Beauty

Mehukas ja tehokas Juice Beauty (sisältää arvonnan)

Beauty | 31.8.2014 | Katja Kokko

DSC_0152

Hei kaunokaiset! Olen ollut innoissani tämän postauksen tekemisestä jo pitkään, mutta se on saanut odottaa tovin, sillä kyseessä on jälleen jenkkisarja ja ne eivät ole aina niin yksiselitteisiä, kun puhutaan luonnonkosmetiikasta. Toivottavasti jaksat lukea koko pitkän postauksen läpi, sillä lopussa on teille vielä arvonta.

Meillä on Euroopassa erilainen meininki luonnonkosmetiikan ”virallistamisen” suhteen kuin rapakon tuolla puolen. On erilaisia sertifiointeja, jotka kaikki poikkeavat pikkuisen toisistaan – sallittujen synteettisten ainesosien suhteen nimittäin. Jenkeissä ei puolestaan ole mitään virallista sertifikaattia luonnonkosmetiikalle, mutta mikäli tuotteessa on 95-98 prosenttia luomuviljeltyjä raaka-aineita vesi poisluettuna, tuotteessa saa käyttää USDA Organic -logoa. COPAn (California Organic Products Act) logoa ”Made with organic ingredients” saa puolestaan käyttää, kun raaka-aineista vähintään 70 prosenttia on luomuviljeltyjä vesi poisluettuna.

Nämä logot eivät kuitenkaan takaa etteikö tuotteissa olisi käytetty synteettisiä raaka-aineita ja siksi inci-listoja saa syynätä tarkasti.

DSC_0160

Suuri osa Jenkeistä tulevista luonnonkosmetiikkasarjoista on huomattavasti luonnollisempia ja luomumpia ja peittoavat mennen tullen monet eurooppalaiset sarjat. Ecocertin sertifioimissa tuotteissa ei nimittäin edellytetä kuin kymmenen prosenttia luomuviljeltyjä raaka-aineita, mutta sen sijaan 95 prosenttia raaka-aineista tulee olla luonnollista alkuperää ja sertifikaatit kieltävät pitkän listan tiettyjä synteettisiä aineita, jotka voivat olla haitallisia ihmiselle ja ympäristölle. Käytännössä Ecocertin sertifioimissa tuotteissa nähdään yleensä alle prosentti synteettisiä ainesosia esimerkiksi mietojen säilöntäaineiden muodossa.

Jenkkisarjoissa sen sijaan saattaa löytyä jokin tai joitakin synteettisiä raaka-aineita, jotka Ecocert kieltäisi, vaikka tuotteessa olisikin luomuviljeltyjä ainesosia huomattavasti enemmän kuin eurooppalaisen sertifikaatin tuotteessa.

DSC_0183

Asiat eivät siis ole aivan mustavalkoisia sertifikaattien kohdalla ja inci-listan lukutaidosta on hyötyä. Itse toivoisin, että jokainen valmistaja merkitsisi raaka-aineen alkuperän (kuten tekee esimerkiksi Supermood). Maalaisjärjen käyttö on kuitenkin näissä hommissa mielestäni hyväksi eikä elämäänsä kannata hankaloittaa inci-viidakossa.

Juice Beautyn kohdalla koitin onkia tietoa, ovatko sarjan käyttämät vitamiinit ja AHA-hapot valmistettu luonnosta peräisin olevista raaka-aineista vai ovatko ne täysin synteettisiä (ainesosan inci-nimi on sama, oli sen alkuperä sitten kumpi tahansa). Tämä jäi mysteeriksi, mutta toisaalta melkoista nippelitiedon syynäämistä, sillä mistään haitallisista kemikaaleista ei puhuta enkä ole mitään kyseenalaista yhdestäkään tuotteesta löytänyt.

DSC_0157

Tehän tiedätte jo AHA-happorakkaudestani. Oman ihoni kanssa eläessäni ja seuratessani muutoksia sen kunnossa, on mielessäni hahmottunut ajatus täydellisestä ihonhoitosarjasta. Alkukesästä mietin, eikö kukaan tosiaan ole hoksannut vielä valmistaa sarjaa, jossa tuotteet pohjautuisivat täysin luonnollisia hedelmähappoja sisältäviin raaka-aineisiin, antioksidantteihin sekä kylmäpuristettuihin kasviöljyihin. Sitten surffasin Naturellen sivuille ja klikkasin auki Juice Beautyn tuotteet.

Olin törmännyt sarjaan lukuisia kertoja ulkomaisissa nettikaupoissa, mutta sen ulkoasu ei puhutellut sukeltamaan tuotteisiin syvemmin. Luettuani ideologian sarjan takaa, totesin sen olevan hyvin lähellä omaa ihonhoitofilosofiaani. Kiinnostuin välittömästi ja halusin testata tuotteita.

Nyt on empiirisiä tutkimuksia tehty sen verran, että voin kirjoittaa kokemukset testauksistani.

DSC_0195

Juice Beautyn ideologia perustuu hedelmäuutteisiin ja -happoihin yhdistettyihin antioksidantteihin ja vitamiineihin. Tuotteilla pyritään vaikuttamaan näkyvästi ihon ikääntymisen merkkeihin, epätasaisuuksiin ja pigmenttihäiriöihin. Oman kokemukseni perusteella voin sanoa, että tavoitteessa on onnistuttu on varsin hyvin. Tuotteissa yhdistyy teknisyys, tehokkuus ja tuloksellisuus.

Sarjan kaikissa tuotteissa pohjaraaka-aineina toimivat veden sijasta viinirypäle- ja omenamehut, jotka sisältävät luonnostaan mietoja hedelmähappoja ja niihin on yhdistetty vielä erikseen tuotteista riippuen hedelmähappopitoisia uutteita tai puhdasta glykoli- tai maitohappoa sekä A- ja C-vitamiineja. Tässä kohtaa ainakin kosmetiikka-alan ammattilainen ymmärtää, että puhutaan tehokkaista tuotteista.

DSC_0254

Green Apple on Juice Beautyn myydyin tuotelinja, jota en yhtään ihmettele, sillä tulokset puhuvat puolestaan. Linjan hedelmähappokuorinnasta kerroinkin jo tovi sitten. Kyseessä on melkoisen voimakas kuorinta, joka on jopa hieman siinä ja siinä, kuuluisiko se mielestäni vain kosmetologien käyttöön. Samaisesta kuorinnasta löytyy myös sensitive-versio (jonka taidan hankkia seuraavaksi) sekä miedompi, epäpuhtaalle iholle tarkoitettu versio.

