Beauty

Joululahjavinkit vuoden mullistavimmasta ihonhoitosarjasta

Beauty | 11.12.2016 | Katja Kokko

dsc_0027

Yhteistyössä Natural Goods Company

Ei ole tarpeen käydä kovin pitkää keskustelua siitä, mikä on ollut tämän vuoden mullistavin ihonhoitosarja? Etelä-Afrikkalainen, probioottisen ihonhoidon uranuurtaja Esse ei ole mullistanut käsitystä ihonhoidosta vain pienissä luonnonkosmetiikkapiireissä, vaan myös todella isoissa kuvioissa, synteettisen kosmetiikan maailmassa ja ennen kaikkea tieteelliseen tutkimukseen pohjautuvassa ihonhoidossa. Iänikuisten A-vitamiinihoitojen nimeen vannovilla kirurgeilla on ollut monessakin konferenssissa jauhot suussa Essen perustajan, Trevor Steyn, luentoja kuunnellessa. On todella mahtavaa saada työskennellä sarjan kanssa, joka on viitoittamassa uutta suuntaa ihonhoidossa.

Jos haluat antaa lahjaksi läheisellesi takuuvarmasti laadukasta kosmetiikkaa, kokosin Essen valikoimasta varmat joululahjavinkit eri tyyppisille asiakkaille. Näiden vinkkien kanssa ei tarvitse olla huolissaan, sopivatko ne juuri rakkaasi ihotyypille, sillä vinkit ovat kaikille sopivia. Jos silti epäilet lahjan kanssa tai haluat antaa pelkän purnukan sijasta läheisellesi kokonaisvaltaisen kauneuselämyksen, suosittelen valitsemaan lahjakortin Essen kasvohoitoon. Voin vannoa, että lahjakortti hoitolaan on unelmien täyttymys lähes jokaiselle lahjan saajalle! Löydät lähimmän Esse-hoitolasi sarjan suomalaisilta sivuilta.

dsc_0005

Takuuvarmat purnukkalahjavinkit ovat puolestaan tässä:

Nuorelle (13-25 vuotiaalle)

Sensitive Cleanser puhdistusvoide

Kermaisen pehmeä ja lempeän tuoksuinen puhdistusvoide sopii kaiken ikäisille ja kaikille ihotyypeille. Sensitive tuotteet eivät ole täysin hajusteettomia, mutta tuoksukomponentit ovat peräisin nerolin ja vaniljan eteerisistä öljyistä ja niiden osuus tuotteessa on korkeintaan 0,03% allergisten reaktioiden minimoimiseksi. Putsarin likaa ja epäpuhtauksia poistavat aineet ovat hyvin mietoja, säilyvyyttä parantavien aineiden kombo on poikkeuksellisen mieto ja raaka-aineiden lukumäärä on minimoitu. Sensitive Cleanser on nuoren iholle ensimmäiseksi putsariksi paras mahdollinen.

esse

Microderm Exfoliator kuorintavoide

Nuoren iholle voi puhjeta herkästi epäpuhtauksia hormonaalisten muutosten seurauksena. Lempeä hoito on tällöinkin erittäin tärkeää. Essen savipohjainen mikrokuorinta syväpuhdistaa huokoset tehokkaasti ja sen voi antaa vaikuttaa iholla naamion tavoin hetken ennen pois huuhtelua. Kuorinta on erittäin hellävarainen, sillä se ei sisällä mekaanisesti kuorivia rakeita eikä hedelmähappoja, vaan hyvin hienojakoisia savihiukkasia, jotka syväpuhdistavat ihoa ärsyttämättä tulehtuneita näppyjä.

Clay Mask naamio

Epäpuhtauksien hoidossa oikeanlainen ihon puhdistaminen on avainasemassa, mutta hoitoa kannattaa tukea myös kuorinnalla ja naamiolla. Essen savinaamio syväpuhdistaa ihoa, rauhoittaa tulehtuneita epäpuhtauksia ja nopeuttaa näppyjen parantumista kuivattamatta ihoa, kuten monet savinaamiot saattavat helposti tehdä.

dsc_0047

Eheyttävä hoito kaikille ihotyypeille (25-vuotiaasta ylöspäin)

Hyaluronihapposeerumi + Probioottiseerumi

Kaikille ihotyypeille sopiva supereheyttävä tehohoito on Essen syväkosteuttava hyaluronihapposeerumi ja eläviä probiootteja sisältävä seerumi yhdessä, päällekäin käytettynä. Probioottiseerumi on koostumukseltaan öljyä (jotta probiootit säilyvät elävänä), joten sillä voi halutessaan korvata ihoöljyn. Tällöin se toimii loistavasti yhdessä hyaluronihapposeerumin kanssa, joka sisältää ihoon kosteutta sitovan hyaluronihapon lisäksi prebiootteja, jotka ruokkivat hydrolipidikalvon hyödyllisiä bakteereja. Seerumi edistää sen päälle tulevien tuotteiden vaikuttavien aineiden imeytymistä, joten se on optimaalinen tuote probioottiseerumin alle.

Probioottiseerumi on maailman ensimmäinen ja ainoa eläviä probiootteja sisältävä ihonhoitotuote. Elävät mikrobit voi nähdä mikroskoopilla! Yksi millilitra seerumia sisältää yli miljardi elävää probioottimikrobia. Seerumi korjaa erilaisia ihon epätasapainotiloja ja vahvistaa ihon suojabarriääriä, eli ihon vastustukykyä ulkoisia haittoja ja erilaisia iho-ongelmia vastaan. Lisäksi se auttaa hidastamaan näkyviä ikääntymisen merkkejä ihossa.

dsc_0044

Tehohoitoa ikääntyvälle iholle (50+ iholle)

Probiotic+ Ageless seerumi tai Intensity seerumi

Essen tehokkain tuote ikääntyvälle iholle on Ageless-seerumi, joka kiinteyttää ja liftaa ihoa näkyvästi pitkäaikaisessa käytössä. Seerumi vahvistaa ihon kapillaarien seinämiä ja edistää kudosten korjaantumista. Pitkäaikaisessa käytössä iho kiinteytyy ja sen nuorekas elinvoima lisääntyy. Ageless-seerumi on tehotuote myös pigmenttiläiskien hoitoon, sillä se ehkäisee niiden syntymistä ja vaalentaa jo olemassa olevia läiskiä. Tuotteessa on erittäin korkea pitoisuus matalamolekyylistä hyaluronihappoa, mutta 5% pienempi, kuin Probiotic+ Intensity seerumissa, joka on vastaus nopeaan ryppyjen siloitukseen ja sisältää suurimman määrän hyaluronihappoa, jonka Esse katsoo turvalliseksi.

Defence Moisturiser kosteusvoide

Ilmansaasteilta suojaava ikääntyvän ihon kosteusvoide sopii kaikille ihotyypeille. Se on koostumukseltaan kevyt ja hyvin imeytyvä, mutta erittäin kosteuttava. Prebiootit ja probiootit parantavat ihon vastustuskykyä ja voide on päivittäisten ihonhoitotuotteiden kulmakivi, sillä se lukitsee voiteen alle levitettävien hoitotuotteiden ravinteet ja kosteuden ihoon, jatkaa ihon kosteuttamista ja ennen kaikkea suojaa ihoa ulkoiselta stressiltä ja ilmansaasteilta.

esse2

Miehelle

Refining Cleanser puhdistusvoide

Savipohjainen, detox-vaikutteinen puhdistusvoide on aivan unelmatuote miehen iholle, joka on paksumpi kuin naisella. Putsarin sisältämät savihiukkaset kuorivat ja syväpuhdistavat ihoa hellävaraisen tehokkaasti ja putsari onkin loistava käytettynä ennen parranajoa. Tuubiin pakattuna se kulkee kätevästi mukana myös kuntosalilla.

Light Moisturiser kosteusvoide

Jos saat miehesi käyttämään kosteusvoidetta, niin kannattaa suoraan opettaa hänet parhaaseen mahdolliseen. Essen kevyin kosteusvoide on unelmaisen kevyt, mutta erittäin kosteuttava, eikä tuki ihohuokosia. Se sisältää runsaasti antioksidantteja, jotka auttavat ihoa pysymään elinvoimaisena ja voide antaa lisäksi kevyen, luonnollisen UV-suojan mankettiöljyn ansiosta, jonka luontainen aurinkosuojakerroin on noin 5.

Suosittelen vinkkaamaan tämän postauksen myös lahjan antajalle, jos epäilet hänen kaipaavan apua lahjan valinnassa, sillä pieleen menneet kosmetiikkalahjat tuppaavat harmittamaan salaa.

Mikä olisi sinun unelmiesi luonnonkosmetiikkajoululahja? Lahjakortti kasvohoitoon vai laadukas ja tehokas purnukkalahja?

dsc_0010

Kuvat Katja Kokko

Linkit ovat affiliate-linkkejä

Avainsanat: , , , , , , , , ,