Cheap & Chic

Täydellinen meikki – edulliset tuotteet

Cheap & Chic | 21.2.2015 | Katja Kokko

DSC_0403

Yhteistyössä Biodelly.fi

Meikkivinkit ovat yksi blogini luetuimmista teemoista. Moni teistä kaipailee kuitenkin vaihtoehtoja kalliimmille meikeille ja toiveistanne inspiroituneina päätimmekin toteuttaa Biodellyn kanssa yhteistyön edullisilla meikkituotteilla.

Toivottavasti tästä postauksesta on iloa teille – minä sain hurjan paljon uusia ahaa-elämyksiä aivan uusista tuotteista ja tein myös todellisia löytöjä!

Halusin loihtia sellaisen meikin, jossa itse viihdyn parhaiten ja sehän syntyy tietenkin ruskean eri sävyillä. Mukana on kuitenkin muutama juttu, mitä blogissa ei ole aiemmin nähty: niksi silmien kirkastamiseen ja suurentamiseen, sama meikkilook erilaisilla huulipunilla sekä mineraalimeikkivoiteella tehty pohja.

Suurimmaksi osaksi valitsin meikkiin Lily Lolon tuotteita ja voinkin jo nyt sanoa, että tämän sarjan ihanuuksilla loihdittuja silmämeikkejä tullaan näkemään vielä monta. Merkin jauhemaisissa mineraaliluomiväreissä on niin hillittömät värivalikoimat, että niitä on pakko päästä testailemaan laajemminkin. Lily Loloa höystää muutama tuote Laveralta sekä Benecosilta.

Olin hurjan tyytyväinen kaikkiin tuotteisiin ja suurin osa näistä päätyy jatkossakin käyttööni, osasta tuli välittömästi myös uusia lemppareita. Täydellisiä tuotteita voi hankkia myös edullisesti, se vain vaatii hieman testailua – tai kauneusblogien lukemista.

DSC_0423

Meikkipohjan loihdin kolmella tuotteella: levitin ensin koko kasvoille kevyesti Benecosin BB-voiteen tummemman sävyn Beige, jolla tasoitin ihon kevyesti ja sain iholle aavistuksen lämmintä sävyä. Olin todella yllättynyt tästä tuotteesta, sillä levittyvyys oli loistava eikä se rullannut iholla laisinkaan. Peittokyky on kevyt, joten yksinään käytettäväksi tämä sopii hyväkuntoiselle iholle sekä kesällä, kun iho on päivettynyt ja näyttää siten tasaisemmalta.

Silmänaluset ja koko yläluomen peitin Laveran peitevoidepuikon sävyllä Ivory, jossa on loistava peittokyky ja pysyvyys, mutta rutikuiville silmänalusille tämä ei ole paras valinta, sillä voide on melko jämäkkää, vaikka ei itselläni tehnytkään silmänalusia kuivan näköiseksi.

Lopuksi meikkipohja sai viimeisen silauksen Lily Lolon mineraalimeikkivoiteesta, josta käytin sävyä Butterscotch. Meikkipohjasta tuli erittäin tasainen, peittävä ja kevyt ja se pysyi virheettömänä aamusta iltaan vesisateestakin huolimatta. Mineraalimeikkivoide oli melko matta ja toin ihoon kuultoa Benecosin korostuspuuterilla sekä Lily Lolon poskipunilla.

Levitin korostuspuuteria V-kirjaimen muotoisesti poskiluun yläpuolelta kulmaluulle, nenän varteen, kulmakarvojen yläpuolelle sekä amorinkaaren yläpuolelle. Poskipunaksi valitsin Lily Lolon puristeposkipunan sävyn Tickled Pink ja sen päälle sipaisin jauhemaisen mineraaliposkipunan sävyä Ooh La La.

Alla olevassa ensimmäisessä kuvassa on pelkkä meikkipohja korostuksilla sekä Tickled Pink -poskipunalla ja toisessa kuvassa lopullinen meikki, mutta poskiin on lisätty vielä sävy Ooh La La. Huuleni eivät muuten suinkaan ole noin elottoman väriset luonnostaan, ensimmäisessä kuvassa ne on siis pohjustettu Laveran peitepuikolla.

kollaaasi5

Kulmakarvoihin käytin Lily Lolon kaksiosaista kulmaväriä, joka on kerrassaan nerokas tuote, sillä paletissa on itse kulmaväri sekä väritön vaha, jolla voi viimeistellä ja harjata kulmakarvat, se pitää ne ojennuksessa ja kiinnittää värin. Minä hieman sovelsin käyttöä ja sekoitin vahaa kulmaväriin, jolloin sain vieläkin tarkempaa ja pysyvämpää jälkeä. Tämä tuote meni meikkipakkiin ja tulen ehdottomasti käyttämään tätä asiakastyössä.

Luomet pohjustin Laveran uudella silmämeikinpohjustusaineella, joka on täysin väritöntä ja nestemäistä. Tuote, josta olen ollut äärimmäisen skeptinen, kun sen aikoinaan sain testiin ja joka on ensimmäisestä kokeilusta lähtien hämmentänyt tehokkuudellaan. Ei siis kannata antaa nestemäisen koostumuksen hämätä, tuote nimittäin toimii loistavasti. Peitin siis ensin luomen epätasaisuudet Laveran peitepuikolla, jonka jälkeen puuteroin luomet Lily Lolon mineraalimeikkivoiteella ja vasta sitten töpötin erittäin kevyesti luomen liikkuvalle osalle silmämeikinpohjustusainetta. Luomivärit tarttuivat siihen kiinni erittäin hyvin, mitään ei karissut poskille ja silmämeikki oli paikoillaan vielä illallakin – siitä vesisateesta huolimatta.