Minulla käytössä oleva kuorinta on siis full strength, jota suositellaan ikääntyvälle iholle sekä pigmenttimuutoksiin. Minulle se on hitusen liian voimakas, sillä ihossani on tällä hetkellä melkoinen kestoglow. Harvakseltaan käytettynä kuorinta tekee kuitenkin ihmeitä iholle ja ylläpitää hehkua. Kuorinnassa on hedelmämehujen ja aloe veran lisäksi glykolihappoa, maitohappoa, paju-uutetta (sisältää luonnostaan salisyylihappoa) sekä A- ja C-vitamiineja. Aivan loistavat raaka-aineet yhdistetty samaan tuotteeseen. Tutustuttuani perusteellisesti A- ja C-vitamiineihin ja hedelmähappoihin perustuvaan lääketieteelliseen ihonhoitosarja Environiin, olen todellakin ymmärtänyt, kuinka tärkeistä vitamiineista ihon kunnolle on kyse.

Kuorinta kuumottaa iholla ja saa aikaan punoituksen, joka laskee, kun iholle on levittänyt kasvoveden, seerumin ja öljyn. Hedelmähappokuorinnathan yleensä pistelevät hieman ja iho saattaa punoittaa, mutta full strength -kuorinta tuntuu ja näkyy huomattavasti normaalia enemmän omalla ihollani. Koen sen olevan itselleni viikottaiseen käyttöön liian tehokas, mutta pigmenttihäiriöihin, ikääntyneelle iholle ja hyvin tukkeutuneelle, epäpuhtaalle ja suurihuokoiselle iholle se on kertakaikkiaan loistava tuote, jolla taatusti saa aikaan tuloksia.

DSC_0168

Green Apple -puhdistusgeeli on yksi parhaista luonnonkosmetiikan puhdistusgeeleistä ja siitä on pelkästään hyvää sanottavaa senkin puolesta ettei se pese ihoa liikaa eli jyystä hydrolipidikalvoa niin, että ihosta tulee narskuva ja kiristävä, mikä on merkki liian pesevästä putsarista. Hyvä puhdistusaine puhdistaa kyllä meikin ja epäpuhtaudet, mutta jättää ihon pehmeäksi. Vilkaisu inciin kertoo ettei putsari sisällä voimakkaasti peseviä tensidejä, joten hellävaraisuus johtuu myös siitä. Patykan 3stepin kanssa en kuitenkaan laita tätä rinnakkain, sillä tuota rakkautta on edelleen mahdoton päihittää.

Kosteuttava kasvosuihke on ihanan virkistävä ja sisältää viinirypäle- ja alo vera-mehujen lisäksi ruusunmarja- ja viinirypäleuutteita sekä ruusuöljyä ja rauhoittavaa ylang ylangia. Suihkeet ovat minulle mieluisia, kun puhutaan kasvovesistä ja liputan ehdottomasti mietoja hedelmähappoja sisältävän kasvoveden puolesta, sillä se palauttaa ihon pH:n tasapainoon puhdistuksen jälkeen, uudistaa ihoa hedelmähappojen ansiosta ja ennen kaikkea tekee ihosta vastaanottavaisen hoitaville aineille.

DSC_0236

Blemish Clearing -seerumi on minusta uskomaton tuote, sillä 60 ml pullo maksaa vain 33 euroa. Seerumi on tarkoitettu epäpuhtaalle ja suurihuokoiselle iholle ja vaikka en itse tätä nykyä kärsi enää kuin siellä täällä tukkeumista ja mustapäistä, pitää tämä seerumi nekin vähät kurissa sekä auttaa hillitsemään ihon rasvoittuvuutta päivän aikana. Seerumin puhdistava vaikutus ei kuitenkaan kuivata, vaan se itseasiassa kosteuttaa, korjaa ja rauhoittaa ihoa. Käytän seerumia ylläpitämään ihoni kuntoa.

Inci-lista kertoo tuotteen erinomaisuudesta – mielestäni siinä yhdistyvät aikalailla kaikki raaka-aineet, mitä epäpuhtaan ihon seerumilta saattaisi toivoa: viinirypäle-, omena- ja sitruunamehuun sekä kosteuttavaan aloe veraan on yhdistetty luonnostaan salisyylihappoa sisältävää paju-uutetta (tuotteen salisyylihappopitoisuus on 0,75 %) sekä reilusti ihoa korjaavia ja uudistavia vitamiineja (B5 ja C) ja antioksidantteja, kuten merilevää, vihreää teetä, valkoista teetä, ubikinonia ja salviaa, puhdistavaa sitruunamelissaa ja laventelia sekä rauhoittavaa kehäkukkaa. Seerumi on todella riittoisaa ja se jättää ihon pehmeäksi. En lainkaan ihmettele, että se onkin yksi sarjan bestsellereistä ja pääsi myös oitis Beauty Guideeni.

DSC_0194DSC_0182

Stem Cellular on Juice Beautyn tehokkain anti age-linja. Hedelmähappojen ja vitamiinien lisäksi tuotteisin on lisätty yhdistelmä omenan, viinirypäleen ja sitruunan silmujen kantasoluja. Kantasoluteknologia on tällä hetkellä vallitseva trendi kosmetiikkamarkkinoilla ja niiden sanotaan korjaavan ja uudistavan ihosoluja tehokkaasti. Mene ja tiedä – loistavia antioksidanttien lähteitä ne kuitenkin ovat. Minulla on käytössäni Stem Cellular -linjan CC voide (sävy Warm Glow), jossa on aurinkosuojakerroin 30. Tuote on tällä hetkellä suosikkimeikkipohjani, sillä se antaa pisamien ja ihon oman hehkun näkyä tuoden silti kasvoille todella kauniin glown. Voit lukea seikkaperäisen kokemukseni tuotteesta tästä postauksesta.

Sain viime viikolla testiin myös sarjan BB-voiteen, jonka pakkauksen nimi muuten hämää, sillä tuotteen kyljessä lukee sävyttävä päivävoide. Kyseessä on kuitenkin BB-voiteille tyypilliseen tapaan 4 in 1 –tuote. Aurinkosuojakertoimella 30 varustetun voiteen koostumus on hyvä ja se on täyteläisempi kuin CC-voide. Tummin Tan-sävy on kuitenkin jo hieman liian tumma nopeasti haalistuneelle päivetykselle ja siksi en ole tehnyt sen kanssa vielä syvempää tuttavuutta, mutta veikkaanpa, että sopiva heti saattaa olla edessä varsin pian…

Luonnonkosmetiikasta on kyselty paljon aurinkosuojakertoimen sisältäviä kosteusvoiteita. Itse en perusta suojakertoimella varustetuista kosteusvoiteista, mutta Juice Beautylta niitä löytyy kolmin kappalein: Green Apple -linjasta suojakertoimella 15, öljytön versio 30 suojakertoimella sekä vedenkestävä 30 suojakertoimen kosteusvoide.

Tässä yhteydessä muistutan alekoodista Naturelleen, eli koodilla KATJA15 saat -15 % alennuksen koko valikoimasta marraskuun loppuun saakka. Kurkkaa myös muut suosikkini verkkokaupan valikoimasta.

DSC_0222

Onnittelut ja kiitokset, mikäli jaksoit lukea koko postauksen tähän saakka! Toisinaan olisi fiksua jakaa postaukset kahteen osaan, mutta nyt en mahtanut kirjoitusvimmalleni mitään. Mutta mennäänpä siihen arvontaan:

Kerro kommenttiboksissa mikä tai mitkä tuotteet Juice Beautyssa eniten kiinnostavat ja mitä haluaisit kokeilla. Tai mikäli olet jo kokeillut ja käyttänyt jotain, jaa ihmeessä kokemuksesi tuotteista. Yksi onnekas voittaa sarjan Stem Cellular CC-voiteen vaaleamman sävyn Natural Glow. Kilpailuaikaa on tasan viikko, eli sunnuntaihin 7.9.2014 saakka.

Mehukasta viikkoa!

DSC_0234 DSC_0253

Kuvat Katja Kokko

Avainsanat: , , , , , , , , , , , , , ,

Beauty

115 kommenttia artikkeliin “Mehukas ja tehokas Juice Beauty (sisältää arvonnan)”

 1. Nina

  En oo vielä mitään kyseisetä sarjasta kokeillut vaikka ehdottomasti haluan kyllä kokeilla. Jonkinlainen ”ongelma” lienee se tämäkin, että kaikki uudet luonnonkosmetiikka tuotteet on testattava, vaikka on jo periaattessa löytänyt ihan hyvät. Jos jossain olisi vielä kuitenkin vielä jotain parempaa ja vieläkin ihanampaa! Mutta eniten kiinnostaa tuo seerumi. Ja mielelläni kokeilisin myös cc voidetta. Hehku näytti niin upealta.

 2. Blemish Clearing -seerumi on jo tilattu viime viikonloppuna Absolutionin korvaajaksi. Kehuit tuota seerumia niin tehokkaasti/tehokkaaksi, että kovalla innolla jo odotan, että pääsisin itsekin sitä testaamaan – kunhan se nyt ensin ehtisi lopulta tänne asti (tilauksen toimituksessa jotain ongelmia)! Myös tuo sensitive-hedelmähappokuorinta houkuttelee ottaa kokeiluun, mutta jo hyllyssä olevat kuorinnat pitää ensin käyttää loppuun 🙂

 3. Maria

  Stem Cellular Booster Serum Seerumi kiinnostaa kokeiluun, olen ihan seerumifani. Samoin sarjan silmänympärysnaamiosetti/ Stem Cellular Eye Mask. Silmille en ole käyttänyt mitään erikoista, mut nyt vois olla aika kokeilla.

 4. Elina

  Blemish Clearing-seerumi menisi varmasti ensimmäisenä ostoslistalle. Kiinnostun aina tuotekategorioista, joista en ole vielä löytänyt sitä ”ylitse muiden” olevaa. Tuo puhdistusgeelikin voisi lähteä kokeiluun (nyt käytössä Iroisie ja lähtee vaihtoon kunhan loppuu).

 5. Mari

  Blemish clearing -seerumi ja hedelmähappokuorinta kiinnittivät huomioni, olikohan niistä vihdoin apua iän myötä aina vain pahenevaan epäpuhtausongelmaan ja valtaviin huokosiin? Täytyypä testata 🙂

 6. Untuvaa

  Eniten kiinnostavat ja tilaukseen lähtevät: Green Apple Peel Full Strength -kuorintavoide, Blemish Clearing -seerumi, Blemish Be Gone -hoitotuote ja puhdistava naamio.

  Hyvin mielenkiintoinen sarja, jonka testaamista odotan innolla.

 7. Hottentotti

  Hedelmähappokuorinta kiinnostaa kovasti, samoin puhdistusgeeliä voisi kokeilla 🙂 Minulla on CC-voiteesta Warm glow sävy ja tykkään koostumuksesta mutta sävy muuttuu ihollani aavistuksen liian keltaiseksi, tummuusaste on kuitenkin hyvä. Mielenkiintoisia tuotteita!

 8. Annette

  No tietenkin se kuorintaa! Kun on näin laiska ihonhoitaja, voisi sillä sitten ehkä viikkottain ottaa sen glown päälle… 🙂

  • Pakko kommentoida tähän, että hedelmähappokuorinnan kanssa täytyy olla kaikkea muuta kuin laiska ihonhoitaja. Etenkin tämän full strength -version kanssa. Tarvitsee erittäin hyvän kasvoveden, seerumin, voiteen ja ihoöljyn seurakseen, muuten jää glowt saamatta 🙂

 9. Johanna

  Full strength -kuorinta ja Blemish clearing -seerumi.
  Olen vasta aloittanut luonnonkosmetiikkaan siirtymisen ja tuntuu ihan mahtavalta, kun vaikuttaisi siltä, että alan vihdoin saamaan apua akneeni! Ihan huippua! Haluaisin testata nämä kaksi tuotetta, josko niistä olisi vielä lisäapua 🙂 toivossa on hyvä elää!

 10. Minna

  Viikko sitten tuli ostoskoriin naputeltua seerumin lisäksi shampoo ja hoitoaine. Kaikkia olen jo ehtinyt testata ja täytyy kyllä todeta, että turhaan et ole kehunut. Hyvät kokemukset lisäävät mielenkiintoa kokeilla muitakin sarjan tuotteita. CC-voide ja sen luoma glow olisi mielenkiintoista päästä testaamaan miten vaikuttaa selviytymiseen läpi pimeiden talvikuukausien. 🙂 Katja, paljasta jo salaisuus hyvien kynsien takana. Sitä postausta täällä odotetaan. Ihania postauksia olet kyllä kirjoittanut. Jatka samaa rataa!!

