114

Voita liput I Love Me -messuille itsellesi ja ystävällesi

Katja Kokko | 29.9.2014

DSC_0038

Edit: arvonta on suoritettu ja voittajat on kontaktoitu henkilökohtaisesti!

I Love Me -messut järjestetään taas lokakuussa 17.-19.10.2014 Messukeskuksessa.

Jossain vaiheessa olen itse kokenut messuähkyn, mutta työni puolesta taas kiinnostunut niistä uudestaan. Helsingissähän järjestetään itse asiassa todella hyviä ja mielenkiintoisia messuja.

Tänä vuonna Naturellen väki pyysi minua heidän ständilleen jenkkisarja Juice Beautyn tiimoilta. Suostuin asiaa sekuntiakaan miettimättä. Ensinnäkin olen todella fiiliksissä Juice Beautyn huipuista tuotteista ja toisekseen Naturellen porukka on niin mahdottoman mukavaa, että en osaa jotenkin edes ajatella meneväni töihin. Ja kolmanneksi kaipaan kyllä vuorovaikutusta asiakkaiden kanssa. Sitä, että saan henkilökohtaisesti jakaa vinkkejäni ja kertoa tuotteista.

DSC_0043

Minut voi siis tavata perjantaina 17.10 klo 12-16 Naturellen ständillä. Luvassa ei ole osaltani mitään virallista ohjelmaa vaan toiveeni oli rento oleminen asiakkaiden kanssa. Minua saa siis tulla tapamaan sekä kysymään ja kuulemaan ihonhoitovinkkejä Juice Beautyn tuotteista.

Messuilla on todella paljon mielenkiintoista ohjelmaa, joista ehdoton kohokohta itselleni on kansainvälisen bestseller-kirjailija Pam Groutin luento. Pam on kirjoittanut mm. mielettömän hyvän kirjan E². Onneksi luento on lauantaina, sillä aion taatusti mennä kuuntelemaan tuota inspiroivasti kirjoittavaa naista. Osta 10 euroa maksavat luentoliput tästä.

Perjantaina klo 15 olisi tarjolla Saku Tuomisen luento luovasta hulluudesta. Itse en pääse tähän osallistumaan, mutta menkää ihmeessä, jos olette paikalla. Sisäisestä ja ulkoisesta kauneudenhoidosta ovat puolestaan puhumassa Kemikaalicocktailin Noora Shingler sekä raakaleipuri Maria LönnqvistLuento on lauantaina klo 15-16.

DSC_0002-2

Ja tietenkin saan arpoa myös teille messulippuja! Tarjolla olisi siis 3 kpl kahden lipun pakettia eli sinulle ja ystävällesi.

Osallistut arvontaan kertomalla kommenttiboksissa mikä sinua kiinnostaa eniten I Love Me -messuissa. Osallistumisaikaa on tämä viikko, sunnuntaihin 5.10.2014 saakka.

Onnea arvontaan!

DSC_0039

Taustalla uusi suosikkilehteni Alvar

Kuvat Katja Kokko 

/ /

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Voit käyttää seuraavia HTML-tageja ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

 1. Nina sanoo:

  Löysin luonnonkosmetiikan noin vuosi sitten ja nyt odotan messuja kuin kuuta nousevaa. I Love Me -messuissa kiinnostaa eniten uusi luonnollisesti – alue ja aionkin messuvierailullani keskittyä erityisesti luonnonkosmetiikkaan, raakaravintoon ja luontaiseen terveydenhoitoon. Luennoista aion tsekata ainakin: Ihon sisäinen ja ulkoinen hoito (Noora Shingler ja Maria Lönnqvist) ja Kumpi tuli ensin, stressi vai unettomuus?. Juice Beauty -tuotteet ovat vielä kokeilematta, joten Naturellen ständillekin pitäisi keretä…

 2. Krista Teräsniemi sanoo:

  Messuilla kiinnostaa kaikki luonnonkosmetiikkauutuudet ja Noora Shinlerin luento.

 3. Pipsa sanoo:

  Pam Groutin luento alkoi kiinnostamaan kovasti….ja tietysti luonnonkosmetiikan uutuudet!

 4. paula sanoo:

  kuohuviinibaari kiinnostaa eniten. 😉 no ei vaan, terveysmessut kiinnostaa kokonaisuutena eniten.

 5. Iida sanoo:

  Minua kiinnostaa eniten luonnonmukainen sisäinen ja ulkoinen kauneus, hyvinvointi ja itsen ja läheisteni hemmottelu. Näihin löytyy varmasti moniakin mielenkiintoisia näytteille asettajia.

 6. Yasmin sanoo:

  Yksinkertaisesti:kaikki hyvinvointialan kiinnostavimmat yritykset ja asiantuntijat saman katon alla yhden viikonlopun ajan, M i e l e t ö n t ä!!! Noora Shingleriä en ole vielä koskaan päässyt kuulemaan, joten odotus kymppi!! Niin ja p.s. Juice Beautyn cc-voide on huikea!

 7. Mönkkeli sanoo:

  Luonnonkosmetiikka ja sen uutuudet, mitä kaikkea villiä ne on taas keksineet terveys puolelle (viimeksi oli selätin, jolle naureskeltiin oikein huolella :D, vuoden turhake) ja laatuaikaa äidin kanssa, joka tulee Oulusta minulle vieraaksi tuolloin <3 ^_^

 8. marge sanoo:

  kokonaisuudessaan ko. messut ovat kiinnostavat. hurjan paljon kaikkea katseltavaa, hyviä luentoja ja yleensä kotiin tulee lähdettyä kassi kaikkea kivaa mukana. tänne pitää taas päästä nauttimaan tunnelmasta hyvän ystävän kanssa.

 9. Satu sanoo:

  Nooran luento ja luonnonkosmetiikan uutuudet ja vanhikset messutarjousten muodossa. Myös lisäravinteet ja ravinto yleensäkin, mm. Puhdistamo, raakakakut, raakasuklaa.. Ai että!

 10. Anni P sanoo:

  Noora shinglerin luento niin kuin muitakin näemmä, ja ihan vaan alueella harhailu, uutuuksien kurkkiminen ja tietenkin tuotenäytteet ja messutarjoukset 🙂

 11. Liisa Kinnunen sanoo:

  Eniten minua kiinnostaa messuilla luonnonkosmetiikan ihonhoitovinkit ja -tuotteet.

 12. Mari sanoo:

  Parin vuoden tauon jälkeen olisikin kiva päästä käymään messuilla! Etukäteen eniten kiinnostavat luonnonkosmetiikkaan ja ravintoon liittyvät aiheet ja tuotteet, mutta niin valtavan monipuolista on tarjonta, että varmasti sieltä löytyisi paljon uutta kiinnostavaa ja opittavaa, kun vaan pitää aistit auki. 🙂

 13. Marjaana sanoo:

  Minua kiinnostaa messut kokonaisuudessaan, koska en ole ikinä käynyt vastaavanlaisilla messuilla.

 14. Mari sanoo:

  Luonnonkosmetiikan puolelta uutuudet, joita ei ole vielä itse päässyt testaamaan sekä tutut jo hyväksi havaitut tuotteet.

 15. Mirj sanoo:

  Eniten messuilla kiinnostaa luonnollisesti -osuus, messutarjoukset ja kaikki kiinnostavat merkit/tuotteet saman katon alla.

 16. Minna sanoo:

  Viime vuoden messut oli ihan huiput, tämän vuoden messuja on odotettu jo pitkään. Eniten odotan luonnonkosmetiikka-osastoon tutustumista ja mahdollisia uutuuksia, tarjouksia ja uusia tuttavuuksia. Mahtaakohan yksi päivä edes riittää kaiken tutkimiseen? 🙂

 17. sonsaa sanoo:

  Luonnonkosmetiikan ja hyvän olon jutut kiinnostavat, mutta tunnustan myös että muoti-messuilla tulisi varmasti kierrettyä myös ihastelemassa… 😉

 18. papayana sanoo:

  Voi! Tuonne on pitänyt mennä, ihana että joku ylipäätään muistuttaa koko tapahtumasta. Reissua on suunniteltu ennenkin, mutta jostain syystä messut ovat aina menneet ohi suun. Muistuvat mieleen vasta kun blogeissa niitä jälkeenpäin hehkutetaan 😀 Ehkä nyt tärppäisi! Ja messuissa kiinnostaa luonnollisesti (heh) kaikki luonnollisempaan elämäntapaan liittyvä ja koko tapahtumasta saatava inspiraatio syksyyn.

 19. Mari Vee sanoo:

  Messuilla kiinnostaa eniten luonnonkosmetiikka ja Naturellen osasto sekä tietysti olisi hienoa tulla tapaamaan sinua ja keskustella lempituotteistasi ja innostua luonnoskosmetiikasta ja meikeistä ylipäätään. Voi kun aroaonni osoisi nyt kohdalleni!

 20. Päivi sanoo:

  I love me -messuissa kiinnostaa kokonaisuus, joka on mielstäni harvinaisen hyvä, kun kaikki suurimmat teemat kiinnsotaa ainakin jokun verran. Nostettakoon esille Luonnollisesti-alue ja liikuntajutut Terveys-puolella. Lauantaina sinne 🙂

 21. Katsu sanoo:

  Messuilla kiinnostaisi eniten luonnonmukainen hiustenhoito ja parantumattomana herkkupeppuna Virpi Mikkonen & herkuttelijan vaihtoehdot sokerille ja gluteenille.

 22. Luonnonkosmetiikka, terveelliset elämäntavat ja raakaruoka ovat kiinnostavia aiheita. Ja huippua olis tavata sinut! 🙂

 23. Iina sanoo:

  en ole näillä messuilla ennen ollut, joten kiinnostaa tapahtuma kokonaisuudessaan.

 24. Rosalin sanoo:

  Enpä olisi moisista messuista kuullutkaan ilman blogiasi! En yleensä itsekään ole mikään messuihminen (matkamessuja lukuunottamatta) mutta nämä kyllä herätti kiinnostuksen 🙂

 25. Rosalin sanoo:

  Niin ja eniten kiinnostaa törmätä johonkin mielenkiintoisiin uusiin tuotteisiin!

 26. Minna sanoo:

  Luonnollisesti- ja Terveys-osastot kiinnostaa eniten, ja vitsi mitä kaikkia kiinnostavia luentoja! Ainakin Virpi Mikkosta ja Noora Shingleriä menisin mieluusti kuulemaan. 🙂

 27. Luonnonkosmetiikka, terveys ja hyvinvointi… kaikki! En ole koskaan ollut noilla messuilla, joten laitan peukut pystyyn, että nyt pääsisin 🙂

 28. Hanna sanoo:

  Minua kiinnostaa messuilla lähes kaikki, kuitenkin eniten luomu- ja lähiruoka sekä luonnonkosmetiikka.

 29. Hanna sanoo:

  Kosmetiikka livenä (kun tilaa verkosta ei pääse hypistelemään), luennot, ruoka!

 30. Sanna sanoo:

  I Love Me-messuilla kiinnostaa kovasti tuo Nooran luento ja mahdollisuus tutustua uusiin luonnonkosmetiikan merkkeihin yhdellä kertaa! Ja samalla kauneusmessuilu toimii hyvänä vastapainona työlle, joten kiva tekeminen viikonlopuksi kruunaa viikon 🙂

 31. Marja sanoo:

  Mua kiinnostaa kavereiden kanssa hengailu : ) Ja luonnonkosmetiikka tietty. Ja onko siellä kuohuviinibaarikin… aina vaan paranee!

 32. Eerika sanoo:

  Koko Luonnollisesti-osasto kiinnostaa. Mielenkiintoista ohjelmaa ja tietysti mahdollisuus törmätä uusiin luonnonkosmetiikkatuotteisiin, näytepakkauksiin ja messutarjouksiin.

 33. Anna sanoo:

  Uusi Luonnollisesti osasto kiinnostaa paljon samoin kun hyvinvoinnin luennot ja harjoitukset, ja tietysti myös kosmetiikka. =)

 34. Ulpu sanoo:

  Luonnonkosmetiikkaa haluaisin lähteä katsastamaan. 🙂 Noora Shinglerin luento kiinnostaa, mutta työvuorojen takia pääsen vasta sunnuntaina paikalle. Viime vuonna olin ekan kerran ja kivaa oli. 🙂

 35. Neea sanoo:

  Olin messuilla ensi kertaa viime vuonna ,joten minua kiinnostavat messut kokonaisuudessaan ja omalla tavallaan verrattuna edellisvuoteen.
  Uudet tuotteet ,tuote-esittelyt ja messuilla myytävät tuotteet kiinnostavat eniten 🙂

 36. Mussaka sanoo:

  Lippuja kaipailen!
  Messuilla kiinnostaa uusiin tuotteisiin tutustuminen, hyvät tarjoukset ja rento meininki 🙂

 37. Päivi sanoo:

  Messuille on mukava lähtä viettää tyttöjen päivää ja tekemään uusia löytöjä. Odotan osioita liikunnan saralta sekä meikkaukseen liittyen. Viime vuodelta jäi hyvät kokemukset:)

 38. Leena Peltola sanoo:

  Luonnonkosmetiikka! Nyt, kun odotan meille pikkunelosta ja en haluaisi etenkään raskaus/imetysaikana mitään ylimääräisiä myrkkyjä kehooni! 🙂

 39. Saila sanoo:

  Minua kiinnostaa messuilla eniten kosmetiikka tietysti! Erityisesti kaikenmoiset ihoöljyt! Mutta myöskin eri superfoodit js korut kiinnostaa. En malta odottaa, että pääsen tutustumaan messujen antiin… 🙂

 40. Tuula A sanoo:

  Hei!
  Olisi ihanaa päästä irti arjesta edes yhdeksi päiväksi. Tulisin täältä pieneltä paikkakunnalta tutustumaan tapahtumaan. Käyn harvoin missään, koska olen kroonisesti tuki- ja liikuntaelinsairas, mutta tämä tapahtuma kiinnostaa kovin. Toivoisin pääseväni mukaan.

 41. Jenna Ojanen sanoo:

  Haluan tutustua uusiin tuotteisiin.
  Se on, myös rentoutumista kivassa porukassa.
  Terveys ja hyvinvointi kiinnostaa eniten.

 42. Maiai sanoo:

  En ole juuri koskaan messuilla käynyt, näillä messuilla olisi kyllä ihan hirveästi kaikkea kiinnostavaa! Pääsispä!

 43. maiju sanoo:

  Mua kiinnostaa messuilla melkein kaikki, lähinnä lähtisin hakemaan inspiraatiota ja ihania uutuksia. Ikinä en oo vielä käynyt!

 44. Piutse sanoo:

  messut on aina kivoja. uutuuksia, tarjouksia, julkkiksia, näytteitä, näytöksiä…kivaa!

 45. nenna sanoo:

  Olen kuullut Pamin kirjasta, joten hänen luentonsa kiinnostaa. Samoin luonnonkosmetiikka ja hyvinvointi yleensä.

 46. JenniE sanoo:

  Kiinnostaa kuulla ihonhoito vinkkejä ja etsiä uusia tuotteita kokeiluun luonnonkosmetiikkapuolelta. Hyvät luennot kiinnostaa 🙂

 47. Petra sanoo:

  Hyvinvointiasiat ja kauneus kiinnostavat ihan syötävistä herkuista kasvoille levitettäviin seerumeihin!

 48. Elina sanoo:

  Olen koittanut pikkuhiljaa siirtyä kokonaan luonnonkosmetiikkaan, ja tällä hetkellä toivoisin erityisesti löytäväni vinkkejä sopivista meikkituotteista. Sisäinen ihonhoito (ja herkut) kiinnostaa kyllä myös, joten Noora Shinglerin ja Maria Lönnqvistin luentokin pitäisi varmasti käydä katsomassa. 🙂

 49. Messut kiinnostavat kokonaisuudessaan ja mielestäni ihan parhaimmat messut mitä on ja oikeastaan ainoat missä haluasin käydä ja nähdä vaivaa lähteä täältä ”maalta”. Ja muutenkin saisin syyn lähteä tuulettumaan pääkaupunkiin:)

 50. Noora sanoo:

  Messuille lähtisin mielelläni katselemaan luonnonkosmetiikan uutuuksia ja olisi myös hauska tulla sinua Katja moikkaamaan!

 51. Lyllinen sanoo:

  Itseäni kiinnostaa uutuudet terveellisen ruuan puolelta. Haluan löytää uusia maistuvia ideoita kokkaamiseen,joilla voin tukea äsken aloittamaani terveellistä ruokavaliota.

 52. juliaa sanoo:

  Kiinnostaa päästä livenä kuulemaan asiantuntevien ihmisten kommentteja ja luentoja mm. luonnonkosmetiikasta ja terveydestä!!

 53. Riik sanoo:

  Messuilla kiinnostaa erityisesti uusi ”luonnollisesti”-osasto! Odotan jo innolla pääseväni katsastamaan messutarjoukset ja tutustumaan uusiin luonnonkosmetiikkatuotteisiin. Odotan myös että pääsen jakamaan tämän kaiken äitini kanssa, sillä hän matkustaa juurikin tuoksi vkl:ksi luokseni Hkiin ja yllätyksenä aion viedä hänet messuille!

 54. Wafer sanoo:

  Messuilta toivon piristysta syksyyn monessakin muodossa, inspiraatiota, ideoita ja tuotelöytöjä 🙂

 55. Mari sanoo:

  Olen useana vuonna käynyt näillä messuilla ja joka vuosi olen niistä tykännyt. Messuilla minua kiinnostaa kaikki kauneuteen ja terveyteen liittyvä, niin sisäisesti kuin ulkoisesti 🙂

 56. Ansa lindqvist-bergheim sanoo:

  Kiinnostaa luontaistuotteet ja liikunta. Myös uudet muotiasiat. Mittaukset ovat myös mielessä…. Syksyn kiva tapahtuma ja tyttären tapaaminen messuilla! Olisipa ihanaa nauttia messuista yhdessä!

 57. Minua kiinnostaa messuissa eniten kokonaisuus. En ole kyseisillä messuilla ikinä käynyt, joten olisi ihanaa päästä tänä vuonna sinne ystävän kanssa.
  Terveys ja vinkit ihonhoitoon sekä meikkijutut kiinnostaa eniten.

 58. Jennies sanoo:

  Kiinnostaa kokonaisvaltainen hyvinvointi, varasinkin jo lipun Pam Groutin luennolle. Viime vuoden messut oli tosi kiva kokemus.

 59. Henna sanoo:

  Aikasempina vuosina oon tykänny tosi paljon siitä muotiesityksestä ja tietenkin kans se läjä näyteitä mitä sieltä saa mukaan on mahtava 😀

 60. Annikka sanoo:

  Nyt on muuten vaikea valita kiinnostavinta juttua..Luento luovasta hulluudesta ei voi olla huono,tässä pimeyden ja räntäkelien hönkiessä jo melkein nurkan takana, joten sanon sen 🙂

 61. Noora sanoo:

  Minua kiinnostaa todella paljon erilaiset terveysaiheiset luennot ja uutuustuotteet sekä kauneudessa, terveydessä että muodissa, mitä pääsee testailemaan. 🙂

 62. Camilla sanoo:

  Ehdottomasti eniten odotan Luonnollisesti -osiota! 🙂 Luonnonkosmetiikka ja superfoodvarastot odottavat täydennystä 🙂 Mukaan lähtisi siskoni, joka ei ole koskaan vielä messuilla päässyt vierailemaan.

 63. Memme sanoo:

  Messuilta haen motivaatiota fyysisen terveyden ja henkisen hyvän olon ylläpitoon, tietenkin luonnonkosmetiikka kiinnostaa myös.

 64. Carina sanoo:

  Eniten kiinnostaa kauneus- ja terveyspuoli. Lisäksi hääjutut, koska ensi kesänä siskoni menee naimisiin ja meidän täytyy löytää the dress. 😀

 65. Elina sanoo:

  Luonnonkosmetiikka; uutuustuotteiden haistelu ja tunnustelu, messutarjoukset ja hyvä tunnelma 🙂

 66. Minde sanoo:

  Eniten kiinnostaisi kauneudenhoito ja ravintoasiat, olisi mahtavaa päästä messuille ensimmäistä kertaa 🙂

 67. Sanna sanoo:

  Mitäpä sitä valehtelemaan; messuilla kaikkein kiinnostavinta ja parasta on loistavat messutarjoukset! Olen käynyt joka vuosi I Love Me-messuilla ja aina opin jotakin uutta sekä kauneudesta, että hyvinvoinnista. Toivottavasti pääsen tänävuonna uudestaan!

 68. Kirsi sanoo:

  Hyvinvointi kokonaisuudessaan kiinnostaa, mutta tällä hetkellä ehkä suurimpana kiinnostuksen kohteena luonnollinen ihonhoito.

 69. Merlin sanoo:

  En ole vielä hankkinut lippuja messuille, mutta niihin on päästävä kyseisenä viikonloppuna!
  Odotan messuilta hyvinkin kiinnostuneena kauden uutuuksia kosmetiikassa kuin kauneushoidoissa.
  Tahdon myös päästä keskustelemaan injektiohoidoista ammattilaisten kanssa ja pysyä ajanhermoilla tämän
  päivän hoitotrendien kanssa. Ihanaa että kyseinen messutapahtuma tulee taas! <3

 70. Marie sanoo:

  Messuilla kiinnostaa erityisesti luonnonkosmetiikka! Olen käyttänyt luonnonkosmetiikkaa jo 3 vuotta ja seuraan aktiivisesti, mitä uusia tuotteita markkinoille ilmestyy. Olen saanut tuotteista huomattavan avun iho-ongelmiini. En ole käynyt messuilla aikaisemmin, joten lippu olisi nyt todella toivottu <3

 71. I love me-messuissa kiinnostaa eniten – kaikki 🙂 Itse olen messuilla vieraillut parina viime vuonna itsekseni, tänä vuonna tahtoisin erityisesti erään ystäväni viedä tuonne, hän kun ei ollut kyseisistä messuista kuullutkaan vaikka muodista ja kauneudesta onkin kiinnostunut.

  Omalta ostoslistalta löytyy hoitavat kivet ja superfoodeja.

 72. Paula J sanoo:

  Messuilta haen inspiraatiota ja erityisesti kiinnostaa luonnonkosmetiikkaan uutuudet sekä luennot.