Beauty

Voita liput I Love Me -messuille itsellesi ja ystävällesi

Beauty | 29.9.2014 | Katja Kokko

DSC_0038

Edit: arvonta on suoritettu ja voittajat on kontaktoitu henkilökohtaisesti!

I Love Me -messut järjestetään taas lokakuussa 17.-19.10.2014 Messukeskuksessa.

Jossain vaiheessa olen itse kokenut messuähkyn, mutta työni puolesta taas kiinnostunut niistä uudestaan. Helsingissähän järjestetään itse asiassa todella hyviä ja mielenkiintoisia messuja.

Tänä vuonna Naturellen väki pyysi minua heidän ständilleen jenkkisarja Juice Beautyn tiimoilta. Suostuin asiaa sekuntiakaan miettimättä. Ensinnäkin olen todella fiiliksissä Juice Beautyn huipuista tuotteista ja toisekseen Naturellen porukka on niin mahdottoman mukavaa, että en osaa jotenkin edes ajatella meneväni töihin. Ja kolmanneksi kaipaan kyllä vuorovaikutusta asiakkaiden kanssa. Sitä, että saan henkilökohtaisesti jakaa vinkkejäni ja kertoa tuotteista.

DSC_0043

Minut voi siis tavata perjantaina 17.10 klo 12-16 Naturellen ständillä. Luvassa ei ole osaltani mitään virallista ohjelmaa vaan toiveeni oli rento oleminen asiakkaiden kanssa. Minua saa siis tulla tapamaan sekä kysymään ja kuulemaan ihonhoitovinkkejä Juice Beautyn tuotteista.

Messuilla on todella paljon mielenkiintoista ohjelmaa, joista ehdoton kohokohta itselleni on kansainvälisen bestseller-kirjailija Pam Groutin luento. Pam on kirjoittanut mm. mielettömän hyvän kirjan E². Onneksi luento on lauantaina, sillä aion taatusti mennä kuuntelemaan tuota inspiroivasti kirjoittavaa naista. Osta 10 euroa maksavat luentoliput tästä.

Perjantaina klo 15 olisi tarjolla Saku Tuomisen luento luovasta hulluudesta. Itse en pääse tähän osallistumaan, mutta menkää ihmeessä, jos olette paikalla. Sisäisestä ja ulkoisesta kauneudenhoidosta ovat puolestaan puhumassa Kemikaalicocktailin Noora Shingler sekä raakaleipuri Maria LönnqvistLuento on lauantaina klo 15-16.

DSC_0002-2

Ja tietenkin saan arpoa myös teille messulippuja! Tarjolla olisi siis 3 kpl kahden lipun pakettia eli sinulle ja ystävällesi.

Osallistut arvontaan kertomalla kommenttiboksissa mikä sinua kiinnostaa eniten I Love Me -messuissa. Osallistumisaikaa on tämä viikko, sunnuntaihin 5.10.2014 saakka.

Onnea arvontaan!

DSC_0039

Taustalla uusi suosikkilehteni Alvar

Kuvat Katja Kokko 

Avainsanat: , ,