Beauty

Genuine Beauty Guide – tammikuun suosikit

Beauty | 30.1.2015 | Katja Kokko

DSC_0009

Tata Harper Regenerating Cleanser: putsari on ollut vakkarikäytössä koko kuukauden ajan ja todellinen crush on tapahtunut. Se poistaa kunnolla tuhdimmankin meikin ja hellävaraiset rakeet ovat niin pieniä, etteivät ne jyystä ihoa mekaanisesti tippaakaan liikaa, vaan tekevät ihosta silkinpehmeän ja miedosti hapan pH säilyttää ihon oman suojakelmun tasapainossa. Paju-uute ja granaattiomenan entsyymit puhdistavat ja supistavat huokosia, kirkastavat ihoa ja stimuloivat ihon uusiutumista. Ihosta tulee vastaanottavainen puhdistuksen jälkeisille hoitotuotteille niiden ansiosta. Puhdistusaineen voi halutessaan antaa vaikuttaa iholla ennen sen pois huuhtomista.

Tata Harper Hydrating Floral Mist: tämä pullo tyhjeni varsin nopeasti ja ikävä on! Rakastan tässä tuotteessa kaikkea; tuoksua, runsasta kosteutta, pakkausta, ihanan virkistävää kukkaissumua. Tämä on ehdottomasti yksi parhaista kasvovesistä ikinä, sillä se ei sisällä lainkaan puhdistettua vettä, vaan pelkästään iholle hyvää tekeviä, kosteuttavia, kirkastavia ja silottavia aktiiviaineita suoraan Vermontista. Pure bliss!

Tata Harper Be Fierce: ravitseva huulivoide kulkee mukanani joka paikkaan. Be Fierce on Tatan huulivoiteista kosteuttavin ja ravitsevin, täydellinen tähän vuodenaikaan, kun ilmasto on kuiva. Voide ei aiheuta kuitenkaan kurjaa huulirasvakoukkua, vaikka olenkin sutimassa sitä huulilleni tuon tuosta – se toimittaa minulla nimittäin myös huulikiillon virkaa. Tuotteessa ei ole yhtäkään turhaketäyteainetta, vaan se on täydellisen hoitavaa yrttiterapiaa maailman kauneimmassa pakkauksessa.

Neal’s Yard Remedies Frankincense Intense Concentrate: tämä seerumi loppui juuri. Muistatteko, kun aloitin anti-age tuotteiden kokeilun? Neal’s Yardin Frankincense Intense tuotteet tekevät mitä lupaavat. Seerumin koostumus on yksi täydellisimmistä ikinä. Olen käyttänyt sitä aamuin illoin. Sen kosteutusteho on huippuluokkaa ja saa ihon siloittumaan jo sen ansiosta. Mutta ihoni rakenne on silottunut muutenkin. Syvimmät ilmejuonteet eivät mihinkään enää katoa, mutta silmien alta alaspäin iho on todella tasoittunut ja kiinteytynyt. Vaikka olen kokeillut muitakin tuotteita tänä aikana, ovat Frankincense Intenset olleet vakikäytössä aamuin illoin ja näitä en voi muuta kuin suositella tehokasta ryppyjen karkoitusta kaipaaville.

Neal’s Yard Remedies Frankincense Intense Creme: kenties elämäni ensimmäinen täyteläinen voide, johon olen todella rakastunut. Ihoni on erittäin altis tukkiutumaan helposti ja siksi karsastan täyteläisiä kosteusvoiteita, sillä monet sakeuttajat ovat komedogeenisiä. Tämän vuoksi ohut fluidi ja öljy ovat olleet iltaisin suosikkiyhdistelmäni. Tämän voiteen koostumus on seerumin tavoin aivan uskomaton. Aion todellakin selvittää sen salaisuuden, sillä voide on aivan ihanana silkkinen ja täyteläinen, mutta ei paksu tai rasvainen ja se antaa ihon hengittää. Olen käyttänyt tätä aamuin illoin Frankincense Intense -seerumin päälle ja välillä iltaisin lisännyt vielä Wild Rose Beauty Balmiakin, jos on ollut kovia pakkasia tai viimaisia päiviä. Ja kuten sanottua, ihoni on siloittunut. Ryppyvoiteiden aatelia!

Neal’s Yard Remedies Seaweed & Salt Body Scrub: tämän vartalokuorinnan tuoksumaailma jakaa mielipiteet, mutta minä rakastan tätä. Ja niin rakastaa myös sileä peppuni ja röpötön selkäni. Todellinen löytö, jonka ansiosta saan päivitellä vartalon ihon salamannopeaa siloittumista. Tuote, josta en taatusti luovu!

John Masters Organics Blood Orange & Vanilla Body Lotion: oh boy, tilasin tämän kenties maailmankaikkeuden ihanimman tuoksuisen vartalovoiteen Naturisimosta ja olen koukussa. Olin aiemmin käyttänyt voidetta pienen näytepullon verran, mutta nyt en usko, että voin enää elää ilman tätä. Miten tähänkin on saatu niin uskomaton koostumus? Ihoni silottui samettisen pehmeäksi kertalaakista. Täydellisen nopeasti imeytyvä koostumus kosteuttaa todella hyvin, mutta sisältää myös ravitsevia öljyjä. Yleisin moka mitä talvi-ihon vartalonhoidossa voi tehdä, on käyttää vartalolle pelkkiä öljyjä. Ei ihme, jos ihoa kiristää jo alta puolen tunnin, kun kosteus puuttuu täysin. Joten ihmiset: talvella käyttöön vartalovoide ja öljy extraksi. Makea veriappelsiinin ja vaniljan tuoksuyhdistelmä tuoksuu iholla vielä aamullakin ja on saanut jopa joogaoppilaat tiedustelemaan, mitä tuoksua oikein käytän.

Löytyykö listalta teidän suosikkeja?

Kuva Katja Kokko

Avainsanat: , , , , , , , , , , , , , ,