Beauty

Ruusuinen vartaloeliksiiri

Beauty | 10.2.2015 | Katja Kokko

DSC_01833

Olen pantannut teiltä erästä ihanuutta, johon olen ollut suunnattoman rakastunut jo jonkin aikaa. Ja nyt kun ystävänpäivä lähestyy, onkin mitä täydellisin hetki tälle ilmiannolle, sillä tämä jos jokin on aivan ihana ystävänpäivälahja tyttöystävälle, äidille, parhaalle ystävälle, ihanalle kollegalle – tai miksei poikaystävällekin, tähän kun empiirisen tutkimuksen mukaan koukuttuvat miehetkin.

Wild Rose -tuotteet ovat Frankincense Intense -tuoteperheen ohella suurinta rakkauttani Neal’s Yard Remediesin valikoimasta, mutta tämän uusimman tuttavuuden kohdalla ovat tunteet käyneet suorastaan pökerryttävän kuumana. Kyseessä on Neal’s Yardin Wild Rose Body Elixir*.

Vartaloeliksiiri on koostumukseltaan vaaleanpunaista, läpinäkyvää, täyteläistä hyytelöä. Jotain öljyn ja balmin välimuotoa muistuttavaa ruusuhilloketta. Se antaa iholle kauniin glown ja tekee ihosta hämmentävän sileän. Ihoa pehmittävät öljyt ovatkin villiruusunmarjaöljyä, joka sisältää runsaasti ihoa kirkastavaa C-vitamiinia, parapähkinäöljyä ja kaakaovoita. Acaimarjaöljyssä on runsaasti antioksidantteja ja ihoa tasoittavia omega 6- ja 9-rasvahappoja. Ihon väriä heleyttävät lisäksi kurkuma- ja viinirypäleenkuoriuute.

Kuten kaikki Neal’s Yardin tuotteet, on vartaloeliksiiri myös täydellinen aromaterapeuttinen nautinto, jonka sisältämät eteeriset öljyt geranium, frankincense, patsuli, ylang ylang ja greippi rentouttavat, tasapainottavat, rauhoittavat ja parantavat mielialaa. Tuote pääsi myös päivitettyyn Beauty Guideen omiin luottotuotteisiini.

Villiruusuhilloke sulattaa kenen tahansa sydämen!

DSC_02023-2

*Affiliate-linkki

Kuvat Katja Kokko

Avainsanat: , , , , ,

Beauty

6 kommenttia artikkeliin “Ruusuinen vartaloeliksiiri”

 1. Laura

  Ihanaa, että kirjoitit tästä voiteesta! Se osui heti silmiini päivitetystä Beauty Guidestasi ja aloin miettiä, että olikohan tästä ollut jo aiemmin jotain juttua blogissasi 🙂 Olipa siis ihan superia lukea siitä nyt ja menee kyllä heti omalle talvi-ihon hellimislistalle!

 2. Mari Vee

  Ah, tätä täytyy kokeilla eli siis investoida vaikka aika tyyris onkin, mutta uskon, että tämä on yhtä ihana kuin monet sarjan tuotteet. Olen himoinnut tätä siitä asti kun huomasin tämän Jolien verkkokaupassa (teen usein ns vakoilua eli katson verkkokaupan uusimmat-kohdan, josta tämänkin bongasin).

 3. saaruli

  kuulostaa niin herkulliselle. tuleeko tuosta kaakaovoista finnejä? itselläni tulee helposti olkapäihin ja yläselkään.

  • Ei tule finnejä! Itsellänikin on yläselkä ja olkapäät taipuvaisia epäpuhtauksiin (juuri ne alueet, joissa on kiristyksiä ja lihasjumeja muuten), mutta käytän Neal’s Yardin Seaweed & Salt vartalokuorintaa päivittäin ja yleensä jätän yläselän rasvaamatta tai käytän vain aavistuksen verrattuna muuhun vartalon ihoon.

Kommentoi

XHTML: Voit käyttää näitä tageja: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>