Beauty

She’s in the glow

Beauty | 22.8.2014 | Katja Kokko

DSC_0159

Aamunaama tässä moi! Nyt on kyllä pakko laittaa kunnon kasvoselfiet kehiin, sen verran intoa piukeena olen. Sain Naturellesta testiin Juice Beautyn CC-voiteen viime viikolla ja tuote löi minut täysin ällikällä.

DSC_0226

Korkattuani tuubin koin nimittäin rehellisesti sanottuna pettymyksen. Olin odottanut CC-voiteiden kahdesta sävystä tummimman olevan lämpimän keltainen. Kädelläni se näytti kuitenkin aivan liian vaalealta ja en ollut oikein vakuuttunut sen peittokyvystä tai lopputuloksesta ylipäätään. Vaaleampi sävy Natural Glow puolestaan näytti niin vaalealta etten ehkä uskaltaisi koskea siihen talvellakaan.

Sulloin molemmat tuubit epäluuloisena peilikaappiini ja pähkäilin ainakin viikon verran, että miten kummassa sävyt olivatkin tuommoiset ja tuumailin ohuen ohutta koostumustakin. Huomautettakoon etten ollut tässä vaiheessa edes testannut tuotetta kasvoilleni.

DSC_0243

Eilen illalla katsoin sitten You Tubesta videon, jossa tuotetta hehkutettiin ja videossa demonstroitiin kuinka kaunis hehku voiteesta jää iholle. Kaivoin tuubin kaapista ja jätin sen lavuaarin reunalle odottamaan. Aamulla antaisin tuolle kummajaiselle mahdollisuuden näyttää mihin se oikein pystyy.

Ja lopputulos, se näyttää tältä. Mitäs sanotte?

DSC_0142

Aika mieletön glow, sanon minä! Liian vaaleasta sävystä ei ollut tietoakaan: kun sivelin voiteen kasvoilleni, se oli juuri täydellinen päivettyneelle iholleni. Ja peittokykykin oli aivan nappi, tismalleen sitä luokkaa mitä tällä hetkellä pisamaisille kasvoilleni meikkipohjalta haenkin – kevyttä tasoitusta epätasaisuuksille, mutta silti läpikuultavuutta, jotta pisamat saavat näkyä sekä kaunista kuultoa. Ja siinä tämä voide onnistui paremmin kuin hyvin. (Huomautettakoon, että hiusrajassani näkyvä väriraja on rusketusraja, ei CC-voiteesta lähtöisin oleva.)

DSC_0238

No mitäs muita ominaisuuksia voiteella sitten on?

CC-voide nimihän tulee sanoista color corrector, ja se on koostumukseltaan ohuempaa kuin BB-voide (blemish balm, beauty balm). Lisäksi voide suojaa auringolta (tässä voiteessa suojakerroin on 30), korjaa vaurioitunutta ihoa, tasoittaa ihon värin ja pinnan (valontaittonsa ansiosta) sekä ravitsee ja kosteuttaa.

Juice Beautyn kaikki tuotteet pohjautuvat luomulaatuisiin viinirypäle- ja omenamehuihin, jotka sisältävät luonnollisia hedelmähappoja. Mielestäni tämä on nerokasta, sillä hapot ovat hyvin mietoja näissä mehuissa, jolloin ne sopivat loistavasti kosteusvoiteiden, meikkipohjien ja muiden iholle jätettävien tuotteiden pohjaksi. Kaikki tuotteet on lisäksi rikastettu antioksidanteilla, kylmäpuristetuilla kasviöljyillä ja nämä Stem Cellular -tuotteet vielä hyualuronihapolla sekä hedelmien kantasoluilla. Kantasolut ovat raaka-aineiden tämän hetken trendi ja niiden sanotaan kiinteyttävän ihoa ja siloittavan ryppyjä.

DSC_0230

CC-voide levittyi iholle täydellisen tasaisesti sormin eikä se rullannut tippaakaan (tämä on yksi tärkeimmistä ominaisuuksista). Pidin todella paljon tuubin metallisesta pyöristetystä kärjestä, jolla vedin kasvoille ohuet viirut voidetta ja sivelin sen tasaisesti iholle. Tuubi on kooltaan harvinaislaatuiset 50 ml, joten jos nyt hankit tuotteen, pärjäät sillä taatusti ensi kevääseen saakka.

Värivalinnan suhteen en ottaisi stressiä, voide sulautuu varmasti hyvin ihoon päivetyksen hävittyäkin. Jos olet todella vaaleaihoinen, valitse Natural Glow ja keskitummalle sekä päivettyneelle iholle Warm Glow.

Tämän viikonlopun ajan Juice Beautyn tuotteet ovat Naturellessa -20 % ja senkin jälkeen niitä voi tilata -15 % alennuksella marraskuun loppuun saakka koodilla KATJA15. Alekoodi koskee puolestaan koko valikoimaa. Kurkista omat suosikkini Naturellesta täältä.

Lopuksi pieni teaser uusimmasta huulipunasuosikistani, joka on aikas herkullisen värinen! Paljastan myöhemmin mikä merkki ja väri on kyseessä, joten stay tuned!DSC_0199Kuvat Katja Kokko

Avainsanat: , , , , , , ,