 11. Mari Vee

  Hei taas. Olen nyt pari viikkoa ja pari päivää käyttänyt Sukin Renewal Bio-Resurfacing Facial Peel Kuorinta-ainetta, Sukun puhdistavaa seerumia ja Sukin kirkastavaa seerumia ja hieman on pigmenttilaikut vaalenneet. Tilasin myös viikko sitten Green Apple Peel – Full Strength Kuorintavoiteen ja täytyy kyllä sanoa, että huh huh! Sii ihan hyvässä mielesssä. Tämä kuorinta meni minulla Sukin kuorinta-aineen edelle tehokkuudessa, mutta kuten olet maininnut, niin tuote on jopa liiankin tehokas kotiköyttään, jos sitä käyttää liian usein. Iho punoitti kuin tomaatti vaikutusajan jälkeen, mutta kyllä, tämäkin tuote on vaalentanut sinnikästä pigmenttilaikkusarjaani hitusen. Tuo Sukin kuorinta on onneksi myös hyvä ja sitä käytän öisin näppyjen päällä ja siinä se on kyllä supertehokas. Olen aikasemmin käyttänyt (ja käytän toki vieläkin) Parykan kuorintaa ja rakeisena kuorintana se on ihan huippuihana, mutta nämä kaksi edellä mainittua kuorintaa kyllä tekevät jotain ihan mullistavaa iholleni. Tuo Sukin puhdistava seerumi on hyvää, mutta tulen tilaamaan seuraavaksi Juice Beauty Blemish Clearing Serum Seerumin, koska on tosiaan hinnnaltaan ja määrältään sellainen, että se kannattaa tilata. Sain tuotteesta näytteen edellisen tilauksen yhteydessä ja mielestäni on hyvä seerumi ja menee Absolution Controle Skin Booster Puhdistava Seerumin ohi juten myös Sukin puhdistava seerumi, mutta Sukin putelissa on vähemmän tavaraa ja suurempi hinta. Osaatko Katja sanoa mitä eroa näillä kahdella on noin niinkuin muuten? Samoin kirkastavan seerumin kanssa olisi kiva saada apuja eli Sukin Bio-Brightening Face Serum Kirkastava Seerumi on hyvä tuote, mutta suhteellisen hintava. Tosin tuokin seerumi on hyvä myös näppyläiselle iholle ja on kyllä hyvä tuote. Mutta joko käytän sitä liikaa tai sitten ei ole vaan kovin riittoisa, koska pullo jo alle puolen välin. Onko Juice Beautylla jotain hyvää tuotetta pigmentti-iholle (esim. Green Apple Age Defy Serum Seerumi) vai onko Suki tuossa suhteessa paras?

  • Hei Mari, pahoittelut kun kesti vastata! Todella kiva kuulla, että olet testannut tuotteita noin aktiivisesti ja pitänyt kaikesta. Olen kyllä itsekin niin innoissani kaikesta tästä uudesta ja minulle myös ammatillisessa mielessä tärkeää uutta tietoa. Huomaathan, että Sukin seerumia käytetään vain 2-3 tippaa, eli älä annostele sitä liikaa. Koostumus on kuitenkin niin ohut, että kyllä siinä mielestäni riittoisuutta on seerumeille tyypilliseen tapaan. Kyllä tuossa Sukin seerumissa on tujumpi määrä paju-uutetta eli salisyylihappoa kuin JB:ssa, mutta hintaero on suuri, joten molemmissa on puolensa. Absolution on jäänyt minulla näiden jälkeen, sillä mielestäni puhdistava seerumi tarvitsee pienen määrän keratolyyttisiä raaka-aineita, eli hedelmähappoja tai salisyylihappoa. Kirkastavassa seerumissa kallistuisin kenties Sukiin sen vuoksi, että se on 100 % luonnollisista raaka-aineista valmistettu. Mutta nämä ovat oikeasti vaikeita kysymyksiä, kun en ole kumpaakaan kokeillut ja vaikuttavat raaka-aineet ovat molemmissa hyvät. Molempi parempi siis 🙂

 12. pinka

  Hehkutustesi innoittamana tulin tlanneeksi puhdistavan seerumin. Tuote on vielä matkalla ja ylipäätään seerumeista ei juuri ole kokemusta mutta innolla odotan! Kieltämättä kuorintakin kiinnostaa, mutta samalla pelkään sen olevan liian jytyä, vihdoin kun olen ymmärtänyt ettei rasvaista ihoa tarvitse hinkata kaikkein kovimmilla aineilla mitä löytyy…

 13. Annasofia

  Puhdistavaa seerumia ja kuorintaa pitää päästä testaamaan <3 ! Kiitos kattavasta selostuksesta. Jospa tästä löytyisi apua e-pillereiden lopettamisen jälkeen räjähtäneeseen ihooni… Ja toi cc-voide kuulostaa ja näyttää i h a n a l t a !

 14. Hanna

  Kuulostavatpa houkuttelevilta monet tuotteista. Hedelmähappokuorintaa, seerumia ja CC-voidetta haluaisin ehdottomasti kokeilla. Myös suihkittava kasvovesi ois kivaa vaihtelua. Seuraavalla Naturelle-vierailulla ostoskoriin todennäköisimmin eksyy ainakin joku näistä 🙂

 15. Tarja

  Huikealta kuulostaa kaiken kaikkiaan. Itse lähtisin kokeilemaan hedelmähappokuorintaa 45v &pigmenttihäiriöihin taipuvaiselle iholleni, Blemish Glearing-seerumia, kosteuttavaa kasvosuihketta sekä Green apple-puhdistusgeeliä myös.

 16. Nuppu

  Seerumi lähti tilaukseen viime viikolla, ja odotankin innolla, joskos se saisi oikuttelevan ihoni kuntoon. Myöskin kuorintaa ja cc-voidetta haluaisin ehottomasti kokeilla.

 17. Anastasia

  Olen kokeillut Antioxidant Serum ja Nutrient Moisturizer. Hedelmähappokuoritntaa haluaisin kokeilla, kuulostaa kiinnostavalta.

 18. saara

  Blemish clearing ja full strength ovat hankintalistalla. Kyllä tuo glow kelpaisi myös minulle! Näitä kuvia tekee mieli katsella, kun ulkona harmaata. Herkullisia.

 19. En ole kuullutkaan tästä sarjasta ennenkuin luin blogistasi näistä. Sarjan tuotteista eniten kiinnostaisi seerumi, sillä kärsin suurista ihohuokosista.

 20. Nelli

  Blemish clearing serum geeli ja green apple peel- full strenght kuorintavoide houkuttelisivat minua, ne vaikuttavat todella tehokkailta 🙂 Opiskellessa altistuin homeyliherkkyysoireisiin ja nyt 5kk aikana päässyt oireista eroon, vain huono iho jäi.. Ennen sain harvoin näppyjä, mutta nykyään ihoni on erittäin hormoniherkkä ja en meinaa saada sitä millään entiselleen.

 21. Heini

  Ehdottomasti tuo seerumi. Ongelmaiholleni, jonka olen vihdoin saanut hyvään kuntoon Absolutionin seerumilla, olisi kivaa vaihtelua kokeilla tuota.

 22. Sari

  Tämän sarjan useistakin tuotteista voisi olla jeesiä tällaiselle aikuisiän näppynaamalle, hormonit soikoon! Eniten kiinnostaa blemish clearing -serum. Olen todennut parhaaksi iltacocktailiksi kevyen kasvoöljyn, kosteuttavan seerumin ja siihen tippa teepuuöljyä -kaikki kämmenellä sekaisin ja runsaalla kasvovedellä suihkittuun nassuun. Juice Beautyn esittelemäsi kasvovesi voisi toimia hyvin, sekin lähtee toivelistalle. Ja jos siihen päälle saisi vielä cc-glowt niin pois harmaa ankeus!

 23. Pia L.

  Kiitokset hyvästä ja selkeästä jutusta. Sarja vaikuttaa todella mielenkiintoiselta ja olenkin testaillut vaikka mitä luonnonmukaista sarjaa ja vielä en ole löytänyt sitä ”täydellistä” mitä aina vaan ostaisin. Paljon on ihan ok-tuotteita, mutta jokin vielä vaan puuttuu. Tätä aion kokeilla ehdottomasti. Tästä sarjasta kiinnosti ihan ensimmäisenä hedelmähappokuorinta ja puhdistusgeeli sekä seerumi. Myös kosteuttava kasvosuihke vaikutti kivalta ja niitä yleensä ostankin mielummin kuin perinteisiä kasvovesiä. Kivat simppelit putelit ja ulkoasu muutenkin:)

 24. Johanna

  Sarjan blemish clearing-seerumi kiinnostaa aikuisnäppyläisihoista erityisesti sekä Glow-voide. Tietenkin kasvosuihkeet on aina ihanaa hemmottelua.

 25. No juurikin nuo hedelmähappokuorinnat kiinnostavat eniten. Huomaan, että hedelmä- ja salisyylihapot ovat selvästi auttaneet ihoani viime aikoina, mutta en halua käyttää liian voimakkaitakaan tuotteita. Seerumi ja CC-voide houkuttelevat myös. Kuulostaa kaiken kaikkiaan erinomaiselta sarjalta.

 26. Noora

  Kokeiluun taitaa lähteä suojakertoimellinen päivävoide, nimittäin tällä hetkellä käyttämääni Originsin voidetta ei saa Suomesta ja sen hakeminen Tukholmasta on välillä hieman vaivalloista. Olen hieman jopa fanaattinen suojakertoimien kanssa ja tosiaan hyvä, mahdollisimman luonnollinen voide mahdollisimman korkealla suojakertoimella on toiveissa.
  Myös silmänympärysvoide ja seerumit noin ylipäänsä kiinnostavat.

 27. OutiS

  Pari viikkoa sitten tilasin täydennystä Absolution -tarjouksen persolla varastooni ja esittelystäsi innostuneena nappasin mukaan Juice Beautyn Blemish Clearing-seerumin. Seerumi on toiminut hyvin sekaihoni rasvaisemmilla osioilla ja tehnyt ihmeitä teinityttäreni aknesilla poskilla. Itselleni kokeilen seuraavaksi herkän ihon hedelmähappokuorintaa ja CC- voidetta. Tyttärelleni mietin myös siirtymistä Blemish-sarjaan, Englannista saisi tilata kätevän kuukauden kokeilupakkauksen, voi kun Naturelle ottaisi myyntiin samaisen paketin.

 28. Leonor

  Ooh! Niin ihanaa, kun jaat blogissasi käyttökokemuksia näistä(kin) tuotteista! Kiitos siitä.

  Haluaisin päästä kokeilemaan tuotteista kaikkia! Eniten kuitenkin kuorinta kiinnostaisi. Vaikuttaa olevan jotenkin poikkeuksellinen. Ja tietysti tuo glow-meikkipohja kuumottelee. 🙂

 29. Olen aloitteleva luonnonkosmetiikan käyttäjä, ja tämä postaus tuli kyllä niin tarpeeseen. Haluaisin kokeilla, ja itseasiassa tilasinkin, juuri Green Apple Peel Full Strength -kuorintaa ja Blemish Clearing -seerumia. Minulla on juuri kuvailemasi paksu, epäpuhtauksiin taipuvainen, rasvoittuva iho, ja odotan näitä innolla. Tulen kertomaan kokemuksiani myös omassa blogissani, joka terveyden ja hyvinvoinnin ohella kertoo myös matkastani luonnonkosmetiikan käyttäjäksi 🙂

  Olen onnesta soikea siksikin, että nämä tulevat olemaan yhdet ensimmäisistä luonnonkosmetiikkatuotteista, jos ei aivan huulivoiteita lasketa 🙂

  -Katja

 30. Riitta S

  Kiitos hienosta postauksesta 😀 Melkein kaikki tuotteet vaikuttavat kiinnostavilta, mutta kolme eniten kiinnostavaa ovat Stem Cellular Booster Serum, Stem Cellular Eye Treatment ja Stem Cellular CC-voide.

 31. sari

  Ihana,pitkä ja informatiivinen postaus-luin oikein kahteen kertaan.Ja varmaan vieläkin tarvitsee kerrata.Postissa on tulossa hedelmähappokuorinta,aiemmin tehty näitä peelejä mulle hoitolassa.Ja tietty seerumia päälle.Patykan tuotteita olen käytellyt jo pidempään ja Mia Höytyä,enkä voi moittia niitäkään.Mutta nyt kokeilua ihan eri levelleillä.Kaunista syksyä sinulle.Shine bright!

 32. Hanna A.

  Hedelmähappokuorinnat kiinnostavat, kun tällaisia ei ole tullut kotikäytössä vielä testattua. Erityisesti tuo Green apple sensitive!

 33. Eliina

  Eniten haaveilen siitä mainiosta glow-meikkipohja CC-voiteesta, seerumikin kuulosti mukavalle ja kuorintakin houkuttelisi. Tosin mietin, että uskaltaako kaikkein jytkyintä ottaa, vaikka käytössä onkin hyvät seeerumit ja voiteet. Silmänympärysvoidetta olen myös miettinyt. Osaatko sanoa niistä mitään? Absolutionin silmänympärysvoidetta olen miettinyt, mutta mietin että kokeilisiko jotain tältä merkiltä.. Kiitos sinulle näistä mainioista tuotesarjojen esittelyistä!!

  • Pahoittelut, kun vastauksessani kesti! En ole kokeillut Juice Beautylta silmänympärysvoidetta, mutta ehdottomasti suosittelen testaamaan ja kunhan minultakin nykyinen loppuu, saatan testata jonkun näistä. Absolutionin silmänympärysvoide on aivan huippu, jollei ole kovin kuiva silmänympärysiho.

 34. Laura

  En ole vielä testaillut Juice Beautyn tuotteita, mutta eniten kiinnostaisi tuo silminnähden upean glown aikaansaava CC-voide 🙂

 35. merikukka

  Blemish Clearing -seerumi kuulostaa lupaavalta. Sitä voisi ihan hyvin testata. Glow-meikkivoidekin kuulostaa aika ihanalta.

 36. Eevis

  Ihan uusi tuttavuus tämä sarja minulle, mutta kuulostaa mielenkiintoiselta! Blemish Clearing -seerumi voisi sopia omalle iholleni hyvin, sitä voisin testailla.

 37. Titania

  Seerumit kiinnostavat, erityisesti Antioxidant Serum Kiinteyttävä Seerumi. Myös Stem Cellular Eye Mask Silmänaamio kiinnostaa koska mun tummiin silmänalusiin ei tunnu auttavan mikään.

 38. kyllä tuo Blemish Clearing -seerumi kiinnostaa eniten. Pitkät päivät raksalla ei tee hyvää ihollekaan. Tuossa tuntuisi olevan kaikki. Kiitos taas mielenkiintoisesta ja kattavasta postauksesta 🙂

 39. Teija

  Kiinnostava tuotesarja…en oo löytänyt ykkös sarjaa itselleni, joten ajattelin tilata ja testata kosteuttavaa kasvosuihketta ja Blemish Clearing -seerumia ainakin. Nykyinen putsari ei aina puhdista kunnolla koska kasvovettä laittaessa pumpuliin jää likaa…joten ehkä puhdistusgeeliäkin voisi kokeilla. Green Apple Peel -kuorinta kiinnostaa, ehkä sensitive olisi minulle hyvä koska en oikein tiedä mihin kasvojeni iho kuuluu…jotain kaiken sekoitusta.

 40. Jasmin

  Kiitos perinpohjaisesta postauksesta, aivan ihanaa saada näin hyvää valotusta luonnonkosmetiikan alati kasvavaan viidakkoon <3! Minua kiinnostaa eniten kuorinnat ja cc-voide.

 41. Emma

  Mielestäni houkuttelevimmat tuotteet ovat Full Strenght -hedelmähappokuorinta ja Blemish Clearing -seerumi. Myös BB -voiteen taidan laittaa ostoslistalle.
  Kiitos ihanista uusista vinkeistä ja paljon onnea tuleviin projekteihisi!

 42. Mari

  Minua kiinnostaisi kokeilla Green Apple Pee -kuorintaa kirjoituksesi innoittama. Rasvoittuvalla, ajoittain pintakuivalla sekaihollani on hehku ja kiinteys hukassa.

  Kiitos blogistasi!! Hyvä energia ja innostus välittyy ja tarttuu.

 43. LauraK.

  Kiitos Katja ihanasta blogistasi! Haluaisin mieluusti tutustua Vihreä Omena puhdistusgeeliin sekä kasvovesisuihkeeseen.

 44. Iisa

  Olipas kerrassaan mielenkiintoinen esittely aiemmin tuntemattomasta sarjasta. Tuo seerumi ja kasvosuihke herättivät kiinnostukseni erityisesti, joten laitoinpa ne heti tilaukseen 🙂

 45. Johanna

  Voi ei….ihanaa kun kerroitnäin hyvin tuotteista! Kuva niistä on ollut jo keväästä asti kirjanmerkkinä, kotta muistaisin kokeilla kunhan vain saisin jostain läsiini. Nyt tiedän! Kaikki kuulostaa ihanalta..seerumista ja kasvosuihkeesta voisi aloittaa.

 46. Koko sarja vakuutti minut jo ensimmäisestä lukemasta ja tilasinkin jo Blemish Clearing -seerumin ja toivon siitä ihmelääkettä yhtäkkisen (hormonaalisen) akneni hoitoon. Vielä ei oel tuote saapunut perille, mutta odotan innolla kokeilua! Toine tuote joka jo ostoskorissani kävi oli nimenomaan tuo CC-voide! Jäi vielä ostamatta, koska edellinen (ei luonnonkosmetiikka) cc-voide on vasta puolessa välissä. Heti vaihdan luonnollisempaan vaihtoehtoon, kun tuo edellinen loppuu!

 47. Tiia

  Hei vaan!
  Kyllähän tuo seerumi kuulosti niin hyvältä ja juuri omalle iholleni sopivalta, että se taitaa nyt heti lähteä tilaukseen 🙂
  Kiitos tästä ihanasta blogista…saan täältä niin paljon tietoa ja inspiraatiota omaan ihon- ja elämänmuutokseeni….ihailen rohkeuttasi <3

 48. Ninne

  Minua kiinnostaa eniten nuo epäpuhtaalle iholle tarkoitetut tuotteet. Erityisesti tuo seerumi. Tällä hetkellä minulla on sukin tuotteet käytössä ja niiden avulla olen lyhyeeseen aikaan nähden saanut ihan uskomattomia tuloksia.

  Heti kun ihoni saan parempaan kuntoon, niin toivoisin voivani ylläpitää tuloksia näillä tuotteilla ja kantaa ylpeydellä myös kevyttä CC-voidetta kasvoillani!

 49. Kaisa

  Hei

  Ihan ekaks, Kiitos Katja ihanasta blogistasi. On tosi mielenkiintoista lukea sinun kommentteja ja testauksia tuotteista, niistä on iso apu tuotteiden valintaan. Ja kuvat on ihania!

  Tilasin Naturrellest a kyseisen seerumin ja cc-voiteen tummemman sävyn. Eivät ole vielä sapuneet. Vähän kyllä jänskättää onko liian tumma iholleni..

  Ihanaa päivää kaikille 🙂

 50. Sarja ei ole ennestään tuttu ja mieluiten kokeilisin Green Apple Peel – Full Strength Kuorintavoidetta.
  Olen saanut tosi hyviä kosmetiikkavinkkejä blogistasi, ja löytänyt monta tuotetta, joita aion tulevaisuudessa kokeilla. Kiitos! 🙂

 51. Haluaisin päästä testamaan hedelmähappokuorintaa ja kosteuttavaa kasvosuihketta. Tykkään tosi paljon hedelmähappokuorinnasta, se tekee hyvää aina tasaisin väliajoin. 🙂

 52. kilvia

  Juuri nyt kiinnostavimmalta kuulostaa Blemish Clearing Serum, mutta kun nämä päivät tästä kylmenevät, seerumeista tuo rauhoittava versio tulisi paremmin kysymykseen. Lisäksi ravitseva öljy ja Nutrient Moisturizer sopisivat kylmiin ja kuivattaviin päiviin.
  Kaiken kaikkiaan, sarja kiinnostaa kovasti!

 53. Tiikeri

  Nuo meikkivoiteet, BB- ja CC-voiteet, huumasivat minut pelkästään blogitekstin ja kuvien perusteella. Olen etsinyt kissojen ja koirien kanssa luomuista meikkipohjaa, missä on suojakertoimia. Ihoni on herkkä auringolle ja pigmenttiläiskiä on alkanut ilmaantua kolmenkympin paremmalla puolella. Toki Irosiella on suojakertoimellinen meikkivoide, mutta vain yksi sävy ja itse tuote ei saa sinua hehkumaan, vaikka peruskäytössä hyvä onkin 😉 Joten nuo molemmat Juice Beautyn tuotteet menevät ehdottomasti ostoslistalle ja testiin. Toinen kotiin ja toinen salikamoihin. Ilman blogiasi en olisi näitä löytänyt. KIITOS ja <3!

 54. Maaria

  Minulle sarja on ihan uusi tuttavuus, mutta ainakin Blemish Clearing Peel kuorintavoide näytti siltä, että mieluusti ottaisin testiin!

 55. papayana

  Tilaukseen meni tuo epäpuhtauksille tarkoitettu seerumi, eli sitä odotellessa 🙂 Myös kuorinta kiinnostaa, täytyy vaan miettiä, mikä versio siitä olisi paras epäpuhtaalle, mutta ohuelle iholleni..

 56. Mussaka

  En ole näihin tuotteisiin aiemmin törmännytkään! Esittelyjesi perusteella Full Strength -kuorinta voisi itsellenikin sopia oikeinkin hyvin.

 57. Ainikki

  CC-voide (natural glow), blemish cleaning -seerumi, green apple -putsari ja green apple blemish cleaning peel kiinnostaisivat ainakin.
  Minulla on kovin pintakuiva iho, johon kuitenkin ilmaantuu paikoin epäpuhtauksia ja mustapäitä. Noilla puhdistavilla tuotteilla voisi saada ihoa vähän puhtaammaksi. Näin kolmenkympin tultua ”lasiin”, myös CC-voiteen kiinteyttävä ominaisuus kiinnostaa. 🙂

 58. Hennah

  Ihana ja kattava postaus, kiitos Katja! Haluaisin kokeilla tästä sarjasta cc-voidetta sekä suihkittavaa kasvovettä. Olen alkanut käyttää enemmän kasvovettä luettuani muan postauksen aikoinaan Jolien sivuilta:) Ja siitä jos mistä on ollut apua ihonhoidossa, oikeesti kyllä ihon kunto parantunut huimasti ja toki siihen vaikuttanut muutkin luonnonkosmetiikan ihonhoito ja meikkituotteet.. Terkuin, Hennah

 59. Maiju

  Blemish Clearing Serum ennen kaikkea! Puhdistusgeelikin kiinnostaa, vaikka rakastankin tällä hetkellä käytössä olevaa Patykan 3-steppiä. Jonkinlainen järjen ääni välillä kuiskuttelee, että vähän edullisempikin vaihtoehto voisi olla silloin tällöin paikallaan…

 60. siru

  Aina uusia kivan kuuloisia sarjoja mitä haluaisi kokeilla, kenkkuiholle ei vaan aina oikeen uskalla. Tällä hetkellä houkuttelevimmalta taitaa kuulostaa blemish clearing -seerumi ja kosteuttava kasvosuihke (suihkutettavat kasvovedet on ihania!).

 61. Muut puhdistavaa seerumis tilanneet, saitteko mitään tietoa toimitusajasta? Itse sain vain ilmoituksen, että toimitukseni viivästyy, koska osa tuotteista on loppunut ja käsitin juuri seerumin loppuneen.

 62. Jenni.

  Moi! Eniten kiinnostaisi kokeilla Hydrating mist -suihketta ja Blemish clearing -seerumia. Näissä tuotteissa nyt myös kylppärin kaapissa putelit vetelevät viimeisiään.

 63. Ulpu

  Seerumi alkoi kiinnostaa, voisi sopia tällaisellä 40 v. lähestyvälle, jolla epäpuhtauksia pukkaa edelleen. Kuorinta vaikuttaa kiinnostavalta sekä myös puhdistusgeeli ja kasvovesi. 🙂

 64. Annis

  Voi, olisikohan näistä apua hormonaaliseen näppyongelmaani, jonka kanssa olen tuskaillut jo yli vuoden…? Leuka kukkii tasaisen tappavaan tahtiin ja muualla kasvoissa iho on oikein hyvässä kunnossa. Etenkin kiinnostaa tuo Green Apple Blemish Clearing Peel Kuorintavoide sekä Blemish Cleaning -seerumi. Täytyypä kokeilla!

 65. jenni

  Olen lukenut Juice Beautystä aiemmin jostain amerikkalaisesta blogista ja kiinnostunut, koska sitä on suositeltu rasvoittuvalle / seka ja epäpuhtaalle iholle. Ei ole vaan tullut tilattua, tuo putelien ulkonäkö ei ole houkuttanut ja lisäksi noista blemish clearing nimistä tulee hyvä clearasil mielikuva 😛

  Eniten kiinnostaa puhdistava seerumi ja CC-voide, kun sellaiset tuotteet uupuu tällä hetkellä. Mitenköhän sarjan kosteusvoide? Mulla on tällä hetkellä Iroisien Premiere soin, mutta en ihan ole tyytyväinen. Seuraavaksi kiinnostaisi testata esim Suki.

