Beauty

Alekoodi Naturelle-verkkokauppaan koko syksyksi

Beauty | 21.8.2014 | Katja Kokko

DSC_0039

Hoi hei kuulkaas, nyt on ilouutisia teille ihanille!

Naturelle-verkkokaupan ihanat ihmiset halusivat tarjota blogini lukijoille -15 % alennuksen, joka on voimassa marraskuun loppuun saakka! Alennuksen saa koodilla KATJA15. Laitoin myös sivupalkkiini bannerin, jotta se ei pääse unohtumaan teiltä.

Jos siis innostuit taannoisesta Suki-kokeilustani, niin tämä on loistotilaisuus päästä testailemaan tuotteita hieman edullisemmin. Naturellen valikoima on aivan huippu, en siis voi kuin hehkuttaa kauppaa. Sanomattakin on selvää, että ranskalaiset ylpeyden aiheet Patyka ja Absolution ovat minulle paitsi henkilökohtaisesti rakkaita, mutta myös monet luottotuotteeni löytyvät noilta sarjoilta. Neal’s Yard Remedies on myös yksi kestosuosikeistani, varsinkin hiustuotteiden osalta. Sukista olen kokeillut vasta kaksi tuotetta, mutta rakkaustarina on jo alkanut niiden perusteella. Sitten on vielä yksi uusi suosikkini, Juice Beauty, jonka tulen esittelemään teille hyvinkin perusteellisesti saatuani Jenkeistä saakka vastauksia raaka-aineita koskeviin lisäkysymyksiin. Lisäksi valikoimasta löytyvät monille teistä tuttu luottomerkki Madara, herkkäihoisille sopiva Nafha, biodynaamisista raaka-aineistaan tunnettu Jurlique (joka ei aivan täytä luonnonkosmetiikan vaatimuksia) sekä hunajaan pohjautuva harmonisen kaunis Therapi.

DSC_0054 DSC_0020

Kokosin teille omat suosikkini Naturellesta, mutta kolutkaa toki valikoimaa läpi oman ihonne tarpeiden mukaan.

Putsari & kasvovesi

Kenellekään ei liene epäselvää mikä on suosikkipuhdistukseni. Saa tapahtua melkoinen ihme, että Patykan 3step-puhdistuksen kykenee syrjäyttämään kylpyhuoneeni vakiovarustuksesta. Puhdistustrioon kuuluvat siis puhdistusöljy, puhdistusvaahto ja kasvovesi. Itse olen vaihtanut kasvovedeksi Patykan Absolis-linjan Hamamelis-kasvoveden, sillä se sopii rasvoittuvuuteen taipuvaiselle iholleni täydellisesti. Tällä hetkellä minulla on testissä myös Juice Beautyn suihkutettava kasvovesi, jonka pohjalta löytyy hedelmähappoja sisältävä viinirypälemehu. Sukin kasvovesistä povaan seuraavia suosikkejani, raaka-aineiden perusteella näyttää todella lupaavalta ja rakastan suihkepulloja. Therapilta löytyvät myös kasvosuihkeet ja vieläpä kauniissa pulloissa.

DSC_0002DSC_0033DSC_0046

Kuorinta & naamio

Kerroin viime viikolla kokemukseni Sukin hedelmähappokuorinnasta, joka on ehdottomasti ykköskuorintani tällä hetkellä. Testaan tällä hetkellä myös Juice Beautyn Green Apple Peel -hedelmähappokuorintaa, josta kirjoitan teille myöhemmin lisää. Sen verran voin tässä vaiheessa sanoa, että kyseessä on niin tehokas kuorinta, että mielestäni sen pitäisi olla vain ammattikäytössä. Jos siis tilaat kuorinnan itsellesi, niin varo ylikäyttämästä sitä ja pidä huolta, että sinulla on käytössäsi ihoa vahvistavat ja korjaavat seerumit, öljyt ja voiteet.

Naamioiden kuningatar on puolestaan Absolutionin puhdistava naamio. Olen kirjoittanut siitä niin pitkät pätkät elämäni aikana, että tyydyn vain toteamaan, että se on maailman paras. (Ja nyt muuten huomasin sen olevan omasta kaapistani loppu. On tainnut päästä unohtumaan etten ole enää kosmetiikkapuodin omistaja!)

DSC_0032 DSC_0028

Seerumi & öljy

Absolutionin puhdistava Controle-seerumi on todella hyvä ja oli pitkään luottotuotteeni. Kokeiltuani Sukin puhdistavaa seerumia, löysin kuitenkin uuden suosikkini, mitä osasinkin epäillä pelkästään inci-listaa tutkailtuani. Pakko kuitenkin vinkata teille Juice Beautyn vastaavasta, jonka linkitin myös eilen julkaisemaani Beauty Guideen. Juice Beautyn puhdistava seerumi on nimittäin raaka-aineiltaan huipputehokas, mutta sen hinta-laatu-suhde on suorastaan mykistävä: 60 ml seerumi maksaa 33 euroa. Sama kuin laittaisi rahaa pankkiin, sanon minä. Käytän seerumeita aamuin illoin ja iltaisin sivelen seerumin päälle vielä öljyn. Absolutionin Huile Addiction on nimensä mukaista, addiktoivaa tavaraa. Toinen suosikkini on Patykan korjaava yöseerumi, sillä en koskaan lakkaa rakastamasta raikasta sitrustuoksua.

DSC_0038

Silmänympärysvoide ja kosteusvoide

Rakastan silmänympärystuotteissa kevyttä ja virkistävää koostumusta, joka kuitenkin pehmittää eikä jätä ihoa kireäksi. Absolutionin silmänympärysvoide on täydellisen virkistävä ja se pistää nesteet liikenteeseen silmien alta. Kosteusvoiteissa minulla ei ole oikein koskaan ollut ikisuosikkia, joka olisi kirkkaasti yli muiden. Yksi suosikeistani on kuitenkin Absolutionin La Créme de l’Homme, joka on siis miesten voide, mutta voisi mielestäni olla yhtä hyvin kevyt unisex-voide rasvoittuvalle iholle. Ja tottahan Absolutionilta löytyy myös yksi luonnonkosmetiikan parhaista meikkipohjista.

DSC_0098DSC_0084

Shampoo & hoitoaine

Neal’s Yard Remedies on ollut luottosarjani hiustenhoidossa jo vuoden päivät. Ensimmäiset suosikkini olivat ruusushampoo ja ruusuhoitoaine, jotka sopivat todella hyvin kuiville, karheille ja huonokuntoisille hiuksille. Muutama kuukausi sitten huomasin, että hiukseni tuntuivat jotenkin latistuneilta. Luulenpa, että ne kaipasivat enemmän pesevyyttä. Vaihdoin shampoon saman sarjan Orange Floweriin ja jatkoin ruusuhoitoaineella. Tämä on ollut suosikkiyhdistelmäni siitä lähtien, kunnes viime viikolla Neal’s Yardin maahantuoja ylisti sarjan Invigorating Seaweed -shampoota ja -hoitoainetta niin paljon, että minun oli pakko ottaa ne testiin. Ja niinhän siinä kävi, että uudet suosikit löytyivät. Eivät mielestäni sovi kuiville hiuksille, mutta tälle käsittämättömän paksulle kuontalolle puolestaan aivan täydellisesti.

Olen testannut myös muutaman kerran Juice Beautyn  korjaavaa shampoota ja hoitoainetta – koostumukset ovat loistavat, mutta liian hoitavat minulle. Luulenpa, että sarjan kirkastavat shampoo ja hoitoaine olisivat minun juttuni.

DSC_0122

Vartalovoide & vartaloöljy

Rakkaustarinani Absolutionin vartalovoiteen kanssa on jo lähes legenda. Ainoa huono puoli tuossa maailman parhaassa voiteessa on, että se tuntuu aina loppuvan liian nopeasti. Kun keksin äitini keksi sekoittaa siihen Patykan Absolis-linjan Precious Woods-vartaloöljyä, koin lähestulkoon valaistumisen vartalonhoidon suhteen ja kombinaatio kestää tuplasti pidempään. Huomasin, että jostain syystä tuo öljy puuttuu Naturellen valikoimasta. Toivottavasti se sinne jossain vaiheessa tupsahtaa. Koska olen vakuuttunut hedelmähappojen tehosta kasvojen iholla, olen suorittanut empiirisiä tutkimuksia niiden toimivuudesta myös vartalon iholla, erityisesti bikinirajalla. Juice Beautyn vartalovoiteesta löytyy mietoja hedelmähappoja sisältäviä viinirypäle- ja omenamehua ja se löytyykin seuraavaksi testaukseeni päätyvien vartalotuotteiden listalta. Suihkutuotteista pakko vinkata vielä, että ihanan virkistävää Patykan piparminttusuihkugeeliä näyttäisi taas olevan saatavilla!

DSC_0007

Naturelle ei ole huippu pelkästään tuotteidensa puolesta. Kun tapasin sen takaa löytyvät ihmiset, se sinetöi yhteistyömme. Olin sananmukaisesti häkeltynyt heidän ystävällisyydestään. Olen suunnattoman kiitollinen, että saan itse valita tahot, joiden kanssa teen yhteistyötä. Se on yksi seikka, jonka ansiosta työ ei tunnu työltä vaan synnyttää oikeanlaisen motiivin ja halun asioiden toteuttamiseen, mitä tahdon tulevaisuudessa vaalia ja pitää yllä omassa tavassani tehdä työtä.

Inspiroivia shoppailuhetkiä!

DSC_0011

Kuvat Katja Kokko

Avainsanat: , , , , , , , , , , , , , , ,