Beauty

Luonnollista hiustenmuotoilua

Beauty | 12.8.2018 | Katja Kokko

Kaupallinen yhteistyö: Miraz

Luonnollisia hiustenmuotoilutuotteita ei ole liioin tarjolla ja suurin osa niistä taitaa olla hinnaltaankin kalliimman puolella. Siispä onkin ilo esitellä teille tanskalaisen hiustenhoitosarja Uniquen muotoilutuotteet, jotka ovat mukavan hintaisia vaikka eivät ihan markettiosastolle menekään. Kaiken lisäksi Uniquen pakkaukset ovat kauniita, joten nämä toivottaa ilolla tervetulleeksi kylppäriinsä.

Olen aiemmin kirjoittanut Uniquen hiusöljyistä, joihin tykästyin niiden kuivaöljymäisen koostumuksen vuoksi, sillä sen ansiosta öljyt eivät tee hiuksista rasvassa uitetun näköisiä. Jos siis kaipaat kutreillesi kiiltoa ja kuiville sekä karheille latvoille siloitusta, suosittelen tutustumaan näihin öljyihin, joista kertova postaus löytyy täältä.

Minulla on ollut kesän ajan testattavana Uniquen muotoilutuotesetti, johon kuului hajusteeton hiuslakka (!!), suolasuihke, muotoiluvoide kiharoille hiuksille ja hiustenhoitotuotteiden puolelta hiuksiin jätettävä hoitosuihke. Muotoilutuotteisiin kuuluu myös kaksi muotovaahtoa; tuuheuttava sekä voimakkaan pidon tuova, mutta nämä eivät tällä kertaa olleet sisältyneet testijoukkoon – joskin olen kokeillut tuuheuttavan muotovaahdon jo tuolloin hiusöljyjen kanssa eikä siitä ole kuin hyvää sanottavaa.

Suhtaudun hiuksiin jätettäviin hoitoaineisiin varauksella, sillä monet niistä tuppaavat tekemään kuontalosta liimaletin ja annostelussa saa olla todella tarkkana. Uniquen versio on kuitenkin suihkutettava eikä tahmaa hiuksia. Se on vähän kuin hiusten oma hoitoneste. Hoitoaine vahvistaa ja kosteuttaa hiuksia, mutta syy miksi se oli mukana muotoilutuotesetissäni, on sen lämmöltä suojaava vaikutus. Suihke sisältää vehnäproteiinia, joka vahvistaa ja kosteuttaa hiuksia sekä kosteuttavaa aloe veraa. Kasviöljyistä valmistetut esteriöljyt pehmentävät hiuksia ja tekevät niistä helpommin kammattavat.

Vilkaisu inci-listaan kertoo, että tuote sisältää runsaasti muokattuja aineita aitojen kasviöljyjen sijasta. Ihonhoitotuotteissa tämä ei menisi meikäläisen seulan läpi, mutta jos muistatte, niin olen ennenkin kirjoittanut siitä, että hiustenhoito- ja muotoilutuotteissa on turha tavoitella täyttä luomua, koska tuotteiden täytyy toimia teknisesti hyvin. Jos esimerkiksi hoitoaine sisältää kokonaisia aitoja kasviöljyjä, se lähmää hiukset helposti. Tämän vuoksi kasviöljyistä hajottamalla valmistetut esteriöljyt ovat parempia, koska niiden koostumus on huomattavasti ohuempi.

Uniquen jätettävä hoitosuihke on erinomainen ylläpitämään hiusten kuntoa ja kiiltoa. Nykyisin käyn itse kampaajalla vain kaksi kertaa vuodessa, koska kasvatan hiuksiani, joten sen vuoksi on entistä tärkeämpää pitää huolta hiusten kunnosta leikkauksien välissä.

Hajusteeton hiuslakka on taatusti monen kaipaama tuote. Hiuslakkaa voi käyttää kuiviin hiuksiin kampauksen kiinnittämiseen tai kosteisiin hiuksiin tuomaan rakennetta ja pysyvyyttä. Olen käyttänyt tuotetta molemmilla tavoilla ja hyvin toimi! Kosteisiin hiuksiin suihkutan sen kauttaaltaan kevyesti ja föönaan hiukset kuivaksi, jolloin saan hiuksista tuuheat ja ilmavat. Kuiviin hiuksiin olen puolestaan käyttänyt sitä pitämään vauvahaituvat ja sojottavat suortuvat kurissa pitäessäni hiuksia kiinni. Tuote ei tosiaankaan tuoksu millekään, joten kannattaa vinkata tästä myös ystävälle, joka on herkkä tai allerginen hajusteille.

Luonnonkosmetiikan hiuslakkojen kanssa on muistettava, että ne ovat ns. märkälakkoja aerosolittomuuden vuoksi, joten ne eivät toimi aivan samalla tavalla kuin synteettiset hiuslakat. Varsinkin kampausten kiinnittämisen kanssa saa olla tarkkana, sillä kampausta ei voi enää hirveästi muotoilla lakan suihkuttamisen jälkeen. Jos sille on tarvetta, kannattaa tehdä niin, että aloittaa kampauksen kiinnittämisen vähitellen suihkuttamalla lakkaa ensin sormiin ja sitten muotoilemalla suortuvat. Lakkaa ei myöskään kannata suihkuttaa liian läheltä, jotta se ei kastele kampausta liian kosteaksi. Märkälakkojen pito ei myöskään voi olla yhtä voimakas kuin synteettisillä aerosolilakoilla, mutta luonnolliseksi hiuslakaksi Uniquen hajusteeton lakka on todella pitävä.

Suolasuihke on huolettoman surffitukan must tuote, joka tuo hiuksiin karheaa tekstuuria ja keskivahvaa pitoa. Meikäläisen hiustyylihän on aika kaukana surffitukasta, vaikka itse asiassa pitkät suortuvani ovat alkaneet hieman kihartua niskasta (äidilläni on käsittämättömän upeat ja paksut kiharat hiukset, mutta ilmeisesti minä olen perinyt tuosta kiharuuden asteesta vain päävaivaa aiheuttavan osuuden). Loivat ja huolettomat laineet kuuluvat surffitukkalookiin ja hiukset saavat olla merivedessä uitetun näköiset. Suolasuihke on tähän täydellinen tuote, mutta itse olen käyttänyt sitä enemmän hiuslakan tavoin ja pito on omiin tarpeisiin riittävä. Hiuslakkaan verrattuna se tuo selkeästi enemmän karheutta juurikin suolan ansiosta, kun sitä käyttää kuiviin hiuksiin. Kosteisiin hiuksiin käytettynä suolasuihke tuo enemmän rakennetta, mutta ei jätä hiuksia karheaksi. Suihkeella voi myös elvyttää surffitukkalookia päivän aikana. Tuote tuoksuu villikukilta, mutta tuoksu ei ole voimakas eikä pistävä.

Muotoiluvoide kiharoille hiuksille on hiuslakan tavoin hajusteeton. Tuotteen nimen ei kannata antaa hämätä, sillä se on paljon monikäyttöisempi kuin mitä nimen perusteella voisi päätellä. Kiharoille hiuksille se on suunniteltu korostamaan kiharoita, poistamaan pörröisyyttä sekä tekemään kiharoista pehmeät ja kuohkeat. Käkkäräpään kannattaa levittää voidetta hiusten juuresta aina latvaan saakka. Minä en toistaiseksi halua edes yrittää korostaa niitä kahta orastavasti kihartuvaa niskavillaani, mutta kaikki tuotteet, joilla saan siloitettua hevosenjouhta muistuttavaa kuontaloani ovat tervetulleita. Toisaalta sitäkin enemmän päänvaivaa aiheuttavat kuivuvat ja haaroittuvat hiusten latvat. Kaksihaaraiset pysyisivät toki kurissa, jos hiuksia leikkaisi useammin, mutta se pidentää hiusten kasvatusprosessia niin paljon, että olen koittanut löytää sopivan balanssin karheiden latvojen kanssa elämisen ja hiusten leikkaamisen välille. Tähän toimii parhaiten pörröisyyttä poistavat ja pehmittävät tuotteet. Ohut hiusöljy on myös loistava vaihtoehto, mutta niitä ei voi käytttää aivan päivittäin. Pieni määrä muotoiluvoidetta hierottuna latvoihin toimii puolestaan täydellisesti.

Uniquen muotoiluvoide sisältää kosteuttavaa aloe veraa ja pehmittävää sheavoita ja auringonkukkaöljyä sekä niitä hajotettuja kasviöljyjä, mistä tuolla ylempänä jo puhuin – ja juuri sen vuoksi tässäkin tuotteessa on teknisesti niin loistava koostumus eikä tarvitse pelätä näyttävänsä siltä kuin olisi uittanut kuontalonsa voipaketissa.

Minun kokemukseni Uniquen hiustenmuotoilutuotteista olivat todella positiiviset ja näissä tuotteissa on hinta-laatusuhde oikein kohdallaan. Kiinnostaisi kuitenkin kuulla myös teidän kokemuksia tuotteista, etenkin, jos joukossanne on surffitukkaisia suolasuihkeen käyttäjiä sekä kikkarapäitä. Niiden osalta kun tällä hiuslaadulla on paha mennä arvioimaan tuotteiden toimivuutta käytännössä. Entäs onko joku kokeillut hiuslakkaa oikein kunnon juhlakampauksen kiinnittämiseen?

Uniquen hiustuotteet ovat myynnissä maahantuojan oman verkkokaupan lisäksi mm. Sokoksissa kautta maan, Ruohonjuurissa sekä hyvin varustelluissa luonnonkosmetiikan erikoisliikkeissä ja nettikaupoissa.

Kuvat Katja Kokko

Avainsanat: , ,

Beauty

25 kommenttia artikkeliin “Luonnollista hiustenmuotoilua”

 1. Minna L.

  Hei Katja! Ostin Aidosti kaunis -kirjasi vuoden 2016 I love me -messuilta. Kirja puhutteli heti, mutta jäi mm. remontin ja muuton vuoksi unohduksiin koristaen kirjahyllyäni. Tuolloin bongasin myös blogisi, jota luin silloin tällöin. Aikani vei kuitenkin Konmari-menetelmällä kodin tavaroiden läpi käyminen. Tänä keväänä etsin kesäksi sopivaa CC-voidetta netistä ja törmäsin Madaran uusista aurinkotuotteista kertovaan juttuusi. Ostin Madaran spf 30 voiteen kasvoille ja niinikään Madaran CC-voiteen. Aloin kiinnostua toden teolla luonnonkosmetiikasta. Olen toukokuusta lähtien lukenut blogisi joka jutun ja jokaisen kommentin. Olen saanut valtavasti tietoa luonnonkosmetiikasta, hyvinvoinnista, joogasta ja – kaikesta kiintoisasta! Omat kosmetiikkani ovat hiljalleen vaihtuneet luonnonkosmetiikkaan, joka todella on merkittävästi parempaa kuin synteettinen. Kasvovedellä lotraus on saanut ihon hehkumaan. Aikuisiän akneni ja rosaceani eivät enää vaadi lääkehoitoa. Lisäksi tuoksuherkkänä huomaan, että vielä en ole törmännyt luonnonkosmetiikan tuotteeseen, jonka tuoksu koskisi päähän, päinvastoin – olen nauttinut tuoksuista kosmetiikassa ensimmäistä kertaa ikinä. Lista olisi loputon! Sydämellinen kiitos sinulle Katja, ihanasta, inspiroivasta ja informatiivisesta blogistasi, kirjastasi (jonka luin kannesta kanteen tänä kesänä ja johon palaan aika ajoin) sekä siitä, että jaat tärkeää tietoa meille, jotka emme luonnonkosmetiikan viidakossa yksin pärjäisi! Ihanaa loppukesää Sinulle!

  • Kiitos kun jaoit kokemuksesi! Todella ihanaa kuulla, että luonnonkosmetiikan tuoksumaailma on myös sopinut sinulle! Näinhän se onkin lähes aina, mutta moni arastelee aluksi tuoksujen kanssa, olemme kai niin synteettisten tuoksujen kyllästäminä eläneet monta vuotta, että luonnollisesta tuoksumaailmasta on täysin vieraantunut. Ihanaa loppukesää myös sulle! <3

 2. Enni

  Meiltä löytyy sekä suolasuihke että hiuksiin jätettävä hoitosuihke. Suolasuihketta käytän itse tuomaan rakennetta ja lisätukea kampaukseen. Hiukseni ovat todella kiiltävät ja liukkaat, ja varsinkin puhtaina kampausta tai lettiä on vaikea tehdä ja hallita.
  Suolasuihkeen suutin kannattaa pestä hyvin joka käytön jälkeen, tukkeutuu muuten helposti. Ja jos pitkä tauko tulee käyttöön, saattaa koko suihkemekanismia joutua liottamaan kuumassa vedessä, että alkaa taas toimimaan.
  Hoitosuihketta käyttävät meillä lapset. Huoleton käyttää juurikin sen takia, ettei tee liimalettiä vaikka annostelu ei ihan nappiin menisikään. 🙂 Lapset rakastavat suihkeen tuoksua.

  P.s. Aivan loistava päänahan ja hiusten tehopuhdistaja ja uskomattoman kiillon ja pehmeyden tuoja on Davinesin The Purity Circle! 50ml pakkauksesta olen käyttänyt nyt kaksi kertaa ja vielä kerraksi riittää. Hiukseni ovat pitkät ja latvat siistin kerran kaksi vuodessa. Suosittelen!

  • Mulla ei oo tuo suolasuihke vielä kertaakaan tukkeutunut, mutta aine on kyllä niin tymäkkää, että kuivuessaan voi varmasti helposti tukkia suun. Itse olen kans löytänyt suolasuihkeen mahtavuuden myös siihen, että suihkuttaa sen kosteisiin hiuksiin ennen föönausta, niin saa todella mukavasti lisätukea ihan vaan perusletin tai nutturan tekemiseen ja ne saa näyttämään muhkeammilta 🙂 Hmm… Davinesit ei kyllä ole luonnonkosmetiikkaa tietääkseni (en alkanut tutkimaan incejä, mutta käsitykseni on tämä)?

 3. Tuulia

  Hiuslakkaa ja muotovaahtoa käyttäneenä en voi suositella kumpaakaan. Hiuslakka ei tule pullosta tarpeeksi hienojakoisesti, vaan aika isoina pisaroina vaikka pesen suuttimen aina käytön jälkeen. Muotovaahto on kammottavan hajuista ja aika surkeaa lirua. Ihan ok alun jälkeen vaahdon tulo lakkasi kokonaan ja nykyään valuu liemenä korkin saumoista. Olen kuullut, että muillakin on ollut samaa ongelmaa. Mielestäni näiden tuotteiden hinta-laatusuhde ei ole kohdallaan.

  • Mulla on kaksi pulloa sekä hiuslakkaa että suolasuihketta ja jokaisessa spray toimii hienojakoisena sumuna eikä itselläni ole tukkeutunut kumpikaan tuote, vaikka en ole pessyt suutinta käytön jälkeen. Muotovaahdon kanssa ei myöskään ollut ongelmia, kun olen sitä testannut pari vuotta sitten. Kuulostaa siltä, että tuotteesi ovat jotain maanantaikappaleita ja jos ne toimivat noin huonosti, kannattaa käydä vaihtamassa uusiin sekä antaa palautetta maahantuojalle. Jos ongelmia pakkauksen kanssa on laajasti niin viesti on hyvä saada valmistajalle asti, jotta siihen voidaan reagoida.

   • Vee

    Kiharapää täällä hei. Olen yrittänyt etsiä luonnollista (tai vähintään muovitonta ja muutenkin ympristöystävällistä) muotoilutuotetta, jota voisin puristella märkään tukkaan. Tämä saa kiharat pysymään siistinä pidempään, ilman muotoilutuotetta oma pääni pölähtää hirveäksi pörröpilveksi melko nopeasti. Synteettiseltä puolelta kyllä löytyy geeliä, vaahtoa ja kaikkea mahdollista jolla homma hoituisi, mutta luonnonkosmetiikan puolelta sellaista on ollut vaikea löytää.

    Ostin taannoin Uniquelta sen pinkkiraitaisessa pullossa olevan vahvan pidon antavan muotovaahdon, ja pari ensimmäistä kertaa olin erittäin tyytyväinen. Kuivauksen jälkeen hiuksissa oli juuri sopiva koppura (joka muodostuu tukkaani siksi että en harjaa sitä ollenkaan koska harjaaminen räjäyttää kiharat pörröksi), jonka sai hyvin puristeltua pois. Lopputulos ei siis ollut lainkaan koppurainen, mutta kiharat pysyivät siistinä jopa useita päiviä. Ehdin jo ajatella että nyt löytyi luottotuote, mutta sitten pumppu alkoi reistailla ja siitä tihkui ulos enää pelkkää nestettä, ei vaahtoa. Pari kertaa sain pumpun puhdistettua, mutta ehkä noin viiden käyttökerran jälkeen pumppu oli täysin tukossa. Mitä tässä olen keskusteluja ja tuotearvosteluja lukenut, en ole ainoa.

    Yritin käyttää lopun tuotteen nestemuotoisena, mutta eihän sitä saa hiuksiin levitettyä tasaisesti mitenkään. Vaikka se parilla ekalla käytöllä ulos tullut vaahto ei ollut samalla tavalla jämäkkää kuin synteettisen puolen vaahdot, se oli kuitenkin helpompi levittää kuin neste ja olin tosiaan erittäin tyytyväinen. Oma logiikkani sanoo että tuotteessa oleva sellakka tukkii pumpun, kun tuote on kerran alkoholiton (joka sinänsä on ihan kiva ajatus), ainakin huonekalujen puunaamisessa käytettävä sellakka liuotetaan alkoholiin. Ei kuulosta ihan tarkoituksenmukaiselta että pumppu pitäisi puhdistaa pirtun kera jokaisen käytön jälkeen, muuten tuotteella olisi varmaan edellytykset vaikka mihin.

   • Vee

    Tuossa muotovaahdossa/pakkauksessa on kyllä paha suunnitteluvirhe ja suorastaan ärsyttää etteivät ole tehneet asialle mitään! Kirjoitin juuri oman kommentin asiasta, mutta siis pumppu menee hetkessä tukkoon ja tuotteesta tulee sen takia käyttökelvoton. Itse ehdin saada siitä pari kertaa ihan rehellistä vaahtoa ulos, ja tuote sopi omaan käyttööni loistavasti. Harmi vaan että pullosta saa käytettyä pari prosenttia ennen kuin surkea pakkaus pilaa homman.

