Beauty

Parhaat rusketuksen korostajat

Beauty | 21.5.2018 | Katja Kokko

Postaus sisältää affiliate-linkkejä

Nythän tässä kävi niin, että eihän me selvitäkään kesäkassin pakkaamisesta viimeksi listaamillani ohjeilla, kun yksi teistä lukijoista alkoi kyselemään rusketusta korostavien hohdetuotteiden perään – ne talvella sopivat sävyt kun muuttuvat ruskettuneella iholle aivan liian vaaleiksi. Siispä pakkausohjeet saavat nyt jatkoa kasvojen parhaista rusketuksen korostajista (arvatkaapa vain onko vartalolle omat tuotteensa, niistä on tulossa juttua myöhemmin, mutta sillä välin suosittelen tsekkaamaan tämän viime vuotisen jutun, jonka suosikit ovat edelleen täysin valideja).

Parhaat rusketuksen korostajat kasvoille TOP 3:

1. Voidemaisten ystäville: Kjaer Weis Dazzling Bronzer, 49 €, täyttöpakkaus 32 €

Kjaerin voidemainen Dazzling Bronzer on huomattavasti vaaleampi kuin aurinkopuuterit tavallisesti, minkä ansiosta sitä voi sivellä reilulla kädellä ympäri kasvoja tai varjostusmaiseen tapaan poskikuoppiin ja otsalle hiusrajaan. Sävy on todella kaunis hiemaan kultaiseen taittava kuparinen, kun yleensä vastaavat tuotteet ovat hyvin pronssisia ja lämpöisiä. Tämä on myös oiva valinta kalkkilaivan kapteeneille, joille pronssiset sävyt tekevät liikaa kontrastia. Jos olet arkaillut aurinkopuutereiden käytössä, suosittelen tutustumaan tähän tuotteeseen. Levitys onnistuu nopeasti sormilla, kuten kesätuotteen kuuluukin ja väriä voi hyvin sipaista myös luomiin.

2. Cheap & Chic vinkki: Everyday Minerals Shadow Play, 19,90 €

Everyday Mineralsin Shadow Play hohdepuuteri on myyty loppuun joka ikinen kerta, kun olen kirjoittanut siitä. Jauhemainen hohdepuuteri on sävyltään lämpimän ruskeaa, joka kuultaa kauniisti ja samalla se vähän tasoittaakin ihon pikku virheitä. Tuote tuo kasvoille kuullon, josta on jopa vaikea sanoa onko se peräisin voidemaisesta vai puuterimaisesta tuotteesta. Tämä onkin loistava tuote rasvaiselle iholle, joka kaipaa hieman lämmintä hohdetta, mutta voidemaiset tuotteet tuntuvat liian rasvaisilta. Suosittelen käyttämään Shadow Playn levitykseen Everyday Mineralsin omaa asiaan kuuluvaa sivellintä. Kannattaa kuitenkin sipaista iholle ohutta puuteria kevyesti ennen hohdepuuterin levittämistä, jotta se ei jämähdä ihon rasvaisiin kohtiin tai meikkivoiteeseen liian voimakkaasti. Yksi näistä Shadow Play -ryntäyksen aiheuttaneista postauksista löytyy täältä.

3. Uutta luksusta: (M)anasi 7 Silk Glow Powder, 48,68 €

Olen intoillut jo pariin otteeseen uudesta ruotsalaisesta meikkisarjasta Manasi 7:stä, jonka visuaalinen ilme pakkauksia ja pieniä yksityiskohtia myöten on hiottu huippuunsa (onko tämä nyt mikään ihme, kun ruotsalaisista on kyse?). Olen tykästynyt kovasti sarjan tuotteisiin meikkivoidetta lukuun ottamatta (kokemuksia sarjan tuotteista löytyy kesäkassipostauksen lisäksi täältä), jonka käyttö vaatii vielä hieman hienosäätöä. Manasin pronssinhohtoinen Silk Glow Powder on sekin ihan omanlaisensa rusketuksen korostaja tästä joukosta. Tämä on ehdottomasti niille, jotka eivät välitä voidemaisista tuotteista ja niille, jotka kaipaavat täysin huomaamatonta rusketusta korostavaa lämpöä ripauksella hohdetta. Everyday Mineralsin Shadow Playlla tulee mielestäni jopa hieman ”photoshopattu” lopputulos, koska sen sisältämät mineraalit tuovat iholle myös peittävyyttä. Manasin Silk Powder sisältää puolestaan henkäyksen kevyttä silicaa ja jauhettua silkkiä, jotka tekevät tuotteesta ohutta taikapölyä. Everyday Mineralsin sivellin toimii tämän levittämiseen parhaiten ja joinakin päivinä olen korvannut tällä jopa tavallisen puuterin käytön, vaikka tässä liikutaankin jo ehkä lähellä övereitä.

Millä tuotteilla te korostatte rusketusta?

Kuvat Katja Kokko

Avainsanat: , , , ,