Lifestyle

Kotitoimisto Garance Dorén tyyliin

Lifestyle | 26.2.2015 | Katja Kokko

DSC_0011-2

Rakastan Garance Doréa. Kukapa meistä ei. Naisen nettisivusto on i-ha-na. Salainen ja vaatimaton haaveeni (tai no, ei nyt enää niin salainen) on luoda ainakin melkein yhtä kaunis ja ihana sivusto, joka on keskittynyt kauneudenhoitoon luonnonkosmetiikalla, hyvinvointiin ja kaikkeen ihanaan. No, aika näyttää mitkä haaveet on tarkoitettu toteutuvaksi.

Mutta takaisin Garanceen. Nainen on tunnettu myös ihanista julisteistaan, korteista, vihoista, kalentereista ja kaikesta ihanasta mitä nyt kotitoimistoon voi hankkia. Eräänä tammikuisena iltapäivänä klikkailin ostoskoriini viikkosuunnitelmavihkosen, kaksi ihanaa kosmetiikkapurnukkapiirroksilla koristeltua vihkosta DIY-kosmetiikkaresepteilleni sekä suojakuoret iPhonelle. 

DSC_0018

Seuraavana päivänä piipahdin ensimmäistä kertaa naapurissani sijaitsevassa Proloquessa. Ja mitäs siellä keskellä pöytää komeilikaan: melkein tismalleen samat tuotteet, jotka olin juuri tilannut rapakon takaa Garancen omasta verkkokaupasta! Sain odotella pakettia viikkokausia, kun onni olisi odottanut tien toisella puolella. Mutta nyt saankin tilaisuuden mainostaa teille kaupungin ehdottomasti ihaninta sisustus- ja lahjakauppaa ja sekös vasta ihanaa onkin!

Olen siitä lähtien vieraillut Proloquessa monta kertaa viikossa ja blogissani tullaankin näkemään (ja on jo nähty) paljon kuvausrekvisiittaa kyseisestä putiikista. Omistajatkin ovat niin ihania, että visiitti on aina yksi päivän ihanimmista jutuista.

Garancen julisteita tuli myös juuri myyntiin Proloqueen ja semmoinen päätyy ehdottomasti seinälleni, kunhan osaan päättää minkä niistä haluaisin. Putiikillahan on myös verkkokauppa, mutta valikoima ei ole yhtä laaja kuin kivijalassa. Klik klik, love love!

DSC_0009

Kuvat Katja Kokko

Avainsanat: , , ,