 4. Piia

  Moikka! Tiedätkö ketään/onko kokemusta kuinka noi toimii ihan lyhyessä ns. Pixie mallissa? Mulla on maailman lyhyin kärsivällisyys kasvattaa hiuksia, varsinkin kun hius on suora, lasimainen ja sitä on jonkin verran päässä. Yksittäinen hius ei ole kuitenkaan kovin paksu. Tällä komponentilla polkkakin on kipurajoilla koska makaa vain päätä pitkin. Jotenka tavaramerkiksi on muodostunut sitten lyhyt jotta siihen saisi jotain ryhtiä. Suoruuden vuoksi joutuu aina käyttämään rautaa mutta tämän jälkeen tarvitsee vain joko hiusvahan ja lakan. Joskus vain lakan jos ei ole sadekeliä. Aineiden lotraamista rajoittaa hiuspohja joka ärtyy muotoilutuotteista vaikka niitä en sinne pohjaan asti suihkikaan. Joten näistä lähinnä tuo suolasuihke ja märkälakka kiinnostaisi, kuinka ne toimisi kiinnittäjänä?

  • Hiuslakka on kyllä mun mielestä erityisen pitävä – kaikki luonnonkosmetiikan lakat on toki ihan erilaisia kuin synteettisen kosmetiikan ponnekaasupulloihin pakatut. Itselläni ei kokemusta noin lyhyissä hiuksissa, mutta uskoisin että toimii kyllä kiinnittäjänä, kunhan muistaa ettei liian läheltä suihkuta.

 5. Mona

  Kiitos vinkistä jälleen kerran Katja! Menee pari tuotetta valikoimastra ilmanmuuta kokeiluun, koska oikeasti toimivia hiusaineita ei vieläkään tunnu olevan helppo luontaisina löytää. Myös lasten puoli-afroihin käkkäröihin kokeilen mielelläni hiuksiin jätettävää sprayta ja balmia.
  Nautinnollista elokuuta!

   • Mona

    Hiuslakkahan on vallan mainio! Mielestäni en suihkuttanut sitä edes erityisen kaukaa, jonkin 20-30cm päästä ehkä, mutta suihke on tullut kivassa muodossa ulos, eikä märkä tunne hiuksissa kuivui pikaisesti -ja tärkeintä, että omat kihartumaan kaipaavat hiukset ovat oikeasti pysyneet sillä aloillaan! Vajaan viikon käyttöarvioilla en vielä vanno mitään, mutta erittäin lupaavalta vaikuttaa… 🙂
    Seuraavaksi kokeiluun lapsien kiharapehkoihin suihkutettava hoitoaine sekä balmi.

   • Mona

    Pakko palata kertomaan nyt, kun hiusbalmia ja hoitosuihketta on käytetty myös lasten puoliafroille käkkäröille =toimii!
    Hintalaatusuhde on kyllä näissä tuotteissa kohdillaan, ja painotus siis siinä, että koska vastaavia tököttejä meillä kuluu, niin hinta saa minun kriteereilläni olla alempaa kanttia.

    Mitkään aineista eivät ole mitenkään tajunnanräjäyttäviä (en sitä kyllä hakenutkaan), mutta ihan kaikki niistä toimivat; minä pidän ja lapset pitävät:
    Hiuslakka suihkuu hyvin 10-20cm päästä ja pitää luonnonkiharanikin varsin hyvin aloillaan.
    Balmi on aika ihastuttavaa tököttiä ja auttaa lasten superkiharoiden selvittelyssä mallikkaasti.
    Hoitospray hoitaa juuri sen verran kuin kaikki muutkin hiuksiin jätettävät hoitoainesuihkeet, eli ihan tarpeeksi. Plussaa miellyttävästä tuoksusta, joka ei tukehduta lapsia katkullaan (kuten Urtekramin kookosspray jostain ihmeen syystä tekee). Tämä on yhtä hyvä kuin Laveralta testaamani vastaavanlainen.

