Beauty

Kaunistaudu luonnonkosmetiikan parhailla meikkituotteilla

Beauty | 29.7.2014 | Katja Kokko

meikit

Rakastan valtavasti aivan tavallisten naisten kaunistamista. Välitön palaute ja vuorovaikutus on itselleni erittäin antoisaa ja inspiroivaa. Yksi parhaista asioista ammatissani on toimia sen ilon välittäjänä, kun toinen ihminen näkee itsensä peilistä aivan uusien linssien läpi. Ehkäpä tästä syystä en ole koskaan oikein innostunut freelance-meikkaajan urasta mainoskuvauksissa.

Jatkan edelleen meikkauksien tekoa kotonani Punavuoressa. Ratikat 3, 6 ja 10 tulevat korttelin päähän kodistani. Käytössäni ovat maailman parhaat luonnonkosmetiikan meikkisarjat Zuii, Kjaer Weis, Rms Beauty ja Ilia. Meikkipohjissa käytän myös Absolutionia ja Iroisiea.

Päivä- ja iltameikit kustantavat 90 euroa. Häämeikki sisältää itse juhlapäivän meikkauksen lisäksi myös suunnittelun ja maksaa 150 euroa. Seikkaperäinen meikkausopastus yksityiskohtaisilla vinkeillä kustantaa 120 euroa. Ajanvarauksen voit tehdä helposti netissä.

Tervetuloa kaunistautumaan!

DSC_0169

Kuvat Katja Kokko

Avainsanat: ,

Beauty

2 kommenttia artikkeliin “Kaunistaudu luonnonkosmetiikan parhailla meikkituotteilla”

  1. Moi!:) Anteeks et kirjotan vähä väärästä aiheesta tänne , mutta käytkö siis knaperbacka tallilla? Mua vaan kiinnostaa että jos käyt siellä ja tiedät sieltä eestinhevosen nimeltä rampe niin voisitko kertoa että millainen se on? Esim. luonne, väri, millainen ratsastaa jne?:) ja jos mitenkään käy niin saisinko myös kuvan siitä jos sinulla on?:)

Kommentoi

XHTML: Voit käyttää näitä tageja: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>