Beauty

Puuteritaidetta

Beauty | 25.3.2016 | Katja Kokko

DSC_0011

Dr. Hauschkan tämän kevään meikkilookiin kuuluu aivan ihana tasapainottava puuteri, jonka kävin nappaamassa Stokkalta vielä, kun ehdin – puutereita on nimittäin myynnissä vain rajoitettu määrä.

Puuteri on kuin taideteos. Minulle se tuo mieleen Dr. Hauschkan filosofian ihon, kauneuden ja elämän rytmistä, vaikka en tiedä onko puuterin suunnittelussa ollut ajatustakaan tästä. Pieniä, kauniita asioita merkityksellisinä pitävän silmää tämä kuitenkin hivelee. Yleensä käytän meikin korjailuun irtopuuteria (RMS Beautyn Tinted Un Powder* on suosikkini), mutta nyt oli sijoitettava puuteritaiteeseen, sillä pelkästään rasian kannen raottamisesta tulee jo ihana olo.

Puuteri koostuu kolmesta eri sävystä, joita voi käyttää yhdessä tai erikseen korostamaan tai häivyttämään kasvojen eri alueita ja tasoittamaan ihon pieniä virheitä tai sävyeroja. Itse olen huiskaissut isoon puuterisiveltimeen kevyesti kaikkia sävyjä ja korjaillut sillä meikkiä päivän aikana.

Taidehankintani lomassa tuli testailtua Dr. Hauschkan meikit läpi melko perusteellisesti, joista voin todeta ainakin seuraavaa: huultenrajauskynistä löytyy täydellinen kirkkaanpunainen, huulipunissa on kiinnostavia sävyjä, huulikiillot herättävät orastavaa kiinnostusta (tästä päivän polttavasta aiheesta lisää Muslan Mian blogissa), valokynän* olin vähällä ostaa, mattaluomivärit ovat huikean hyvän värisiä ja itseltäni löytyykin vuosia sitten ostettu luomiväripaletti, kevätlookin silmänrajauskynä on täydellisen harmaan sävyinen ja poskipunissa* on hyvät mattasävyt. Saattaa olla, että teen vielä comebackin meikkiapajille.

Onko teillä Dr. Hauschkalta meikkisuosikkeja?

DSC_0006

Kuvat Katja Kokko

*Affiliate-linkki

Avainsanat: , , ,