Beauty

Kjaer Weis – meikkipussin Rolls Royce

Beauty | 3.8.2014 | Katja Kokko

DSC_00633

Luonnonkosmetiikasta löytyy tänä päivänä ihonhoitotuotteiden lisäksi myös meikkipuolella valikoimat, jotka ammattilainenkin kelpuuttaa pakkiinsa – jopa ripsivärissä, joka on meikkituotteista haastavin valmistaa laadukkaalla koostumuksella.

Toistaiseksi olen kuitenkin sitä mieltä ettei yksikään maailman luonnonkosmetiikan meikkisarjoista ole vielä aivan täydellinen. (Sellaisenhan tekisin tietysti itse: olen jopa suunnitellut paperille täydellisen meikkisarjan jokaista luomivärin sävyä myöten ja kirjoittanut kunkin tuotteen kohdalle referenssituotteen, joka on tällä hetkellä paras.) Australialainen Zuii on ehdottomasti meikeissä aivan omaa luokkaansa ja meikkipussissani on useita vakkarituotteta sarjalta. Zuiin ohi kiilaa kuitenkin viime syksystä lähtien testaamani new yorkilainen Kjaer Weis.

DSC_0093

Olen perusteellisen testaamisen jälkeen vannoutunut Kjaerin käyttäjä. Sarjan ripsiväri* on kiistatta maailman paras. Tuuheuttaa, erottelee, pysyy hyvin koko päivän ja mikä tärkeintä: ei suorista ripsiä taivuttamisen jälkeen. Käytän lisäksi Kjaerin meikkipohjaa (sävyä Illusion* näin kesällä ja Just Sheer talvella) ja luomivärit ovat myös suosikkejani Zuiin ohella. (Vinkki Kjaerin meikkipohjan käyttöön, mikäli semmoisen jo omistat tai aiot hankkia: levitä se siveltimellä. Pullea meikkivoidesivellin toimii parhaiten.)

DSC_0046DSC_0014

Kjaer Weis vakuuttaa laadukkaiden tuotteiden lisäksi myös pakkausdesignillaan, jonka rinnalla kalpenee suurin osa synteettisen kosmetiikan huippumerkeistä ja se onkin yksi syy, miksi sarja saa sydämeni sykkyrälle. Tämä on nykypäivää: Patykat ja Absolutionit kiilaavat kirkkaasti kultakorkkisten Diorien ohi, jotka ainakin omaan silmääni näyttävät jo vanhanaikaisilta ja tylsiltä. Kjaerin pakkaukset ovat designin lisäksi myös täydellisen nerokkaita: painava metallipakkaus kestää käytössä pitkään nuhjaantumatta (ostaessa saa mukana pakkauksen kiillottamiseen tarkoitetun liinan) ja se on uudelleentäytettävä.

En ole koskaan ennen törmännyt täyttöpakkauksiin, jotka oikeasti ajaisivat asiansa niin että alkuperäispakkauskin pysyisi hyvänä useista täytöistä huolimatta. Refillit tulevat myös edulliseksi.

DSC_0055

Kjaer Weisin valikoima on yksinkertainen: rajauskyniä, kulmakyniä ja peitevoiteita saamme toistaiseksi odotella. Poskille on tarjolla voidemaiset vaihtoehdot ja huulille punien sijasta lip tintit, mutta itse kaipaan niiden rinnalle myös ne perinteiset vaihtoehdot, jotka Zuii taitaa tällä hetkellä parhaiten. Mielenkiinnolla jään seuraamaan, laajentaako Kjaer Weis tulevaisuudessa valikoimaansa.

DSC_0026

Luonnonkosmetiikan ihonhoitosarjoja syntyy tällä hetkellä melkoisella tahdilla. Seuraan uutuuksia ahkerasti ja poimin kiinnostavimmat ja tehokkailta vaikuttavat tuotteet testiin, todellisia helmiä löytyy useita. Meikkipuoli ihmetyttää silti. Täydellisellä meikkisarjalla olisi todella iso markkinarako, sillä varteenotettavat kilpailijat on laskettavissa yhden käden sormilla. Suorastaan ihmettelen ettei kukaan ole vielä tarttunut tähän haasteeseen ja lähtenyt valloittamaan maailmaa.

Kjaer Weisin tuotteet myynnissä Suomessa yksinoikeudella Joliessa.

DSC_0080

*Affiliate-linkki

Kuvat Katja Kokko

Avainsanat: ,