7

Joululahjavinkit vuoden mullistavimmasta ihonhoitosarjasta

Katja Kokko | 11.12.2016

dsc_0027

Yhteistyössä Natural Goods Company

Ei ole tarpeen käydä kovin pitkää keskustelua siitä, mikä on ollut tämän vuoden mullistavin ihonhoitosarja? Etelä-Afrikkalainen, probioottisen ihonhoidon uranuurtaja Esse ei ole mullistanut käsitystä ihonhoidosta vain pienissä luonnonkosmetiikkapiireissä, vaan myös todella isoissa kuvioissa, synteettisen kosmetiikan maailmassa ja ennen kaikkea tieteelliseen tutkimukseen pohjautuvassa ihonhoidossa. Iänikuisten A-vitamiinihoitojen nimeen vannovilla kirurgeilla on ollut monessakin konferenssissa jauhot suussa Essen perustajan, Trevor Steyn, luentoja kuunnellessa. On todella mahtavaa saada työskennellä sarjan kanssa, joka on viitoittamassa uutta suuntaa ihonhoidossa.

Jos haluat antaa lahjaksi läheisellesi takuuvarmasti laadukasta kosmetiikkaa, kokosin Essen valikoimasta varmat joululahjavinkit eri tyyppisille asiakkaille. Näiden vinkkien kanssa ei tarvitse olla huolissaan, sopivatko ne juuri rakkaasi ihotyypille, sillä vinkit ovat kaikille sopivia. Jos silti epäilet lahjan kanssa tai haluat antaa pelkän purnukan sijasta läheisellesi kokonaisvaltaisen kauneuselämyksen, suosittelen valitsemaan lahjakortin Essen kasvohoitoon. Voin vannoa, että lahjakortti hoitolaan on unelmien täyttymys lähes jokaiselle lahjan saajalle! Löydät lähimmän Esse-hoitolasi sarjan suomalaisilta sivuilta.

dsc_0005

Takuuvarmat purnukkalahjavinkit ovat puolestaan tässä:

Nuorelle (13-25 vuotiaalle)

Sensitive Cleanser puhdistusvoide

Kermaisen pehmeä ja lempeän tuoksuinen puhdistusvoide sopii kaiken ikäisille ja kaikille ihotyypeille. Sensitive tuotteet eivät ole täysin hajusteettomia, mutta tuoksukomponentit ovat peräisin nerolin ja vaniljan eteerisistä öljyistä ja niiden osuus tuotteessa on korkeintaan 0,03% allergisten reaktioiden minimoimiseksi. Putsarin likaa ja epäpuhtauksia poistavat aineet ovat hyvin mietoja, säilyvyyttä parantavien aineiden kombo on poikkeuksellisen mieto ja raaka-aineiden lukumäärä on minimoitu. Sensitive Cleanser on nuoren iholle ensimmäiseksi putsariksi paras mahdollinen.

esse

Microderm Exfoliator kuorintavoide

Nuoren iholle voi puhjeta herkästi epäpuhtauksia hormonaalisten muutosten seurauksena. Lempeä hoito on tällöinkin erittäin tärkeää. Essen savipohjainen mikrokuorinta syväpuhdistaa huokoset tehokkaasti ja sen voi antaa vaikuttaa iholla naamion tavoin hetken ennen pois huuhtelua. Kuorinta on erittäin hellävarainen, sillä se ei sisällä mekaanisesti kuorivia rakeita eikä hedelmähappoja, vaan hyvin hienojakoisia savihiukkasia, jotka syväpuhdistavat ihoa ärsyttämättä tulehtuneita näppyjä.

