla olla makeup blender -sieni. Itse olen enemmän sivellin tai sormet -ihminen 🙂

 2. sanna

  Mulla on lip2cheek ja sävynä demure. Poskarina tosi hyvä ja tunarivarma. Oon käyttänyt poskareja vasta vuoden enkä oo vielä kovin varma otteissani. Huulilla en saa näyttämään sitä niin hyvältä. Harjoittelua 🙂 tykkään RMS:n ideasta suuresti. Kun tulee tarve uusille meikeille, saatan päätyä tämän sarjan puoleen.

  Kun teit koko meikin sormin, onko se aikaavievää.

 3. Täällä toinen RMS Beauty -fani, joka on täysin hullaantunut ”UN” cover-upiin. Kiistatta parhain meikkivoide, mitä minulla koskaan on ollut. Kirjoittelin eilen omaan blogiini kokemuksia juurikin Eye Polisihista, minulla on värinä ”Solar”, joka on ihan superhelppo käytettävä. Intensiteettiä saa väriä lisäämällä ja päivän aikana kasaantunet värit voi taputella takaisin. Levitän nämä muuten aina sormin ja öljypohjaiset tuotteet ihanasti levittyvätkin sormien ja ihon lämmössä, mutta mielenkiinnosta täytyypä kokeilla joskus myös siveltimiä. Valoisaa uutta viikkoa Katja!

  • Solar on ihana väri! Sen haluaisin vielä kokoelmaani, sitten minulla olisikin kaikki värit 😀 Tykkäsin myös itse Eye Polishien muunneltavuudesta ja että väriä sai juurikin töpötettyä helposti lisää ja intensiivisemmäksi. Samoin, valoisaa viikkoa!

 4. Mari Vee

  Voi miten kiehtoisi tuo huuli-poskituote Demure, josta tovi sitten kommentoinkin. Myös un-cover meikkivoide kiinnostaisi, mutta kun minulla on se Kjaer Weis ja tätä on sinulta kysytty moneen kertaan eli mitä eroa niillä käytännössä on. Pidän itse enemmän sellaisesta mattamaisemmasta lopputuloksesta (siis ei mikään pakkeli vaan himmeä jonka vielä kiinnitän ohuelti silkkipuuterilla). Pidän KW:stä todella paljon ja oletettavasti nämäkin meikkivoiteen ovat koostumukseltaan hoitavia. Iho ainakin on pitänyt. Lisäksi pysyy iholle hyvin ja tuotteen saa ihana ohueksi hunnuksi iholle. Ja nuo molemmat tuotteet eli KW ja RMS sinulla taitaa olla Beauty Guidessakin eli ovat varmasti molemmat hyviä vaikka erilaisia. Ja vuoden 2014 parhaat jutussasikin olet kirjoitanut, että kolme meikkituotetta kasvoille on yli muiden ja niistä kaikki ovat hyviä. Mutta siis palatakseni vielä nöihin RMS tuotteisiin, niin myös un powder eli väritön puuteri kiinnostaa eli ennen kuin värillinen versio tulee Suomeen myyntiin.

  • KW on kuivempi ja RMS notkeampi, siinä niiden ero. KW on siis siten matampi ja mielestäni ei ole kuivaihoiselle yhtä kaunis kuin RMS. Toisaalta se pysyy mattana paremmin, mutta RMS ei myöskään mitenkään överikiillä iholla vaikka iho rasvottuisikin päivän aikana. Uskon, että pidät molemmista. Itse tykkään vaihdella näiden välillä, mutta kuvauksiin ja asiakkaille aina RMS, sillä pinta jää kauniimmaksi.

 5. Anna

  Mulla on Lip Shine sävyssä Sacred. Se on kaunis ja mehukas sävy, joka jättää huulille kauniin sävyn kun kiilto on kulunut pois. Koostumus on miellyttävän hoitava, ei tahmainen. Bloom näyttää myös kauniilta sävyltä.

  Mulla on myös Un cover-up ja tykkään kovasti sen jättämästä jäljestä. Voide sulautuu ihoon kauniisti, tasoittaa punoitusta ja pieniä epäpuhtauksia ja jättää iholle terveen kuullon. Näin talvella olen puuteroinut t-alueen aivan kevyesti ja jättänyt ihon muuten puuteroimatta ja mielestäni jälki on todella kaunis. Harmi vain, että epäilen tämän tukkivan ihoani jatkuvassa käytössä. Nyt en halua yleistää, koska monilla tämä on lukemani perusteella jopa parantanut ihon kuntoa. Itse pidän nyt pientä taukoa tästä ja katson voisinko sen jälkeen käyttää tätä edes silloin tällöin.

  KW:n meikkipohjaan verrattuna (olen kokeillut sitä muutaman testerin verran) sanoisin, että KW on jähmeämpää ja siksi levitys on hieman työläämpää kuin Un cover-upin. KW:n jättää enemmän matan pinnan ja peittää ja pysyy iholla paremmin (näin ainakin omalla hieman rasvoittuvalla ihollani). Toki molempia voi sipaista vain ohuesti tai kerrostaa enemmän peittoa kaipaaville alueille.

  • Kaikilla meillä tuotteet toimii joskus eri tavoin. Minullakin iho tukkeutuu helposti, mutta Un coverilla ei ole ollut semmoista vaikutusta vaikka olisin käyttänyt parikin purkkia putkeen. Mutta on toki mahdollista. Mielestäni molemmat peittävät yhtä hyvin, en esimerkiksi ole joutunut koskaan käyttämään voimakkaankaan couperosan peittoon enää erikseen peitevoidetta Un coverin lisäksi. Sen vuoksi juuri pidän tämmöisen koostumuksen meikkivoiteista, että niitä voi kerrostaa tai levittää hyvin ohuesti.

  • Anna

   Juuri näin! 🙂 Mikään ei sovi kaikille, mutta toisaalta en ole edes varma, etteikö tämä sopisi minulle. Iho kun voi tukkeutua niin monesta syystä (stressi, ruokavalioon liittyvä juttu jne.), siksi kirjoitinkin vain epäileväni Un cover-upia syylliseksi. Edelleen tykkään hurjasti sen jättämästä pinnasta, todellinen healthy glow! 🙂

 6. Mari Vee

  Pakko kommentoida vielä sen verran, että kuulun niihin myös, jolla iho tukkeutuu helposti ja varsinkin nyt kun iho on ajoittain kaoottisessa kunnossa niin ylimääräiset tukkeumat ovat todellakin ei-toivottuja. Tällä hetkellä olen erityisen iloinen siitä, että mikään käyttämäni tuote ei tukkeuta ihoa. Olen löytänyt hyviä tuotteita ja erityisen iloinen olen näistä loistavista meikkisarjoista, joita on ilmaantunut tänne. Kuten aikaisemmassa kommentissani kerronkin niin RMS sarjasta en vielä omista yhtään tuotetta, mutta hankintalistalla on ja uskon sarjan olevan yhtä laadukas ja hyvä kuin käyttämäni Kjaer Weis. KW ei ainakaan minulla tuki ihoa ja tuntuu päinvastoin rauhoittavan jostain syystä ihoani. Aion kyllä kokeilla tuota RMS meikkivoidettakin ja uskon, että pidän siitäkin eli voi sitten fiiliksen mukaan valita kumpaa käyttää. Luomiväreissä tosin en usko hankkivani voidemaisia tuotteita, koska luomeni rasvoittuvat helposti.

 7. Nuppu

  RMS:n defining ripsariin ihastuin heti ensi kokeilulla ja siitä on tullut lemppari! Ainut miinus on tosiaan, että välillä ripset suoristuvat ripsarin laiton jälkeen, mutta varmaan vastoin kaikkia sääntöjä, taivutan ripset välillä uudelleen laiton jälkeen 😀
  KW:n ripsarin omistan kanssa ja siinä taas plussaa, että taivutus pysyy ja lähtee helposti melkeinpä vain vesipesulla pois. Miinuksena on, että tuulta, tuisketta tai kyyneliä se ei kyllä juurikaan omissa silmissäni kestä ja lisäksi mielestäni se kuivahtaa aivan liian nopeasti levityksen jälkeen. Ripsiharjalla kun yrittää erotella ripsiä niin mascara rapisee pois. Sen jälkeen kun yrittää lisätä rapisseiden tilalle lisää mascaraa, niin saan aikaseksi vaan paakkuja. En tiiä onko tekniikassa vikaa, mutta monen kokeilun jälkeenkään en ole saanut KW:n ripsarilla kovinkaan kaunista jälkeä aikaiseksi. Yleensä päädynkin suoraan RMS:n ripsariin taivutuksen lannistamisesta huolimatta. Noiden kahden ripsarin yhdistelmä olisi huippu 🙂
  Un cover ja Luminizer ovat jo pidemmän aikaa ollut hankintalistalla!

 8. NinaS

  Mun on ehkä pakko pitää kohta sun blogista taukoa kun tää tulee mulle kalliiksi 😉

  Jestas ku ihania! 🙂 Mä en enää osaa päättää, mitä meikkejä tilaan kun sen aika pian on, kun kaikki on niin ihanaa. Ja äitiäni lainaten ”kaikkea voi haluta, mutta kaikkea ei voi saada” 😀

  Unko sulla mielipidettä, että jos puhutaan meikistä ja erityisesti arkimeikistä niin millä muutamalla tuotteella pääsee huono meikkaajakin hyvään lopputulokseen ihan vain muutamalla tuotteella? Oisko se joku hyvä meikkivoide/bb/cc , lisäksi tollanen poskipuna/huulipuna yhdistelmä (loistava idea, että kaksi kärpästä yhdellä iskulla) ja siihen vielä joku hyvä ripsari? KW:n ja RMS:n ripsarit on vielä kokeilematta, mutta kaikki muut luonnonkosmetiikan rispsarit ovat kyllä olleet ihan järkyttäviä pettymyksiä. Mulla ei oo edes kauheita vaatimuksia muuta kuin se, että se pysyisi koko päivän säästä riippumatta. Oon kyllästynyt pandasilmiin. Synteettisen puolella tykkäsin kanebo 38 joka vain varisi pois, ei koskaan levinnyt. En voi sietää ripsarin leviämistä. Pelottaa tuhlata 30 ripsariin jos se on taas pettymys.

