Beauty

Hehkuvan ihon ikuinen salaisuus

Beauty | 10.12.2016 | Katja Kokko

dsc_0002

Tämä kuva Instagramissani on kerännyt tutuiltani kommentteja kadulla vastaantullessa ja olen saanut Afrikan matkan jälkeen muutenkin poikkeuksellisen paljon kyselyitä, miten ihoni näyttää niin kovin hehkuvalta.

Muistattehan, kun kerroin, että ihooni räjähti tukkeumarykelmä reissun jälkeen? Tokihan rusketuksen myötä iho näyttää aina terveemmältä, mutta salaisuuteni hehkuvaan ihoon on se, että kun ihossa joku räjähtää, vien huomion muualle. Ah, miten yksinkertaista! Ja oikeasti se onkin, kunhan käytössä on vain oikeat tuotteet ja tässä tapauksessa yksi tuote.

everyday

Kun iho kaipaa uskomatonta glowta, otan käyttöön Everyday Mineralsin Shadow Play hohdepuuterin. That’s The Secret.

Tuotteen salaisuus on sen huomaamattoman hyvin peittävissä pigmenteissä ja hienojakoisessa, lämpimän sävyisessä hohteessa. Kasvoista ei tulee hohtavaa discopalloa, vaan yksinkertaisesti upean kuulakas ja Shadow Playn sävyn ansiosta kuin auringon suutelemat. Huomio kiinnittyy pomminvarmasti muualle, kuin iho-ongelmiin. Minäkin olen huomauttanut usealle ihoani ihastelevalle, että poskenihan ovat täynnä tukkeumia, mutta kommentit takaisin ovat olleet että ”tuon hehkun takaa sitä ei todellakaan huomaa”.

dsc_0027dsc_0018

Olen käyttänyt Shadow Playta usein reissujen jälkeen melkein ainoana meikkituotteena peitevärin rinnalla, jota tykkään sipaista silmänalusiin, sillä se virkistää myös ilmettä huomattavasti. Afrikan matkan jälkeen tupsuttelin kasvoille lisäksi aavistuksen Zuiin meikkipuuteria (sävy Dune) poistamaan ylimääräistä kiiltoa ja tasoittamaan hieman ihonväriä, joka oli epätasainen tukkeumien ja arpien vuoksi. Mutta oikeasti Shadow Play teki kaiken taian ja tuossakin kyseisessä Instagram-kuvassa kasvoissani ja etenkin poskissani on ihan kunnolla tukkeumia.

dsc_0024

Tänään siirryin taas Juice Beautyn Phyto-Pigments seerumimeikkivoiteeseen (sävy Sand), jota levitän kasvoille todella ohuesti, sillä en halua peittää pisamia ja rusketusta, mitä iholla on vielä hieman matkan jälkeen. Peitevärinä silmänalusissa käytän tällä hetkellä Kjaer Weisin Just Sheer meikkivoidetta. Yksi päivittäisistä luottotuotteistani on Tata Harperin Very Bronzing voidemainen varjostusväri, jonka sävy on matta, kuten myös RMS Beautyn voidemainen Smile-poskipuna, joka antaa puolestaan poskille virkistävää ja tervettä hehkua. Pidän yleensä varjostusvärit, aurinkopuuterit ja poskipunat mattana, jos käytän kasvoille jotain kuultoa tuovaa tuotetta.

dsc_0006

Levitän voidemaiset tuotteet päällekäin ja kiinnitän ne sipaisemalle kasvoille aavistuksen RMS Beautyn Tinter Unpowderia (sävy 0-1) ja vasta lopuksi pyöräytän ison siveltimen Everyday Mineralsin Shadow Playssa, jota sipaisen kevyesti otsaan, poskille, nenänvarteen ja joskus luomiin sekä amorinkaareen. Hohdepuuterin levittämiseen paras sivellin on Everyday Mineralsin oma Blender-sivellin, jonka avulla hohdepuuteri levittyy tarpeeksi kevyesti ja hienojakoisesti kasvoille jämähtämättä liiaksi yhteen kohtaan.

Vaikka Shadow Play onkin yhden tuotteen oikotie onneen, se tarjoaa vain hetkellisen helpotuksen, joten sitä kaikkein tärkeintä, eli oikeanlaisia ihonhoitorutiineja ja nautinnollisia kauneudenhoitohetkiä laadukkailla tuotteilla se ei pysty koskaan syrjäyttämään.

Minulta on pyydetty viimeiset kaksi vuotta videoita blogiin. Nyt homma on edennyt jo niin pitkälle, että olen ostanut kameraani mikrofonin ja valmistautunut henkisesti siihen, että joudun opettelemaan teknisesti minulle jotain täysin tuntematonta. Olen luvannut itselleni aloittaa heti muutettuani uuteen kotiin, eli viikon päästä. Tässä voisi olla hyvä aihe ensimmäiselle videolle, sillä tämänkaltainen meikkirutiini kuuluu arkipäivääni hieman eri variaatioin mieleni mukaan. Esittäkää ihmeessä toiveita videoiden aiheesta.

Ihanaa lauantai-iltaa kaikille!

dsc_0019

Kuvat Katja Kokko

Postaus sisältää affiliate-linkkejä

Avainsanat: , , , , , , , , , , , , , ,