Body & Mind

On the other side of resistance is the reward

Body & Mind | 29.1.2015 | Katja Kokko

jenniferkass

Hah, ja minä kun kuvittelin jo etukäteen tietäväni Kirsin astrologista ajankuvaa lukiessani mitä uusia alkuja ja vanhoja loppuja tämä aika pitäisi sisällään. Ehei, enpä olisi voinut olla enempää väärässä, pahuksen merkuriuksen perääntyminen pääsi yllättämään pahemman kerran. Tai sikäli olin oikeassa, että asiat koskivat juuri niitä teemoja, mitä aavistelinkin, mutta aivan täysin päinvastaisella tavalla.

Bring it on, universumi. Ei ole mitään, mistä en selviäisi ja vaikka kuinka yrittäisit minua koetella, tiedän, että juuri siinä piileekin oivallus mitä koitat minulle tarjota – avaimia puhtaaseen onneen ja sydämessä oikealta tuntuviin asioihin.

Tämä viikko on siis kulunut Punavuoressa pianonpimputusta kuunnellen, hengitellen ja huomio sisäänpäin suunnaten. Loppuviikoksi on luvassa hartaasti toivomanne juttusarjan ensimmäisen osa, eli tammikuun suosikkituotteet sekä matka May Lindstromin kiehtovaan maailmaan.

Ennen sitä, olen vielä hetken hiljaa, neljän seinän sisälle turvallisesti lukkiutuneena.

Kuva Jennifer Kass

Avainsanat: , , ,

Body & Mind

2 kommenttia artikkeliin “On the other side of resistance is the reward”

  1. Jennie

    Hermo on kärynnyt pari päivää, kyllä osaa ottaa päähän. Mutta ketutuksen toisella puolella on tosiaan jotain muuta, minulla se saa ainakin aikaan toimintaa – pään sisällä alkaa kutoutua uusia juonia, manifestit tehty <3 Että joo, antaa tulla vaan! Ihanat voimakortit kertoo uusista aluista, joita en vielä nää, mutta syli auki odotan ja menköön se mikä ei palvele.

Kommentoi

XHTML: Voit käyttää näitä tageja: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>