Beauty

Neal’s Yard Remedies -15 % alennuksessa

Beauty | 21.3.2016 | Katja Kokko

DSC_0041

Hei ihanaa, Neal’s Yard Remediesin tuotteet* ovat Natural Goods Companyssa* koko tämän viikon -15 % alennuksessa!

Valikoima on laajentunut ilahduttavan paljon, joka on mahtavaa, kun yli 500 tuotteen valikoimaa on kenenkään jälleenmyyjän mahdotonta hallita.

Kokosin teille ehdotuksen ajankohtaisista alkukevään tuotteista, joilla kevätväsymyksestä kärsivä iho (ja mieli) saavat kaivattua virkistystä:

1. White Tea Eye Gel*

Ihana silmävirkiste kevätväsymykseen, mikä ei suinkaan ole mikään myytti. Viilentävä, rauhoittava, turvotusta vähentävä ja kiinteyttävä silmänympärysgeeli sisältää hamamelisvettä, ruusua, valkoisen teen uutetta, aloe veraa, hyaluronihappoa sekä silmäruohouutetta. Sopii herkillekin silmille ja vaikutusta voi tehostaa säilyttämällä geelin jääkaapissa.

2. Uudistava Frankinsensi seerumi*

Tämä seerumi on jäänyt aivan liian vähälle huomiolle, vaikka sisältönsä puolesta ansaitsisi noston alkukevään heleyttäväksi tehotipaksi kenelle tahansa 30+ iholle. Seerumi sisältää useita tehoaineita, jotka kiinteyttävät, uudistavat ja kirkastavat ihoa, kuten anti-age aineiden aatelisia gotu kolaa ja mustikkaöljyä, kirkastavaa kurkumaa, kollageenia vahvistavia peptidejä, kosteuttavaa ja juonteita tasoittavaa hyaluronihappoa sekä uudistavaa frankinsensiä. Hinta-laatusuhde on raaka-aineisiin nähden enemmän, kuin kohdallaan ja pakkauskin reilun kokoinen.

3. Frankincense Intense Concentrate*

Edeltäjäänsä astetta tehokkaampi tehotiiviste ikääntyvälle iholle, joka häivyttää juonteita, kiinteyttää, uudistaa ja kosteuttaa ihoa, tutkitusti. Tehoaineina toimivat gardenian kantasolut, kolmen peptidin yhdiste, hyaluronihappo, kurkumauute, frankinsensi sekä baobab-, argan- ja viinirypäleensiemenöljyt. Tuotteen vaikutukset näkyvät jo viikon käytön jälkeen. Jos edellä mainittu frankkuseerumi on alkukevään tehotippa, niin tämä on sitten the kuningatartuote.

4. Frankincense Intense kosteusvoide*

Neal’sin myydyin voide siloittaa juonteita, kiinteyttää, kosteuttaa ja kirkastaa ihon väriä tutkitusti. Rasvaiselle iholle en tätä suosittele, mutta muilla ihotyypeillä se toimii tehovoiteena joko kuuriluontoisesti tai ikääntyvällä iholla päivittäisessä käytössä. Tehoaineet ovat samat, kuin tehotiivisteessä ja koostumus ihanan täyteläinen ja silkkinen, mutta nopeasti imeytyvä, joka toimii hyvin myös meikin alla. Tämä voide on sarjassamme ”ei niin ihmeellisen näköinen ja tuoksuinen, mutta silti siihen kiintyy, sillä iho alkaa näyttää ja tuntua niin hyvältä”.

5. White Tea kasvonaamio* + White Tea kasvosuihke*

Kevätväsymyksen keskelle iholle kaipaa vähän kaikkea: kirkastusta, virkistystä, puhdistusta ja kosteutusta. Valkoinen tee naamio tarjoilisi tätä kaikkea samassa paketissa kaoliinipohjaan sekoitettuna. Joukosta löytyy sinkkiä, ruusua, valkoista teetä, propolista, hyaluronihappoa, aloe veraa, gotu kolaa, kurpitsansiemen-, mustaherukansiemen- ja iltahelokkiöljyjä. Savipohjainen naamio kuivahtaa kasvoille ja koska itse en ole moisen efektin ylin ystävä, ratkaisen ongelman suihkuttelemalla naamion päälle White Tea kasvosuihketta, joka kannattaa pitää käsilaukussa mukana, kun vissi kevätväsymyksen oire, eli lekalla päähän -väsymys iskee viimeistään iltapäivällä. Keväisin iho kärsii myös pintakuivuudesta, mitä aiheuttavat katupöly ja edelleen viileä ja kuiva ilma – kasvosuihke on tähän mitä mainioin ensiapu.

Lisäksi haluan jälleen kerran muistuttaa koko perheelle sopivista Bee Lovely -tuotteista*, sillä osallistut jokaisella ostamallasi purnukalla mehiläisten suojeluun. Saimme taas viime viikolla lukea hyvin surullisia uutisia pikkuisten pölyttäjien todellisesta uhasta kuolla sukupuuttoon. Se koskettaa meitä kaikkia, sillä kuka sitten pölyttää kaikki kasvimme ja ruokamme?

Ihanista ihanimpia Neal’s Yardin shoppaushetkiä! Kertokaa mitä koreihinne sujahti!

Kuvat Katja Kokko

*Affiliate-linkki

Avainsanat: , , , , , , ,