Body & Mind

Pääsiäinen

Body & Mind | 24.3.2016 | Katja Kokko

DSC_0226

Mitä aiotte tehdä pääsiäisenä? Minä suuntaan Helsingin astangajoogakoululle brittiopettaja Charlie Taylor-Rugmanin joogaintensiiville, eli vietän pyhäni kaupungissa. Juuri, kun ehdin retostella Vatsa kuntoon -valmennuksesta saamallani virkeydellä ja energiamäärällä, iski kevätväsymys kuin lekalla päähän. En ole saanut aikaiseksi mitään pakollisten sovittujen menojen lisäksi ja uni tulee silmään väkisinkin keskellä päivää. Pääsiäinen tulee sopivaan saumaan.

Keho tuntuu myös kaipaavan hyvin kevyttä ruokaa ja freesejä mehuja. Huomenna aion antaa mahdollisuuden mustapavuille, sillä eläinproteiinit eivät vedä lainkaan puoleensa ja uskon, että oloa on syytä kuunnella. Saa nähdä mitä vatsa tuumii. Eilen söin Kirsikan kanssa som tamia paistetulla tofulla, jonka seurauksena sain koripallomahan.

Mutta kertokaahan, mitä haluaisitte lukea blogista pääsiäisenä? Voisin toteuttaa pari toivepostausta (heh, jos aiheet resonoivat). Aiheet saavat mielellään olla ihonhoitovinkkien ulkopuolelta, sillä niitä löytyy blogin arkistosta luettavaksi vaikka koko pääsiäiseksi muutenkin.

Palataan langoille pian, minä suuntaan kohta aamupäivän uinnille Vuosaaren uimahalliin! Siellä on muuten vesiliukumäki.

Kuva Katja Kokko

Avainsanat: