Beauty

Edullista luonnonkosmetiikkaa

Beauty | 13.10.2014 | Katja Kokko

DSC_0253

Onko luonnonkosmetiikka teidän mielestänne kallista? Näin kuulen usein puhuttavan ja hieman ihmettelen mistä tämä johtuu. Ehkäpä joskus vuosia sitten tarjonta oli niin suppea, että myynnissä olevat sarjat olivat keskihintaisia?

Jos luonnonkosmetiikka laitetaan rinnakkain maailman tunnetuimpien selektiivisten kosmetiikkabrändien kanssa, ei voida kyllä puhua enää kalliista kosmetiikasta. Muutamalta sarjalta löytyy yli satasen maksavia voiteita, mutta jos joku synteettinen selektiivisen puolen sarja valmistaisi voiteen samanlaisia tehoaineita käyttäen, hinta olisi taatusti kolminumeroinen eikä varmasti alkaisi ykkösellä. Olen aina ollut sitä mieltä, että luonnonkosmetiikan hinta-laatusuhde on kosmetiikkamarkkinoiden paras.

DSC_0141

Edullisia, päivittäiskosmetiikan ja semi-selektiivisen hintaisiakin brändejä on nykyisin tarjolla mukavasti ja niiden saatavuus on hyvä. Mielestäni luonnonkosmetiikkatuotteista löytyy siis jokaisen kukkarolle sopivat vaihtoehdot. Vai mitä tuumitte?

Kokosin Ellit.fi-sivustolle edullisempien, hintatasoltaan Lumenen luokkaa olevien luonnonkosmetiikkatuotteiden helmet. Käykää ihmeessä täydentämässä Ellien puolelle kommentteihin omat edulliset löytönne.

Mukavaa maanantaita mussukat!

DSC_0203

Kuvat Katja Kokko

Avainsanat: