Beauty

RMS Beauty vihdoin Suomessa

Beauty | 30.8.2014 | Katja Kokko

DSC_0025

Nyt on kuulkaas meheviä uutisia meikkirintamalla: jenkkisarja RMS Beauty on nimittäin rantautunut vihdoin Suomeen.

RMS Beauty on new yorkilaisen ammattimeikkaaja Rose-Marie Swiftin luoma luonnonkosmetiikan meikkisarja. Naisen käden jälkeä on saatu ihailla mm. Voguessa, Harper’s Bazaarissa ja Ellessä ja hänen asiakkainaan on ollut muunmuassa sellaisia julkisuuden henkilöitä kuin Cindy Crawford, Demi Moore, Tilda Swinton, Milla Jovovich ja Sofia Coppola.

Tuttuun tapaan oman terveytensä myötä Rose-Marie kiinnostui kosmetiikan sisältämistä kemikaaleista ja elämänmuutoksensa seurauksena hän lähti kehittelemään omaa meikkisarjaa. Lue koko tarina täältä.

RMS Beautyn meikkivoide on jo lähes kulttimaineen saavuttanut ja lukeudun itse kyseisen tuotteen fanijoukkoihin – meikkivoide on kiistatta paras luonnonkosmetiikan meikkivoide. Itse asiassa rakastan sitä itse enemmän kuin yhtäkään synteettistä pohjaa ikinä. Meikkivoide ja sarjan luminizer löytyvät myös Beauty Guidestani.

RMS Beauty on luonnollisin meikkisarja, jonka tiedän ja incit ovat myös erittäin helppolukuisia ja lyhyitä, raaka-aineilla ei ole turhaa kikkailtu ja lopputulos on varsin onnistunut, yllättävää kyllä ilman erikoisia täyteaineita. Meikkivoide sisältää esimerkiksi pelkkää kookosöljyä, risiiniöljyä, mehiläisvahaa, kaakaovoita, jojobaöljyä sekä rosmariiniuutetta, luomuviljeltyjä kaikki. Värit tulevat mineraalipigmenteistä. That’s it.

DSC_0036

Meikkivoide sopii mielestäni täydellisesti aivan kaikille ihotyypeille, jopa rasvaiselle iholle, mitä aluksi epäilin, mutta yhdessä Couleur Caramelin Silkkipuuterin kanssa meikki pysyy rasvoittuvalla ihollakin. Sarjalta löytyy myös oma irtopuuteri, joka on pelkkää jauhettua piitä ja näin ollen vitivalkoista väriltään, mutta iholla lähes täysin läpinäkyvää. Itse pidän kuitenkin enemmän Silkkipuuterista, joka on myös pii-pohjainen, mutta siinä on hento sävy. Vierastan itse tuota valkoista väriä, sillä minusta se jää iholle aavistuksen vaaleana – mutta nämä ovat toki makuasioita.

Meikkivoide peittää aivan täydellisesti couperosan ja muut punoitukset sekä pigmenttihäiriöt, mutta sillä voi tehdä myös täysin läpikuultavan ja ohuen pohjan, lopputulos on siis omissa hyppysissä, samaan tapaan kuin vaikkapa Iroisien BB-voiteessa. Omat suosikkisävyni ovat 22 (talvella) ja 33 kevyellä päivetyksellä, 44 on passeli syvällä rusketuksella.

Toinen suosikkituotteeni on sarjan luminizer, eli hohdevoide, jonka levitän aamuisin kasvoille ennen meikkivoidetta käytinpä sitten mitä pohjaa tahansa (tosin Juice Beautyn CC-voiteen alle sitä ei ole tarvinnut). Luminizerista tulee todella kaunis ja luonnollinen kuulto ja se sopii hyvin myös korostusväriksi meikkipohjan päälle tuomaan valoa kasvojen korkeimpiin kohtiin.

Sarjan lip & cheek -napit ovat myös aivan ihania ja toimivat nimensä mukaisesti poskilla ja huulilla. Oma suosikkisävyni on korallinsävyinen Smile.

Niin laadukkaita tuotteita kuin sarjasta löytyykin niin täytyy sanoa, että luomivärit ja ripsiväri ovat tuotteita, jotka kannattaa suosiolla jättää ostamatta. Ripsivärin koostumus on luonnonkosmetiikalle tuttuun tapaan lirua, ei tuuheuta lainkaan ja suoristaa ripset taivuttamisen jälkeen. Luomivärit ovat puolestaan rasvaisia. Eivät siis voidemaisia vaan rasvaisia. Kertokaa, jos ymmärrätte tämän, minä en.

Kjaer Weisin ja RMS Beautyn lisäksi rapakon takaa tulee vielä kolmaskin fanittamani meikkisarja – kuulette siitä pian lisää.

Suomessa RMS Beauty on myynnissä Liinun hoitolassa Flemarilla, sekä hänen verkkokaupassaan. Suosittelen kuitenkin lämpimästi tekemään reissun Kallioon ja poikkeamaan samalla Sandrossa lounaalla.

DSC_0035

Kuvat Katja Kokko

Avainsanat: , , ,