Beauty

House of Organicin luonnonkosmetiikkapäivät

Beauty | 5.9.2018 | Katja Kokko

Kaupallinen yhteistyö: House of Organic

Luonnonkosmetiikkaparatiisi House of Organicissa alkoi tänään hullut luonnonkosmetiikkapäivät, jotka kestävät sunnuntaihin saakka. Tarjolla on päivittäin vaihtuvia tarjouksia huippualennuksilla, joten nyt on loistava tilaisuus säästää pitkä penni syksyn kosmetiikka- ravintolisäostoksissa. Kokosin teille listan omista suosikkituotteistani House of Organicin koko valikoimasta ja mukana löytyy muutakin kuin pelkkää kosmetiikkaa. Suurin osa tuotteista menee kategoriaan maailman paras – kannattaa siis tallentaa nämä vinkit muistiin myös tulevaisuuden varalle. Muistutan lisäksi muutaman viikon takaisesta oppaastani opiskelijakukkarolle sopivista tuotteista, sillä moni niistäkin tuotteista on alennuksessa luonnonkosmetiikkapäivillä.

TOP 9 lista House of Organiciin (TOP 9 hassusti siksi, että lista oli alunperin TOP 10, mutta alennuksesta jäi viime hetkellä pois yksi tuote, koska sitä ei saatu tarpeeksi):

KESKIVIIKKO

1. Ecodenta hiilihammastahna (7 €, alennus 27 %)

Maailman paras hammastahna, joka oikeasti putsaa värjäymät hampaista, vähentää hammaskiven muodostumista ja jättää suun todella raikkaaksi. Itse en voi käyttää jauhemaisia aktiivihiili-hammasputsareita, koska ne hiovat hampaita liian voimakkaasti ja vahingoittavat kiillettä usein käytettynä. Tahnamuodossa aktiivihiilen määrä on kuitenkin pienempi ja voin käyttää tahnaa huoletta päivittäin. Lue tarkempi selontekoni tahnasta täältä.

2. Puhdistamo MCT-öljy (8 €, alennus 27 %)

Olen aloittanut viimeiset 10 kuukautta jokaisen aamuni rasvakahvilla ja se on ollut avain myös ketogeeniseen ruokavalioon, joka on mullistanut hyvinvointini ja energiatasoni. Puhdistamon MCT-öljy on yksi rasvakahvin avain raaka-aineista, sillä se antaa aivoille välitöntä energiaa ja kirjaimellisesti sytyttää valot päähän. Teen rasvakahvin seuraavalla reseptillä:

2 dl kahvia itse jauhetuista luomupavuista

1 tl – 1/2 rkl Puhdistamon MCT-öljyä (käyttö kannattaa aloittaa teelusikallisesta, sillä öljy pistää helposti vatsan sekaisin ja voi saada aikaan hieman huonon olon)

1 rkl Puhdistamon luomugheetä

1/2 rkl Puhdistamon luomukookosöljyä

1-2 tl Puhdistamon tocoa

Surauta ainekset blenderissä sekaisin ja nauti.

TORSTAI

3. Neal’s Yard Remedies Ripsiväri (20 €, alennus 26 %)

Maailman paras luonnonkosmetiikaripsari! Täydellinen harja, jolla saa tarkkaa jälkeä suttaamatta ja joka erottelee ripset hyvin. Ei suorista ripsien taivutusta ja pysyy hieman öljyisilläkin kasvoilla hyvin, vaikka ei olekaan vedenkestävä. Voit lukea tarkan analyysini ripsiväristä täältä.

PERJANTAI

5. Dr. Bronner’s kastillesaippua 473 ml (12 €, alennus 25 %)

Jokaisen kosmetiikkaminimalistin ja tiedostavan kuluttajan must have -tuote. Legendaarisilla Bronnersin kastillesaippuoilla voi pestä lähes mitä vaan vihanneksista vessanpönttöön. Tuoksuvaihtoehtoja löytyy useita ja myös täysin hajustamaton versio. Oma suosikkituoksuni on tällä hetkellä karvasmanteli.

