Beauty

Skin Bling

Beauty | 21.1.2015 | Katja Kokko

DSC_0018

Juice Beauty teki sen taas: juuri kun ajattelin etteikö kukaan ole keksinyt iholle yöksi jätettävää, mietoa hedelmähappoja sisältävää hoitonestettä, surffasin Naturelleen etsimään tietoa jostain aivan muusta tuotteesta ja eteeni tupsahti tämä purnukka – hedelmähappoja sisältävät kirkastavat bambu-laput. Klik, tuotetiedot auki ja toiveisiini oli vastattu.

Olen ylipäätään löytänyt koko sarjan hortoillessani lähes maanisessa tilassa ympäri interwebsiä syynäten olisiko edes joku luonnonkosmetiikkabrändi maailmassa tajunnut perustaa kaikki tuotteensa hedelmähapoille. Lopulta vastaus löytyi lähempää kuin osasin kuvitella, siis suomalaisesta verkkokaupasta, vaikka itse sarja onkin rapakon tuolta puolen.

Juice Beauty meinasi jo jäädä Tata-hulluuteni jalkoihin, mutta ampaisi itsensä takaisin peilikaappiini näiden lappujen myötä. Laput ovat siis bambua, jotka sisältävät hyvin mietoja hedelmähappoja (omenauute, sitrusuutteet, sokeriruokouute), kirkastavaa punalevää ja B3-vitamiinia. Yhdellä lapulla pyyhkäistään iho iltaisin kasvoveden jälkeen ja levitetään tämän jälkeen iholle seerumit ja öljyt normaaliin tapaan. Aamulla iho on BLING. Tai jos vilkaiset peiliin kahden tunnin päästä, niin se on BLING.

Laput kirkastavat ja vaalentavat pigmenttiläiskiä (loistava täsmätuote) sekä tasoittavat pieniä juonteita ja ihon pintaa. Hedelmähappokuorinnat eivät yleensä sovi herkälle iholle, mutta mietona versiona homma on ihan eri. Annoin herkkäihoiselle ystävälleni testiin pari lappua ja hän pystyi käyttämään niitä ilman mitään reaktiota. Nämä toimivat siis loistavana instant bling -tuotteena iholle, joka ei hedelmähappokuorintaa kestä.

DSC_0013

Kuvat Katja Kokko

Avainsanat: , , , , , , , , ,