Beauty

Pääsiäisen ajan tarjouksia

Beauty | 24.3.2016 | Katja Kokko

DSC_0120

Muistutuksena pääsiäisen ajan tarjouksista eri verkkokauppohin:

1. Todella huiput, 100 % luonnolliset ja vegaaniset Axiologyn huulipunat* koodilla AXIO hintaan 29 € maaliskuun loppuun saakka Naturellesta*. Lue tästä postauksesta lisää noista erittäin hoitavista ja mehukkaan värisistä punista, joiden hylsyt ovat kauneimmat luonnonkosmetiikassa nähdyt. Postauksesta löydät myös valitsemani suosikkisävyt huulillani.

2. Zuiin meikkivoiteet, puuterit ja kulmakynät ovat -20 % alennuksessa Biodellyssä*. Uusien värisävyjen myötä meikkivoiteesta tuli suosikkini, sillä lopputulos on hyvin luonnollinen, mutta kauniisti peittävä. Tästä postauksesta löydät vinkkejä sopivan sävyn löytämiseksi.

3. Neal’s Yard Remediesin koko valikoima* on -15 % alennuksessa Natural Goods Companyssa*. Kokosin tähän postaukseen listan ajankohtaisista tuotteista, jotka sopivat hyvin alkukevään ihonhoitoon, mutta toki valikoimasta löytyy muitakin helmiä – huonoa tuotetta en ole vielä Neal’siltä kokeillutkaan.

4. Mossan puhdistusaineet* ovat -20 % alennuksessa Biodellyssä*, joten noille valmiiksi edullisille tuotteille ei kyllä jää paljoa hintaa tämän alennuksen jälkeen.

5. Joliessa* on koko pääsiäisen ajan meneillään kevätsiivous* ja tarjolla on -20 % alennus laadukkaista merkeistä, kuten Iroisiesta, Patykasta, Absolutionista, Supermoodista, John Masters Organicsista, Zuiista, Kure Bazaarista, Estelle & Thildistä, Neal’s Yard Remediestistä, Terre d’Ocista, Acorellesta, L’atelier des Delicesistä ja Couleur Caramelista. Taitaa olla kyllä mehevimmät ale-apajat nyt Joliessa!

Ps. Huipputehokas ja tuloksellinen ihonhoitosarja Suki* on rantautunut juuri myös Biodellyyn* kattavalla valikoimalla, joten käykäähän tsekkaamassa sekin!

Iloista pääsiäistä kaikille!

DSC_0019

Kuvat Katja Kokko

*Affiliate-linkki

Avainsanat: