Beauty

Villikukkaihastus

Beauty | 23.5.2018 | Katja Kokko

Oletteko kuulleet Uhana Designista? Tamperelaisesta design-yrityksestä, joka valmistaa vastuullisesti tuotettuja vaatteita ja asusteita? Minä luulen kuulleeni merkistä joskus aikaa sitten, mutta vasta tänä keväänä kiinnitin huomiota Instassa Uhanan uusimpaan mallistoon: värikkäät banaani- ja ananasprintit näyttivät kaikessa kreiseydessään syötävän herkulliselta ja aloinkin seuraamaan mielenkiinnolla merkin Instatiliä.

Meni tovi kun Uhanan feediin alkoi ilmestyä teasereitä toukokuun alussa lanseeratusta Aamukaste -home collectionista, joka sisältää ehkä maailman ihanimmalla kukkaprintillä varustetut tyynyliinat ja pussilakanat, silkkisen aamutakin ja meikkipussin. Meikkipussin! Iskin silmäni meikkipussiin, joka oli tismalleen sellainen mitä olin etsinyt jo pitkään kokonsa ja varsinkin ulkonäkönsä puolesta. Kaikki missä on villikukkia kolisee meikäläiselle täysillä, mikä kävi taatusti ilmi myös Portugalin matkani Instastooreista ja onpa käsivarteeni hakattu kuvakin saanut inspiraationsa villikukkapöpeliköstä.

Olin aikeissa laittaa meikkipussin tilaukseen, mutta tilaus taisi lähteä pikana universumin lankoja pitkin, sillä juuri kun olin klikkaamassa meikkipussia ostoskoriini, sain Uhanalta sähköpostia, jossa he kertoivat, että blogistani välittyy heidän mottonsa mukainen Gentle but Fierce -asenne – siis mielenmaisema, jossa maailmaa halutaan muuttaa paremmaksi, mutta ei ryppyotsaisesti vaan lempeästi ja iloisesti, ja he haluaisivat lähettää minulle meikkipussin lahjaksi. Noin kahta tuntia ennen kyseistä sähköpostia olin myöskin siivonnut vaatekaapista nukkavierun silkkiaamutakin ja ajatellut, että tämmöinenkin pitäisi hommata, koska pitkä ja paksu villatakki on liian kuuma aamutakiksi kesällä. Ja hetkeä myöhemmin minulle tarjotaan silkkiaamutakkia. Villikukkaprintillä. Joka on painettu ITALIASSA. Haha, universumi, nyt olit kyllä linjoilla!

En siis hangoitellut vastaan moisesta lahjasta ja pakettiin oli sujautettu myöskin Uhanan ja Frantsilan yhteistyössä valmistetut huulivoide ja kasvoöljy, jotka ovat tokikin sertifioiudun luonnonkosmetiikan vaatimusten mukaisesti valmistetut Frantsilan yrttitilalla. Morjensta vaan!

Katsokaa nyt tätä printtiä! Miten voi olla näin ihana?? Voikukat, mesiangervot, koiranputket, kuusenoksat, koivunlehdet… apua en kestä! Voisin melkein liihotella tässä silkkikaavussa pitkin kaupunkia ja käyttää meikkipussia clutchina!

Aamukaste kasvoöljy sattuu myöskin olemaan pullotettua taikauutosta (olen varma, että kaikki Frantsilassa valmistettu sisältää maagisia värähtelyjä). Kyseessä ei todellakaan ole mikään hei tehtiin tämmöset kauniilta näyttävät mutta sisällöltään ihan kivat yhteistyötuotteet, vaan kasvoöljy on oikeasti loistokas eliksiiri, joka sisältää luomulaatuisia kylmäpuristettuja kasviöljyjä: viinirypäleensiemen-, manteli-, jojoba-, aprikoosinkivi-, ruusunmarja- ja vehnänalkiöljypohjaan on sekoitettu kamomillan, laventelin, rooman kamomillan ja santelipuun eteerisiä öljyjä sekä ruusun, lumpeen, pihlajan ja kurjenpolven kukkien uutteita. HELLO! Tämä on better than Vintner’s Daughter ja hintaa 39 euroa! Kaikille ihotyypeille.

Huulivoiteesta en innostunut yhtä paljon, koska purkissa olevat huulivoiteet vaan eivät ole minun juttuni, mutta raaka-aineet ovat tässäkin parhaimmistoa: jojobaöljyä, viinirypäleensiemenöljyä, mehiläisvahaa ja sheavoita sekä kamomillan ja appelsiinin eteeristä öljyä. Luomua tietty. Ja voide maistuu appelsiinille. Tätä voi kyllä hyvin käyttää monitoimibalmina myös kasvoille ja kynsinauhoille. Jännä muuten, että oikeastaan sellaisena tämä toimiikin paremmin, koska huulivoiteeksi tämä on makuuni liian ohutta. Huulivoiteella kasvobalmilla on hintaa 22 euroa.

Ennen Portugalin reissua sain myöskin päähäni, että haluan kesäksi lippiksen, mutta koska en ole omistanut lippalakkia sitten lapsuuden, en tiennyt mistä lähteä metsästään moista. Tutkin tätä postausta varten Uhanan uutta mallistoa ja kas, sieltähän löytyy banaanilippis. Tilaukseen lähtee.

Uhanan mimmit tarjosivat myös mahdollisuutta jakaa teille alekoodi heidän verkkokauppaansa. Pistetään siis jakoon: koodilla UHANA<3KATJA saa 10 % alennuksen kaikista verkkokaupan tuotteista 30.6.2018 asti.

Löytyykö sinulta Uhanan tuotteita ja oletko kokeillut Frantsilan kanssa valmistettuja ihonhoitotuotteita?

Kuvat Katja Kokko

Tuotteet saatu blogin kautta

Avainsanat: , , , , ,