 66. nita

  Ihan mahdilta kuulostaa. Ja sormet syyhyä päästä kokeilee tuotteita. Koko sarja kuulostaa kivalle, mutta etenkin cc-voide ja blemish seerumi jäi eniten kutkuttaa pakkosaada-listalle 🙂

 67. Maria

  Kuulostaa erittäin mielenkiintoiselta sarjalta! Jos pitäisi valita, niin ensimmäisenä haluaisin kokeilla CC-voidetta ja seerumia. Kiitos hyvistä vinkeistä!

  P.s Pakko vielä mainita, että sivusi ovat todella kauniit ja esteettiset. On myös ihanaa huomata kuinka lisäksi panostat kuvien laatuun. Intohimo välittyy ja näkyy kaikesta – upeaa työtä.

 68. Elsi

  Voi mitä ihanuuksia! Pakko tutustua sarjaan itsekin.
  Tällä hetkellä eniten kiinnostaa hedelmähappokuorinnan sensitive-versio ja Clearing serum. Myös suihkutettava kasvovesi kuulostaa todella hyvältä.

 69. Vitsi sun hehkuvat kasvot eräissä häissä toimii kyllä sellasena real life -suosituksena! I-hana!

  Happokuorinta kiinnostelee kesän jälkeen, pakko varmaan tilata ^ – ^

  X

 70. Piia

  Puhdistava seerumi on jo tilauksessa! Kovasti kiinnostavat myös tuo hedelmähappokuorinta ja cc-voide, kaikenkaikkiaan tosi kiinnosta uusi tuttavuus tämä Juice Beauty.

 71. Laura K.

  Blemish Clearing -seerumi kiinnostaa tosi paljon. Itseasiassa niin paljon, että päätin hyödyntää alennuskoodisi ja tilasin tuotteen. Kiitos sinulle hyvästä postauksesta ja kaikkea ihanaa ”uuteen” vaiheeseen elämässä! 🙂

 72. Outi

  Kaksi tuotetta, jotka selkeästi pomppasivat luonnonkosmetiikan mielenkiintolistani kärkeen (lista on ”pitkähkö”…;) )Juicy Beautyn valikoimasta ovat ehdottomasti
  – Green Apple -puhdistusgeeli (kuuntelen mieluummin lumen narsketta kenkien alla pakkasaamuna kuin kylpyhuoneessa 2xpäivässä kasvojen pesun jälkeen)
  – Blemish Clearing -seerumi (mitäkäettä?!? kuuskytmilliä, kolkytkolme euroa? Hyvästi mustapäät ja edelleen ilman narsketta!)

 73. Hanna

  Eniten kiinnostaisi hedelmähappokuorinta, koska sellaista en ole koskaan kokeillut! Mulle sopisi varmasti paremmin sensitive-versio.

 74. Emilia

  Mua kiinnostaa eniten toi seerumi ja kuorinta, jotka kuulostaa just sopivilta mun iholle. Tarviikin ehkä mennä hyödyntämään tota alennusta!

 75. Johanna

  Blemish clearing- seerumi on jo tilattu ja toimitusta odotellaan. Lisäksi haluisin tuon Stem Cellular -silmänympärysvoiteen kokeilla. Ja ja ja…:)

 76. Mirkka

  Kiitos ihan älyttömän inspiroivasta ja kauniista blogista. 🙂 Mun testiin lähtee ensimmäiseksi Blemish Clearing -seerumi, myös kuorinta kiinnostaisi kovasti.

 77. VeeraS

  Koko merkki on mulle vielä täysin uusi tuttavuus, joten mielelläni testaisin mitä vain tuotetta. Mutta jos yksi pitää valita, niin kyllä se CC-voiteen luoma glow kiinnostaa kovasti! 🙂

 78. Minna

  Heippa! Kiitos kattavista postauksistasi, tätä blogia on kiva lukea!

  Juice Beauty -tuotteista eniten kiinnostaa tuo puhdistava seerumi sekä CC-voide. Kuinka muuten vertaisit tuota seerumia Absolutionin vastaavaan? Mulla on sekaiho, jossa tukkeumaa ja vähän näppyjä silloin tällöin, mutta kosmetologin mukaan iho ei kuitenkaan ole kovin rasvainen tai super-epäpuhdas. Ehkä vaikea sanoa näin ihoa näkemättä, mutta mitä tuotteita suosittelisit mulle? Haluaisin etenkin mustapäistä ja silloin tällöin ilmestyvistä kipeistä näpyistä eroon.

  Kiitos ja kivaa syyskuuta!

 79. Hei,
  Tahtoisin ehdottomasti päästä testaamaan Blemish clearing seerumia, mutta myös hedelmähappokuorinta kiinnostaisi oikein kovasti.
  Jännä sattuma, kun luin peräkkäin uusinta Trendiä ja blogiasi.

 80. Jenniemilia

  Juurikin tuota CC-voidetta olisi mahtava päästä kokeilemaan! Hyvää luonnonkosmetiikka meikkivoidetta on tähän asti ollut todella vaikea löytää ja tämän sarjan vaihtoehto vaikutti täydelliseltä! 🙂

 81. Manuela

  Blogiasi on ilo lukea – tämäkin postaus oli todella kattava.

  Juice Beautyn – tuotteita en ole vielä kokeillut, mutta voisin – ja aion ehdottomasti kokeilla. Blemish Clearing -seerumi olisi juuri se, mitä nyt tarvitsen.

 82. Krista

  Seerumi ja kuorinta kuulostivat ainakin tämän tekstin perusteella mielenkiintoisimmilta tuotteilta tästä sarjasta.

 83. Sini Länsman

  puhdistava seerumi olisi minulle tädellinen mutta myös SPF 30 Tinted Mineral Moisturizer Sand BB-voide kiinnostaa. Toivottavasti voitan. 🙂

 84. Anna

  Hei otan pian testiin sarjan herkemmän ihon version.
  Olen hedelmähappokuorinnoista testaillut pain ja patykan tuotteita laitan yleensä kuorinnan jälkeen kosteutttavan naamion. Ihoni on epäpuhdas mutta herkkä toiminko oikein? Vai pitäisitkö hedelmähappokuorinnan jälkeen laittaa lainkaan naamiota?

 85. Anna

  Kiitos vastauksesta.Kysyisin vielä kuinka suuri prosentti määrä on turvallinen?
  Löysin ulkomaisilta nettisivuilta että tuo apple peel sensitiven vahvuus on 10 prosenttia

Kommentoi

XHTML: Voit käyttää näitä tageja: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>