6. Puhdistamo Suolahappo (18 €, alennus 21 %)

Käytän päivittäin ravintolisiä, joissa pitkäaikaisin luottomerkkini on Puhdistamo. Suolahappo on monella vastaus ruoansulatusongelmiin ja vatsan turvotukseen optimaalisen ruokavalion ohella. Itse kuvittelin pitkään etten voi käyttää suolahappoa, koska minua närästää helposti, jonka tulkitsin vatsan liikahappoisuudeksi. Sitten opin minua viisaammalta ihmiseltä, että itse asiassa kyse onkin juuri päinvastaisesta ongelmasta, eli siitä ettei vatsa tuota tarpeeksi happoja. Puhdistamon suolahappo yhdessä Enzymedican Lypo Gold entsyymien kanssa ennen ateriaa on timanttinen kombo ketogeenisellä ruokavaliolla tehostamaan ruoansulatusta ja parantamaan vatsan toimintaa.

LAUANTAI

7. Whamisa Toner kasvovedet/hoitonesteet (30 €, alennus 27 %)

Maailman parhaat ja hoitavimmat kasvovedet löytyy Whamisalta. Kosmetiikkaminimalisti voi jättää jopa seerumin kokonaan pois ihonhoitorutiinistaan, jos käyttää jotain Whamisan kolmesta kasvovedestä ja levittää sen iholle 7 Skin Methodin mukaisesti. Ohjeet metodiin löytyvät täältä.

8. Bybi Beauty Babe Balm 60 ml (25 €, alennus 32 %)

Rakkaus Bybin Babe Balmiin roihahti suorastaan intohimoisiin liekkeihin kootessani opasta opiskelijakukkarolle sopivista luonnonkosmetiikkatuotteista. Koukutuin persikkasorbetin tuoksuiseen monitoimibalsamiin aivan totaalisesti, enkä suinkaan pelkän tuoksun takia (vaikka se onkin suuri osa tuotteen nautintoa), vaan huippuhyvien raaka-aineiden ansiosta, joista ei ravitsevuutta puutu. Käytän balmia ihoöljyn korvikkeena ihonhoitorutiinin viimeisenä tuotteena ja samalla sillä tulee voideltua myös kynsinauhat. Tämän vuoden parhaan monitoimibalmin pysti alkaa olla selvillä…

SUNNUNTAI

9. Whamisa Kelp Sheet Mask (11 €, alennus 26 %)

Maailman parhaiden tuotteiden listaus jatkuu: sekunnin sadasosaakaan epäröimättä Whamisan Kelp-naamio on maailman paras sheet mask. Päivittelen sen tehokkuutta joka.ikinen.kerta. Miten joku tuote voi saada aikaan näin monivaikutteisen efektin? Ihosta tulee todella kiinteä, sileä, tasainen, pehmeä, kirkastunut ja freesin näköinen – vaikutusten listaa voi jatkaa loputtomiin. Vielä ei ole tullut vastaan ihotilannetta, mitä tämä naamio ei olisi pelastanut.

10. Puhdistamo Tripla Magnesium (10 €, alennus 26 %)

Tärkein ravintolisäni on ehdottomasti magnesium ja sen tärkeys korostuu entisestään ketogeenisellä ruokavaliolla. Magnesiumia tulisi syödä useaa eri sorttia ja siksi Puhdistamon Tripla Magnesium on ylivoimainen: se sisältää magnesiummalaattia, -glysinaattia ja -tauraattia. Magnesium on osallisena lukuisissa asioissa mitä kehossa tapahtuu ja suurimmalla osalla meistä on magnesiumin puute, mitä eivät kerro tarkasti edes verikokeet. Ketogeenisellä ruokavaliolla ollessani olen syönyt magnesiumia neljä kapselia päivässä.

Tässä olivat minun tärppini luonnonkosmetiikkapäiville. Listaa olisi toki voinut jatkaa vielä toisella kymmenellä tuotteella ja timanttisia tarjouksia löytyy päivittäin todella paljon. Toivottavasti teette hyviä löytöjä, koko luonnonkosmetiikkapäivien kuvaston löydät täältä.

Löytyikö tältä listalta teidän suosikkeja?

Kuvat Katja Kokko

Avainsanat: