AstrologiaBody & Mind

Uudenkuun ajankuva 20.1. – 18.2.2015

Astrologia | Body & Mind | 20.1.2015 | Kirsi Halla-Seppälä

DSC_0299

Vesimies-uusikuu (20.1.) aloittaa vuoden ensimmäisen täyden kuunkierron ja tuo mukanaan uusia, aiempaa kevyempiä energioita. Verrattuna loppusyksyn puristaviin tunnelmiin, tämä jakso tuo raikkaan tuulahduksen, joka parhaimmillaan pyyhkäisee energiat liikkeelle kosmisella luudallaan. Ilmassa on uuden aloittamisen tuntua. Merkurius tekee maasta katsottuna yhden kolmesta vuotuisesta perääntymisjaksoistaan ajalla 21.1. – 11.2. ja vie huomiota ajatusmalleihin ja sisäisiin prosesseihin. Merkurius Vesimiehessä on älyllinen, objektiivinen ja viileän analyyttinen. Nyt on hyvä aika miettiä asioita laajemmasta näkökulmasta, olla suvaitsevainen ja ymmärtää tilanteita monelta kantilta, vanhan subjektiivisen ja emotionaalisesti värittyneen katsantokannan sijaan.

2015 uusikuu1_c

Perääntyvän Merkuriuksen aika on maineeltaan ikävä; koneet hajoavat, tietoliikenne ja logistiikka takkuaa, elektroniikkaa tai autoa ei kannata ostaa, väärinkäsitykset ja erehdykset sotkevat asioita, sopimuksia ei kannata solmia ja varmuuskopioista kannattaa tehdä varmuuskopioita. Tältä pohjalta toimiminen perustuu kuitenkin pelkoon ja pienen mielen luomiin yleistyksiin. Parempi asenne on nauttia perääntyvän Merkuriuksen harkitsevaisuudesta ja vanhoja asioita perkaavasta luonteesta. Saatat muuttaa mieltäsi jonkin asian suhteen ja perua sovittuja suunnitelmia, koska nyt on mahdollista nähdä asiat eri valossa kuin hetki sitten. Jos menneisyydessäsi on jäänyt jotain kesken, se voi nyt ilmestyä eteesi ja vaatia huomiota. On hyvä aika tarkastella kriittisesti tiettyjä asioita ja suunnata ajatuksen kirkkaus omaan sisimpään. Mitä luot ajatuksillasi juuri nyt? Onko se sitä mitä haluat? Mikä vaatii uudelleen arviointia? Mikä elämässäsi kaipaa aivan uutta näkemystä?

DSC_0310

Kuten jo muutaman vuoden ajan, tämänkin kuunkierron alla jylläävät voimakkaat muutosagentit Pluto ja Uranus, jotka kuvaavat kollektiivista muutosprosessia, jossa vanhat rakenteet puretaan ja uusia, ennen näkemättömiä malleja haetaan tilalle. Ne jotka kokevat tätä samaa transformaatiota myös omassa elämässään, voivat ajoittain tuntea ettei vanhasta jää mitään jäljelle. Alkuvuosi 2015 onkin keskittynyt vanhojen, karmallisten/perittyjen painolastien purkamiseen. Irtipäästäminen vanhasta on viisasta. Heittäytymällä rohkeasti muutokseen valjastat käyttöösi voimakkaat ja uutta luovat energiat.

Keskeiset teemat: Asioiden objektiivinen ja älyllinen tarkastelu. Mielen muuttaminen. Asiat menneisyydestä nousevat käsittelyyn. Vapautumisprosessi. Irtipäästäminen. Minäkeskeisyydestä yhteiseen hyvään. Uusi yhteys vanhoihin ystäviin. Myötätunto, hyväntahtoisuus, luovuus ja läsnäolo.

Astrologiset koodit: Aurinko siirtyy Vesimieheen, Mars yhtymä Neptunus, Merkurius SR, Pluto neliö kuunsolmut, Venus siirtyy Kaloihin, Mars yhtymä Khiron, Uranus oppositio kuun yläsolmu, Merkurius SD, Jupiter kvinkunssi Khiron, (Uranus neliö Pluto).

khs ©kirsihallaseppalaKirsi Halla-Seppälä – ratkaisukeskeinen terapeutti, astrologi, kouluttaja, läsnäolo- ja tietoisuusohjaaja

Kirsi on työskennellyt astrologina ja näkijänä, kirjoittanut, kouluttanut ja luennoinut itsetuntemusastrologiasta ja elämäntaidosta n. 20 vuotta. Hän on Suomen Ammattiastrologit ry:n entinen puheenjohtaja ja pitkäaikainen jäsen. Kouluttamisen ohella Kirsi vastaanottaa asiakkaita niin astrologin, näkijän kuin terapeutinkin roolissa, sillä hän opiskelee parhaillaan myös psykoterapeutiksi Bristolin yliopiston ja Helsingin Psykoterapiainstituutin oppilaana.

http://kirsihallaseppala.fi/ & http://www.astrologiajaarkkityypit.com/

Kaksi ylintä kuvaa Katja Kokko

Avainsanat: ,