Beauty

Parhaat seerumit Top 5

Beauty | 17.2.2016 | Katja Kokko

DSC_0003

Parhaat kosteusvoiteet top 4 -listaukseni sai niin suuren suosion, että toivoitte samanlaista listaa myös seerumeista, kasvovesistä ja ihoöljyistä. Sehän sopii minulle, sillä samalla tulee koluttua läpi perusteellisesti kaikki omat lempparit ja mietittyä, mitkä ovat niitä omia, todellisia suosikkkeja, sillä ihan yhtä ja samaa seerumia en jatkuvasti kuitenkaan käytä.

Hauskaa myös huomata, miten omat suosikit poikkeavat asiakkaille suosittelemistani tuotteista Personal Beauty Guideissa. Nämä top-listat ovat siis suosikkeja omassa käytössäni, joten kannattaa muistaa, etten välttämättä suosittele samoja tuotteita juuri sinulle hoidettaessa esimerkiksi jotain iho-ongelmaa tai erilaisia ihotyyppejä. Beauty Guideista (löytyy blogin ylävalikosta) löydät suositukset yleisimpien iho-ongelmien hoitoon.

Kypris Moonlight Catalyst

Alkuvuodesta Suomeen rantautuneen jenkkisarja Kypriksen iltaisin käytettävä Moonlight Catalyst yhdistää seerumissa kaikki ne tekijät, mitä itse kaipaan täydelliseltä seerumilta, kun haluan ihoon kirkkautta, puhtautta, elinvoimaa ja napakkuutta. Ja itse asiassa Kypris lisää cocktailiin vielä vähän enemmän. Olen jo pitkään ollut sitä mieltä, että täydellisessä seerumissa yhdistyvät hyvin mietoina pitoisuuksina hedelmähapot tärkeimpiin vitamiineihin (A, C, E) ja runsaaseen kosteutukseen. Kypriksen Moonlight Catalyst sisältääkin AHA-hapon tavoin vaikuttavaa, entsymaattisesti ihoa uudistavaa fermentoitua kurpitsauutetta ja pajunkuoriuutetta, jotka myös puhdistavat huokosia. Lisäksi seerumissa on retinolin tavoin vaikuttavaa matkipapua, joka ei kuitenkaan ärsytä ihoa, kuten retinol voi helposti tehdä. Xylitylglucoside aktivoi ihon omaa hyaluronihapon tuotantoa ja merilevä kosteuttaa ihoa. Ruusunmarja- ja tyrniuutteet sisältävät runsaasti antioksidantteja sekä välttämättömiä rasvahappoja. Koostumus on ihanan ohut geeli, joka jättää ihon todella kosteutetun tuntuiseksi ja pehmeäksi. Seerumi sopii kaikille ihotyypeille, myös herkälle iholle ja se ei sisällä lainkaan eteerisiä öljyjä. Se on kasvipohjainen vaihtoehto retinolia sisältäville tuotteille.

Supermood Youth Glo Radiance Serum

No arvatkaas mihin sitten Supermoodin Youth Glo Radiance Serum perustuu, jonka tuotekehityksessä olin mukana? Hyvin mietoihin hedelmähappopitoisuuksiin, antioksidantteja ja välttämättömiä rasvahappoja sisältäviin kasviöljyihin sekä retinolin tavoin vaikuttavaan matkipapuun – aivan kuten Kypriksen Moonlight Catalyst! Great minds think alike, en voi muuta sanoa! Mietoja hedelmähappoja on omena- ja greippiuutteissa. Rasvahappoja ja antioksidantteja iholle tarjoavat argan- ja kurpitsansiemenöljyt, samoin kuin ruusunmarja ja viikunauute – tämä on tehokas anti-age nelikko. Lisäksi seerumi sisältää rauhoittavaa ja uudistavaa kehäkukkaa, C-vitamiinipitoista tyrnimehua sekä hyaluronihappoa. Seerumi kosteuttaa ihoa tehokkaasti ja jättää iholle hyvin hennon, valoa heijastavan pinnan ja se onkin täydellinen tuhkimotuote ja ihon pikakaunistaja, joka sopii kaikille ihotyypeille.

Tata Harper Concentrated Brightening Serum

Tata Harperin Supernatural Collectionin kirkastava seerumi on joukon kallein, sillä sen sisältö ei todellakaan ole aivan halvimmasta päästä. Seerumissa on täydellisen ohut, sileä ja samettinen koostumus, joka kosteuttaa ihoa reilusti. Tuote on tarkoitettu maksaläiskien hoitoon, sillä se tutkitusti vähentää melaniinin tuotantoa ja vaalentaa maksaläiskiä. Itselläni ei tosin maksaläiskiä löydy, mutta rakastan seerumia sen superkosteutustehojen vuoksi ja käytän sitä tuomaan iholle kirkastusta, joustavuutta, pehmeyttä ja kimmoisuutta. Seerumi sopii kaikille ihotyypeille ja erityisesti liikapigmentaatiosta kärsivälle iholle.

Esse Plus Probiotic Serum

Yhdessä millilitrassa Essen probiootiseerumia on yli miljardi elävää probioottimikrobia. Mikään muu kosmetiikkasarja maailmassa ei ole vielä onnistunut valmistamaan tuotetta, joka sisältäisi eläviä probiootteja, sillä se on äärimmäisen haastavaa. Essen perustaja, kemisti ja tiedemies Trevor Steyn on omistautunut mikrobien tutkimukselle ja niiden hyödyntämiseen kosmetiikassa ja onkin onnistunut luomaan todella tehokkaan, vegaanisen ja hyvin pitkälle viedyn eettisen hoitolasarjan. Probioottiseerumia ei voi käyttää sellaisenaan, vaan se täytyy yhdistää Essen muihin tuotteisiin, jonka vuoksi Esse on sarja, jonka käyttöön tulee sitoutua. Seerumin tehot tuntee ja näkee iholla yleensä miltei välittömästi pienen pistelyn muodossa, joka rauhoittuu hyvin nopeasti. Seerumi sopii kaikille ihotyypeille, mutta erityisesti ikääntyvälle iholle sekä erilaisten iho-ongelmien, kuten aknen, rosacean, POD:in ja atopian hoitoon.

Absolution Anti-Soif

Tämä lista paisui Top 4:n sijasta Top 5:een, sillä en voinut jättää pois Absolutionin pelastusta iholle, joka on kuiva kuin Saharan autiomaa. Anti-Soif antaa iholle viilentävän ja rauhoittavan kosteushunnun ja se puhdistaa huokosia, pehmentää ihoa sekä tasoittaa ihon väriä. Seerumi sopii kaikille ihotyypeille ja erityisesti ihoärsytysten hoitoon sekä auringonoton jälkeen. Tuote en erinomainen myös miehille. Seerumi on reilun kokoisessa 50 ml pullossa, joten sen hinta-laatusuhde on ällistyttävän hyvä.

Löytyykö joukosta teidän suosikkejanne?

Kuva Katja Kokko

Linkit ovat affiliate-linkkejä

Avainsanat: , , , , , , ,