Beauty

Parhaat ihoöljyt Top 4

Beauty | 8.3.2016 | Katja Kokko

DSC_0003

Parhaat kosteusvoiteet ja parhaat seerumit saavat nyt jatkoa ihoöljyjen Top 4 listauksesta. Tätäkin listaa olisi helposti voinut kasvattaa vielä muutamalla tuotteella, mutta päätin pysyä tiukkana ja rankata mukaan neljä ehdotonta suosikkiani.

Kaksi tuotteista on nestemäisessä muodossa olevia öljyseerumeita ja kaksi kiinteää balmia, jotka sulavat ihon lämmöstä öljyksi. En nähnyt järkeä erottaa balmeja omaksi listakseen, sillä ne ajavat täysin saman asian öljyjen kanssa, enkä itse käytä koskaan balmin lisäksi päällekäin enää öljyä, sillä siinä ei vain ole pointtia – jollei sitten halua vaikutuksia, jostain tietystä raaka-aineesta.

Kypris Beauty Elixir l – 1000 roses

Kyprisin Beauty Elixir I ei toden totta ole mistään halvimmasta päästä, mutta tuotteesta on saatavilla myös minikokoa, jollei halua kertalaakista sijoittaa yli kahta sataa tähän tuhansien ruusujen elämäneliksiiriin. Siis kyllä, tuote sisältää tuhannen Bulgarian ruusun terälehtien eteeriset öljyt ja kuten raaka-aineiden kiehtovassa maailmassa opimme ruususta, Bulgariasta tuleva damaskuksen ruusu eli rose otto on maailman kallisarvoisin ja korkealaatuisin ruusuöljy. Tuote sisältää lisäksi erittäin tehokkaita cosmeceutical raaka-aineita (joiden vaikutukset ovat lääke- ja kosmetiikkatuotteen välistä): baobab-, kukui- ja tamanuöljyjä sekä ubikinonia, lisäksi kaktusviikuna- ja karpalonsiemenöljyjä sekä tyrni-, ruusunmarja- ja granaattiomenauutteita.

Öljyseerumi korjaa ikääntymisen sekä ympäristön stressitekijöiden aiheuttamia vaikutuksia iholta tehden ihosta heleän ja elinvoimaisen näköisen.

Absolution Addiction

Absolutionin öljyseerumia voi hyvällä omatunnolla suositella kaikille ihotyypeille, sillä sen pohjanöljyn muodostavat seesami- ja jojobaöljyt imeytyvät nopeasti ja tasapainottavat ihon omaa talintuotantoa, mikä on tärkeää, sillä iho saa ravintoa myös erittämästään sebumista, eli ihotalista. Öljyseerumi sisältää 27 erilaista kylmäpuristettua luomuöljyä ja kukkaisuutetta. Se tasoittaa ihon väriä ja sopii hyvin esimerkiksi pigmenttihäiriöiden hoitoon. Öljyn tuoksu on yrttinen, rauhoittava ja virkistävä. Tuoksuun jää koukkuun. Addiction on kuulunut lempiöljyihini siitä lähtien, kun siihen ensi kertaa tutustuin ja tuotteessa on aivan loistava hinta-laatusuhde.

May Lindstrom Blue Cocoon

Mietin pitkään kumman tuotteen valitsen listaani, Blue Cocoonin vai Youth Dewn, mutta lopulta päätös oli itsestään selvä, sillä Blue Cocoon on vertaansa vailla oleva, uniikki ja taianomainen tuote, joka sopii kaikille ihotyypeille. Balsami rauhoittaa iholta erilaisia ärsytyksiä ja pieniä ihovaurioita, mutta lisäksi uudistaa ja kiinteyttää ihoa sekä antaa suojaa vapailta radikaaleilta ja ulkoisilta stressitekijöiltä. Yanguöljystä iho saa kevyen suojan UV-säteilyä vastaan ja baobab- sekä marulaöljyt sisältävät runsaasti välttämättämiä rasvahappoja ja antioksidantteja. Blue Cocoon sisältää muuten myös frankinsensiä, johon tutustuimme juuri raaka-aineiden kiehtovassa maailmassa sekä mirhaöljyä, jolla on hyvin samankaltaiset ihosoluja uudistavat ja suojaavat vaikutukset. Blue Cocoonin tuoksu ja väri tuovat aina mieleeni sinisen laguunin, joka on marokkolaisen kamomillan, eli blue tansyn ansiota sen korkeasta atsuleenipitoisuudesta johtuen.

Neal’s Yard Remedies Wild Rose Beauty Balm

Neal’s Yardin villiruusubalsami on ja pysyy suosikeissani kenties ainiaan. Monitoimibalsami on erinomainen puhdistusbalmi ja pakkaus sisältää myös puuvillaisen musliiniliinan, jonka kanssa se toimii putsarina. Lisäksi se toimii pikku nokareena käytettynä meikinalusvoiteena, reilumpana kerroksena uudistavana naamiona, vedettömyytensä ja mehiläisvahan ansiosta suojavoiteena ulkoillessa, arpia korjaavana tehovoiteena sekä uudistavana ja kiinteyttävänä ihoöljynä. Minulla oli reilu vuosi sitten mehevän kokoinen leikkausarpi kaulassani, jonka olen saanut hoidettua miltei olemattoman näköiseksi balmilla. Omassa käytössäni balmi toimittaa uudistavan ihoöljyn virkaa ja se on itselleni must have erityisesti kesällä, kun olen paljon auringossa. Lisäksi villiruusubalsami on luottotuotteeni decolteen ihon hoitoon, johon itselläni on alkanut tulla juonteita auringosta johtuen. Purkki on niin reilun kokoinen, että tuote kestää todella pitkään ja sen uudistavat sekä iholle elinvoimaa tuovat vaikutukset ovat nähtävissä yhdessä yössä.

Balmin pohjan muodostaa villiruusunmarjansiemenöljy, jolla on lukemattomia hoitavia vaikutuksia ihoon. Lisäksi se sisältää jojobaöljyä, mehiläisvahaa, sheavoita, hamppuöljyä ja purasruohonsiemenöljyä ja uudistavat eteeriset öljyt ovat mm. frankinsensiä, geraniumia sekä palmarosaa. Balmiin on myös lisätty tujaus C-vitamiinia, joka kirkastaa ihoa ja edistää kollageenin tuotantoa.

Löytyykö teidän listaltanne matcheja? Minkä listan haluatte seuraavaksi?

Kuva Katja Kokko

Postaus sisältää mainoslinkkejä

Tuotteet saatu blogin kautta

Avainsanat: , , , , ,