Beauty

Päivitetyt Beauty Guidet & uutiskirje

Beauty | 9.2.2015 | Katja Kokko

DSC_0151

Sain vihdoin päivitettyä kaikki tähän mennessä kokoamani Beauty Guidet ajan tasalle. Käykäähän kurkistamassa mitä uusia tuotteita niistä löytyy – lista on kokenut melkoista uudistusta sitä mukaa, kun oivallukseni ovat syventyneet entisestään.

Tällä hetkellä Beauty Guideja löytyy aknelle ja hormonaalisesti oikuttelevalle iholle, atopialle, rosacealle sekä tietenkin omat luottotuotteeni. Työstän lähipäivinä oppaat vielä pigmenttihäiriöille, ikääntyvän ihon hoitoon sekä eri ihotyypeille.

Jos kaipaat henkilökohtaisia neuvoja ihonhoitorutiiniesi suunnitteluun, suosittelen lämpimästi tilaamaan Personal Beauty Guiden, jossa huomioidaan juuri sinun ihosi yksilölliset ominaisuudet ja tarpeet. Torkkuja & Nokkosia -blogin Emmi-Liia sattui ottamaan minuun yhteyttä ihonhoitovinkkien tiimoilta juuri, kun Personal Beauty Guide oli valmistumassa. Tarjouduin tekemään oppaan Emmi-Liialle yhteistyön puitteissa. Voit lukea Emmi-Liian kokemukset henkilökohtaisesta ihonhoitoreseptistä täältä.

Olenkin jo sosiaalisen median puolella huudellut, että käykää tilaamassa uutiskirjeeni etusivun alalaidasta. Kirje alkaa ilmestyä noin kahdesti kuussa, kunhan saan kasvatettua tilaajalistaa vielä hieman. Kirje sisältää mm. pienen catch upin blogini ajankohtaisimmista teemoista ja sen ulkopuolelta sekä ihania etuja, jotka ovat vain uutiskirjeen tilaajille eivätkä suinkaan pelkkää kosmetiikkaa.

Ihanaa viikkoa kaunokaiset, palaillaanpa pian aiheesta nimeltä amazonialainen kauneus!

Kuvankaappaus 2015-2-5 kello 9.24.40

Kuvat Katja Kokko

Avainsanat: ,