Clay Mask naamio

Epäpuhtauksien hoidossa oikeanlainen ihon puhdistaminen on avainasemassa, mutta hoitoa kannattaa tukea myös kuorinnalla ja naamiolla. Essen savinaamio syväpuhdistaa ihoa, rauhoittaa tulehtuneita epäpuhtauksia ja nopeuttaa näppyjen parantumista kuivattamatta ihoa, kuten monet savinaamiot saattavat helposti tehdä.

dsc_0047

Eheyttävä hoito kaikille ihotyypeille (25-vuotiaasta ylöspäin)

Hyaluronihapposeerumi + Probioottiseerumi

Kaikille ihotyypeille sopiva supereheyttävä tehohoito on Essen syväkosteuttava hyaluronihapposeerumi ja eläviä probiootteja sisältävä seerumi yhdessä, päällekäin käytettynä. Probioottiseerumi on koostumukseltaan öljyä (jotta probiootit säilyvät elävänä), joten sillä voi halutessaan korvata ihoöljyn. Tällöin se toimii loistavasti yhdessä hyaluronihapposeerumin kanssa, joka sisältää ihoon kosteutta sitovan hyaluronihapon lisäksi prebiootteja, jotka ruokkivat hydrolipidikalvon hyödyllisiä bakteereja. Seerumi edistää sen päälle tulevien tuotteiden vaikuttavien aineiden imeytymistä, joten se on optimaalinen tuote probioottiseerumin alle.

Probioottiseerumi on maailman ensimmäinen ja ainoa eläviä probiootteja sisältävä ihonhoitotuote. Elävät mikrobit voi nähdä mikroskoopilla! Yksi millilitra seerumia sisältää yli miljardi elävää probioottimikrobia. Seerumi korjaa erilaisia ihon epätasapainotiloja ja vahvistaa ihon suojabarriääriä, eli ihon vastustukykyä ulkoisia haittoja ja erilaisia iho-ongelmia vastaan. Lisäksi se auttaa hidastamaan näkyviä ikääntymisen merkkejä ihossa.

dsc_0044

Tehohoitoa ikääntyvälle iholle (50+ iholle)

Probiotic+ Ageless seerumi tai Intensity seerumi

Essen tehokkain tuote ikääntyvälle iholle on Ageless-seerumi, joka kiinteyttää ja liftaa ihoa näkyvästi pitkäaikaisessa käytössä. Seerumi vahvistaa ihon kapillaarien seinämiä ja edistää kudosten korjaantumista. Pitkäaikaisessa käytössä iho kiinteytyy ja sen nuorekas elinvoima lisääntyy. Ageless-seerumi on tehotuote myös pigmenttiläiskien hoitoon, sillä se ehkäisee niiden syntymistä ja vaalentaa jo olemassa olevia läiskiä. Tuotteessa on erittäin korkea pitoisuus matalamolekyylistä hyaluronihappoa, mutta 5% pienempi, kuin Probiotic+ Intensity seerumissa, joka on vastaus nopeaan ryppyjen siloitukseen ja sisältää suurimman määrän hyaluronihappoa, jonka Esse katsoo turvalliseksi.

Defence Moisturiser kosteusvoide

Ilmansaasteilta suojaava ikääntyvän ihon kosteusvoide sopii kaikille ihotyypeille. Se on koostumukseltaan kevyt ja hyvin imeytyvä, mutta erittäin kosteuttava. Prebiootit ja probiootit parantavat ihon vastustuskykyä ja voide on päivittäisten ihonhoitotuotteiden kulmakivi, sillä se lukitsee voiteen alle levitettävien hoitotuotteiden ravinteet ja kosteuden ihoon, jatkaa ihon kosteuttamista ja ennen kaikkea suojaa ihoa ulkoiselta stressiltä ja ilmansaasteilta.

esse2

Miehelle

Refining Cleanser puhdistusvoide

Savipohjainen, detox-vaikutteinen puhdistusvoide on aivan unelmatuote miehen iholle, joka on paksumpi kuin naisella. Putsarin sisältämät savihiukkaset kuorivat ja syväpuhdistavat ihoa hellävaraisen tehokkaasti ja putsari onkin loistava käytettynä ennen parranajoa. Tuubiin pakattuna se kulkee kätevästi mukana myös kuntosalilla.

Light Moisturiser kosteusvoide

Jos saat miehesi käyttämään kosteusvoidetta, niin kannattaa suoraan opettaa hänet parhaaseen mahdolliseen. Essen kevyin kosteusvoide on unelmaisen kevyt, mutta erittäin kosteuttava, eikä tuki ihohuokosia. Se sisältää runsaasti antioksidantteja, jotka auttavat ihoa pysymään elinvoimaisena ja voide antaa lisäksi kevyen, luonnollisen UV-suojan mankettiöljyn ansiosta, jonka luontainen aurinkosuojakerroin on noin 5.

Suosittelen vinkkaamaan tämän postauksen myös lahjan antajalle, jos epäilet hänen kaipaavan apua lahjan valinnassa, sillä pieleen menneet kosmetiikkalahjat tuppaavat harmittamaan salaa.

Mikä olisi sinun unelmiesi luonnonkosmetiikkajoululahja? Lahjakortti kasvohoitoon vai laadukas ja tehokas purnukkalahja?

dsc_0010

Kuvat Katja Kokko

Linkit ovat affiliate-linkkejä

/ / / / / / / / /

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Voit käyttää seuraavia HTML-tageja ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

 1. Hanna sanoo:

  Koko Essen sensitive-sarja kasvohoidon jälkeen. Sensitive-sarja ei vastaa ikääni, mitta on ainoa ilman linaloolille.

  • Vaikka Sensitive ei varsinaisesti ole ikääntyvälle iholle, on sen sisältämillä rasvahapoilla ja antioksidanteilla kuitenkin anti-age vaikutuksia 🙂

 2. Jennie sanoo:

  Käytin juuri lahjakortin ihonpuhdistukseen hoitolaan, jonne itse en olisi varmaan mennyt muutenkaan, mutta ekaa kertaa kuitenkin. Koska minunkin posket on täynnä tukkeumia, niin ilahduin kyllä lahjakortista, koska sain käyttää sen hyödyllisesti tarvitsemaani asiaan. Mutta olipahan pettymys! Tyttö käytti per poski korkeintaan pari kolme minuuttia ja aiemmasta kokemuksesta tiesin, että sillä ei kyllä sellainen määrä epäpuhtauksia lähde. Ja oikeassa olin.. kotona sain huomata miten paljon näppylöitä oli jätetty puhdistamatta, turha keikka siis. Lisäksi sain muutaman tulehtuneen näpyn kaupan päälle.. Todella raha hukkaan heitetty, tekisi mieli melkein laittaa palautetta. Mutta palaute se on sekin, kun käy kerran eikä palaa ikinä. Joten kyllä lahjanostajan kannattaa vaania mitä tuotteita lahjoo ja mihin hoitoloihin ostaa lahjakortteja!

  • Ohhoh, onpas kurja kokemus! Oliko kyseessä joku luonnonkosmetiikkaa käyttävä hoitola? Toivottavasti ei. Ja ehdottomasti annettava palautetta, jos ei ole tyytyväinen.

 3. Vera sanoo:

  Hei,
  oli pakko alkaa kirjoittamaan, kun olen jo pidemmän aikaa seurannut kirjoituksiasi ja innostunut ja inspiroitunut milloin mistäkin purnukoista ´. Suurkiitos siis näistä kaikista!! 🙂 Viime aikoina minua on hieman alkanut kiinnostaa sellainen uusi juttu kuin BYAS Wellstar, joka markkinoi kotihoitoon soveltuvaa laitetta + hyaluronihappojuttuja. Osaatkohan ollenkaan sanoa, voiko ko. tuotteista olla hyötyä/haittaa ihon hoidossa? http://byasbywellstar.blogspot.fi/ ko. blogista löytyy hieman enemmän infoa (ei ole siis oma blogini). Voisikohan ko. tuotteiden käytöstä olla haittaa esim. yhdessä Essen tuotteiden kanssa käytettynä? Olisin tosi kiitollinen, jos ehdit/jaksat vastata mielipiteesi. Ihanaa, onnen ja kiitollisuuden hetkien täyttämää vuotta 2017!!

  • En ole näistä tuotteista aiemmin kuullut, mutta jos incit eivät ole syönyt sisäänsä muuta, kuin ks. blogissa ilmoitetut aineet, niin hyviä raaka-aineita niissä on. Tuo laite voi hyvinkin toimia myös Essen tuotteiden kanssa, mutta en osaa sanoa varmaksi. Essen tuotteisiin en puolestaan näitä tuotteita yhdistäisi, sillä sarjojen toimintaperiaatteet ovat täysin erilaiset ja silloin jää molempien sarjat hyödyt kyllä saamatta.