DSC_0451

Luomiväreiksi valitsin Lily Lolon mineraaliluomiväreistä sävyt Vanilla Shimmer ja Sticky Toffee, kiinteistä luomiväreistä sävyn Take a Bisquit sekä Benecosin ruskean luomiväripaletin tummimman sävyn.

Levitin Vanilla Shimmeriä yläluomen sisänurkkaan ja Sticky Toffeeta koko yläluomen liikkuvalle osalle häivyttäen sävyt toisiinsa. Tämän jälkeen rajasin yläripsen tyven Benecosin mustalla kajalilla, joka on päätynyt meikkipussiini jäädäkseen. Kynä on ihanan pehmeä, joten väriä irtoaa hyvin. Pehmensin rajaukset viistopäisellä siveltimellä, jonka jälkeen varjostin alaluomen, yläluomen ulkonurkan sekä hieman luomivakoa Take a Bisquit -sävyllä. Lisäsin mustaa kynää hieman alaripsien tyveen ulkonurkkaan, pehmensin värin ja ihan lopuksi tummensin vielä silmien ulkonurkat Benecosin luomivärin paletin tummimmalla ruskealla.

DSC_0402

Ripsiväri on Lily Lolon, joka on taatusti luonnonkosmetiikan parhaimmistoa. Väriä tarttuu kunnolla kertalaakista ja pysyvyys on loistava – jälleen kerran, vesisateesta huolimatta se pysyi leviämättä.

Vanha ja toimiva kikka silmien kirkastamiseen ja suurentamiseen on vaniljan sävyinen sisäkajal, johon Benecosin valkoinen rajauskynä toimi täydellisesti. Ei muuten kannata antaa värin nimen White hämätä – kyseessä on pehmeä luonnonvalkoinen/vanilja, juuri sopiva sävy sisärajauksiin ja erityisen toimiva niksi punoittaville silmille.

Alla olevassa kuvassa valmis meikki ilman vaaleaa sisärajausta ja sen kanssa, poskipuna on molemmissa kuvissa Tickled Pink.

Kollaasi

Meikkileikkien myötä löysin myös uuden lempihuulipunan: Lily Lolon sävyn Demure. Täydellisen nuderuskean huulipunan metsästys on vihdoin päättynyt! Täydellisiä sävyjä on kyllä löytynyt aiemminkin, mutta ei täydellisellä koostumuksella. Nyt sekin ongelma on ratkaistu, sillä huulipuna on ihanan notkeaa ja voidemaista, mutta pigmenttiä on hyvin ja väri kestää huulilla sopivasti – se ei jää liian mataksi ja kuivaksi, mutta ei ole liian myöskään liian ohutta ja nopeasti kuluvaa. Yllä olevissa kuvissa huulilla on sävy Demure.

Alla olevaan kuvaan on lisätty Lily Lolon mineraaliposkipunan sävy Ooh La Laa, eron huomaa hyvin ja itse pidän näistä hieman vahvemmista poskista, ovathan hehkuvat posket ehdottomasti yksi tavaramerkkini. Jos minulla ei ole poskipunaa, ei ole kyllä muutakaan meikkiä ja tuolloin olen todennäköisesti suhteellisen lähellä päiväntasaajaa.

Ensimmäisessä kuvassa huulilla on Lily Lolon sävy Berry Crush ja toisessa Benecosin sävy Pink Honey.

Kollaasi2

Alapuolella ensimmäisessä kuvassa huulipuna on Laveran lämmin sävy Coral Divine ja toisessa kuvassa kylmempi Caramel Glam. Kaikki nämä  huulipunat saavat kyllä täyden siunaukseni ainakin näissä sävyissä, sillä jokaisessa oli ihanan pehmeä koostumus. Olen ehdottomasti melko rasvaisen huulipunan ystävä ilman kimalteilta ja helmiäisiä.

Kollaasi4

Mineraalimeikit ovat aina olleet osaltani konsepti, josta en ole oikein innostunut varsinkaan asiakastyössä/kuvauksissa, mutta pidin kaikista Lily Lolon jauhemaisista tuotteista erittäin paljon ja nämä tulevat olemaan jatkossakin käytössäni. Tykästyin Benecosin yllättäjä BB-voiteen ja mineraalipohjan yhdistelmään etenkin korostuspuuterilla viimeisteltynä sen verran, että tässä kombossa jumitetaan toistaiseksi määrittelemättömän ajan. Lily Lolon mineraaliluomivärien värivalikoima on niin mieletön, että kuten sanottua, niilä loihdittuja meikkejä tullaan ihan taatusti näkemään kesää kohti mentäessä ja erityisesti kesäksi minulla on takataskussa jo monta ideaa.

DSC_0442

Mitä edullisia meikkilöytöjä te olette tehneet? Mikä näistä huulipunasävyistä on suosikkinne? Ja mitäs tuumitte mineraalimeikeistä?

DSC_0427

Tuotteet saatu testiin Biodellystä

Lasinaluset ja simpukankuori Proloque

Kuvat Katja Kokko

Avainsanat: , , , , , , , , , , , , , ,