Beauty

Uudet meikkisuosikit

Beauty | 8.5.2018 | Katja Kokko

Postaus sisältää affiliate-linkkejä

Instaani on satanut uteluita sunnuntaina videolla olleesta luomiväristä. Päätin tehdä siitä kokonaisen postauksen, nimittäin kyseisessä meikissä oli monta uutta suosikkia meikkirintamalta, joista osaa ei saa ainakaan toistaiseksi Suomesta.

Olen jo pitkään vilkuillut sillä silmällä australialaisen Ere Perezin meikkejä ja ihonhoitotuotteita, joita myydään mm. Content Beautyssa Lontoossa. Kun sitten taannoin etsimme Inken kanssa potentiaalisia testituotteita purkkinurkkaan ja muita uutuuksia, päätin vihdoin ja viimein kokeilla sarjan Oat Milk Foundationia, josta minulla oli intuitiivisesti hyvät vibat. Samalla tuli napattua Inkelle parit ihonhoitopurnukat, mutta hän kertoo niistä myöhemmin purkkinurkan puolella. Ere Perezin kaikille tuotteille ei irtoaisi luonnonkosmetiikan sertifikaattia eurooppalaisin standardein, mutta tuotteet eivät sisällä mitään aineita, mitä itse välttelisin.

Samaan syssyyn tilasin myös uuden ruotsalaisen meikkisarjan Manasi 7:n muutaman tuotteen testiin, sillä sarja vaikutti ensimmäiseltä varteenotettavalta meikkisarjalta, joka haastaa Kjaer Weisin ulkoasullaan (tsekatkaa vaikka sarjan nettisivut). Manasilta nappasinkin testiin meikkivoiteen, meikkivoiteen sävyn sekoittajan, kuultopuuterin, voidemaisen monitoimipunan ja ripsivärin. Voin kertoa heti kättelyssä etten ole kuuna päivänä kokeillut yhtä huonoa (tai vähintäänkin outoa) meikkivoidetta! Se oli koostumukseltaan kuin laastia. Kaikki muut tuotteet olivat onneksi loistavia, mutta jäi kyllä harmittamaan, että noinkin potentiaaliselta vaikuttava sarja on jäänyt merkittävimmän tuotteen osalta aivan puolitiehen. Tai kenties vika on käyttäjässä ja saan syödä sanani joskus myöhemmin, mutta toistaiseksi en keksi tuotteesta mitään muuta sanottavaa kuin moni kakku päältä kaunis.

Ere Perezin Oat Milk Foundationin suhteen intuitioni oli sen sijaan oikeassa: tämä meikkivoide on ihmiskunnan pelastus! Luonnonkosmetiikassa alkaa olla jo useita loistavia meikkivoiteita, mutta tämä on ehdottomasti next level, todellinen unelmatuote. Ei varmaan kaikkien suosikki, mutta itse rakastan täyteläisen koostumuksen meikkivoidetta, joka on tuntumaltaan jopa aavistuksen rasvainen. Peittävyys on erinomainen, mutta ei liian tuhti. Lisäksi voidetta voi työstää ja pyöritellä iholla niin paljon kuin haluaa eikä se ala rullaamaan, kuivu tai jämähdä iholle. Rakastan juuri tämmöistä meikkivoidetta, joka jää iholle vähän glossyn ja rasvaisen näköiseksi. Oma voiteeni on sävyltään Chai, jossa on reilusti keltaisuutta – täydellinen sävy.

Manasilta nappaamani voidemaisen All Over Colourin sävy Chamoisee on myös täydellinen luonnollisen sävyn tuomiseen kasvoille ja sen koostumus on myös niin loistava, että tilasin tuotteesta vielä toisenkin sävyn, kirkkaanpunaisen Ikuran, joka odottaa vielä korkkaamistaan. Tykkäsin myös Manasin ripsiväristä; se ei ole mikään tajunnan räjäyttävän hyvä (ja levisi kerran pienessä sateessa luomilleni), mutta sillä saa siistiä ja kaunista jälkeä. Tässä meikissä käytin Chamoiseen varjostuksiin poskikuoppiin ja hiusrajaan. Rakastan tämmöisiä todella luonnollisia nudeposkipunia niiden monikäyttöisyyden ansiosta. Neutraali sävy on täydellinen päivinä, kun ei kaipaa erityisesti väriä  kasvoille, vaan haluaa huomaamattoman lookin, jossa on silti muotoa ja elävyyttä.

Poskipuna on puolestaan RMS Beautyn uusi Lip2Cheekin sävy Paradise. Meikkiarsenaalistani löytyy muuten tällä hetkellä useampikin koukuttavan herkullinen voidemainen poskipuna, joita on kiva vaihdella fiiliksen mukaan. Täytyypä esitellä nekin, olihan meillä toukokuussa blogissa tyyliteema!

Mutta sitten itse asiaan eli silmämeikkiin, jonka perään huutelitte! Luomilla on siis Kjaer Weisin luomivärit Charmed ja Magnetic, joita olen sekoittanut keskenään ennen luomille sutimista. Käytin sutimiseen Kjaerin paksua häivytyssivellintä, joka on kuin tehty kolmen minuutin pikameikin loihtimiseen. Yleensä sudin sillä myös alaluometkin, jotta alaluomen varjostuksesta saa myös todella paksun (oikeasti se näyttää superhyvältä!), mutta näihin kuviin tein alaluomet todella ohuesti rajaten, johon puolestaan Everyday Mineralsin töpökkäsivellin on hyvä. Mutta ei tässä vielä kaikki! Silmämeikin koko juju on kiillossa! Viimeisenä sudin luomille Alima Puren jauhemaista kimalleluomiväriä, sävy on Leone, siis sama kuin viime viikon tyylipostauksen tummassa meikissä.

Kyllä vain tällä hetkellä inspiroi erikoiset jutut pitkän tauon jälkeen, kuten värikkäät poskipunat ja kirkkaat sekä kimaltavat luomet. Luulin jo menettäneeni mielenkiinnon kunnon väreihin, kunnes tämä värihulluus levisi vaatepuolelta näköjään meikkipussiinkin. Bongasin myös eilen Muslan Facebook-sivuilta tämän Rihannan meikkitutorialin, joka vain lisäsi vettä myllyyn. Älkää siis yllättykö jos blogissa alkaa kohta vilahdella turkooseja, pinkkejä ja oransseja luomia!

Tämän meikin tuotteet olivat siis:

Ere Perez Oat Milk Foundation sävy Chai, 32,97 €

Absolution Le Multi Correcteur sävy 02, 30,80 €

Kjaer Weis Pressed Powder, 52 €

Manasi 7 All Over Colour sävy Chamoisee, 44,35 €

RMS Beauty Lip2Cheek sävy Paradise, 40 €

Kjaer Weis luomivärit Charmed ja Magnetic, 38 €/kpl

Alima Pure Luminous Shimmer Eyeshadow sävy Leone, 17,50 €

Manasi 7 Precision Mascara, 38,66 €

Juice Beauty Phyto-Pigments Sheer Lip Gloss sävy Naked, 28 €

Onko joku teistä kokeillut Manasi 7:n tai Ere Perezin tuotteita? Entä olenko ainoa, jolle on iskenyt väri- ja kimallehulluus?

Kuvat Katja Kokko

Avainsanat: , , , , , , , , ,