Beauty

Innovaatio: seerumimeikkivoide

Beauty | 19.2.2016 | Katja Kokko

DSC_0009

Juuri, kun olen luullut löytäneeni maailman parhaan meikkivoiteen, johon olen rakastunut palavasti, astelee elämääni uusi tulokas, joka pistää koko maailmankirjat aivan sekaisin.

Olin jo pitkään himotellut jenkkisarja Gressan meikkejä ja erityisesti seerumimeikkivoidetta. Kyseessä on tuote, jossa yhdistyvät ihoa kirkastava, puhdistava ja tasapainottava seerumi ja meikkivoide. Pakkauskin on seerumeille tyypillinen pipettipullo.

Himotukseni kävi ylitsepääsemättömäksi ja tilasin seerumimeikkivoiteen itselleni pari viikkoa sitten sille tarkoitetun siveltimen kanssa. Ja voi pyhä jysäys, tuote on takuulla innovatiivisin meikkituote, johon olen koskaan törmännyt!

Odotin koostumukselta öljyisyyttä ja melko paksuhkoa tekstuuria. Vielä mitä, meikkivoide on ohutta kuin silkki ja tuntuu aivan silikonilta, joka johtuu sen sisältämästä piistä, eli silicasta. Pohjaöljynä on käytetty parsakaalinsiemenöljyä, joka kosteuttaa, suojaa ulkoisilta stressitekijöiltä, UV-säteilyltä, ravitsee, rauhoittaa, pehmittää ja on jopa luonnollinen vaihtoehto retinolille sisältämänsä A-vitamiinin ansiosta. Lisäksi meikkivoide sisältää neem-, peltokorte-, ruostehappomarja-, tyrni-, seljankukka-, melissa-, karvaskurkku- ja lakritsinjuuriuutteita sekä ubikinonia. Se on siis yhtäaikaa vitamiinipommi iholle, mutta toimittaa myös meikkivoiteen virkaa.

DSC_0021

Muutama tippa meikkivoidetta levittyy siveltimellä muutamassa sekunnissa koko kasvoille ja lopputulos näyttää valehtelematta melkein photoshopatulta. Se peittää aivan käsittämättömän hyvin, mutta silti erittäin ohuesti. Olen suorastaan mykistynyt tästä meikki-innovaatiosta. Värivalikoimakin on niin hyvä, että jokainen löytää varmasti itselleen sopivan sävyn. Ohuen koostumuksen ansiosta, väri sulautuu iholle luonnollisesti. Kunhan vallitseva mordor-valaistus hellittää, nappaan kuvan meikkivoiteesta kasvoillani. Tässä harmaudessa sitä on turha yrittää ikuistaa.

Nyt vaan sitten toivotaan, että joku ottaa asiakseen tuoda tämän sarjan Suomen markkinoille pian. Omaksi vakkarituotteeksi tämä joka tapauksessa tulee jäämään.

Ei varmaan tarvitse kysyä, että kiinnostaako?

DSC_0029

Kuvat Katja Kokko

Linkit ovat affiliate-linkkejä

Avainsanat: , , ,