Beauty

Viikon purkki: Neal’s Yard Remedies Lengthening Mascara

Beauty | 16.8.2018 | Katja Kokko

Nyt tärähtää viikon purkkiin niin kova suositus, että oksat pois! Mennään välittömästi asiaan:

Viikon purkki on:

Neal’s Yard Remedies Lengthening Mascara

Kohderyhmä: täydellistä luonnonkosmetiikan ripsiväriä etsivät

Kenelle sopii: niille, jotka kaipaavat ripsiin pituutta ja jotka vaativat, että ripset pysyvät taivutettuina

Miten markkinoidaan: lupaa luonnolliset, kauniit ja pitkät ripset. Hyvä pysyvyys. Ravitsee, suojaa ja hoitaa ripsiä. Kliinisesti testattu, pidentää ripsiä jopa 85 %.

Mitä sisältää: Aqua, Copernicia cerifera (Carnauba) wax*, Cocos nucifera (Coconut) oil*, CI 77499, Glycerin, Cetearyl glucoside, Ricinus communis (Castor) seed oil*, Argania spinosa (Argan) kernel oil*, Glyceryl caprylate, Bambusa arundinacea (Bamboo) stem powder, Dextrin palmitate, Xanthan gum, Sucrose laurate, Heptyl undecylenate, Camellia sinensis (White tea) leaf extract, Aloe barbadensis (Aloe vera) leaf juice powder*, Sigesbeckia orientalis extract, Abies picea (Spruce) extract, Caprooyl tetrapeptide-3, Tocopherol, Helianthus annuus (Sunflower) seed oil, Pullulan, Sorbitol, Trehalose, Glyceryl undecylanate, Acacia Senegal gum, Vanillin, Maltodextrin, Alcohol, Sodium levulinate, Dextran, Levulinic acid.

Sisällöstä ei ole varsinaisesti mitään kommentoitavaa, paitsi että hyvältä näyttää. 78 % raaka-aineista on luomua ja 5 % luonnon mineraaleja. Hoitavia aineita (mm. kasviöljyjä) on mukavasti ja pitää laittaa koko inci korvan taakse tulevaisuutta ajatellen. Risiiniöljy on loistava aine ripsivärissä, koska se vauhdittaa ripsien kasvua ja siinä on tahmea koostumus.

Arvio tuotteesta: no tuosta kliinisestä testistä ensin: ehkä vähän hassua markkinoida noin, koska on fakta, että kun ripsiin levitetään jotain ripsiväritököttiä, mikä tarraa ripsiin kiinni, ripsistä tulee super paljon pidemmät. Toki kaikki ripsivärit ei pidennä yhtä hyvin. Ja tämähän pidentää. Ja erottelee. Eikä latista taivutusta: en ole joutunut käyttämään tämän ripsivärin alla taivutuksen jälkeen Dr. Hauschkan ripsi- ja kulmakarvageeliä, joka on ollut luottotuotteeni taivutuksen pitämiseen ojossa. Ripset pysyy tosi kauniina koko päivän ja väri ei ole levinnyt kertaakaan, vaikka kasvoni ovat öljyiset aamusta iltaan kun en käytä puuteria.

Ripsivärimakuni on muuttunut vuoden kuluessa enkä kaipaa enää ripsiin volyymia ja olen ollut oikeastaan koko vuoden käyttämättä ripsiväriä. Kaipaan vain tuotteen, jolla voin hieman korostaa ripsien kaarevuutta ja pituutta – tämä tekee sen aivan täydellisesti! Ripsiin ei tule yhtäkään paakkua eivätkä ne tarraudu kiinni toisiinsa ja lopputulos on yksinkertaisesti aivan mielettömän luonnollinen ja kaunis. Kaiken lisäksi ripsari on helppo puhdistaa, en käytä erikseen silmämeikinpoistoainetta. En voi kuin sanoa, että miten ihmeessä tämä tuote on jäänyt unholaan? Olen testannut tätä joskus vuonna 2013 ja silloin en tykännyt tuotteesta. En tiedä onko tässä muuttunut koostumus vaiko minä, mutta käsi sydämellä pakkoa sanoa, etten ole kokeillut luonnonkosmetiikasta parempaa ripsiväriä! Postauksen lopussa on vielä kaksi kuvaa miltä tämä näyttää ripsissä ihan yhdellä kerroksella (enempää en tykkää tällä hetkellä käyttää).

Disclaimer: Varmasti löytyy kuitenkin myös niitä, jotka eivät tykkää tästä yhtään. Minähän en pidä lainkaan Avrilin ripsiväreistä, mitä moni puolestaan hehkuttaa. Joten jos olet Avril-jengiä, valmistaudu tämän kanssa pettymykseen!

Arvosana asteikolla 1-10: 10

Hinta-laatusuhde asteikolla 1-10: 10

Käytätkö koko purkin loppuun: todellakin!

Ostaisitko uudestaan: aion ostaa varaputelin jo ennen kuin nykyinen pääsee loppumaan

Mistä voi ostaa:

House of Organic, 26,90 €

Skin City, 23 € (melkoinen hintaero ja tällä hetkellä NYR on Skin Cityssä kampanjassa, joten hintaa on nyt 18 €)

Oletteko kokeilleet NYR:n ripsaria?

Kaikki viikon purkki -postaukset löytyvät täältä.

Avainsanat: , , ,