Beauty

Päivitetyt Beauty Guidet & uutiskirje

Beauty | 9.2.2015 | Katja Kokko

DSC_0151

Sain vihdoin päivitettyä kaikki tähän mennessä kokoamani Beauty Guidet ajan tasalle. Käykäähän kurkistamassa mitä uusia tuotteita niistä löytyy – lista on kokenut melkoista uudistusta sitä mukaa, kun oivallukseni ovat syventyneet entisestään.

Tällä hetkellä Beauty Guideja löytyy aknelle ja hormonaalisesti oikuttelevalle iholle, atopialle, rosacealle sekä tietenkin omat luottotuotteeni. Työstän lähipäivinä oppaat vielä pigmenttihäiriöille, ikääntyvän ihon hoitoon sekä eri ihotyypeille.

Jos kaipaat henkilökohtaisia neuvoja ihonhoitorutiiniesi suunnitteluun, suosittelen lämpimästi tilaamaan Personal Beauty Guiden, jossa huomioidaan juuri sinun ihosi yksilölliset ominaisuudet ja tarpeet. Torkkuja & Nokkosia -blogin Emmi-Liia sattui ottamaan minuun yhteyttä ihonhoitovinkkien tiimoilta juuri, kun Personal Beauty Guide oli valmistumassa. Tarjouduin tekemään oppaan Emmi-Liialle yhteistyön puitteissa. Voit lukea Emmi-Liian kokemukset henkilökohtaisesta ihonhoitoreseptistä täältä.

Olenkin jo sosiaalisen median puolella huudellut, että käykää tilaamassa uutiskirjeeni etusivun alalaidasta. Kirje alkaa ilmestyä noin kahdesti kuussa, kunhan saan kasvatettua tilaajalistaa vielä hieman. Kirje sisältää mm. pienen catch upin blogini ajankohtaisimmista teemoista ja sen ulkopuolelta sekä ihania etuja, jotka ovat vain uutiskirjeen tilaajille eivätkä suinkaan pelkkää kosmetiikkaa.

Ihanaa viikkoa kaunokaiset, palaillaanpa pian aiheesta nimeltä amazonialainen kauneus!

Kuvankaappaus 2015-2-5 kello 9.24.40

Kuvat Katja Kokko

Avainsanat: ,

Beauty

5 kommenttia artikkeliin “Päivitetyt Beauty Guidet & uutiskirje”

  1. Anna

    Mitä tuotetta suosittelisit silmänympäryksille? Pitäisi sopia sekä päivä- että yökäyttöön (eli tuo Supermoodin silmäympärysseerumi ei ilmeisesti käy). Silmänaluseni ovat melko tummat ja välillä turvonneet ja silmäkulmissa on alkanut näkyä hienoisia juonteita… Olen käyttänyt Kahinan silmänympärysseerumia kahden testeripussukan verran ja tykkään siitä kovasti, mutta hintalappu hirvittää. Esim. Absolutionin silmänympärysvoide on noin puolet halvempi ja se oli ennen Beauty Guidessasi.

    • Kokeile vaikkapa Patykaa, Absolutionia tai Juice Beautya. Itse pidän niistä kaikista, mutta mitään ylitse muiden suosikkia ei tällä hetkellä ole muu kuin Supermood, jota ei siis iltaisin voi käyttää, on sen verran liftaava. Itse käytän iltaisin Juice Beautyn Stem Cellular silmänympärysvoidetta, josta olen muuten blogannutkin 🙂

  2. Saara

    Hei Katja!
    Kiitos ihonhoitovinkeistäsi, blogisi on tosi hieno ja kattava :). Kyselisin vain, että myydäänkö noita Juice Beautyn tuotteita Helsingissä missään kaupassa vai saako niitä vain tuolta netistä?

Kommentoi

XHTML: Voit käyttää näitä tageja: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>