    Varmasti tulemme kaikki käyttämään näitä jatkossakin -iso kiitos vinkistä!

    p.s. Olin maailman onnellisin ja yllättynein, kun löysin tätä tuotesarjaa Espoolaisen Prisman kosmetiikkahyllystä! Ei ehkä tarvitsekaan hakea jatkossa enää Ruohonjuuresta saakka. They soooo got themselves a deal 😉

 6. jennia

  Mulla on ollut käytössä Uniquelta useampia eri shampoita ja hoitoainetta. Olen oikeastaan siirtynyt aika paljon näihin shampoisiin upean hinta-laatusuhteen vuoksi ja lisäksi niissä on ihanat, mutta ei liian voimakkaat tuoksut.

  Hiuslakkaa olen käyttänyt myös jo kauemmin ja se todellakin ei haise oikeastaan millekään. Olen hajusteyliherkkä, joten moni tuote ei siksi sovi, mutta luonnonkosmetiikan lakkojen rajoitteet huomioiden olen ollut tähän myös tyytyväinen. Suolasuihke mulla on toiselta firmalta ja luulen, että Uniquen olisi mulle liian tuoksuva.

 7. Min

  Kiharalle tukalle on käytännössä mahdotonta löytää täsmätuotteita, koska ei ole yhtä kiharaa hiustyyppiä, vaan se vaihtelee pehmeästä ja ohuesta kiharasta tiukkaan afroon. Olen parin vuoden ajan etsinyt luonnonkosmetiikasta tuotteita omalle karhealle ja taipuisalle tukalleni, joka muistuttaa rakenteeltaan enemmän espanjalaista kuin skandinaavista hiusta, mutta Suomessa valikoima on säälittävä (myös synteettisen kosmetiikan puolella), eikä kampaajista juuri ole apua. Valmiit suolasuihkeet ovat usein merisuolapohjaisia, mikä kuivattaa kiharaa entuudestaan. (Ratkaisin ongelman valmistamalla oman suolasuihkeen epsom-suolasta, joka on huomattavasti hellävaraisempi.)

 8. Ulpu

  Mulla taitaa olla kolmas pullo menossa Uniquen suolasuihketta eli olen tykännyt. Tosi lyhyeen, paksuun/karheaan tukkaan käy hyvin ennen fööniä sekä myös ilman fööniä antaa tukea. Tuoksu on ihana, mutta loppuvaiheessa tuoksu muuttuu jotenkin pahaksi, sama käynyt kaikissa pulloissa.

  Hiuksiim jätettävä suihke ei ole ollut erityinen, täytyisi ottaa se oikein tytön pitkään tukkaan, jis mielipiteeni muuttuisi. Ostin hiljattain myös syväpuhdistavan shampoon, joka on ihan ok. Kaikien kaikkiaan kiva, edullinen sarja. 🙂

  • Mä olen kans kokeillut suolasuihketta ja hiuslakkaa eri tavoin (ennen föönausta ja kuivaan tukkaan) ja antaa kyllä loistavan pidon. Tykkään siitä ettei tee hiuksia korpuksi, vaan antaa jotenkin erilaista tuntumaan ja tukea 🙂 Monista märkälakoista jaa semmoinen kiiltävä korpputukka 🙂

 9. Jutta Parkkonen

  Minulla oli myös kokeilussa muotovaahto, enkä todellakaan voi suositella. Alussa (n.7 annosta) vaahto tuli normaalissa muodossa ja loput eli lähes täysi purkki kamalaa lirua mitä ei voinut hiuksiin edes kuvitella laittavansa. Ohjeen mukaa tein alusta asti, ravistus ja käytön jälkeen suuttimen huuhtelu. Ei auttanut, hetken tuli edes lirua pian ei suutin toiminut lainkaan. Roskiin meni lähes täysi puteli. Alussa kun normaalia vaahtoa tuli käytin sitä niukasti mutta oli ihan kamala hiuksissa, ihan kaikin tavoin kamala 😛 , yök.

Kommentoi

XHTML: Voit käyttää näitä tageja: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>