 9. Minua tuo RMS:n meikkivoide kiinnostaa kovasti. Nyt on ollut KW käytössä jonkun aikaa ja se on ihan huippu, mutta tosiaan kuivahko ihoni alkaa loppupäivästä ns. puskea läpi. Toisin sanoen meikkipohjakin on tosi kuiva. Ei näytä pahalta mutta ei enää ole kovin hienokaan.

  Mitä sävyä suosittelisit RMS:ltä jos KW: Like porcelain on minulle melkein yksi yhteen oman ihoni sävyn kanssa?

 10. Ella

  Minulla on Un cover ja Living luminizer, ja tykkään molemmista tosi paljon. Un cover on ollut mun sekaiholle paras ja jäljeltään kaunein kaikista käyttämistäni luonnonkosmetiikan meikkipohjista. Voidemaisia luomivärejä en ole tainnut koskaan testata. Noi lip2cheekit vois olla seuraavaksi kokeilulistalla, sävyt Smile ja Sublime näyttää sun kuvissa superkauniille!

 11. Jennie

  Rms pohja on tosi kiva, joskus aikoinaan halusin aina mattaa pintaa, mutta nykyään se tuntuu niin tunkkaiselle ja tykkään siitä hengittävän näköisestä ihosta. Kestää myös tosi hyvin iholla, minulla kun tuppaa yleensä meikit häipymään iholta päivän mittaan. Tämä menee nenän ja suun välisiin juonteisiin, mutta niin mulla menee aina kaikki. Ripsiväri taas menee silmien alle, mikä on tosi harmi 🙁 Välillä tuntuu että oonko mä ihan toivoton tän ihoni kanssa. Mutta ehkä se on ruokavaliossa sitten, joku juttu vaan pois ja iho saattais rauhottua ja tuotteet alkais toimia paremmin. Luomiväreissä voidemaisista pysyn kaukana, kuivatkin kun urautuu helposti. Haluaisin luminizerin ja jonkun lips2cheek väreistä. Aivan ihania värejä näissä!

 12. NinaL

  RMS pohja olisi ihana! Miten vaan sen kestävyys rasvoittuvalla iholla päivän mittaan, pysyykö hyvin? Demure poskipunasävynä kiinnostaa, millainen se on verrattuna embrace sävyyn?

 13. Kaisu

  Tätä taidan testata seuraavaksi meikkivoiteeksi! osaatko sanoa sävyistä, kumpi kannattaisi valita vaalealle iholle, 00 vai 11? Iroisie bb-voide tuntuu hieman liian tummalta, Zuii meikkivoiteesta Olive light on ollut minulle sopiva sävy.

 14. Anna

  Kysyisin Katja tuosta Smile sävystä. Onko se kovin oranssi? Nettikuvien perusteella kun on hankalaa saada kunnon käsitystä sävystä…Haluaisin kevääksi Demuren ja Embracen rinnalle korallinsävyisen poski/huulituotteen ja miten tätä.

  Entä kumpaa suosittelet, RMS:n Living Luminizeria vai KW:n Highlighteria? 🙂

  • Smile on hyvin kirkas koralli. Ihana sekoitus korallia ja pinkkiä, ei oranssi, mutta vivahde lämpöä on. Täydellinen lisä Demuren ja Embracen rinnalle. RMS ja KW highlighterit ovat todella erilaiset. RMS on kuultava ja hillitty, KW on kiiltävämpi, enemmän ”discopalloefektiä”. Mielestäni molemmat ovat must have. RMS:ää käytän koko kasvoille levitettynä meikkivoiteen alle, KW:ta vain pikku töpsäykset korostuskohtiin. 🙂

 15. Anna

  Kiitos Katja taas kerran vastauksesta! Kertomasi perusteella Smile taitaa olla juuri se mitä kaipaan kevääksi. KW:n Blossoming houkuttaa myös.

  Highlightereiden osalta siis molempi parempi! 😉

 16. Miia

  Mitä sävyä suosittelisit RMS:ltä jos KW: Like porcelain on minulle melkein yksi yhteen oman ihoni sävyn kanssa?

  • En valitettavasti tiedä minkä sävyinen KW:n Like Porcelain on, mutta RMS Beautyn 11 tai 22 sopii hyvin vaalealle ja skandinaaviselle iholle. 22:ssa on enemmän keltaisuutta ja tummuutta.

Kommentoi

XHTML: Voit käyttää näitä tageja: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>