Beauty

I Love Me -messujen tärppitarjoukset

Beauty | 16.10.2014 | Katja Kokko

DSC_0020

Minua Instagramissa ja Facebookissa seuraavat ovatkin varmasti huomanneet, että kuluva viikko sai pari päivää sitten ikäviä käänteitä. Kiitos homeopatian, pikku taistelijakissa voi nyt hyvin. Huomenna alkaakin sitten I Love Me -messut, joita odotan kovasti sekä ohjelman että näytteilleasettajien puolesta.

Voit siis tavata minut Naturellen osastolla perjantaina 17.10 klo 12-16. Tervetuloa kysymään neuvoja ihonhoidossa ja tuotteiden valitsemisessa askarruttaviin kysymyksiin!

Jos et pääse messuille, Facebook-sivuillani on meneillään Kysy kauneudesta -viikko, jonne voit myös käydä esittämässä kysymyksesi perjantaihin mennessä. Päätin toteuttaa tämän hetken mielijohteesta, sillä kommentteihin on tullut paljon erilaisia iho-ongelmia koskevia kysymyksiä, mutta hyödylliset vinkit tahtovat hukkua sinne. Työstän myös parhaillaan yleisimmille iho-ongelmille omia Beauty Guideja, jotka varmasti helpottavat parhaiden tuotteiden löytämisessä.

DSC_0043

Taannoisen messulippuarvonnan puitteissa näyttää siltä, että moni teistä odottaa messuilta hyviä messutarjouksia. No tietenkin, minä myös! Naturellella on useita loistavia tarjouksia Juice Beautysta, Sukista, Therapista sekä Supermoodista. Vinkkinä muuten lauantaina messuilla vieraileville: Supermoodin perustaja Anne Kukkohovi on tavattavissa Naturellen osastolla myöskin klo 12-16.

Omat tärppini Naturellen monipuolisiin messutarjouksiin ovat ehdottomasti Juice Beautyn Stem Cellular CC-voide 35 € (norm. 45 €), Sukin puhdistava seerumi sekä hedelmähappokuorinta 66 € ja 64 € (norm. 71 € ja 69 €), Juice Beautyn Green Apple puhdistusgeeli 20 € (norm. 29 €), Therapin huumaavan tuoksuinen Lemon Myrtle -kasvovesi 34 € (norm. 39 €) sekä huikeat Supermoodin tarjoukset: One Minute Facelift Serum & Eyes Wide Open Serum 85 € (norm. 118 €), The Perfect Day Cream & Moisture Kick Serum 69 € (norm. 128 €) ja lisäksi puhdistusvaahdon ostajalle misellivesi kaupan päälle.

Ja tässä vain osa tarjouksista – tulkaa moikkaamaan, tutustumaan tuotteisiin ja kysymään lisää vinkkejä!

DSC_0030

DSC_0099

 Kuvat Katja Kokko

Avainsanat: , , ,